Results 61 to 62 of 62
Thread: να απογοητευτω??
-
22-07-2011, 00:19 #61
ʼσε..γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα...δεν προσέχουν τις αλλαγές πάνω σου,αλλά γκρινιάζουν όταν σου κάνει κάποιος άλλος κοπλιμέντο ...:regan: Όσον αφορά τα υπερφαγικά, πιστεύω πως με τη συνεχή επιμονή σου να τα ξεπεράσεις, σταδιακά με τον καιρό θα τα φέρεις σε ένα μίνιμουμ επίπεδο και γιατί όχι,να τα σταματήσεις και τελείως..Εγώ έχω μειώσει πραγματικά σε μεγάλο βαθμό τα υπερφαγικά μου..μόνο στην εξεταστική έκανα..από εκεί και πέρα τίποτα..Το θέμα είναι καθαρά να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε ωθεί σε αυτά και να αποφεύγεις τους ενοχοποιητικούς παράγοντες όσο μπορείς.. Επίσης προσπάθησε όοοοσο μπορείς να μην μένεις σπίτι..Εμένα αυτό με βοήθησε πάρα πολύ!Ούτε μένω μόνη σπίτι πολλή ώρα για να πρασυρθώ και να φάω πολύ( βλέπε σφολιατοειδή μαμας:smilegrin: ),κινούμαι συνέχεια,σπάω τη μονοτονία και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία του να φάω σαν βόδι όταν είμαι με άλλους..εκεί νιώθω ότι τρώω με μέτρο πραγματικά. Πραγματικά όμως,πως μπορεί απλά μια απώλεια λίγων κιλών και ένα πρόγραμμα στο φαγητό να σε κάνει να νιώθεις πιο ενεργός και πιο ανανεωμένος...:smilegrin:
- 24-07-2011, 23:21 #62
Αχ,πάλι υπέκυψα..νιώθω τόσο άσχημα....:( Δεν ξέρω πως τα κατάφερα..είχα πάει για μπάνιο το πρωί και όλα μια χαρά ,περνούσα τέλεια και είχα φάει πάλι με πρόγραμμα...μέχρι το απόγευμα που πήγα στο φίλο μου και δεν άντεξα και έφαγα 2 παγωτά και μόλις ξαναγύρισα σπίτι,άρχισα να τρώω με μανία το παγωτό που είχε μείνει στο ψυγείο...Δεν το πιστεύω ότι άρχισαν πάλι τα ίδια...:( Είχα πολύ καιρό να εμφανίσω υπερφαγικό και τώρα νιώθω ότι όλοι οι κόποι μου πάνε στράφι γιατί τον τελευταίο καιρό είχα αυξημένη όρεξη και έτυχε και το υπερφαγικό...νιώθω ότι κάνω ένα βήμα μπρος και άλλα 2 πίσω...δεν θα τα χάσω ποτέ τα κιλά έτσι όπως πάω...Ξέρω πως 1 φορά ήταν και δεν πρέπει να απογοητεύομαι,απλά φοβάμαι πως αυτή η μία θα γίνουν πολλές....Και η κατάσταση που επικρατεί τις 2 τελευταίες εβδομάδες με τη δουλειά μου δεν με βοηθάει καθόοολου να συγκεντρωθώ στη διατροφή και να κινούμαι....:no:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση