Results 61 to 75 of 81
-
25-06-2011, 09:36 #61
Έλειπα λίγες μέρες.Από χθες αργά το βράδυ έχω σβήσει καμιά τριανταριά τόπικς.
Απορώ...Αφού βλέπουν πως τόσον καιρό αμέσως τα σβήνουμε.Γιατί επιμένουν
ν'ανοίγουν λογαριασμούς και νέα τόπικς;Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν;
- 25-06-2011, 11:02 #62
λοιπον, θα το πω ακριβως οπως το σκεφτομαι, αλλα μην βαρατε, ειναι απλα η γνωμη μου, δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησουμε.
θεωρω οτ αυτο το moderation party θα επρεπε να ειναι πιο διακριτικο.
πιστευω οτι η υπαρξη των μοντ δεν πρεπει να ειναι αισθητη στο φορουμ, απλα να επεμβαινουν αθορυβα και διακριτικα για να διευκολυνουν την ζωη εδω και να λυνουν τα προβληματα.
προσωπικα δεν μαρεσει αυτο που βλεπω τις τελευταιες μερες "εχθρος, εχθρος!!!!- που ειναι ο εχθρος???- μπαμ, τον σκοτωσα!!!!"
εχω την αισθηση οτι ειναι παιχνιδακι και αφορμη για τσατ και παιχνιδι.
δεν ειναι αυτος ο ρολος της διαχειρισης κατα την γνωμη μου.
σε ενα φορουμ με τοσο λιγα προβληματα (κατα την γνωμη μου κι απ οτι εχω δει στο διαδικτυο) η διαχειριση πρεπει να ειναι διακριτικη και αορατη.
νομιζω οτι οι περιπτωσεις κινδυνου μπορουν μια χαρα να αντιμετωπιστουν χωρις ολη αυτη την "προβολη διαχειρισης " και οι συνεννοησεις οπου χρειαζονται να γινονται μεσω υ2υ
αυτα τα λιγα, ελπιζω να μην στεναχωρω κανεναν. καλημερες
25-06-2011, 12:29 #63
Καλημέρααααα!
Εχεις δίκιο για το modering...
Eδώ δεν είμαστε το "μεγάλο μάτι" απλώς είnαι μια ενέργεια για να κρατήσουμε όλοι μαζί το φόρουμ καθαρό..
Οπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να είμαστε όλοι μοντς για ευνόητους λόγους..
Προσωπικα με το που μπαίνω τσεκάρω αν υπάρχει κάτι για να σβήσω..
Οσο για το συγεκριμένο τόπικ είναι θέμα πρακτικότητας..
Ετσι δεν χρειάζεται να στέλνουμε για το οποιοδήποτε θέμα γιου2γιου ο ένας στον άλλον..
Στο φόρουμ του τει μου που είμαι κ εκεί mod υπάρχει συγεκριμένο thread που είναι αόρατο στους άλλους χρήστες ώστε να γίνονται όλα διακριτικά όπως λες..
Αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό εδώ.. Πάραυτα δεν το θεωρώ και απαραίτητο
25-06-2011, 13:00 #64
Originally posted by LoLi.Pop
Καλημέρααααα!
Εχεις δίκιο για το modering...
Eδώ δεν είμαστε το "μεγάλο μάτι" απλώς είnαι μια ενέργεια για να κρατήσουμε όλοι μαζί το φόρουμ καθαρό..
Οπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να είμαστε όλοι μοντς για ευνόητους λόγους..
Προσωπικα με το που μπαίνω τσεκάρω αν υπάρχει κάτι για να σβήσω..
Οσο για το συγεκριμένο τόπικ είναι θέμα πρακτικότητας..
Ετσι δεν χρειάζεται να στέλνουμε για το οποιοδήποτε θέμα γιου2γιου ο ένας στον άλλον..
Στο φόρουμ του τει μου που είμαι κ εκεί mod υπάρχει συγεκριμένο thread που είναι αόρατο στους άλλους χρήστες ώστε να γίνονται όλα διακριτικά όπως λες..
Αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό εδώ.. Πάραυτα δεν το θεωρώ και απαραίτητο
αλλα αν τελικα δεν ειναι εφικτο εδω, αν δεν εξυπηρετουν τα υ2υ (αν και δεν βλεπω γιατι οχι, μια ματια που εριξα σε ολες τις σλιδες δεν ειδα καποια περιπτωση που να ειχε δυσκολιες να γινει με υ2υ),
ας γινει μια προσπαθεια αυτοπεριορισμου στα μηνυματα αυτα...
τι αφορα το φορουμ ποτε μπηκε και ποτε βγηκε ο καθε μοντ και ποσα μνμτα εσβησε?
ΑΛΛΟ να ενημερωσει σαν μελος σε αλλο τοπικ για τα του βιου του κι αλλο να κανει ενημερωση σαν μοντ...
επαναλαμβανω, θα επρεπε να ειναι διακριτικη η λειτουργια του μοντερεισον
25-06-2011, 17:22 #65
Είναι δυνατόν; Μου τη λες τώρα για ένα τόπικ μόνο; Δλδ είναι το μόνο που σε ενοχλέι εδώ;
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος που να τον ενοχλεί. Πάραυτα δεν έχει ξαναγίνει θέμα συζήτησης τόσο καιρό που υπάρχει..
Στο κάτω κάτω η προσπάθεια να διατηρηθεί το φόρουμ καθαρό γίνεται από όλους μας..
Απλώς όταν τέθηκε το θέμα του moderating προσφερθήκαμε 4 άτομα για να σβήνουμε τα σπαμ, και είναι και το μόνο που κάνουμε.. Ούτε warnings ούτε ban κάνουμε.. Είμαστε απλώς "καθαριστές"..
Το κάνουμε με ευχαρίστηση και ναι το διασκεδάζουμε και λίγο με τα φρρρρ..
Στην τελική αν δεν σου αρέσει και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα μην μπαίνεις στο συγκεκριμένο τόπικ..
26-06-2011, 21:38 #66
Είναι δυνατόν; Μου τη λες τώρα για ένα τόπικ μόνο; Δλδ είναι το μόνο που σε ενοχλέι εδώ;
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος που να τον ενοχλεί. Πάραυτα δεν έχει ξαναγίνει θέμα συζήτησης τόσο καιρό που υπάρχει..
Στο κάτω κάτω η προσπάθεια να διατηρηθεί το φόρουμ καθαρό γίνεται από όλους μας..
Απλώς όταν τέθηκε το θέμα του moderating προσφερθήκαμε 4 άτομα για να σβήνουμε τα σπαμ, και είναι και το μόνο που κάνουμε.. Ούτε warnings ούτε ban κάνουμε.. Είμαστε απλώς "καθαριστές"..
Το κάνουμε με ευχαρίστηση και ναι το διασκεδάζουμε και λίγο με τα φρρρρ..Στην τελική αν δεν σου αρέσει και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα μην μπαίνεις στο συγκεκριμένο τόπικ..
εσυ εισαι ο αντμιν?
μιλαω για ολους στο συγκεκριμενο ποστ, ακομα και για τα μελη!!!
εσενα προσωπικα, δεν σε ξερω καν. δεν ε χω παρακολουθησει ακριβως τι γραφεις. δεν εχω γνωμη για σενα. ισως επειδη εισαι και πολυ νεα στο φορουμ.για να ειμαι ειλικρινης, πρωτη φορα σαν μοντ σε προσεξα.
και τι σημασια εχει αν ειναι το μονο που με ενοχλει εδω μεσα??? ναι, απο αποψη διαχειρισης ειναι το μονο που με ενοχλει, και εδω ειναι το ποστ για τετοια θεμκατα. επρεπε να μπω εδω να συζητησουμε για κατι αλλο????
γνωριζω πολυ καλα, με ποια διαδικασια εγιναν οι μοντ, γι αυτο ακριβως, πιστευω οτι πρεπει να ειναι διακριτικοι και αθορυβοι... νομιζω δεν χρειαζεται να το αναλυσω περισσοτερο αυτο..
ουτε εγω ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος που τον ενοχλει.
ενοχλησε εμενα και ηθελα να το πω.
και δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν, ποσο μαλλον απο μια αγνωστη, για το ποια ποστ θα βλεπω και ποια δεν θα βλεπω.
οποια θελω θα βλεπω εφοσον ειναι δημοσια.
και αδικως παρεξηγεισαι, εφοσον στην ουσια λεμε το ιδιο πραγμα.
ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ.
απλα εσυ το βρισκεις θετικο, ενω εγω ενοχλητικο.
τοσο απλα ειναι τα πραγματα...
26-06-2011, 21:42 #67
Originally posted by 2sweet2b4go10
και επισης, δεν υπαρχει λογος πανικου καθε φορα που εμφανιζονται σπαμ. ειναι απλως σπαμ.. και ειμαστε 4 μοντς, τα βλεπουμε, δε χρειαζονται λινκς εδω. δε χρειαζεται τοσο τζερτζελο
26-06-2011, 21:43 #68
Originally posted by click
Originally posted by 2sweet2b4go10
και επισης, δεν υπαρχει λογος πανικου καθε φορα που εμφανιζονται σπαμ. ειναι απλως σπαμ.. και ειμαστε 4 μοντς, τα βλεπουμε, δε χρειαζονται λινκς εδω. δε χρειαζεται τοσο τζερτζελο
δυσκολο????
26-06-2011, 21:59 #69
Οκ μας είπες τη γνώμη σου.
Θα συμφωνήσω με την click στο ότι τα βλέπουμε και ότι δεν χρειάζεται πανικός..
Αλλά επίσης πρέπει να τονίσω ότι θεωρώ το συγκερκιμένο τόπικ απαραίτητο για κάποια άλλα ζητήματα που υπάρχουν ανά διαστήματα..
Επίσης δεν σου είπα να μην μπαίνεις στο τόπικ.. Απλώς σε προέτρεψα για να μην σου χαλάει την αισθητική ο διάλογος που γίνεται εδώ..
Παρεπιπτόντως το ίδιο θα κάνω κ εγώ γτ ΕΣΥ μου χαλάς την αισθητική και με ενοχλείς στη συγκεκριμένη περίπτωση:θα σε αγνοώ.
Καλή συνέχεια γλυκόξινο μέλος.
26-06-2011, 22:00 #70
Οκ μας είπες τη γνώμη σου.
Σου απάντησε κανείς άλλος; όχι απ' ότι βλέπω.Εμάς μας αρέσει να διασκεδάζουμε.. Για το ότι σε ενοχλεί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.Επίσης δεν σου είπα να μην μπαίνεις στο τόπικ.. Απλώς σε προέτρεψα για να μην σου χαλάει την αισθητική ο διάλογος που γίνεται εδώ..
Παρεπιπτόντως το ίδιο θα κάνω κ εγώ γτ ΕΣΥ μου χαλάς την αισθητική και με ενοχλείς στη συγκεκριμένη περίπτωση :θα σε αγνοώ.
Καλή συνέχεια γλυκόξινο μέλος.
μου δινει περισσοτερη αξιοπιστια αυτο?
να διασκεδαζετε με αλλα θεματα, με τις φιλες σας. οχι με το μοντερεισον του φορουμ.
αν δεν σε ενδιαφερει εσενα το τι ενοχλει τα μελη, πιστευω οτι ενδιαφερει τα υπολοιπα μελη και τον αντμιν ( ο οποιος με την ευκαιρια των απαντησεων σου, ισως θα επρεπε να ξανασκεφτει την ιδεα, του "οποιος κι αν προσφερθει μας κανει για την δουλεια μας")και σε αυτους απευθυνομαι, οχι σε σενα...
οτι μου χαλαει την αισθητικη ξερω να το διαχειριζομαι, μην ανησυχεις γι αυτο
26-06-2011, 22:07 #71
Αν δεις άλλαξα το ποστ μου επειδή δεν είχα δει την απάντηση της click.
Με ενδιαφέρει τι ενοχλεί τα άλλα μέλη και το έχω αποδείξει πολλές φορές..
Αλλά όταν δεν μου μιλάς με σωστό τρόπο μην περιμένεις από μένα κάτι καλύτερο..
Δεν πιστεύω ότι έχω δυσαρεστήσει κάποιον με την "δουλειά¨μου εδώ εκτός από σένα..
Εννοείται πως αν ο Νίκος ή κάποιος άλλος mod θεωρήσει ότι δεν είμαι σωστή, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποχωρήσω απ' αυτή τη θέση..
Δεν ανησυχώ ούτε με ενδιαφέρει τι κάνεις για την αισθητική σου.
26-06-2011, 22:11 #72
δεν με ενδιαφερει τι αλλαξες.
με ενδιαφερει η εμπαθεια και η αγενεια σου.
ασφαλως και ειναι θεμα του νικου τι κανει στο φορουμ, εγω την γνωμη μου λεω.
και αυτο ελειπε, να ειχες και προβλημα με την θεση του μοντ!!!!!
ετσι κι αλλιως αυτοπροταθηκες, δεν σε προτεινε κανεις, γιαυτο θα επρεπε να φροντιζεις περισσοτερο την συμπεριφορα σου..
26-06-2011, 22:16 #73
Είναι η πρώτη φορά που μιλάω έτσι εδώ μέσα.
Όπως μου μιλάς, έτσι σου απαντάω. Μην περιμένεις καλύτερο τρόπο..
Οσοι έχουν μιλήσει μαζί μου ξέρουν αν είμαι αγενής ή εμπαθής..
Τέσπα επειδή γράφω αύριο και δεν έχω καμία μα καμία απολύτως όρεξη να χαλάσω τη ζαχαρένια μου βγαίνω.
Καλή συνέχεια.
26-06-2011, 22:17 #74
Αν όλο αυτό δημιουργήθηκε απ'το δικό μου σχόλιο,να διευκρινήσω πως αφορμή
να μοιραστώ τον προβληματισμό μου δεν ήταν ο πανικός αλλά η απορία
(σε συνδυασμό με τη σχετική μου άγνοια για τη σκοπιμότητα των "σπαμ").
Για ποιό λόγο δηλ.ενώ βλέπουν πως στο καπάκι τα σβήνουμε το συνεχίζουν.
Δε μου πέρασε από το μυαλό πως θα ενοχλούσε κάποιον.Λυπάμαι γι'αυτό.
Ελπίζω πραγματικά να μην ενοχλούν και τα του βίου μου σε άλλο τόπικ...
26-06-2011, 22:22 #75
Καλά βρε NAdine μου σοβαρολογείς;
Εννοείται πως θα λέμε τις απορίες μας.. Δεν είμαστε όλοι ειδήμονες στο moderating..
Και γι αυτό υπάρχει και το συγkεκριμένο τόπικ..
Μην ανησυχείς.. :roll:
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία