Results 61 to 75 of 130
-
02-06-2011, 15:13 #61
και πιτσα παγωμενη απτο ψυγειο ειναι τελεια για πρωινο!!!
btw παιρνεις pillsburry ζυμη απτο σ.μαρκετ, βαζεις κοκκινη σαλτσα ή κετσαπ, τυρι λαητ, γαλοπουλα, μανιταρια, πιπεριες και εχεις την τελεια πιτσα σε λαητ βερσιον.
ακομα πιο γρηγορα παιρνεις πιτα σουβλακιου, κετσαπ, 1 μιση φετα τυρι 1μιση γαλοπουλα, μικροκυμματα και σε 1 λεπτο εχεις κατι σαν πιτσα.
φαντασια να υπαρχει.
παντως ειναι σημαντικο να τρως κανονικα γευματα μεσα στην ημερα, τουλαχιστον 2. και αν εισαι των γλυκων γενικα να βρεις πραγματα που σε ικανοποιουν. μετρημενες ποσοτητες αλλα να υπαρχουν.
πχ το πρωι αμα φας φρυγανιες με βουτυρο και μελι ή μαρμελαδα δεν ειναι εγκλημα.
ή μικρο παγωτο σαν σνακ το απογευμα.
σοκολατα υγειας ή μους. οχι ολοκληρη σοκολατα κανονικο μεγεθος εεε? :P
αυτα προς το παρον και φευγω για τζυμ
- 02-06-2011, 15:29 #62
Click πραγματικα σε θαυμαζω και λιγο σε ζηλευω! Καλοπροαιρετα φυσικα!! Θα ηθελα κι εγω να μπορουσα ετσι χαλαρα να χασω τα κιλα μου κι ομως εδω και χροοοοοοονια δεν τα καταφερνω!!!
Ωραιες οι συμβουλες σου, θελεις να γραφεις τι τρως εδω να βλεπουμε κι εμεις και να μας υπενθυμιζεις να το παιρνουμε χαλαρα??
02-06-2011, 19:16 #63
Originally posted by filipparas
Tέλειο είναι το πιτόγυρο το πρωί... έπαιρνα 3 για το βράδυ και 2 για πρωινό κάποτε. Πωπωπω κι έχω να φάω 5 μήνες, απαπά...
Σχεδόν οτιδήποτε τρώω ανεξαρτήτως ώρας πάντως, έχω στομάχι με αντοχές:P
Εμένα το στομάχι μου...δεν αντέχει πια τίποτα βαρύ!!
02-06-2011, 22:37 #64
να γραφω καθε μερα τι τρωω χλωμο γιατι μπορει να σας κανω και κακο.
νομιζω οτι ο καθενας πρεπει να βρει τους ρυθμους του.
δηλαδη τα γευματα, τις ωρες τους, τις τροφες που θελει πιο συχνα και εκεινες που σιχαινεται και δεν πρεπει να βαλει μεσα στο "προγραμμα" για να μην του χαλανε την ψυχολογια. και να ειναι λιγο φλεξι γιατι θα τυχουν και εξοδοι και μερες που μπορει να παραλειψει γευματα ή μερες που εχει λιγουρες. ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και θα ειναι παντα, οποτε καλυτερα να μην ειμαστε αυστηροι και τυπικοι.
αυτα με λιγη ψυχραιμια βρισκονται σιγα σιγα. αλλα ειναι σημαντικο να υπαρχουν γευματα ικανοποιητικα, μαγειρεμενο μεσογειακο φαγητο, ελαιολαδο και πραγματα που σας αρεσουν πολυ να μην παιρνουν την ταμπελα "απαγορευμενο για 6 μηνες" πχ
θες πιτογυρο? οκ μπορεις να προγραμματισεις να εχεις κανει κρατει την υπολοιπη μερα και να ξερεις οτι αμα δεν το κανεις βαρβατο, θα φτασεις θερμιδες συντηρησης και οχι απωλειας εκεινη τη μερα και απλα δεν τρεχει καστανο. ή κανεις λαητ επιλογη πχ αλαδωτη πιτα με καλαμακι κοτοπουλο και τις μισες πατατες απο το κανονικο.
εμενα με βοηθησαν παααααρα πολυ ολο αυτο το διαστημα τα τοστ, επειδη μαρεσει πολυ το ψωμι. επισης, το κοτοπουλο που ακομα και νεροβραστο να το φαω το λατρευω, οι πατατες ειτε βραστες ειτε η βερσιον "πατατες λιλυς" πολυ γνωστη στο φορουμ. τα αβγα!!! και η μαυρη σοκολατα γιατι ειναι στιγμες που θελω σοκολατα οπωσδηποτε.
στις αρχες μου ειχα υποσχεθει οτι δε θα βαλω ποτε στο σπιτι μαρουλι και αγγουρι. τωρα τρωω μαρουλι ανετα πλεον γιατι απο ενα σημειο και μετα μου αρεσε τοσο πολυ ιδεα οτι τρωω κατι που μου κανει ΚΑΛΟ (και οχι κατι υποχρεωτικο για αδυνατισμα) που αρχισα να τρωω ακομα και το μαρουλι.
το αγγουρι εξακολουθει να ειναι αδιαφορο και μονο σε ταβερνα θα τυχει να τσιμπησω, σπιτι δεν το βαζω.
δυστυχως παιζει τεραστιο ρολο το κινητρο. δηλαδη το "πρεπει να φαω ΕΤΣΙ επειδη πρεπει να αδυνατισω" βαραει ασχημα καμπανακια... και λεω δυστυχως, επειδη η ψυχολογια ειναι το πιο δυσκολο κομματι που μπορει να δουλευτει.
ενω αν το δεις "θελω να τρωω με τετοιο τροπο που να μου κανει καλο, να εχω ενεργεια, να αποκτησω φυσιολογικο σωμα, να εχω αντοχες, βελτιωμενο δερμα επειδη μου κανει ΚΑΛΟ και θελω κατι καλο για μενα" μπορει να διατηρηθει περισσοτερο σαν κινητρο, ισως και μονιμα.
πολλα εγραψα :/
02-06-2011, 22:57 #65
break αν κ συμφωνω συναισθηματικα
με τα παιδια για το οτι ειναι λιγα οσα περιλαμβανει το προγραμμα σου , επειδη
1) ακολουθεις προγραμμα ειδικου απ ό,τι ειπες
2) εχει προηγηθει δακτυλιος κ δεν ξερω τι αλλο (δεν διαβασα αναλυτικα το ιστορικο, μια ματια εριξα) αρα ο μεταβολισμος σου -ο οργανισμος σου μπορει να ειναι αρκετα επιβαρυμενος κ
3)δεν πιανουν τα ιδια σε ολους,
προσωπικα θα προτεινα προς το παρον να αποφασισεις αν θα ακολουθησεις προγραμμα ειδικου η θελεις να ψαχτεις μονη σου.
δεν εγκρινω η επικρινω το ενα η το αλλο , απλα προσπαθησε για καμποσο καιρο να εισαι συνεπης σε αυτο που θα αποφασισεις , ωστε να δεις αν δουλευει σε σενα η οχι.
επισης πες μας αν θες για προηγουμενες προσπαθιες σου (αν εχεις ξαναπροσπαθησει, αν ειχες αποτελεσμα, αν οχι, τι πιστευεις οτι πηγε στραβα κτλ ),
αν το εχεις ηδη κανει, συγνωμη, αν θελεις δωσε το λινκ
(σ.σ. πιστευω οτι οι θερμιδες δεν ειναι παρακατω απο 1000, που ναι, ξαναλεω οτι κ εμενα μου φαινονται λιγες ... συναισθηματικ.... για το αν ειναι λιγες για τη break , περιμενω να δω ιστορικο
)
02-06-2011, 23:59 #66
σωστη η παρατηρηση για το δακτυλιο, δεν ξερω σε τι φαση ειναι οργανισμος σου. αλλα σε ο,τι φαση κι αν ειναι δε νομιζω οτι το ζητουμενο ειναι να προσαρμοστεις στη λιμοκτονια για να χανεις γρηγορα επειδη ισως δεν κανεις καλες καυσεις. αλλα με υπομονη, να τρως κανονικα ακομα κι αν χανεις πιο αργα, για να στρωσεις το μεταβολισμο σου. αμα μπορεις να παιζεις κοντα στις 1200-1400 ή μπορει να υπαρξουν μερες με 1800 και αλλες που να μην πεινας ή να μην προλαβαινεις και να πηγαινεις στις 1100-1200. ενδιαμεσα 1600. δεν μπορει να ειναι σταθερες καθε καθε μερα. φλεξι
ενδεικτικα η σημερινη μερα (με πανω απο 1 ωρα γυμναστικη)
τοστ πολυσπορο ολικης γαλοπουλα τυρι 0-3%
τονος σε ελαιολαδο στραγγισμενος, μιλνερ λευκο*
παγωτο cool n slim μικρο
2 καραμελοζελεδακια πώς σκατα λεγονται
σχεδον 1 μπανανα
μανιταρια ψητα με πιπερια κοκκινη,ελαιολαδο, μπαχαρικα, αλατι
και 2 μετριες πατατες βραστες και φασολακια βραστα
(δεν ειχα ορεξη για φρουτα και αυριο πρεπει να πλακωθω γιατι θα χαλασουν γαμωτο... αχ αυτα τα "πρεπει" πως με ζοριζουν!!!)
*φαουλ. γυρισα πτωμα απο τζυμ και δεν εφαγα κανονικο γευμα.
03-06-2011, 00:07 #67
καλησπέρα σας!!!!
ναμαι και παλι!!!!!
επιτελους γυρισα σπιτι και βρηκα λίγο χρόνο να σας γραψω!!!
σημερα πηγε σχετικα καλαη μερα μου βάση της διατροφής των Lipotox...
πρωι χαπακια και ροφημα + 10 κερασια
μεσημερι χαπακια -+ στοιθος κοτοπουλο και μια μικρη ντοματουλα
βραδυ χαπακια + 1 μπανανα...
νομιζω επρεπενα παρω και 1 φακελακι αλλα δεν εχω ορεξη τωρα να πιω....
αυτα για σημερα...
υπερβολικα λιγα, αλλα παω βαση διατροφη.... την τριτη θα ανεβω στη ζυγαρια καιθα σας πω νεα..
φιλακια πολλα!!!
03-06-2011, 01:19 #68
Κορίτσια έλεος με την ποσότητα που έφαγα σήμερα!
Πως βγάλατε συμπέρασμα οτι λιμοκτονώ από μία μέρα? Είδατε τι έφαγα εχθές ή τι θα φάω αύριο?
Σας είπα πως ακολουθώ πλάνο διατροφής από διαιτολόγο κ τι έγινε δηλ που εμένα η ομελέτα έτσι μου αρέσει?
Αποφάσισα μετά από πολύ καιρό που έχω κάνει εγγραφή να γράψω γιατί το θέμα της brazil μου άρεσε μιας κ συνέπεσε με τη σκέψη μου πως τέρμα αυτό το καλοκαίρι κ εσείς αμέσως να κρίνετε!
Δεν έγραψα τη διατροφή μου για να δεχτώ κριτικές αλλά για να βοηθηθώ στην προσπάθεια μου κ να πέρνω δύναμη να συνεχίσω γιατί πίστευα πως ήμουνα μόνη μου, πως δεν υπήρχαν κ άλλοι άνθρωποι που προσπαθούν για τα κιλά τους αλλά με αγχώσατε πολύ!!!!
03-06-2011, 02:29 #69
καλα βρε break πώς κανεις ετσι? αμα θες μην λαβεις υποψην σου τιποτα, δε σε υποχρεωνει κανεις. δικη σου αποφαση ειναι αμα θα τρως 800 θερμιδες ή παραπανω ή λιγοτερες. και δεν ηταν κριτικη προς το προσωπο σου, ετοιμο πλανο ειπες οτι ακολουθεις.
οπως θελεις, εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχολιασω τι κανεις. καλη συνεχεια
03-06-2011, 08:48 #70
break, χαλαρωσε, εσυ ζητησες γνωμες !!!
τη γνωμη του ειπε ο καθενας λοιπον κ δε σ εστησε κανεις στον τοιχο !!!!!
δεν υπαρχει λογος ουτε ν αγχωθεις, ουτε το προγραμμα σου ν ανατρεψεις, γιατι οπως ειπες κ εσυ την προηγουμενη μερα μπορει να φαγες παστιτσιο κι σε δυο μερες μπορει να φας γουρουνοπουλο!!
απ τη στιγμη ομως που μπαινεις στη διαδικασια να το συζητας , προσπαθησε ν αντιμετωπιζεις τη γνωμη του αλλου σαν αυτο ακριβως που ειναι: γνωμη!!!
03-06-2011, 09:10 #71
Καλημερα σε ολους! Ας προσπαθησουμε να μην χαλασουμε το θεμα και το θεμα ηταν : Καλοκαιρι = Τερμα τα ψεμματα! Γενικα να μην κρινουμε για να μην κριθουμε...
Σημερα παλι 77,3... σταθεροτης, σταθεροτης!!! Και φευγω σημερα για τριημερο στην Συρο!! Οποτε επιστροφη Κυριακη και την Δευτερα στο φορουμ με πρωινο ζυγισμα!
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους!!
03-06-2011, 09:15 #72
Click με εντυπωσίασε η διατροφή σου! Είσαι η ζωντανή απόδειξη πως με ψυχραιμία και συνέπεια χωρίς υπερβολές και στερήσεις φτάνει κανείς στο στόχο του! Και έχασες και πολλά κιλά! Μπράβο ρε συ!
Mtsek κι εγώ με το Λιποτόξ ξεκίνησα!
Brazil να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!
03-06-2011, 09:16 #73
Καλημέρα σας κορίτσια!!!! Break μου ηρέμισε κούκλα μου. Αυτό που θα σε συμβούλευα να κάνεις την επόμενη φορά που θα πας στον διατροφολόγο σου, είναι να τον ρωτήσεις πόσες θερμίδες την μέρα σου έχει στο πρόγραμμα, και αν δεις ότι είναι κάτω από 1200 πες του απλά αν υπήρχε περίπτωση να σου δώσει διατροφή για αύξιση μεταβολισμού, ούτως ώστε σιγά σιγά να μπορέσει ο οργανισμός σου να δουλεύει σωστά. Καταλαβαίνω απόλυτα πως ο δακτύλιος σου έχει καταστρέψει τον μεταβολισμό, το είχα πάθει και εγώ αυτό, ομως αυτό δεν συμαίνει πως ο διαιτολόγος πρεπει να σου κρατάει ένα χαμηλά θερμιδικά διαιτολόγιο για να χάσεις βάρος. Εχεις αρκετό δρόμο μπροστά σου και ίσως αυτό σε κουράσει. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του, μιας και η συνεργασίας θα πάει αρκετό καιρό, και να δεις πια είναι τα σχέδιά του για σένα.
εμείς εδώ θα είμαστε δίπλα σου, να σε στυρίζουμε σε ότι και να κάνεις.
Φιλάκια!!!!
03-06-2011, 09:21 #74
Εγώ σήμερα είχα ζύγισμα. 106 στρόγγυλο. Μπορώ να πω πως πάω χάλια, και πως το έχω παρει απόφαση ότι δεν θα πάω με ευκολία μέχρι τα 100 και ακόμα πιο κάτω.... Τέλος πάντον, εγώ κάνω ότι μπορώ...
σήμερα έχουμε
Πρωινό 1 ποτήρι γάλα με νεσκαφε και καντερελ
Δεκατιανό 1 κρακερ
Μεσημεριανό 2 κουταλιές μακαρόνια
Απογευματινό 1 κρακερ με 1 κουταλια μαρμελαδα που έφτιαξα μόνη μου
Βραδυνό 1 κομμάτι κοτόπουλο ρολό (50 γρ? Θα το ζυγίσω και θα σας πω)
Προ ύπνου 1 φλ γάλα
Χτές έφαγα για απογευματινό μια μπουκιά καρπούζι και μετά ένιωθα πως το στομάχι μου ήταν έτοιμο να σκιστεί σε 1000 κομμάτια...... Πάει και το αγαπημένο μου φρούτο λοιπόν.....
03-06-2011, 13:36 #75
Originally posted by smart
break, χαλαρωσε, εσυ ζητησες γνωμες !!!
τη γνωμη του ειπε ο καθενας λοιπον κ δε σ εστησε κανεις στον τοιχο !!!!!
δεν υπαρχει λογος ουτε ν αγχωθεις, ουτε το προγραμμα σου ν ανατρεψεις, γιατι οπως ειπες κ εσυ την προηγουμενη μερα μπορει να φαγες παστιτσιο κι σε δυο μερες μπορει να φας γουρουνοπουλο!!
απ τη στιγμη ομως που μπαινεις στη διαδικασια να το συζητας , προσπαθησε ν αντιμετωπιζεις τη γνωμη του αλλου σαν αυτο ακριβως που ειναι: γνωμη!!!
smart κάνεις λάθος δεν ζήτησα καμιά γνώμη από κανέναν!
Απλά έγραψα το πλάνο διατροφής που μου έδωσε ο διατροφολόγος!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή