Results 151 to 165 of 193
Thread: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?
-
10-07-2011, 16:38 #151
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 2,205
ΑΑΑΑΑ είναι καλοκαιρινό κέικ!!! Δεν έχω φάει ποτέ :roll:
- 10-07-2011, 16:40 #152
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
Υλικά
3 φλυτζάνια γάλα
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
5 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουερ
ξύσμα λεμονιού
2 κρόκοι αυγών
1 καρπό βανιλιας ή σκονη
Εκτέλεση
Βάζετε τα δύο φλυτζάνια γάλα να κάψει. Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπωλ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε την ζάχαρη και το κορν φλάουερ.Χτυπάτε καλά τους κρόκους. Προσθέτετε λίγο λίγο μισό φλυτζάνι από το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς. Χαμηλώνετε τη φωτιά. Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα με το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει. Αποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τους κρόκους. Τοποθετείτε ξανά στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει
10-07-2011, 16:41 #153
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
ενταξει ειναι τελειο δοκιμασε το καμια φορα αν θες να σου γραψω πιο μετα και το κεικ! ειναι πολυ ευκολο!
10-07-2011, 17:11 #154
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 2,205
mitsοkolo σ' ευχαριστώ πολύ μα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::boun cy:
10-07-2011, 17:12 #155
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 2,205
Μόλις την εκτύπωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncing::bounci ng::bouncing::bouncing:
10-07-2011, 18:11 #156
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
τιποτα βρε! οτι θελεις!!!! :roll:
10-07-2011, 20:23 #157
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 761
φτιαξτε το και θα με σκεφτεστε συνεχεια
ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΚΑΟ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 θηκες (6 ημερες)
6κγ κακαο κοσκινισμενο
5κγ ζαχαρινη
7-8κσ γαλα αποβουτυρωνενο σε σκονη regilait
3-4 σταγονεσ αρωμα βανιλια
γαλα φρεσκο τοσο οσο να γινει ενα μιγμα αραιο ( περιπου 120 γραμμαρια γαλα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και το ζεστενουμε για λιγο για λιωσει το γαλα σε σκονη......οχι πολυ ισα ισα ......
εχω αγορασει απο το τζαμπο θηκες για παγωτο με 6 θεσεις ( 1 ευρω κοστιζουν οι 6) και μοιραζω το μιγμα .....μετα καταψυξη.....
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
12-07-2011, 12:40 #158
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
migg μου τωρα ειδα τη συνταγη! φαινετε πολυ καλη! αλλα κολλιομαι λιγο να την κανω γιατι στη φαση που ειμαι ο γιατρος μου απαγορευσε τα γλυκαντικα :/
θα την φυλαξω ομωςςςςςςς ευχαριστουμεεε :bouncing:
Λοιπον σημερα κανω σνιτσελ γαλοπουλας και πατατες φουρνου με παρμεζανα & μπεικον (γαλοπουλας)
12-07-2011, 12:47 #159
- Join Date
- Dec 2002
- Location
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
- Posts
- 1,698
εγώ πάλι σήμερα θα μαγειρέψω μία κονσέρβα τόνου ,80 gr ! ανοίγουμε την κονσέρβα με προσοχή μην σπάσουμε κανένα νύχι,την σουρώνουμε κ τσουππππππππ τούμπα στο πιατάκι κ έτοιμο
12-07-2011, 12:59 #160
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
χαρα στο κουραγιο σου αγγελακι ! :P :P :P
12-07-2011, 13:23 #161
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Στον πλανήτη Happy
- Posts
- 455
Eλα ρε migg που σαι τοσο καιρο που ψαχνω συνταγη παγωτο για ducan? :bigsmile::bigsmile:
Tελεια!!!
12-07-2011, 13:23 #162
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 725
Originally posted by mitsokolo
migg μου τωρα ειδα τη συνταγη! φαινετε πολυ καλη! αλλα κολλιομαι λιγο να την κανω γιατι στη φαση που ειμαι ο γιατρος μου απαγορευσε τα γλυκαντικα :/
θα την φυλαξω ομωςςςςςςς ευχαριστουμεεε :bouncing:
Λοιπον σημερα κανω σνιτσελ γαλοπουλας και πατατες φουρνου με παρμεζανα & μπεικον (γαλοπουλας)
εγω σημερα μπουτακια κοτοπουλου ψητα χωρις λαδι με αρκετο νερακι για να γινουν ζουμερα κ μετα με το ζουμι αυτο εκανα πιλαφι....
12-07-2011, 13:27 #163
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 761
Originally posted by sourkouna
Eλα ρε migg που σαι τοσο καιρο που ψαχνω συνταγη παγωτο για ducan? :bigsmile::bigsmile:
Tελεια!!!
μιτσοκολακι..καντα μολις μπορεσεις να φας ζαχαρινη....:-)
12-07-2011, 13:29 #164
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
ναι κονινα μου τελειο το μπεικον γαλοπουλας! πολυ το γουσταρο φοβερη γευση χωρις τυψεις :P :P
migg καλα εννοειτε θα το φτιαξω ενα βραδυ πριν γεννησω για να ειναι ετοιμο προς καταναλωση με το γυρισμο σπιτι :lol: :lol:
12-07-2011, 13:36 #165
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 761
:love::love::love:
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία