Results 46 to 60 of 130
-
02-06-2011, 09:33 #46
Κούκλα μου, αν ακολουθίσεις όμως το δικό μου μενού θα λιμοκτονίσεις..... εμένα το στομαχακι μου τόσο χόρο έχει, και τόσο τρώω. Ομως πριν το χειρουργείο, που έκανα διατροφή αύξισης μεταβολισμού, είχα διατροφή από την διατολόγο 1300 θερμίδων, με αρκετό φαγητό, και έχανα βάρος ενω πριν ήθελα παρα πολύ καιρό για να χάσω 1 κιλό
- 02-06-2011, 09:48 #47
κοιτα και εγω εχω κανει πτυχωση πριν 2 χρονια ... αλλα πια χρειαζεται να κανω λιγη διαιτουλα για να χασω και τα υπολοιπα ...
και γω σχετικα με μικρη ποσοτητα χορταινω ... απλα πριν ακολουθουσα ακαταστατα ωραρια φαγητου .. ολο τσιμπουσα οπτοε πηρα λιγα κιλακια χωρις να το καταλαβω ..
οπτοε παλι σε ρυθμους διαιτας! ευτυχως μπορω και την ακολουθω!
02-06-2011, 09:53 #48
Εσύ ξέρεις καλύτερα τον οργανισμό σου από μας, αλλά μην φτάσεις στο άλλο άκρο. Πάντος τα σωστα ωράρια είναι το παν στην διατροφή. Εγώ φροντίζω το βραδυνό μου να είναι το πολύ μέχρι τις 8 το βράδυ το καλοκαίρι και μέχρι τισ 7 το βράδυ τον χειμώνα. Σε σπάνιες περιπτώσεις που ξέρω ότι θα πάμε κάπου και θα είναι πιο αργά, θα φροντίσω να μην πιω το προ ύπνου μου, αλλα και να κοιμηθώ πιο αργά από συνήθως.
02-06-2011, 14:19 #49
Κορίτσια γειά σας! Όλες καλά?
Ξέρετε τι συμπέρανα? Πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις!!!!!!!!!!!
Όταν είχα τον δακτύλιο κ έτρωγα γλυκά δεν έχανα τίποτα!
Απλά οι επεμβάσεις βοηθάνε πολύ όταν πλέον έχει ξεφύγει ο έλεγχος στην ποσότητα του φαγητού κ στα κιλά!!!!
Για σήμερα έχουμε:
Πρωί: 1 φλζ γάλα + 3 κ.σ Fitness
Δεκατιανό: 1 αχλάδι
Μεσημέρι: ομελέτα (1 αυγό κ μανιτάρια) + 1 φ ψωμί + ντοματοσαλάτα
Απόγευμα: 1 μπάρα
Βράδυ: 1 γιαούρτι + 3 φρυγανιές + φράουλες
02-06-2011, 14:23 #50
πολυ λιγα δεν ειναι?
02-06-2011, 14:29 #51
break το θέμα είναι να αντέξεις σε βάθος χρόνου, κι εμένα μου φαίνεται ελάχιστη η ποσότητα. 700-800 θερμίδες max; Είμαστε περίπου ίδιο βάρος, τρώω τα διπλάσια και χάνω σταθερά και με ικανοποιητικό ρυθμό.
02-06-2011, 14:29 #52
Originally posted by click
πολυ λιγα δεν ειναι?
Λες να είναι λίγα?
Διατροφή από διαιτολόγο κάνω.
Πάντως δεν πεινάω!
02-06-2011, 14:29 #53
Break μου και εγώ τα θεωρώ λίγα αυτά που έχεις για σημερινό πρόγραμμα. τόσο τρώω εγώ βρε σύ!!!!!!!
02-06-2011, 14:32 #54
ειναι πολυ λιγα :/
μπορει να εισαι οκ λογω ενθουσιασμου αλλα καποια στιγμη θα παθεις αμοκ, ειναι στανταρ αυτο με τις διαιτες πεινας.
02-06-2011, 14:33 #55
Originally posted by filipparas
break το θέμα είναι να αντέξεις σε βάθος χρόνου, κι εμένα μου φαίνεται ελάχιστη η ποσότητα. 700-800 θερμίδες max; Είμαστε περίπου ίδιο βάρος, τρώω τα διπλάσια και χάνω σταθερά και με ικανοποιητικό ρυθμό.
Με προβληματίσατε τώρα!
Τι να πω πλάνο διατροφής είναι πάντως!
02-06-2011, 14:37 #56
Click μήπως μπορείς να μου πείς ενδεικτικά τι έτρωγες? Μιας κ έχεις χάσει τόσα κιλά?
Filipara μην ξεχνάς πως είσαι κ άντρας άρα χάνεις κ πιο γρήγορα!
02-06-2011, 14:49 #57
Πίστεψε με, δεν καίω 800 θερμίδες παραπάνω τη μέρα. Δε σου λέω να τρώς απαραίτητα όπως εγώ(πιθανότατα δε θα τις έχεις τις ποσότητες ούτως ή άλλως) αλλά παραπάνω απ'αυτό που έγραψες.
Αφού όμως η διατροφή είναι από ειδικό συζήτησε μαζί του καλύτερα νομίζω. Απλά να θυμάσαι οτι θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να χάσεις σχεδόν 50 κιλά που θες, αν νομίζεις οτι μπορείς να ακολουθήσεις αυτή τη διατροφή εγώ... πάσο.
02-06-2011, 14:55 #58
πρωινο συνηθως τοστ σε διαφορες βερσιον
ειτε απλο με τυρι, ή γαλοπουλα-τυρι ειτε φετα λαητ-ντοματα, τονο-μαρουλι, ομελετα
ή all bran plus με γαλα
αργοτερα συνηθως μπανανα
μεσημερι κανονικο γευμα. δηλαδη μαγειρεμενο φαγητο, ανθρωπινη μεριδα και μετρημενες οι ποσοτητες λαδιου στο μαγειρεμα. οχι τηγανητά
απογευμα μπορει σοκοφρετα υγειας ή φρουτα
βραδυ κατι παρομοιο με τα μεσημεριανα, γενικως δεν ημουν και δε θα γινω ποτε το ατομο που πριν κοιμηθει τη βγαζει με γιαουρτακι ή ενα φρουτακι, δεν μπορω να κλεισω ματι.
σπιτι παιρνω μονο προιοντα ολικης αλεσης, μακαρονια, τοστ κλπ.
τυρια με χαμηλα λιπαρα
εξω οταν τρωω ψωμακι ή κρεπα βαζω κοτοπουλο, τυρι, πατατες, αποφευγω τις σως.
σε ταβερνες προσοχη στις ποσοτητες.
βασικα δεν ξερω τι να πρωτογραψω γιατι δεν εχω κανει διαιτα. προσεχω πολυ ποσοτητες και τροπο μαγειρεματος. αυτο συν περπατημα και γυμναστικη. η γυμναστικη να ξερεις σου δινει μεγαλο θερμιδικο περιθωριο, ξυπναει ο μεταβολισμος.
επισης, δεν ετρωγα το κλασικο ψητο-σαλατα και δεν κολλησε η ζυγαρια παρατεταμενα.
δε νομιζω οτι ημουν ιδιαιτερα διαφωτιστικη αλλα ελπιζω να βοηθησα λιγο. γενικα πιστευω πρεπει να το παρεις χαλαρα χωρις υπερβολες, γιατι οι υπερβολες εχουν ξεσπασματα. δες και το τοπικ με τα 3ωρα και τις 3αδες, ειναι πολυ ωραιο συστημα.
σου βαζω ενδεικτικα 2 απτις καλες μου μερες, σκεψου οτι με αυτα χανω ακομα, και ειναι πολυ πιο δυσκολο αποταν ημουν 100 γιατι οι θερμιδες συντηρησης μου τωρα και οι θερμιδες απωλειας μου ειναι πλεον σημαντικα λιγοτερες αποτι ηταν τοτε στα πολλα κιλα. αλλα ο μεταβολισμος εχει βγαλει φτερα και πεταει
λιγο γαλα 0% με all bran plus
κοτοπουλο στηθος, καλαμποκι, φασολακια με κοκκινη σαλτσα με ελαιολαδο και κρεμμυδια χλωρα
3 ροδακινα ιμιτασιον
κερασια
σοκοφρετα υγειας
τοστ ολικης με τονοσαλατα στραγγισμενη και μιλνερ λευκο
+1μιση ροδακινο
λιγα κερασια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
μιση μεριδα μακαρονια με κιμα
1μιση φετα τοστ ολικης με βιταμ και μελι
σχεδον 2 κεσεδακια φραουλες
1 μικρη σοκολατα υγειας
λιγο n'joy light
Μιση μπανανα
φραουλες
2 μπαρες δημητριακων
απροσδιοριστη ονομασια, τροπος παρασκευης και αποτελεσμα παντως τα υλικα ηταν:
κοτοπουλο στηθος, πιπερια κοκκινη, γεμιση απο κολοκυθια, το απεξω απο μια ντοματα, μανιταρια, αλατι, πιπερι, κανελλα, σκορδολαδο
Αυτα λιγο πολυ για να παιρνεις ιδεες, δεν ειναι και ο,τι πιο νορμαλ να τρωει κανεις μακαρονια με κιμα για πρωινο but that's me... δε θελω πιεση, δε θελω προγραμματα. και στην καφετερια θα φαω μπισκοτακια. και το βραδυ εκτος απο μπυρα θα πλακωσω και κανα σφηνακι, και στην ταβερνα δε θα φαω φιλετακι με μαρουλι..
και δεν τρεχει τιποτα, αρκει να μη γουρουνιαζουμε
02-06-2011, 15:01 #59
Click, πολύ ωραίες οι διατροφικές συμβουλές σου. Επιτέλους φαϊ!!! Ε, τι; Στην πείνα θα είμαστε!!!
Κι όσο για τα μακαρόνια με τον κιμά για πρωινό, σιγά το πράγμα!!! Εγώ έχω φάει και πιτόγυρο για πρωινό!! Χαχαχαχ!
Μη σου πω ότι είναι καλύτερα, προλαβαίνεις όλη μέρα να τα κάψεις!!!
02-06-2011, 15:08 #60
Tέλειο είναι το πιτόγυρο το πρωί... έπαιρνα 3 για το βράδυ και 2 για πρωινό κάποτε. Πωπωπω κι έχω να φάω 5 μήνες, απαπά...
Σχεδόν οτιδήποτε τρώω ανεξαρτήτως ώρας πάντως, έχω στομάχι με αντοχές:P
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή