καλημερα με......PREVENT!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Member
    καλησπερα......σε ολουσ!!!!!!!!!!!!!!ζωητσα που εισαι χαθηκεσ?????πωσ τα πασ

Senior Member
    Effaki καλησπερα μην αγχωνεσαι αλλα μισο κιλο αποκλιση παντα θα εχει η ζυγαρια ............. Εξρταται τι ωρα ζυγιστηκες ?
    Χαλαρωσε εχεις πολυ λιγα κιλα και θα τα χασεις γρηγορα !

Senior Member
    kαλησπερα κι απο εμενα...
    σχεδον στασιμη δυστυχως! κατι ψιλα γραμμαρια φαινονται να εχουν φυγει μονο...
    Θελω βοηθεια..μηπως καποιος απο τους δικους σας γιατρους ειναι δυτικη αττικη να ζητησψ νια δευτερη γνωμη;;; Κατι με κρατα πισω και η δικη μου γιατρος δεν μπορει να το βρει...

Member
    Alma libre τι γινετε????και εγω τα ιδια ακομα...

Senior Member
    καλημερα, καλημερα,

ειμαι χαρουμενη! καταφερα και κρατηθηκα 2 μερες τωρα με το πριβεντ. .. οποτε ουσιαστικα ξαναβρηκα τους ρυθμους μου και συνηθησα και στα ωραρια .. ( για εμενα οι 2 πρωτες μερες ειναι δυσκολες) οποτε συνεχιζουμε στην τριτη μερα και οσο χρειαστει για να τελειωνουμε, μονο που επειδη δεν εχω αλλη σκονη σταρτ θα συνεχισω με την premium τωρα δεν πειραζει ας κανω μονο 2 μερες σταρτ, ηδη πηρα μαζι μου γιαουρτακι και τη σκονη να φαω το γευμα κατα τις 11 ... αυτο το ωραριο τελικα με βολευειε .. στις 11 πρωινο, στις 4 μεσημεριανο και στις 9 βραδυνο ...

στο γιατρο θα παω μολις μου τελειωσει η σκονη σε καμια βδομαδα δλδ , οχι τπτ να εχω πεσει απο τα 89 που με ειχε δει την προηγουμενη φορα .... :P

α εχω παρει και κατι τσιχλες που μειωνουν την ορεξη ... δεν ξερω αν ειναι στο μυαλο μου, αλλα οντος με κρατανε ..

Senior Member
    γεια σας και απο μενα!
    Σημερα πηγα στη γιατρο και η απωλεια ειναι 700 γραμμαρια για 15 μερες αλλα!!!!!!!
    πηρα μισο κιλο λιπους!!!!!Μη με ρωτατε δεν ξερω πως...
    Το καλο ειναι πως βρισκομαι προς το τελος του πριβεντ καθως πλεον θα εχω μι φορα τη μερα ροφημα και σε 25 μερες καθολου!!!!
    Δεν το κρυβω...κουραστηκα με τα ροφηματα θελων να τελειωνω αλλα ετσι ωστε να μην τα ξαναπαρω...γιάυτο ακολουθουμε σταδιακη παυση. Τωρα για τα υπολοιπα 5....ε, μετα το καλοκαιρι πια...
    περιμενω νεα σας...
    καλημερα

Member
    γεια κοριτσια τι κανετε εγω ξανα ξεκινησα γερα και δυνατα στα 84,5 κιλα με το prevent start.βαρεθηκα να περιμενω να αδιαθετησω.... αι σιχτιρ πια θα συνεχισω να χανω κιλα να το κανω σαν δωρο στον εαυτο μου βρα παιδι και οποτε θελει ασ ερθει η περιοδοσ......:roll:

Originally posted by Effaki
    γεια κοριτσια τι κανετε εγω ξανα ξεκινησα γερα και δυνατα στα 84,5 κιλα με το prevent start.βαρεθηκα να περιμενω να αδιαθετησω.... αι σιχτιρ πια θα συνεχισω να χανω κιλα να το κανω σαν δωρο στον εαυτο μου βρα παιδι και οποτε θελει ασ ερθει η περιοδοσ......:roll:
    τι είναι το prevent start?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ένα ρόφημα που αντικαθιστάς 2 γεύματα την ημέρα κ το τρίτο γεύμα σου είναι βάσει συγκεκριμένου διαιτολογίου,όπου στο ενδιάμεσο το μόνο που επιτρέπεται είναι νερόοοοοοοοο,πολύ νερό!

Senior Member
    Νερό, τσάι, καφέ - γενικά υγρά χωρίς θερμίδες... όντως, όμως, πολύ νερό...

Member
    γεια τι κανετε?????σορρυ που χαθηκα αλλα ειχα πολλεσ δουλειεσ. αδιαθετησα κιολασ χθεσ οποτε θα ζυγιστω οταν τελειωσει η περιοδοσ μου κατα τα αλλα μια χαρα παω στα 84 κιλα ειμαι ακομα αλλα δεν πειραζει παμε γερα και δυναταααααααα!!!!!!!!

Senior Member
    ...καλέ δεν χρειάζεται να postάρεις και στα δυο topic τα ίδια...! Όσοι τα παρακολουθούμε υποθέτω ότι διαβάζουμε και τα δύο!

Member
    ουπσ...... οκ:roll:

Member
    nadine που εισαι κοριτσι μου?:question:

Page 2 of 2 FirstFirst 12