Καλο καλοκαιρι = Τερμα τα ψεμματα! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 130 of 130
    Senior Member
    Κορίτσια καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχουμε!

Κ όμως πήρα μισό κιλάκι πίσω, αμάν!!!

Από σήμερα τα κεφάλια πάλι μέσα!

Σήμερα θα φάω:

Πρωί: 1 τόστ

Δεκατιανό: κεράσια

Μεσημέρι: 1 1/2 φλτ μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα

Απόγευμα: 1 μπάρα + φράουλες

Βράδυ:1 γιαούρτι + 3 φρυγανιές + 1 φρόυτο

Senior Member
    το χειροτερο μου τα καλοκαιρι, χειροτερο και απο το να εμφανιστω με μαγιο ειναι τα μπρατσα
    ειναι απαισιαααααααααααα

Senior Member
    Originally posted by κατέ
    το χειροτερο μου τα καλοκαιρι, χειροτερο και απο το να εμφανιστω με μαγιο ειναι τα μπρατσα
    ειναι απαισιαααααααααααα
    ααααχ!! Μια από τα ίδια!!! Και το γυμναστηριο εδώ και 9 μήνες τίποτα δεν έκανε. Σφίγγουν από πάνω, κι από κάτω κρέμονται σαν της γιαγιάς μου!!!!

Senior Member
    καλημερα, μετα απο ενα τριημερο γεματο απο γλυκακια, πιτουλες σπιτικες απο τη μαμα ποτισμενες στο λαδι .. αλλα πεντανοστιμες .. κοκκινιστα κοτοπουλακια και πολλα αλλα .. επιστρεψα στην βαση μου με 600 γρ συν στην πλατη μου ... παλι καλα ..
    απο σημερα στο προγραμμα μας παλι .... η μονη παρασπονδια που επιτρεπω στον εαυτο μου για την βδομαδα αυτη ειναι καναδυο μπυριτσες την πεμπτη αν βγω ,,!!!

τα φιλια μου!

Senior Member
    σημερα εχω ενα παραξενο συναισθημα .. μετα απο χρονια πολλα .. φορεσα ζωνη με το παντελονι μου... το πηρα πριν κανα μηνα απο το Ζαρα, αλλα σημερα μου το φορεσα μετα απο κανα δυο βδομαδες μου ηταν φυρο στη μεση .. και εβαλα ζωνιτσα. . ναι μεν στην τελευταια τρυπα κουμπωσε ... αλλα φαινεται ομορφο και δεν πεταει η κοιλια μου ....
    πως ασημαντα πραγματακια ειναι ικανα να μας κανουν να νοιωσουμε ομροφα! σε συνδιασμο και με το σ'αγαπω που ακουσα απο εναν ανθρωπο που λατρευω ... πεταω .. μακαρι να κρατησει ως το τελος αυτη η διαθεση μου..!!

Senior Member
    Γεια σας σε ολους! Εγω ειμαι ακομα σε απιστευτη στασιμοτητα απο αποψη κιλων! Εδω και μια εβδομαδα κανω οτι πρεπει απο αποψη διατροφης και κολυμβητηριο 3 φορες την εβδομαδα και 2 λιτρα νερου και .... τιποτα! Απολυτως τιποτα!!! Δεν ξερω τι να κανω, αλλο απο το να συνεχισω βεβαια!

Σημερα
    Πρ: Γαλα με βρωμη
    Δεκ: 5 διαμασκηνα ξερα
    Μεσ: 1 ντοματα γεμιστη, λιγο μελιτζανοσαλατα, 100γρ φετα, 1 αραβικη πιτα
    Βρ: 1 γιαουρτι 2%, 2 κρακερς ολικης

Κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ

Senior Member
    14/06/2011

Πρωί: 1 φλτ γάλα + 3 κ.σ Fitness

Δεκατιανό: κεράσια

Μεσημέρι: 150 γρ κοτόπουλο + 1 φ ψωμί + μαρουλοσαλάτα

Απόγευμα: 1 μπάρα

Βράδυ: 60 γρ ψωμί + 1 φ γαλοπούλα +1 φ milner............................................ ...................

εως εδώ όλα καλά...............και μετά με πήρε από κάτω 1 κρουασάν + 2 σοκοφρέτες + 30 σοκολάτα + 1/2 σακουλάκι δρακουλίνια

Senior Member
    Καλημερα!

Σημερα παλι :grind: στα 77,9, χωρις να καταλαβαινω τι μου συμβαινει πραγματικα!!! Ακατεβατη η ζυγαρια!

Πρ: Φραπε, 1 τοστ με τυρι μιλνερ και γαλοπουλα
    Δεκ: 1 σακουλακι δημητριακων (100θερμ)
    Μεσ: Ιμαμ μπαιλντι, 40γρ φετα, 1 φ. ψωμι
    Βρ: 1 γιαουρτι, 3 κρακερς ολικης, 1 μπανανα

Κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ

Originally posted by zwhtsa
    σημερα εχω ενα παραξενο συναισθημα .. μετα απο χρονια πολλα .. φορεσα ζωνη με το παντελονι μου... το πηρα πριν κανα μηνα απο το Ζαρα, αλλα σημερα μου το φορεσα μετα απο κανα δυο βδομαδες μου ηταν φυρο στη μεση .. και εβαλα ζωνιτσα. . ναι μεν στην τελευταια τρυπα κουμπωσε ... αλλα φαινεται ομορφο και δεν πεταει η κοιλια μου ....
    πως ασημαντα πραγματακια ειναι ικανα να μας κανουν να νοιωσουμε ομροφα! σε συνδιασμο και με το σ'αγαπω που ακουσα απο εναν ανθρωπο που λατρευω ... πεταω .. μακαρι να κρατησει ως το τελος αυτη η διαθεση μου..!!

Στο χέρι σου είναι! Καλή τύχη!

Senior Member
    Πρωί: γάλα + 3 κ.σ Fitness

Δεκατιανό: 2 φέτες πεπόνι

Μεσημέρι: 1 1/2 φλτ φασολάκια + 1 φ ψωμί + τυρί φέτα

Απόγευμα: 1 μπάρα + φράουλες

Βράδυ: 2 καλαμάκια + 1/2 πίτα + σαλάτα

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789