Επιστροφή της άσωτου ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Επιστροφή της άσωτου ....

Καλημέρα ?.. Η άσωτη κόρη επέστρεψε ??. Να ζητήσω δυγνωμη για την απουσία μου άλλα λόγοι ανωτέρας βίας και υγείας ????.ΔΥΣΤΥΧΩΣ . Τώρα θέλω να διαβάσω ότι τόσο καιρό έχω χάσει ?.Πείτε μου ότι είστε όλοι καλά και τα πράγματα και τα κιλά κύλησαν σαν νεράκι και έφυγαν ????..
    Μου λείψατε ????..

Senior Member
    Αγαπημένη μου Αλμα!!!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που ξαναβλέπω ποστ σου. Φανταζομαι πως τώρα θα είσαι καλύτερα για να ξαναμπείς!!!! Καλώς όρισες πίσω λοιπόν κουκλίτσα μου, και ελπίζω ποτέ ξανά να μην σου ξανασυμβει κάτι που θα σε κρατήσει τόσο χρόνο μακρία, κλεισμένη στον εαυτό σου!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Senior Member
    Πωλινάκι τα χειροτερα περασαν και παω πολυ καλα ............ Οσο για σενα σε βλεπω τις φωτο σου και μενω έκλπηκτη!!!!!!!!!!
    Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Αλμα μου!!!!

Senior Member
    Μας έλειψες Alma, welcome back!!! Χαίρομαι που τελικά όλα πήγαν καλά.

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Καλημέρα ?.. Η άσωτη κόρη επέστρεψε ??. Να ζητήσω δυγνωμη για την απουσία μου άλλα λόγοι ανωτέρας βίας και υγείας ????.ΔΥΣΤΥΧΩΣ . Τώρα θέλω να διαβάσω ότι τόσο καιρό έχω χάσει ?.Πείτε μου ότι είστε όλοι καλά και τα πράγματα και τα κιλά κύλησαν σαν νεράκι και έφυγαν ????..
    Μου λείψατε ????..
    καλως το κοριτσι μας! Ελπιζω ολα πλεον να ειναι καλα και να μας ξαναλυψεις ΜΟΝΟ για καλο! Ελπιζω να σε βλεπουμε ξανα με τους ρυθμους σου! Φιλια και καλημερα!

Senior Member
    filippe , mitsokolo χαιρομαι που σας ακουω , παρα πολυυυυυ!!!!
    Φιλλιπε ειδα οτι ξεπερασες και το στοχο που ειχες βαλει ............. Ειλικρινά συγχαρητηρια !!!!!!!
    Μιτσοκολο καννένα καλο νεο?

Senior Member
    και μεις χαιρομαστε που ηρθες και εισαι καλα!
    αλμα μου εχω ενα καλο νεο ναι! ειμαι εγκυος σημερα μπαινω στον 3ο μηνα αλλα μπηκαμε με περιπετεια και αιμοραγια, ευτηχως σημερα σταματησε ευχομαι να το ξεπερασουμε, τωρα ξαπλα και χαπια

Senior Member
    ειδες Αλμα μου ο Φιλλιπακος μας τι δυναμη που εχει? κορμαρα θα μας γινει, και απο μονο του κιολλας εγω του βγαζω το καπελο παντως

Senior Member
    Μιτσοκολο πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μην φοβάσαι ολα καλα θα πάνε !!!!! Μπορει να άλλαζες μήνα και για αυτο ........... Υπομονή και ξεκουραση!!!!

Senior Member
    σευχαριστω πολυ γλυκια μου, μακαρι!!! :love:

Senior Member
    Alma welcome back! Eυχομαι οι αιτιες που σε εκαναν να απεχεις, να πανε στον αγυριστο χωρις επιστροφη!

Senior Member
    fae!_prits_ θέλω να πιστευω και εγω οτι δεν θα εχω πισογυρισματα ................Οτι ήταν για τελευταια φορα...............
    Αληθεια τι ωραια αποτελεσματα βλεπω !!!! Και το τικερακι τελειο!!!!!

Senior Member
    Να'σαι καλα Alma.

Εχω την αισθηση παντως οτι μπροστα στις δυσκολες μερες που ερχονται, τα κιλα θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα μας απασχολει.