Results 31 to 45 of 130
-
01-06-2011, 15:22 #31
polinaki ακολουθώ πλάνο από διαιτολόγο κ αυτά μου έχει!!!!!!!!!!!!!!!!
- 01-06-2011, 15:24 #32
Originally posted by Ciciliana
και αυτο που λένε οτι το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι 3 ωρες πριν κοιμηθούμε περίπου?
δεν ισχύει??
01-06-2011, 15:26 #33
Originally posted by break
Ευχαριστώ πολύ polinaki για το κουράγιο που μου δίνεις!
Έχεις ένα πολύτιμο σύμμαχο! Να το εκμεταλλευθείς όσο περισσότερο μπορείς!
Σου το λέω εκ΄πείρας! Πριν κάποια χρόνια είχα βάλει δακτύλιο κ με είχε βοηθήσει να χάσω τα κιλά!
01-06-2011, 15:27 #34
polinaki ακολουθώ πλάνο από διαιτολόγο κ αυτά μου έχει!!!!!!!!!!!!!!!!
01-06-2011, 22:15 #35
Originally posted by brazil
Γεια σας σε ολες!! Εννοειται πωλινακι αν θελεις γραφε κι εσυ!! Εμενα με βοηθαει!!
Mtsek!!! Πολυ χαρηκα που μπηκες και εγραψες!! Εδω στον αγωνα ειμαστε... να δουμε για ποσο ακομα. Αν θελεις να γραφεις, θα χαρω πολυ!!
Καλη συνεχεια σε ολες!!
ηταν μια ευκαιρια φιλεναδα να επιστρεψω ενεργα εδω!!!! μιας και εκανα τν αρχη να αναφερω το αποτελεσμα!!!
χαιρομαι πολυ που προχωρας στο στοχο σου, εγω οπως βλεπεις χειρότερα απο περσυ που ξεκινησαμε.... αλλα ελπιζω με τα Lipotox να δω παλι αποτελεσμα, περσυ με αυτα εκανα μια καλη αρχη!!!
οσο μπορω θα μπαινω να μαθαινω νεακια σου και να σου λεω τα δικα μου!!!
κολυμπι συνεχιζεις? μαλλον θα βρεθουμε απο τα μεσα του επομενου στις πισινες του δημου μας!!!
φιλια πολλα!!!
Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια της παρεας!
01-06-2011, 22:45 #36
mtse85
02-06-2011, 00:24 #37
Τον έχεις ακόμα τον δακτύλιο? Και εγώ είχα δακτύλιο από το 2004! Τον είχα βάλει στα 140 κιλά και το κατώτερο που είχα παίσει ήταν 112(με εξέρεση την περίοδο της εγκυμοσύνης μου που είχα πέσει 100 γιατί δεν μπορούσα να φάω καθόλου). Και ζούσα με τους εμετούς. Και τελικα τον αφέρεσα φέτος και έκανα σληβ!!! [/quote]
Δεν τον έχω, τον έβγαλα πριν 2 χρόνια αφού κόντεψα να πεθάνω, μου δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας απο τους εμετούς!
Από 135 είχα φθάσει 48 κιλά!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα κ το σάλιο μου το έκανα εμετό!
Μόλις τον έβγαλα από 48 με τη μια, μέσα σε 7 μέρες λόγω του προβλήματος, πήγα 90 κιλά!
Με πήρα πολύ από κάτω κ σε συνδυασμό με μια πολύ άσχημη σχέση που επειδή με είχε στηρίξει εκείνη τη περίοδο ένιωθα υποχρεωμένη κ ανεχόμουν τα πάντα!
Σκέφτομαι να κάνω κ εγώ sleeve αλλά τρώω πολλά, μα πάρα πολλά γλυκά κ φοβάμαι πως δεν θα επιβληθώ στον εαυτό μου και με τον δακτύλιο δεν είχα μπορέσει να επιβληθώ στο θέμα των γλυκών!!!
02-06-2011, 08:59 #38
Καλημερα!
Σημερα 2/6... παλι 77,3! Τι περιμενα κι εγω να αρχισω να χανω γρηγορα?? Αφου το ξερω οτι ο μεταβολισμος μου πλεον ειναι πολυ αργοκινητο καραβι :flaming:! Αλλα και που αρχισα παλι συνειδητα, ευχαριστημενη ειμαι!!!
Οι υπολοιπες τι κανετε??
Το σημερινο μου προγραμμα:
Πρ: Γαλα με βρωμη
Δεκ: 1 μπανανα
Μετα θα μπω να ξαναγραψω...
02-06-2011, 09:02 #39
Originally posted by mtsek85
Originally posted by brazil
Γεια σας σε ολες!! Εννοειται πωλινακι αν θελεις γραφε κι εσυ!! Εμενα με βοηθαει!!
Mtsek!!! Πολυ χαρηκα που μπηκες και εγραψες!! Εδω στον αγωνα ειμαστε... να δουμε για ποσο ακομα. Αν θελεις να γραφεις, θα χαρω πολυ!!
Καλη συνεχεια σε ολες!!
ηταν μια ευκαιρια φιλεναδα να επιστρεψω ενεργα εδω!!!! μιας και εκανα τν αρχη να αναφερω το αποτελεσμα!!!
χαιρομαι πολυ που προχωρας στο στοχο σου, εγω οπως βλεπεις χειρότερα απο περσυ που ξεκινησαμε.... αλλα ελπιζω με τα Lipotox να δω παλι αποτελεσμα, περσυ με αυτα εκανα μια καλη αρχη!!!
οσο μπορω θα μπαινω να μαθαινω νεακια σου και να σου λεω τα δικα μου!!!
κολυμπι συνεχιζεις? μαλλον θα βρεθουμε απο τα μεσα του επομενου στις πισινες του δημου μας!!!
φιλια πολλα!!!
Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια της παρεας!
Κολυμβητηριο συνεχιζω, θα τα πουμε επιτελους κι εκει!!
02-06-2011, 09:11 #40
Δεν τον έχω, τον έβγαλα πριν 2 χρόνια αφού κόντεψα να πεθάνω, μου δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας απο τους εμετούς!
Από 135 είχα φθάσει 48 κιλά!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα κ το σάλιο μου το έκανα εμετό!
Μόλις τον έβγαλα από 48 με τη μια, μέσα σε 7 μέρες λόγω του προβλήματος, πήγα 90 κιλά!
Με πήρα πολύ από κάτω κ σε συνδυασμό με μια πολύ άσχημη σχέση που επειδή με είχε στηρίξει εκείνη τη περίοδο ένιωθα υποχρεωμένη κ ανεχόμουν τα πάντα!
Σκέφτομαι να κάνω κ εγώ sleeve αλλά τρώω πολλά, μα πάρα πολλά γλυκά κ φοβάμαι πως δεν θα επιβληθώ στον εαυτό μου και με τον δακτύλιο δεν είχα μπορέσει να επιβληθώ στο θέμα των γλυκών!!!
Κοίτα και εγώ είμαι γλυκατζού, όμως τώρα με το σληβ, επειδή χορταίνω με το φαγητό, δεν τα θέλω!!! Ναι δεν λέω, έφαγα γλυκό, αλλά 1 κουταλίτσα κάθε μήνα ήταν περίπου. Σαν χτες τελικά δεν έφαγα από την τούρτα που έφτιαξα, δεν ήθελα επειδή ένιωθα χορτάτη με το φαγητό μου. ουτε την λιγουρέυτηκα καθόλου. ειναι όλα μεσα στο μυαλο πιστευω. Συνιθως κοντα στη περιοδο θελω γλυκο, αλλα υπαρχουν πολλες λύσεις, που ετσι και αλιως τρως ελαχιστη ποσοτητα και εισαι οκ.
02-06-2011, 09:13 #41
καλημερα.!!!1
ημερα κυλησε ομαλοτατα! λεω να ξεκνησω τη διατροφη τυπου μια μερα 550 θρμιδες .. μια μερα κανονικα .. καπου διαβασα πως ετσι ο οργανισμος σου κολαει και καις συνεχως μιας και δεν μπαινει στη διαδικασια να νομιζει πως εισαι σε ' κατοχη' και να χαμηλωνει τον μετβολισμο. οχι τπτ αλλο να ξεφορτωθω και τις σκονες που εχω στο σπιτι .. δεν ειαι εγω τελικα για πρεβεντ ...
η μερα μου χθες ηταν
10.00 1/2 κουλουρι φουρνου,
13.00 το υπολοιπο μισο,
17.00 μικρο τονο- σαλατα- 2 κ.σ. cottage- ενα μικρο παξιμαδι- 1 κ.σ.λ αδι- 1 κ.γ μελι για την σως, 20.00 20 κερασια,
22.45 1 τοστ(τυρι γαλοπουλα)- 1 κουπα σαλατα, 1 κ.γ. λαδι, 1 κ.σ. cotagge, 1 κ.γ. μελι
δεν ξερω αν σας φαινεται πολυ η οχι .. εγω χορτασα .. και το κυριοτερο δεν κοιμηθηκα μια χαρα, χωρις να εχω βραδυνες επιδρομες.
οσο για το μελι .. μιας και τον καφε μου τον πεινω σκετο νομιζω οτι δυο κουταλακια μελι την μερα ειναι μια χαρα ...
για σημερα ειμαι στη μερα με μειωμενες θερμιδες ... 2 φορες απο την σκονη λοιπον και ενα γιαρουτακι ... οι ατιμες καθε δοση ειναι 210 θερμιδες ... οπτοε να μαζευοντε ..
αλλα υπομονη! μια μερα ειναι θα περασει...
02-06-2011, 09:14 #42
Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!! τι μου κανετε?
Εγω σημερα εχω
πρωι 1 ποτηρι γαλα με 1 κουταλακι νεσκουικ
δεκατιανο 1 φρυγανια με 1 φετα μυζιθρα
μεσημεριανο 1 φρυγανια με 1 φετα μυζιθρα
απογευματινο 1 κομματακι καρπουζι
βραδυνο σκεφτομαι για μπιφτεκι κοτοπουλο (δεν ξερω ποσοτητα)
προ υπνου 1 ποτηρι γαλα
02-06-2011, 09:18 #43
Originally posted by polinaki1983
Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!! τι μου κανετε?
Εγω σημερα εχω
πρωι 1 ποτηρι γαλα με 1 κουταλακι νεσκουικ
δεκατιανο 1 φρυγανια με 1 φετα μυζιθρα
μεσημεριανο 1 φρυγανια με 1 φετα μυζιθρα
απογευματινο 1 κομματακι καρπουζι
βραδυνο σκεφτομαι για μπιφτεκι κοτοπουλο (δεν ξερω ποσοτητα)
προ υπνου 1 ποτηρι γαλα
εσι μου φαινεται . οτι πρεπει για τις μερες που θα εχω μειωμενες θερμιδες στο διαιτολογιο!
02-06-2011, 09:20 #44
Originally posted by zwhtsa
υποθετω πως ειναι πανω απο 550 θερμιδες το μενου αυτο ε??
εσι μου φαινεται . οτι πρεπει για τις μερες που θα εχω μειωμενες θερμιδες στο διαιτολογιο!
02-06-2011, 09:30 #45
δεν εχω θερμιδομετρηση μαζι μου ουτε εξω ξερω γρμ και τετοια
οταν παω σπιτι θα το υπολογισω για να ξερω οταν μου τελειωσει η σκονη .. να το ακολουθω τις μερες που θα εχω λιγες θερμιδες.. παντως χθες τα 5 γευματα με βοηθησαν παρα πολυ να κρατηθω το βραδυ και να μην πειναω! τωρα αναγκαστικα επειδη η σκονη εχει πολλες θερμιδες εχω περιθωριο για 3 γευματα μονο για τιες θερμιδες που θελω .. αλλα που θα παει θα τελειωσουν ..
εχουν δικιο τελικα οσοι λενε για πολλα μικρα γευματα μεσα στη μερα ... ο οργανισμος και καει και δεν πεινας .. αυτο πρεπει να μας γινει τροπος ζωης και να σταματησουμε να ακολουθουμε διαιτες εχπρες και χαζομαρες γιατι μονο κακο στο οργανισμο μας κανουμε
καμια φορα ανρωτιεμαι μηπως ολες αυτες οι διαιτες- αλχημειες ειναι φτιαγμενες επιτηδες απο τους διαιτολογους και τις βιοχημανιες για να βαζουμε κιλα αντι να παιρνουμε και ετσι να καταφευγουμε για βοηθεια σε διαιτολογους και διαφορα 'θαυματουργα' χαπακια
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....