sok - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95

Thread: sok

Senior Member
    Μπράβο,κοριτσάρες μου!Τέτοια ν'ακούω!Ισχύς εν τη ενώσει!Κι εσύ,Σισάκι μαζί!
    Με το καλό να κάνετε τις εξετάσεις σας ώστε να βεβαιωθούμε πως όλα πάνε μια χαρά!
    Κουκουτσάκι,χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!Smoke μου,είναι υπέροχο που σ' έχουμε
    και πάλι(έστω πολύ επιλεκτικά)κοντά μας!Η παρουσία σου είναι πολύτιμη!Σε όλες φιλάκια!

Junior Member
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
    http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzi...layer_embedded

ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HG...layer_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=yo_24...369A35EF14DADA

Μπορείτε να τα καταλάβετε ακόμη κι αν δεν ξέρετε αγγλικά! Αν όμως χρειάζεστε βοήθεια με τη μεταφραση, μετα χαράς να βοηθήσω!
    Πάντως ο ΝΙΚ λέει σε ένα σημείο: "Είναι ψέμα να σκέφτεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοί!", Επίσης λέει: "Είναι τρομακτικό να ξέρεις πόσοι άνθρωποι έχουν διατροφικές διαταραχές!", "Είναι τρομακτικό να ξέρεις πόσοι άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν αξίζουν τίποτα!"
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Α ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ!
    Επίσης κάποιες συμβουλές για να αγαπήσεις τον εαυτό σου:
    Μίλα του δυνατά, να σε ακούς με καλά λόγια ΠΑΝΤΑ, να τον επιβραβεύεις για κάθε καλό που κάνει!,σα να είναι ένα μικρό παιδάκι!
    Σταμάτα να τον κατακρίνεις, πες: "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις καλύτερα!"
    Εστίασε σε αυτά που σου αρέσουν επάνω σου ΕΣΤΙΑΣΕ όμως και επίσης ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΑ!
    ΌΤΑΝ εσύ πιστέψεις σε ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά που ΕΙΣΑΙ και σε αυτά που μπορείς να ΓΙΝΕΙΣ τότε αυτό θα γίνει ντόμινο και θα το εισπράττεις από παντού, το έχω πάθει, θα γίνει μπούμερανγκ, και θα σοκάρεσαι από αυτό που θα εισπράττεις γιατί ΟΤΑΝ ΕΣΥ το πιστεψεις, θα το δουν ΟΟΟΟΟΛΟΙ όμως!
    Περιμένω αντιδράσεις απ'τα βίντεο!Να είσαι καλά!http://www.eatingdisorders.gr/forum/.../smilegrin.gif

Senior Member
    Purple, συγκλονιστικά πραγματικά τα βίντεο. Είναι απίστευτο πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Κι εμείς που γεννηθήκαμε "άρτιοι", να καταστρέφουμε τους υγειείς εαυτούς μας.
    Δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω να πιστέψω σε μένα, να με θαυμάσω, να με κοιτάξω και να δω πόσο όμορφη είμαι. Προσπαθώ, ειλικινά προσπαθώ πολυ.
    Είναι πολύτιμη η βοήθεια σου, και όλων όσον μου γράφουν εδώ και ασχολούνται μαζί μου. Νά'σαι καλά

Senior Member
    πως πηγε κοριτσακι??

η ψυχολογος σου εχει ασχοληθει αρκετα με διατροφικες διαταραχες?

γραψε τα νεα σου και διαβαζε ξανα κ ξανα τις παλιες σου απαντησεις...μη ξεχνιεσαι...μη σταματας τις συνεδρειες

περιμενουμε νεοτερα

Senior Member
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όλα πηγαίνουν καλά προς το παρόν. Δεν είχα άλλο επεισόδιο από τη Δευτέρα και μετά. συνεχίζουμε και βλέπουμε.
    Ναί, η ψυχολόγος μου ασχολείται με τις διατροφικές διαταραχές. Γι'αυτό και επέλεξα να παω σε εκείνη.
    Πιστεύω πως παω καλά. έχουν μειωθεί τα επεισόδια σε σχέση πριν που ήταν πολλαπλά και καθημερινά. το δουλεύω όσο μπορώ. Γράφω αρκετά. Διαβάζω κι εδώ συνέχεια και παίρνω κουράγιο.

Member
    κουκουτσακι..μην στηριζεσαι στην αιμοδοσια για τυχον προβληματα υγειας το μονο που μαθαινεις επι τοπου ειναι αιματοκριτης και πιεση για να δουν αν μπορουν να σου παρουν αιμα,απο κει και περα σε ειδοποιουν μονο για καποιο λοιμωδες νοσημα αν και εφοσον εχουν κανει ολοι σωστα τη δουλεια τους(πραγμα σπανιο),,για τα υπολοιπα δεν σου λεει κανεις ποτε και τιποτα,μην τα αφηνεις.και μην ζοριζεις τον εαυτο σου.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Senior Member
    Ναταλι, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Μάλλον εγώ τα βλέπω πιο ρομαντικά ακόμα!!! Θα σπεύσω για κανονικές εξετάσεις λοιπόν!!:thumbup:

Junior Member
    Κουκούτσι, είχα ένα συγγενή ο οποίος όταν ανέβαζε πίεση, άνοιγε το κεφάλι του από μόνο του και έτρεχε αίμα μέχρι να επανέλθει η πίεσή του στα φυσιολογικά της. Ίσως αυτό που είδες να μην ήταν σπυράκι αλλά κάτι αντίστοιχο. Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις πάντως. Τέτοιες αιμορραγίες δεν είναι για να τις αφήνεις στη τύχη τους. Και όταν κάνεις βουλιμικά μην πιέζεσαι τόσο. Είναι προτιμότερο να κατεβάσεις μισό μπουκάλι κοκα κόλα να διαλυθεί η τροφή στο στομάχι σου για να τη βγάλεις πιο εύκολα με μικρότερη πίεση. Αν και εννοέιται ότι το καλύτερο είναι να ΜΗΝ κάνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ εμετούς. Καλή τύχη και δύναμη! :)

Senior Member
    Συνήθως όταν έχω στο μυαλό μου ότι θα κάνω εμετό πριν ακόμα φάω, πίνω πολύ νερό και μου είναι εύκολο. Το θέμα είναι όμως πως τον τελευταίο κειρό, με τις συνεδρίες αρχίζω σιγά σιγά να το διαφοροποιώ (είναι ένα καλό βήμα αυτό πιστεύω) και κάνω το υπερφαγικό χωρίς να έχω στο μυαλό ότι θα καταλήξει σε εμετό. Γι αυτό κι εκείνη τη μέρα δεν είχα πιεί νερο και πιέστηκα τόσο για να τα βγάλω. Κι εγώ πιστεύω πως ήταν από την πίεση. Θα προσπαθήσω να το κοιτάξω σύντομα. Ευχαριστώωω:wink2:

Senior Member
    Καλημέρα!!! Έκλεισα ραντεβού με γιατρούς στο ΙΚΑ, Παθολόγο και Ενδοκρινολόγο για έναν έλεγχο, 22 και 10 Ιουνίου αντίστοιχα. Σας ευχαριστώ που με σπρώξατε!!! Βάζω μυαλό σιγά σιγά ε;;;

Senior Member
    Μπράβο κουκλίτσα μου. Θα περιμένουμε να μας πεις τί σου είπανε!

Senior Member
    Μπράβο, koukoutsi! Είσαι θεά! Είμαι σίγουρη ότι δίνεις δύναμη σε πολλούς από εδώ μέσα. Θα κάνω κι εγώ μια βόλτα αύριο από το ΙΚΑ να κλείσω με παθολόγο.

Senior Member
    Originally posted by smoke08
    Μπράβο, koukoutsi! Είσαι θεά! Είμαι σίγουρη ότι δίνεις δύναμη σε πολλούς από εδώ μέσα. Θα κάνω κι εγώ μια βόλτα αύριο από το ΙΚΑ να κλείσω με παθολόγο.
    Φαντάσου...εγώ η αδύναμη...Μακάρι να δώσω δύναμη έστω και σε έναν!! ʼντε, καλά αποτελέσματα νά'χουμε!!! :*

Senior Member
    Καθόλου αδύναμη δεν είσαι κουκούτσι μου. Από την στιγμή που μπορεις να συκώνεσε και βλέπεις μπροστά δεν είσαι αδύναμη.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καθόλου αδύναμη δεν είσαι κουκούτσι μου. Από την στιγμή που μπορεις να συκώνεσε και βλέπεις μπροστά δεν είσαι αδύναμη.
    :starhit:

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast