ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΕΟ ??????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Wtf???

........................................
    Last edited by Lacrymosa; 14-06-2011 at 12:17.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    [τρολλ] χακαρε ο ΚΕΝΟ το φορουμ, μπηκε στους λογαριασμους ΟΛΩΝ, κι αρχισε να σβηνει μετα μανιας! ολο το βραδυ αυτη τη δουλεια εκανε. τον παλιομπασταρδο, ακομα τον κρατανε εδω, που μας εσβησε τις θετικες μας ανατροφοδοτησεις... [/τρολλ]

Senior Member
    Καλα χαλαρωσε, δεν πεθανες. Αν κοιταξεις, σε ολους εχει μειωθει η θετικη ανατροφοδοτηση, δεν ειναι μονο η δικη σου.
    Αν ειναι να μας επηρεαζει τοσο η θετικη ανατροφοδοτηση και να μας χαλαει τη μερα, ας τη βγαλουν οι υπευθυνοι να ηρεμησουμε.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    .........................
    Last edited by Lacrymosa; 14-06-2011 at 12:18.

Senior Member
    Lakry καλησπέρες

Δεν είναι προσωπικό το θέμα, απλά άλλαξε το σύστημα.
    Δεν έχει να κάνει ούτε με ριπόρτ ούτε και είναι κάποιο είδος ποινής / τιμωρία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Στο νήμα της Gypsy Cello η carrie έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο.
    Νομίζω ότι η σημασία που έχει αρχίσει και παίρνει η θετική ανατροφοδότηση έχει αρχίσει και ξεφεύγει λίγο,
    ίσως τα μεγάλα νούμερα να μεταφράζονται διαφορετικά απ' ότι πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις..

Όπως και να έχει, εσύ είσαι οκ , και ό,τι έγινε με την θ.α. ισχύει για όλα τα μέλη.

Senior Member
    Έλα ρε συ, και 'γω αυτό νόμιζα αρχικά και τα πήρα. Μετά είδα ότι συμβαίνει με όλους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί. Και 'γω μέρες προσπαθώ να βάλω σε άλλα μέλη θ.α και δεν μπορώ. Γιατί άραγε;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    [τρολλ] χακαρε ο ΚΕΝΟ το φορουμ, μπηκε στους λογαριασμους ΟΛΩΝ, κι αρχισε να σβηνει μετα μανιας! ολο το βραδυ αυτη τη δουλεια εκανε. τον παλιομπασταρδο, ακομα τον κρατανε εδω, που μας εσβησε τις θετικες μας ανατροφοδοτησεις... [/τρολλ]
    Ελα ρε ΚΕΝΟ το καταλαβα οτι ησουν εσυ αλλα δεν ηθελα να σε καρφωσω!!!!! ΧΑΚΕΡ εσυ!!!!
    Κι εγω νομιζα οτι αλλη δουλεια εκανες το βραδυ, αλλα τωρα θα σε καταγγειλω κι εγω στη safeline!!!!!!!!!!!! Ετσι για να μαθεις να εισαι ησυχο παιδι αλλη φορα!!!!!!!!
    xaxaxax!!!!!!!!

Senior Member
    Νταξει guys εληξε το θεμα το καταλαβα, αρχικα πηγε σε report το μυαλο μου αλλα οκ τωρα!!
    Κ να ξεκαθαρισω κατι, ποτε δεν την ειδα καπως λογω θετικης ανατροφοδοτησης, ουτε σκοπος μου ειναι αυτος, εχω τοσα θεματα που με απασχολουν κ εχω περασει τοσα πολλα (αν καποιος διαβασει εστω μερικα ποστσ μου θα καταλαβει) κ γι αυτο γραφω εδω αλλωστε, αν δεν ειχα κανενα προβλημα κ με ενοιαζε κ θετικη ανατροφοδοτηση δεν θα εκανα register καν!!!!!!!
    Χεστηκα στην τελικη για την θ.α. κ διαφωνω κ εν μερει με την υπαρξη της, αν κ γενικως βαζω γενικα σε πολλους σιγα μηπως λεφτα θα μοιρασω???
    Αυτα εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι οτι ντεμεκ την εχω δει καπως......:P

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ελα ρε ΚΕΝΟ το καταλαβα οτι ησουν εσυ αλλα δεν ηθελα να σε καρφωσω!!!!! ΧΑΚΕΡ εσυ!!!!
    Κι εγω νομιζα οτι αλλη δουλεια εκανες το βραδυ, αλλα τωρα θα σε καταγγειλω κι εγω στη safeline!!!!!!!!!!!! Ετσι για να μαθεις να εισαι ησυχο παιδι αλλη φορα!!!!!!!!
    xaxaxax!!!!!!!!
    θα εκανα αλλη δουλεια το βραδυ αν ημουν Σαλονικα. δυστυχως ειμαι ακομα Αθηνα, οι Αθηναιες ειναι ξενερωτες και δε με θελουνε, οποτε κι εγω χακαρω το φορουμ.

και σε ευχαριστω για τη καταγγελια στη safeline!! δωσμου και καμια μηνυση!!!! κι αλλοι παιδια, οποιος θελει ελευθερα μηνυστε με μηνυστε με σε δικες ξεφτιλιστε με!!!

ετσι οπως ελεγε κι αυτη:

Senior Member
    χαχαχαχα! πολύ καλό! Έχει εξαντλήσει και όλο τον Ηράκλειτο ! Νομίζω άξια θα έμπαινε στην βουλή
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχα ετσι !!!!!!!!

Κ οχι μονο safeline, αλλα μεχρι την interpol κ την cia θα σε φτασω πουλακι μου που νομιζεις οτι θα την γλιτωσεις ετσι με ελαφρα!!!!!!!!!!

Στο γκουαντεναμο να σαπιζεις 100 χρονια κ τρις ισοβια!!!!!!!!

Ελα ρε συ Σαλονικα !!!! Ωραιες δουλειες το βραδυ !!!!!!!!!!!

Senior Member
    τελικα αυτη η ιστορια με τις τροφοδοτησεις ειναι μεγαλη πληγη....για μερικους η τροφοδοτηση σημαινει πολυ περισσοτερα χωρις να ονομαζω κανεναν.Ισως ειναι αποδειξη για μερικους οτι πραγματι μετρανε οτι ειναι αγαπητοι γενικα οτιδηποτε γεμιζει η καλυπτει μια γενικοτερη ανεπαρκεια......
    μια αλλη παρατηρηση δε που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι πολλα μελη γραφουν σε παρα πολλες κατηγοριες επειδη εχουν διαβασει καποιο βιβλιο η καποια αρθρα στο δικτυο και δινουν πληροφοριες και τεχνογνωσια σε τριτους με το προσχημα της στηριξης!!Ειναι διαφορετικο να στηριζουμε καποιον που εχει πενθος απο τα να δινουμε οδηγιες σε εναν ψυχωσικο αν θα πρεπει να μειωσει η να διατηρησει την φαρμακοληψια του παραδειγματος χαριν....
    Επειδη βαριεμαι να αλλαξω τωρα θρεντ να πω και αλλα δυο πραγματακια που ειδα αυτες τις δυο μερες που ειμαι ξανα εδω(νταρθ βεηνταρ κατα προτιμηση.Το γνωστο θεμα με τον χωρο του φορουμ και της οικειοποιησης αυτου απο καποια παλια μελη.Λυπαμαι πραγματικα για το θεαμα που ξανα αντικρυσα οταν ο Σεντακσιον εγινε στοχος απο αρκετα παλια μελη σε ενα θρεντ στο οποιο μαλιστα ζητησε πολυ ευγενικα να μην γραφτουν οφφτοπικ.Οταν δεν μας αρεσει κατι η καποιος δεν του δινουμε σημασια η τελος παντων απανταμε οταν μας εχει προσβαλει η βρισει .Με χαροποιησε οταν καποιο αλλο μελος νεο τον υπερασπιστηκε οταν αλλοι εδω μεσα απλα κοιτανε την δουλεια τους και απλα δεν θελουν να ερθουν σε ρηξη γιατι φοβουνται η δεν τους αρεσει η συγκρουση παρα τις αρχες τους η τις αξιες τους.Αυτες οι συμπεριφορες ειναι συμπτωματα κλικας και γκετο για μενα προσωπικα και παραπεμπω παλι στην πρωτη παραγραφο περι ανεπαρκειας προσωπικοτητας.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    τελικα αυτη η ιστορια με τις τροφοδοτησεις ειναι μεγαλη πληγη....για μερικους η τροφοδοτηση σημαινει πολυ περισσοτερα χωρις να ονομαζω κανεναν.Ισως ειναι αποδειξη για μερικους οτι πραγματι μετρανε οτι ειναι αγαπητοι γενικα οτιδηποτε γεμιζει η καλυπτει μια γενικοτερη ανεπαρκεια......

Συμφωνω οτι η θετικη ανατροφοδοτηση ειναι μεγαλη πληγη κ δεν εξυπηρετει σε κατι ουσυαστικο.. τωρα για ποιους λογους υφισταται, παιζουν πολλα ενδεχομενα που δεν ειναι επι του παροντος να κατσω να αναλυσω...
    Επιπλεον, αν με αυτα περι ανεπαρκειας κ ανασφαλειας αναφερεσαι σε μενα, πρωτον καλα θα κανεις να διαβασεις το θρεντ απο την αρχη ωστε να δεις την εξελιξη του, κ για ποιο λογο το ανοιξα κ τι φανταστηκα αρχικα κ τα επομενα ποστσ μου κ δευτερον, δεν με ξερεις προσωπικα ωστε να μιλας περι ανασφαλειων κτλ.. Καλο θα ηταν να πεις σε ποιον/ποιους αναφερεσι, γιατι ετσι τους παιρνεις ολους στο λαιμο σου κ δεν ειναι ο,τι καλυτερο αυτο.... Αμα διαβασες παραπανω γραφω οτι αρχικα πηγε το μυαλο μου σε ριπορτ κ οτι χεστηκα για τις θ.α. κ δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου, εχω ενα σωρο σοβαροτερα προβληματα...

μια αλλη παρατηρηση δε που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι πολλα μελη γραφουν σε παρα πολλες κατηγοριες επειδη εχουν διαβασει καποιο βιβλιο η καποια αρθρα στο δικτυο και δινουν πληροφοριες και τεχνογνωσια σε τριτους με το προσχημα της στηριξης!!Ειναι διαφορετικο να στηριζουμε καποιον που εχει πενθος απο τα να δινουμε οδηγιες σε εναν ψυχωσικο αν θα πρεπει να μειωσει η να διατηρησει την φαρμακοληψια του παραδειγματος χαριν....

Σε αυτο θα συμφωνησω κ το χω προσεξει κ εγω κ ηθελα καποια στιγμη να ανοιξω θρεντ σχετικο αλλα δεν το κανω ισως φανω μικροπρεπεις κ στην τελικη αμα δεν μπορω καποιον τον κανω just ignore κ δεν θα κατσω να γινω κατινα κ να το παιζω εξυπνη η ψυχολογος οπως κανουν αλλοι κ αλλες εδω μεσα.. Που δεν εχουν κανενα θεμα ψυχολογικο δικο τους κ μπαινουν κατα πλειονοτητα στα κουτσομπολιστικα, γκομενιστικα κτλ κ δινουν συμβουλες σαν ντεμεκ ψυχολογοι που ουτε καν τα βασικα δεν ξερουν.. απορω τι μπαινουν ειλικρινα... κ οκ ας γραφουν στα κουτσομπολιστικα σαν κατι κυρατσες κ κατινιτσες σε χωρια, αλλα τσαντιζομαι αφανταστα οταν μπαινουν πχ στις ψυχωσεις η στη διπολικη (που ειναι πολυ σοβαρες ασθενειες) κ να δινουν συμβουλες.. αλλο πχ να εχεις ακουσει 2-3 πραγματα περι διπολικης κ να μιλας, κ αλλο να εχεις ο ιδιος την ασθενεια κ να δινεις καποιες συμβουλες.. ελπιζω να με πιανεις...
    εγω προσωπικα αμα δεν ειχα θεματα δεν θα εμπαινα καν εδω μεσα, ειναι πχ σαν να μπαινει καποιος σε φορουμ πχ καρκινοπαθων χωρις να εχει καρκινο, τι μπαινει δλδ να κανει τον εξυπνο κ να παιξει με τον πονο ανθρωπων που υποφερουν??
    στην ανωθεν κατηγορια φυσικα κ δεν ανηκω, ουτε στα κουτσομπολιστικα μπαινω να κανω την ψυχολογο ουτε ειμαι ατομο που δεν εχω κανενα προβλημα κ συνεχως να συμβουλευω αλλους, χωρις να λεω κ τα δικα μου.. αμα ημουν ετσι δεν θα εμπαινα καν εδω!!

Επειδη βαριεμαι να αλλαξω τωρα θρεντ να πω και αλλα δυο πραγματακια που ειδα αυτες τις δυο μερες που ειμαι ξανα εδω(νταρθ βεηνταρ κατα προτιμηση.Το γνωστο θεμα με τον χωρο του φορουμ και της οικειοποιησης αυτου απο καποια παλια μελη.Λυπαμαι πραγματικα για το θεαμα που ξανα αντικρυσα οταν ο Σεντακσιον εγινε στοχος απο αρκετα παλια μελη σε ενα θρεντ στο οποιο μαλιστα ζητησε πολυ ευγενικα να μην γραφτουν οφφτοπικ.Οταν δεν μας αρεσει κατι η καποιος δεν του δινουμε σημασια η τελος παντων απανταμε οταν μας εχει προσβαλει η βρισει .Με χαροποιησε οταν καποιο αλλο μελος νεο τον υπερασπιστηκε οταν αλλοι εδω μεσα απλα κοιτανε την δουλεια τους και απλα δεν θελουν να ερθουν σε ρηξη γιατι φοβουνται η δεν τους αρεσει η συγκρουση παρα τις αρχες τους η τις αξιες τους.Αυτες οι συμπεριφορες ειναι συμπτωματα κλικας και γκετο για μενα προσωπικα και παραπεμπω παλι στην πρωτη παραγραφο περι ανεπαρκειας προσωπικοτητας...

Το συγκεκριμενο θεμα δεν το πολυπαρακολουθησα εκανα μονο ενα ποστ σε εκεινο κ νομιζω τα λεει ολα. περαιτερω δεν θα επεκταθω...
    οσο για τις κλικες αν κ δεν ειμαι παλιο μελος κατι εχει παρει το ματακι μου το πρασινο αλλα δεν θελω να βγαζω βιαστικα συμπερασματα...
    10 γραμματα...

Senior Member
    καλά, αν δε το διάβαζα εδώ, δεν θα είχα πάρει χαμπάρι!

Δεν ξέρω προσωπικά πως άλλαξε αυτό με τις ανατροφοδοτήσεις, κάπου όμως είχε πάρει την ανηφόρα, χιλιάδες πόντους. Μπορεί να δημιουργήθηκε η εικόνα αγώνα δρόμου, όποιος φτάσει πρώτος στην κορυφή.

Η απόκτηση βαθμών ανατροφοδότησης δεν μπορεί να αποτελεί το σκοπό. Σκοπός είναι το να εκφράζει κανείς τα πραγματικά του αισθήματα, τις απόψεις που σχημάτισε για ένα θέμα, όπως αυτές πηγάζουν μέσα από τα δικά του βιώματα, δλδ αυτό που νοιώθει, είτε αυτό είναι ευχάριστο είτε είναι δυσάρεστο, αισιόδοξο, απαισόδοξο, είτε έχει τη μορφή επαίνου ή μομφής. Να είναι ο ευατός του. Το να γίνεται σκοπός η απόκτηση βαθμών ανατροφοδότησης πιστεύω ότι οδηγεί στη διαφοροποίηση αυτού που νοιώθουμε και στη διαμόρφωση του ώστε να εξυπηρετεί το συγκεκριμένο αυτό σκοπό, με αποτέλεσμα έλλειψη ειλικρίνειας στις απόψεις και κίνδυνο για λάθος καθοδήγηση, αφού μπορεί στο τέλος όσο ωραία κι αν τα περιγράφουμε να μην είμαστε βεβαιοι αν είναι σωστά αυτά που λέμε.

Εκτός κι αν σκοπός της ανατροφοδότησης είναι η μέσα από τη θετική αντίκριση των πραγμάτων τόνωση των αισθημάτων αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας και έτσι να συμβάλλει στη βελτίωση του ατόμου. Να είναι δηλαδή, η θετική έκφραση τρόπος βελτίωσης του ατόμου.
    γιάννης

Page 1 of 2 12 LastLast