Results 1 to 11 of 11
Thread: Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!)
-
11-08-2011, 15:44 #1
Yπάρχουν άσχετα θέματα; (!)
Με αφορμή το εξής σχόλιο της Remedy και της πιεσμένης:
ανοίγω αυτό το thread και το θέτω στο δημόσιο συζητητήριο, θίγοντας δύο θέματα
1. Υπάρχει άσχετο θέμα ως προς την θεματολογία του forum;
2. Τελικά πως γίνεται το φόρουμ να προσεγγίσει τον τιτλο του ως χώρος "ψυχολογικής υποστήριξης" όταν είναι γεμάτο από τόσα στεγανά;
Ας το δούμε ένα ένα (με την "ελπίδα" πως δεν θα το γεμίσουν -και αυτό- flames οι "Θεοφανίες")
1.
Γράφει το φορουμ στον τίτλο του
Γενικά
Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ.
Δεν είναι θέμα ψυχολογίας η κατάθεση/αναφορά/ανάπτυξη οποιουδήποτε ζητήματος που αφορά την συμπεριφορά, τον νου, την σκέψη... δλδ οτιδήποτε άπτεται της Ψυχής και του λόγου;
Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που στοχεύει σε τρόπους αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών;
Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που αφορά τους τρόπους που τα άτομα αντιλαμβάνονται τον κοινωνικό τους περίγυρο; (εν προκειμένου το φόρουμ)
Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που σχετίζεται με την κοινωνική συμπεριφορά στο εσωτερικό μιας ομάδας;
Eίναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να προβάλει ή να ερμηνεύσει τις διαπροσωπικές (εδω διαδικτυακές) σχέσεις και των παραγόντων που τις επηρεάζουν;
Είναι άσχετο θέμα με την ψυχολογία, το οτιδήποτε που μπορεί να αναδείξει πως το κάθε μέλος ερμηνεύει την προσωπική του συμπεριφορά όσο και την συμπεριφορά των άλλων μελών;
Eχει ακουστά άραγε κανείς για την Κοινωνική Ψυχολογία; Θέματα όπως η διαμόρφωση εντυπώσεων και η καταγραφή τους, η κοινωνική απόδοση σε μια ομάδα, η κοινωνική επιρροή στην ομάδα, οι στάσεις και η αλλαγή τους, και τελικά οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, μπορεί να θεωρηθεί ως άσχετο θέμα; (!!!)
Ποιός μέλος και με ποιά κριτήρια θα κρίνει ποιο θέμα αρμόζει στο φόρουμ και αν ανταποκρίνεται στην θεματαλογία του;
Aς ηρεμήσουν οι wannabe mod!!! Aς προσπαθήσουν να συγκρατήσουν την μωρία τους και ας μην πετάγονται σε κάθε thread που δεν βρίσκουν ενδιαφέρον ή που δεν έχουν να πουν το παραμικρό για την θεματολογία που αναπτύσσει.
2.
Στα φορουμς, (σε όλα, όπως και σε αυτό) γίνονται μέλη άνθρωποι, που τους ενδιαφέρει η θεματολογία ΑΛΛΑ και άνθρωποι εντελώς μοναχικοί, βυθισμένοι σε εσωτερική απομόνωση που και αναζητούν αλλά και βρίσκουν την παρέα τους σε τέτοιους χώρους. Το φόρουμ γίνεται (ενίοτε σημαντική) η συντροφιά τους για λίγες, αρκετές ή και πολλές ώρες ημερησίως.
Αν ο παρόν χώρος, (φόρουμ είναι τα μέλη του) θέλει να υποστηρίξει έστω και επιδερμικά τον τίτλο "φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης" πρέπει όχι μόνο να επιτρέπει, όχι μόνο να μην επικρίνει, αλλά και να ενισχύει οποιοδήποτε θέμα
Θέματα που φαινομενικά είναι παράταιρα, όπως πχ "π ενασχόληση με τον κήπο μου" ή "η αγάπη για το γατάκι μου" ή "μου κάηκε το φαγητό" ή "ένα καρφί στον τοίχο" κλπ κλπ κλπ
Αλλιώς τι είδους "ψυχολογογική υποστήριξη" παρέχεται στα μέλη από τα μέλη, όταν κατά το δοκούν, στηλιτεύονται θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της αλληλεπίδρασης, της παρέας, της συντροφιάς;
Δλδ της εν γενει ανθρώπινης συμπεριφοράς!
Tι υποκρισία!!!
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ή ΑΓΝΟΕΙΤΕ αρκετοί από εδώ, που έχετε επισκεφτεί ψυχολόγο, πως ο σύμβουλος
Α. Δεν ασκεί ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Β. Δείχνει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Γ. Είναι ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ
Δ. Προσπαθεί να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ
Βέβαια θα ήταν ανόητο, να περιμένει κανείς από τα μέλη, να φερθούν όπως ο ειδικός ψυχοθεραπευτής ή ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας, πλην όμως, θα ήταν λογικό να αναμένει έστω και στοιχειωδώς, ένα ανθρώπινο πρόσωπο συμπάθειας, αν όχι μια ευγενική προσπάθεια θετικής ενίσχυσης.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει σε ικανοποιητικό ποσοστό, από την κρίση μου ως εξωτερικός παρατηρητής, αλλά και από τις γνώσεις μου / σπουδές μου στην ανθρώπινη συμπεριφορά.
Υπάρχει αρκετό "κατιναριό", εκτεταμένη διάθεση για flaming, ασυνεννοησία σε υπέρμετρο βαθμό και τελικά μια ακόμα ζοφερή αναπαράσταση της μιζέριας που υπάρχει στην κοινωνία μας.
Aκόμα μια ευκαιρία για ΣΟΒΑΡΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συζήτηση. Για να δούμε...
- 11-08-2011, 15:51 #2
Κοιτα , κανεις δεν θα στην πει για ενα θεμα ασχετο που ανοιξες...αλλα για μια σωρεια θεματων , αν ειναι ολα ασχετα. Δεν ξερω εαν εμπιπτεις ή θεωρεις οτι εμπιπτεις σε αυτη την κατηγορια.
Οτι νομιζεις.
Απο κει και περα με τον ορο ψυχολογια μην τον κανουμε σαν τα μαθηματικα....ολα ειναι μαθηματικα και ξεμπερδεψαμε.
Τεσπα.
(το ποσταρα και εδω μιας και εκανες double post).
Και να προσθεσω οτι σαφως εισαι εκνευρισμενος και δεν ειναι πολυ λογικο το ποστ σου.
Τωρα εαν εχεις δικιο σε αυτο ή αδικο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-08-2011, 09:37 #3
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
Πιστευω πως ο seduction τα παραθετει σωστα.
Τα ορια ειναι παντα ρευστα και τα θετει η πλειοψηφια του forum την οποια και εφαρμοζει ο νικος.Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
12-08-2011, 12:13 #4
Κατά τη γνώμη μου είσαι πολύ κουραστικός Seduction.
Γιατί δεν βρίσκεις άλλον "τόπο" να αρθρογραφείς και να ανεβάζεις βίντεο, να κάνεις αφιερώσεις και δημοσκοπήσεις?
Κι εμένα τα περισσότερα θέματα που ανοίγεις μου φαίνονται off topic ως και spam.
Άσε που μου δίνεις την εντύπωση ότι προσπαθείς να ψαρέψεις γκόμενα με τα προσωπικά μηνύματα.
12-08-2011, 14:02 #5
εχω ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια εντυπωση που εχει σχηματισει και η μαριον.
παραθετω και την απαντηση μου που εγινε αφορμη να ανοιξει αυτο το θεμα, ολοκληρη, γιατι κατα ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ του ο σεντ, παραλειπει παντα να επαναλαβει τα σημαντικα σχολια που δεν μπορει να απαντησει.
το σημαντικο λοιπον στο σχολιο μου, δεν ηταν οτι ο σεντ ανοιξε αλλο ενα (στα τοσα) ασχετα θεματα στο φορουμ, αλλα οτι ανοιγει κατα συστημα ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, αλλα και οτι, ειδικα θεμα με βιντεο υπηρχε ηδη στο φορουμ και θεμα μακροβιοτατο, με παρα πολλες σελιδες, και ολοι αναρτουσαμε εκει βιντεο.
ωστοσο οταν μπηκε φορουμ, θεωρησε καλο να ανοιξει δευτερο "δικο του" και τωρα ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!
χαρακτηριστικο της διαθεσης και της δρασης του στο φορουμ, ειναι το οτι το συγκεκριμενο ποστ που γραφουμε τωρα , το εστειλε σε δυο αντιγραφα, χωρις να κανει τον κοπο να διαγραψει το ενα (αν ηταν λαθος)
να απαντησω και στο ερωτημα,
ΝΑΙ υπαρχουν ασχετα θεματα στο φορουμ και η διαχειριση εχει διευκρινισει πολλες φορες ποια ειναι, εχει αναφερθει και αποσπασμα απο τις διευκρινισεις αυτες στο διδυμο αυτου εδω του θεματος (ελεος)
η διαχειριση και σωστα κατα τη γνωμη μου, δειχνει ανοχη στα ασχετα θεματα για να εκφραζονται τα μελη που ωστοσο συμμετεχουν και στο ουσιαστικο μερος του φορουμ , αλλα εδω υπαρχει μεγαλη υπερβαση που καταντα σπαμ και τα ασχετα θεματα γινονται μοναδικη λειτουργια, για να μην μιλησω και για πμ
12-08-2011, 14:09 #6
χμ...σόρι κορίτσια, αλλά στο άλλο θέμα ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ, (ακόμη και σε αυτό άνοιξε δυο), γίνεται η κουβέντα...
12-08-2011, 14:17 #7
το ειδα, αλλα αυτο ειχε την απαντηση της μαριον που με ενδιεφερε γι αυτο απαντησα εδω.
κι επισης γιατι ειναι αλλο ενα δειγμα απ το τρολαρισμα που κανει ο σεντ (τα ιδια θεματα)
12-08-2011, 14:48 #8
- In this old house where every door is open
βρε σενταξιον σορρυ, αλλα δε μπορω αυτα τα σεντονια.. Καπου εγραψα και ποiημα για δαυτα, το παραθετω
το τιναζω και το απλωνω καθε μερα παραμερα
δεν το βλεπετε, το στρωνω, καντε λιγο παραπερα!
οποιος ξερει να το στρωνει το ολολευκο σεντονι
εχει φιλοι μου σας λεω και μαχαιρι και πεπονι
και αν δε βγαινει νοημα απο ολες τις αραδες
απλα δεν εντρυφησατε, αντε παλιοφοραδες!!
Εγω προσφερω στο λαο να κλαψει εναν ωμο
Και απλωνεται παντου ευωδια γιατι επλυνα με ΟΜΟ
12-08-2011, 15:30 #9
12-08-2011, 15:32 #10
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
12-08-2011, 15:34 #11