sok - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95

Thread: sok

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑ.... Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΡΙΒΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ... Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΑΙΜΟΠΤΥΣΗ... ΣΟΚ... ΣΟΚ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ..

Senior Member
    Θέλω να είμαι αισιόδοξη και να πιστεύω πως μετά από αυτό το σοκ, θα σκεφτώ πολύ για να το ξανακάνω και θα πιέσω τον εαυτό μου θυμίζοντάς του τη στιγμή που σκούπισα το πρόσωπό μου και είδα το αίμα, και το πρόσωπό μου που απο χθες κοιτώ στον καθρέφτη και έχει γίνει τόσο αποκρουστικό μετά από αυτό. Ξέρω πως χρειάζομαι βοήθεια, εγώ έκανα το βήμα άλλωστε να τη ζητήσω, όπως γνωρίζω και ότι η ψυχοθεραπεία είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, όπως και η θεραπεία της βουλιμίας. Θέλω λοιπόν να είμαι αισιόδοξη και να πιστεύω πως κάποια στιγμή όλο αυτό θα φτάσει στο τέλος του

Senior Member
    Θα φτάσει,αρκεί να την ξεκινήσεις τη διαδικασία.Πάμε για το επόμενο βήμα τώρα.Έλα!

καλη μου,καταρχην καλημερα και απο μενα!ολα αυτα που σου λενε τα ατομα μεσα σε αυτο το φορουμ δεν τα λενε για να σε τρομαξουν,το ξερουν οτι ηδη εχεισ τρομαξει...απλα περα απο την πλακα,τα σχολια,την αυτοτιμωρια,το παθημα που εγινε μαθημα,πρεπει οντως να πας σε γιατρο αμεσα!!αμεσα ομως..μην το παρατεινεις αλλο,καλο θα σου κανει...περα απο το οτι θα αντιμετωπισεις τυχον θεματα υγειας ,θα σε φερει αντιμετωπει με το τι πραγματικα κανεις στον εαυτο σου και οι αποφασεις θα ειναι πιο δραστικες και αμεσες..καιρος για μια νεα και τελιωτικη αρχη!!!!ξεκινα!!!

Senior Member
    Έχω ξεκινήσει όπως είπα στο αρχικό μου μήνυμα να βλεπω ψυχολόγο εδώ και 2 μήνες. Σ'ευχαριστώ..

Senior Member
    Με συγχωρείς,κουκουτσάκι,έχει ς δίκιο.Με την τρομάρα μου για το περιστατικό
    ξέχασα όσα διάβασα στο αρχικό σου ποστ κι εξέλαβα το χρονοβόρο της διαδικασίας
    ως κάτι που σε αποθαρρύνει.Καλή σου δύναμη κι εμείς είμαστε εδώ!Φιλάκια!

Senior Member
    Ευχαριστώ, ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά

και να μας ενημερωνεις για οποιαδηποτε εξελιξη εχει η κατασταση αυτη εε??

Senior Member
    Όχι με την ένοια του χρωστάς ενημέρωση,αλλά του νοιαζόμαστε
    ως κάποιοι που έχουν περάσει παρόμοια και συμπάσχουν...
    Είμαστε εδώ όποτε νιώσεις ανάγκη για μοίρασμα.

Senior Member
    Ναι :) Σήμερα έχω και το ραντεβού με την ψυχολόγο. Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα. Προς το παρόν, μετά το χθεσινό το ελέγχω (και τη διατροφή μου και τον εμετό)

ναι φυσικα!!οπως το ειπε η nadine,,σορυ αν ακουστηκα πιεστικη!απλα αν και δεν ξερω κανεναν απο δω,νιωθω ενα δεσιμο με ατομα που εχουν κοινα προβληματα...

Senior Member
    Ίσα ίσα. καθόλου πιεστική. Σ'ευχαριστώ

Junior Member
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ...

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ. Το εύχομαι για όλους αυτό

Member
    κουκουτσακι τι κανεισ εισαι καλυτερα σημερα?????

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast