Φοιτητής και δίαιτα... fail - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Originally posted by nickosk
    Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως είναι όταν είσαι με τους φίλους σου και αυτοί παραγγέλνουν από έξω συνέχεια... Εκεί το σπας πολύ εύκολα... Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η δίαιτα τελικά...
    θα σου απαντησω με κατι που ειχα διαβασει...

Dieters can?t have the expectation that will eat like everyone else around them because then they will feel deprived. Dieters need to redefine their definition of ?normal? eating because they ARE eating in a completely normal way ? for someone who is trying to lose weight and keep it off.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    nicko εγώ πίνω τις E to Z της health aid ,μου τις έχουν προτείνει από το νοσοκομείο και παρόλο που έχω δυσσαπορόφηση λόγω της επέμβασης που έχω κάνει ,οι εξετάσεις αίματος που έκανα είναι άριστες!

Junior Member
    Εγώ θέλω να πάρω βιταμίνες γιατί με τι δίαιτα ο οργανισμός εξασθενεί, και επίσης δεν έχω την δυνατότητα να φτιάχνω σαλάτες, και γενικότερα να κάνω πολύ σωστή διατροφή. Μου έχουνε προτείνει τις vital και τις geriatric pharmaton... Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν κάποιες καλύτερες...

Senior Member
    Αυτες μου τις ειχε δωσει φιλη φαρμακοποιος οταν ο διαιτολογος μου ειπε να παρω βιταμινες μετα απο μεγαλη απωλεια.Θεωρουνται απο τις καλυτερες κ ειναι σχετικα οικονομικες σε σχεση με αλλες.Μονο που μυριζουν λιγο....

Senior Member
    Τις Geriatric pharmaton εννοω.

Senior Member
    Νομίζω οτι οι βιταμίνες θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας αποσχολεί, εκτός πια κι αν έχουμε σκοπό να κάνουμε κάποιου είδους άθλια στερητική δίαιτα. Δλδ δε χρειαζόμαστε βιταμίνες όταν σαβουρώνουμε όλες τις αηδίες και χρειαζόμαστε όταν κάνουμε κάπως πιο ισορροπημένη διατροφή; Just my 2p...

Σας χαιρετώ, όταν επιστρέψω ελπίζω να σας βρω όλους και όλες πιο κοντά στο στόχο... ε μαζί κι εγώ αν γίνεται!

Νίκο, αν μαγειρεύεις ένα φαγητό και το μεριδοποιείς για 2 ή 3 μέρες? Έτσι και δε θα αναλώνεσαι στο μαγείρεμα, και σπιτικό φαγάκι θα έχεις Επειδή είπες ότι το μαγείρεμα είναι χρονοβόρο - και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12