ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 193
    Senior Member
    λοιπον θα κανω σε λιγο ενα απ τα αγαπημενα μου κεικ, μου φαινετε αρκετα υγειηνο -νομιζω-
    ειναι με μαυρη ζαχαρη φυστικοβουτηρο και μαρμελαδα
    εγω το παραγγελνω ετοιμο απο Αμερικη με αλλα προιοντα γιατι εχω κολλημα, επειδη το βαζω και στην φρυγανια και ειναι αυτο :

http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CDUQ9QEwBA

οποιος γουσταρει αυτες τις δυο τις γευσεις μαζι η συνταγη αξιζει και ειναι και πολυ ευκολη!:wink1:

Senior Member
    σημερα ειχα απογευματινο μαγειρεμα για το βραδυ, ωχ και τι με περιμενειιιιιι, εχω επισκεψη ενα φιλαρακι και τον κουμπαρο μου και λοιπον εκανα πιτσα και σοκολατοφουντουκοπιτα με γκαναζ διπλης σοκολατας... κατι τετοιες στιγμες θελω να κανω αγαλμα του πολυλατρεμενου μου χειρουργο Αγιου Σκρεκα και να τον προσκυναω καθε βραδυ :lol:

:saint::saint::saint::saint::saint::saint::saint:

Senior Member
    α ρε σκρεκα εδω σε μελεταω και εγω που δεν σε ξερω...

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    σημερα ειχα απογευματινο μαγειρεμα για το βραδυ, ωχ και τι με περιμενειιιιιι, εχω επισκεψη ενα φιλαρακι και τον κουμπαρο μου και λοιπον εκανα πιτσα και σοκολατοφουντουκοπιτα με γκαναζ διπλης σοκολατας... κατι τετοιες στιγμες θελω να κανω αγαλμα του πολυλατρεμενου μου χειρουργο Αγιου Σκρεκα και να τον προσκυναω καθε βραδυ :lol:

:saint::saint::saint::saint::saint::saint::saint:
    το καταλαβαινεις οτιμε σκοτωνεις, έτσι?

Senior Member
    σορυ κοριτσια μου, αυριο πρωι πρωι ολες στη εκκλησια! ας αμαρτανουμε και μια μερα :P

Senior Member
    φασολακια κοκκινιστα με μοσχαρακι & ζαμπονοτυροπιτα κουρου.
    πωπω τον κακομαθαινω :lol: :lol: ευτηχως που εγω ειμαι χειρουργημενη και αυτος δεν περνει γραμμαριο αλλιως δεν θα χωραγαμε σπιτι θα ειχαμε εγλωβηστει :P

Senior Member
    Μιτσο, θες να πεις ολα αυτα που μαγειρεύεις τα τρώει μόνος του?? Εγώ μαγειρεύω, και τρώνε το βράδυ, την επομένη το μεσημέρι, και κάποτε μένει και λίγο και το τρώνε μαζί με το φρεσκο φαγακι το βραδυ πάλι!!!!

Senior Member
    Εγώ σήμερα τηγανιτό (ας πούμε) ρύζι με πιπεριές και σόγια σως.

Senior Member
    ναι πωλινα μου ασε τρωει παρα πολυ , και ειδες πως ειναι, φετα! ο τυχερακιας μου

Senior Member
    Ναι είδα!!!!!!!

Καλά και εμένα τρώει αρκετά, αλλά τα τρώει σε δόσεις!!!!! Μεσα σε 1μιση μέρα καθάρισε 2 κιλά δάκτυλα (κάτι γλυκά που είναι μακριά σαν δάκτυλα, φτιαγμένα με ζύμη, με γέμιση αμύγδαλα και ζάχαρη, τηγανισμένα και σοροπιασμένα!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!! Κατάλαβες για πόσες θερμίδες το ένα μιλάμε!!!!!!!!!!!!!

http://www.womenonly.gr/article.asp?...&pubid=1196287

Senior Member
    πωπωπω καλα με τα που τα ειδα μου ανεβηκε το ζαχαρο! χαχαχαχα θα τα τσακιζα πριν την σληβ βεβαια! αλλα τωρα ουτε μυρωδια!
    υπομονη Πωλινα αυτοι δεν συμφερει να τους ταιζουμε :P

Senior Member
    Πριν την σληβ τα τσάκιζα και εγώ άνετα!!!! Τώρα τα είχα σπίτι και ούτε τα αγγιξα, γιατί σκεφτηκα πως με τις θερμίδες από ένα τέτιο, μπορώ να φάω άπειρες κρεμούλες που δικαιούμαι!!!!!!

Αυτό το λέω και εγώ του άντρα μου, με συμφέρει να σε ντύνω του λέω, όχι να σε ταίζω!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

http://www.womenonly.gr/article.asp?...&pubid=1196287
    Φερτε μου δακτυλα και κουπες και την χαλαω διαιτα....:smilegrin::smilegrin:
    Εμεις δυστυχως που ζουμε στη ξενιτια τα τρωμε μια φορα το χρονο(και αν)και μας λυπουν απιστευτα!!!

Senior Member
    Αχ σουρκούνα μου κουπες................. Πίστευα πως είχαμε τις ωραιότερες κούπες μέχρι που έφαγα στην Συρία!!!!!! Εκεί να δεις τί απίστευτες κούπες!! Σκέττος οργασμός!!! Και τα λαχματζού τους...... αχ αυτά τα λαχματζού..... Τελίοσε, Χριστούγεννα πάω Συρία!!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αχ σουρκούνα μου κουπες................. Πίστευα πως είχαμε τις ωραιότερες κούπες μέχρι που έφαγα στην Συρία!!!!!! Εκεί να δεις τί απίστευτες κούπες!! Σκέττος οργασμός!!! Και τα λαχματζού τους...... αχ αυτά τα λαχματζού..... Τελίοσε, Χριστούγεννα πάω Συρία!!!!!
    Eιμαι σιγουρη.Οπως και στον Λιβανο εχουν τελεια φαγητα και γλυκα.Ουφ.....

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast