καλημερα με......PREVENT!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    Member

καλημερα με......PREVENT!!!!!

ασ πω και εγω κατι για μενα για την γνωριμια.....ειμαι 25 ετων και 1,67 υψοσ.εδω και 2 χρονια πηρα κιλα λογω πολυκιστηκων οωθηκων.....
    εχω φτασει στο σημειο να εχω πλεον περιοδο καθε 2 μηνεσ οποτε πρηξιματα κατακρατηση υγρων στρεσσ απο την δουλεια και φαγητο ειναι οτι χειροτερο ..:sniff:
    ημουν παντα γυρω στα 72-75 κιλα οποτε τωρα που παχυνα τοσο πολυ νοιωθω απαισια...ειμαι αραβωνιασμενη και θελω το αλλο καλοκαιρι να παντρευτω αλλα αν δεν παω 70-75 κιλα δεν παντρευομαι με τιποτα.θελω υποστιρηξη κοριτσια......

Senior Member
    Καλημέρα,Εφάκι!
    Όσα κιλά κι αν είσαι,σίγουρα μπορείς να είσαι πολλά λιγότερα μέχρι του χρόνου τέτοιον καιρό!
    Αποφάσισε το εσύ,σχεδίασε το πλάνο σου πώς θεωρείς πως είναι κοντά στις ανάγκες σου να το καταφέρεις
    και με το καλό ξεκίνα!Όσο μπορείς όμως κάνε το χωρίς το άγχος της αντίστροφης μέτρησης και το βάρος
    της προϋπόθεσης της απώλειας για να παντρευτείς.Είσαι τυχερή που βρήκες τον άνθρωπο σου κι είμαι σίγουρη
    πως σ'αγαπά και σε αποδέχεται για όλα όσα μοναδικά είσαι!Αντιλαμβάνομαι πως θέλεις να ζήσεις έναν παραμυθένιο γάμο,
    όπως ακριβώς από μικρή ενδεχομένως τον ονειρευόσουν και σου το εύχομαι από καρδιάς!Για μένα ευτυχισμένος γάμος
    είναι εκείνος που ενώνει δυό ψυχές,που κοιτάζονται βαθειά στα μάτια και λάμπουν από την ευλογία της συνένωσης.
    Όλα τα υπόλοιπα,δανδέλες και πέρλες,ανθοστήλες και προσκλητήρια είναι για να χαίρονται οι επιχειρήσεις
    και να'χουν κάτι ν'ασχολούνται οι κουτσομπόλες.Οι πρωταγωνιστές παίζουν το έργο κι όχι τα κουστούμια και τα σκηνικά.
    Όπως και να'χει,ο χρόνος είναι πολύς και μπορείς αφού το θέλεις να τα έχεις όλα!Υπάρχει και σχετικό τόπικ,αν θέλεις
    να ρίξεις μια ματιά,αν και τελευταία είναι στις ακεφιές του.Ίσως κάτι να διαβάσεις εκεί,που θα σου φανεί χρήσιμο:

--->ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!

Senior Member
    Και μόλις έβαλες τικεράκι και μιλάμε μόνο για 10-15 κιλά!
    Αν είναι δυνατόν!Λέγε πού προτιμάς να φας τις ξυλιές σου;

Senior Member
    εφη καλωσήρθες στην παρέα μας... λοιπον... μου θυμιζεις πολυ εμενα... ειμαι 25 χρονων 1,68 κ ενω ημουν παντα 57-60 κιλά λογω πολυκυστικων και "μασας" (κακά τα ψέματα) εφτασα 67... στη συνεχεια χωρις να καταλαβω πως και γιατι, εκ των υστερων βρηκαμε οτι πιθανως να ειχα παθει κριση θυροειδούς απο το άγχος έβαλα 17 κιλά σε περιπου 2,5 μηνες...κ να μαι στα 85 και πληρως συντετριμμενη... δεν εμπαινα στα ρουχα μου, οι φιλοι δεν με αναγνωριζαν, κάποιοι μου φωναζαν οτι εχω παραμεληθει κτλ.. ένιωθα ότι ειμαι "ΧΟΝΤΡΗ κ ΑΣΧΗΜΗ", αυτα τα δυο επαιζαν συνεχεια στο μυαλό μου κ ελεγα οτι θα μεινω για παντα ετσι... κ δωσ'του να νιωθω χαλια κ πάνω που εχανα 2 κιλα με πολυ κοπο σε 3 μερες τα ειχα ξαναπαρει.... πριν απο 1 μηνα ομως το πηρα αποφαση οτι ΔΕΝ θελω να με βλέπω έτσι αλλα κυριως να νιώθω ετσι... καταλαβα οτι χοντρη με κανουν τα κιλα που εχω κι αυτο αλλαζει, ασχημη με κανει το πως με βλεπω ανεξαρτητως κιλων... καλή ζυγαριά είχα, πήγα πήρα εναν λιπομετρητη, εβαλα μελάνι στρον εκτυπωτη μου, αγορασα ζυγαρια κουζινας, πηρα τη μεζουρα μου και καθε Δευτερα ζυγιζομαι, μετριεμαι και εκτυπωνω τη διαιτα μου με τα αποτελεσματα, την κολλάω στο ψυγειο κ πλεον δεν ντρεπομαι να βλεπουν οι αλλοι τα κιλα μου και την αποδοση μου... νιωθω περηφανη για την προσπαθεια μου... οφειλω να ευχαριστησω ολους εδω στο φορουμ γιατι με εκαναν να νιωσω οτι δεν ειμαι μονη, και κυριως να μην νιωθω ντροπη.... πραγματικα τους ευχαριστω...

στα ειπα ολα αυτα γιατι πραγματικα σε καταλαβαινω... ομως αν πιστεψεις σε σενα μπορεις να κανεις ο,τι βαλεις στο μυαλο σου...δεν λεω οτι θα ειναι ευκολο, ή τόσο ευκολο όσο για αλλους...ομως μπορεις... ξεκινησα πριν 1 μηνα 85 κιλά, τωρα ειμαι 81,7... καποιοι χανουν 3,3 κιλά για πλακα..εμενα μου παιρνει 1 μηνα... πλεον ομως ειμαι κατα 3,3 κιλα πιο κοντα στο στοχο μου και σε 2-3 εβδομαδες αλλαζω νουμερο στα ρουχα.... θα ειναι η πρωτη μου χειροπιαστή επιβραβευση.... σου ευχομαι κ σενα τα καλυτερα....και με το καλο ο γαμος

Member
    καλημερα κοριτσια.... τι κανετε???εγω λογο οτι δεν μπορω τισ διαιτεσ τισ βαριεμαι ξεκινησα το prevent καλα τα παω ουτε πειναω ουτε τιποτα μονο τα πρηξιματα ειναι που με χαλανε....οσο για τον γαμο nadine μου ο ιδανικοσ για μενα ειναι σε ενα εξωκλιση με τισ οικογενειεσ μασ ΜΟΝΟ.................

Senior Member
    Originally posted by Effaki

....οσο για τον γαμο nadine μου ο ιδανικοσ για μενα ειναι σε ενα εξωκλιση με τισ οικογενειεσ μασ ΜΟΝΟ.................
    Και για μένα,Εφάκι μου!
    Αν και τη λατρεία της ζωής μου όταν σκεφτόμουν το γάμο μας
    ήμασταν οι δυό μας στο Παρίσι,το πολύ με την κολλητή μου για κουμπάρα.
    Σου εύχομαι να το ζήσεις όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι χωρίς καμία έκπτωση ή πίεση για άλλα...

ʼλλες καρέκλες ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ!Γάμος πριβέ!

Member
    υπεροχο thank you!!!!!!!!!!:love::blush:

Member
    επιστρεφω στην δουλεια θα ειμαι πισω σε καμια ωριτσα κοριτσια

Member
    καλημερα τι κανουμε????πωσ πανε τα κιλα????

Senior Member
    Εσύ πες μας πώς τα πας...άντε θα παντρευτείς το άλλο καλοκαίρι, τι θα γινει;;;

Senior Member
    θελω και εγω .. οχι να παντρευτω βασικα ( μιας και ο γαμος θελει δυο ατομα) .. αλλα να βρω επιτελους τον 'πριγκιπα' μου .. βαρεθηκα :P
    εχω πολυ χαζο πριγκιπα παντως γιατι δεν εξηγειτε αλιως .. χαθηκε στο δρομο και ακομη να με βρει :P

Senior Member
    Ε, αν είναι τόσο χαζός...ααας τον να χαθεί!! Θα σε βρει άλλος!!!

Member
    αν φτασω τα κιλα και μεινω εκει ..................τοτε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    κοριτσια μολισ ζυγιστικα.................84.5

Member
    κανεισ εδω?????

Page 1 of 2 12 LastLast