Results 31 to 45 of 109
Thread: με σκοτωσε...
-
23-08-2008, 17:41 #31
αχ βρε αγνωστε,που να αρχισει και που να τελειωσει καποιος με τα θεματα της αγαπης και του ερωτα.Νοιωθεις ετσι γιατι αγαπησες,γιατι ειχε εξαφανιστει η μοναξια απο την ζωη σου,γιατι πηγες στον παραδεισο(βασικα πηγες μονο εσυ,η κοπελια δεν νομιζω να κουνηθηκε απο τη θεση της),και τωρα δεν τα εχεις.
μαθημα 1)Βασιζομαστε σε εμας και συμπληρωνομαστε μεσα απο το ταιρι μας και οχι το αντιθετο.
μαθημα 2)το να βρεθει να αγαπαει πραγματικα ο ενας τον αλλον ταυτοχρονα και με την ιδια ενταση ειναι σαν να παιζεις λοτο.Μονοσημαντες αγαπες απειρες,συνηθως καταληγουν στο να πληγωνεται βαθυτατα ο ενας και ο αλλος απλα να βαριεται.
Μου εκανε εντυπωση η λεξη που χρησιμοποιησε η κοπελια \"εντυπωσιασες\".Μου φαινεται σαν να καθεται και να βλεπει τις προσφορες και οποιος δωσει τα πιο πολλα θα του κατοχυρωσει τον εαυτο της και το σωμα της.(μα ποια ειναι επιτελους,η σκλερανικοβα).
Φιλε μου και πολυ αξια της εδωσες.Εχω μια λεξη που την χαρακτηριζει πληρως αλλα δεν μπορω να την χρησιμοποιησω εδω μεσα.Σε ξεγελασε η εξωτερικη ομορφια της αλλα απο μεσα καρβουνο.Η κοπελα δεν ξερει τι ειναι αγαπη.Αν αγαπουσε πραγματικα δεν θα εκανε αυτο που ισως της εκανε ο αλλος.Θα ηξερε τον πονο.Εκτος αν κανει δοκιμες το κοριτσι σκεφτομενη εγωιστικα οποτε επανερχομαστε στο ιδιο συμπερασμα.Κοιταξε να ξεκολλησεις,γιατι ειναι σαν να κλαις πανω σε ενα ομορφο καρπουζι γεματο με σκουληκια.Το ξερω πως ο καιρος που περασες μαζι της σου φανηκε παραδεισος,αλλα μονο σε εσενα.Πιστεψε με αν διαβαζες τις σκεψεις της εκεινη την περιοδο μια αηδια θα την ενοιωθες.Αυτα που σου λεω θα τα καταλαβεις αργοτερα,τωρα ακομα εισαι τυφλωμενος απο ερωτα και απορριψη(αυτο ειναι και το δυσκολο μερος).Το μονο που μπορω να σου πω ειναι ΞΕΚΟΛΛΑ
- 29-08-2008, 00:08 #32
εχεις απολυτο δικαιο φιλε σε αυτα που λες το κοριτσι δεν αξιζε καθολου. την πατησα ασχημα. τοσο αθλια δεν περιμενα να φερθει αλλα επρεπε να το φανταστω απο τον τροπο που κοιτουσε οταν με φλερταρε. προκαλουσε για να προκαλεσει και δεν κρατησε χαρακτηρα ουτε μεσα στη σχεση. ηταν ενα ψεμα ενα μεγαλο ψεμα που πιστεψα χωρις δευτερη σκεψη.
τωρα ποναω πολυ, υποφερω τη σκεφτομε συναιχεια δεν μπορω να συγκεντρωθω. μεχρι και την αυτοκτονια σκεφτηκα. ελεϊνά πραγματα δηλαδι. δεν εστειλε ουτε μυνημα που σημαινει οτι δεν σημαινα απολυτος τιποτα για αυτην. και τα λογια της φαινοταν τοσο αληθηνα που πιστεψα σε μια στιγμη οτι να βρικα μια που να με θελει και να τη θελω πραγματικα. πιστεψα οτι μου χαμογελασε η τυχη. αλλα τελικα πληρωσα για αλλη μια φορα το τιμημα.
μετα το καλοκαιρι του 2002 που περασα την πρωτη μεγαλη ερωτικη απογοητευση στη ζωη μου τωρα το καλοκαιρι 2008 δηλαδη 6 χρονια μετα θα περασω και την μεγαλητερη ερωτικη απογοήτευση στα 23 πρωτα χρονια της ζωής. Η διαφορα αναμεσα στις δυο ειναι οτι στην πρωτη δεν υπηρχε καμια ανταποκριση ενω στη δευτερη υπηρχε ανταποκριση αλλα τελικα οπως αποδειχθηκε ηταν ψευτικη και γεματη κοροϊδία. Και στις 2 τα ατομα ηταν ελαφρως ελευθέρων ηθων. η τελευτεα και με αρρωστημένο εγωισμό. Αθλιο τελειως ατομο.
ελπιζω να μην κανω τα ιδια λαθη παλι...
30-08-2008, 18:23 #33
τωρα μονο εκδικηση θελω. να τη δω μπροστα μου και να τη φτησω κατάμουτρα. Ειναι αθλιο ατομο μονο αυτο τις αξιζει. το υποσχομε στον εαυτο μου οτι θα το κανω εστω και αν ειναι το επομενο καλοκαιρι που θα ερθει εδω. ενα χρονο μετα το μισος δεν ξεχνιετε και θα το κανω. το αθλιο ατομο στο τσακ ημουνα να κανω αποπειρα αυτοκτονιας. θα το μετανιωσει ομως που φερθηκε ετσι. τουλαχιστον να μην το κανει στους επομενους αυτο που εκανε σε εμενα.
30-08-2008, 18:30 #34
Originally posted by agnostos
ΜΑΝΤΗΕS δεν ξερω αν εχεις δικαιο παντος εμενα η αγαπη με εκανε να εχω ψυχικη ισσοροπια ενω γενικα δεν εχω. με εκανε να ξεχναω τα παντα να ονειρευομαι και να βλεπω αισιοδοξα το μελλον.
ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
30-08-2008, 18:38 #35
θα προσπαθησω να βρω αλλα θα το κανω σημβολικα αυτο σαν ενα τελος σε μια που αγαπησα και με κοροιδεψε
30-08-2008, 18:44 #36
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ;
ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
31-08-2008, 01:04 #37
Δεν ειναι η αγαπη τιποτε αλλο παρα ενα ψεμα...
31-08-2008, 05:11 #38
σταματα να ακους διαφανα κρινα :)
31-08-2008, 11:07 #39
Originally posted by dead_can_dance
σταματα να ακους (διαφανα) κρινα :)
:cool:
31-08-2008, 11:24 #40
Μαρλευ αν ηταν ενα ψεμα δεν θα το αναζητουσαμε με τετοια ενταση τοσα χρονια.Αγνωστος εσυ πιστευεις πως η ζωη δεν θα της τα φερει καπακι και σε αυτην;εισαι γελασμενος αν το πιστευεις ....αλλα δεν θα εισαι εσυ αυτος απο τον οποιο θα παρει το \"μαθημα\".Η ζωη μας ειναι τοσο πολυμορφικη και πολυπλοκη και τετοιοι οι κανονες στην βασικη δομη της που αν καμια φορα το καλοσκεφτεις μπορει να βρεθεις εκπληκτος με την δικαιοσυνη της.Ξεχνα την,ο χρονος θα επιτρεψει στην ψυχη σου να ξαναγαπησεις,τωρα ακομα δεν ειναι ετοιμη,και προσεξε τι θα επιλεξεις.Μονο μη κανεις το λαθος να κανεις οτι σου εκαναν,αφου ειδες ποσο ποναει μια τετοια εμπειρια.
01-09-2008, 04:31 #41
Originally posted by dead_can_dance
σταματα να ακους διαφανα κρινα :)
Άλλη μια μέρα άλλο ένα ψέμα
άλλη μια ανάσα άλλο ένα ψέμα
άλλο ένα δάκρυ μεγάλο ψέμα
άλλη μια αγάπη μεγάλο ψέμα......
ή σε Τουρνά
Για ό,τι έχω κάνει δεν μετανιώνω.Είναι η ζωή μια πλάνη γεμάτη δάκρυ και ψέμα μόνο.Και πίστεψα σε εσένα και εσύ ήσουν ψέμα και εσύ ήσουν ψέμα...
Πάντως γενικά άγνωστε ξεκόλλα από το αίσθημα και πάρε τραγούδι σε:Καιρός να κάνω κάτι πια σωστό
να στείλω ένα γράμμα και σε μένα
να πω στον εαυτό μου σ\'αγαπώ
ή κάτι σε :Πάει καιρός που δάκρυζα, πάει καιρός
σ\' όλους τα πάντα χάριζα πάει καιρός
πάει καιρός που έχανα πάει καιρός
τώρα πια κοντά σου νιώθω σαν θεός
η φίλη μας δεν έχει σκοπό να γυρίσει και ξοδεύεις το χρόνο σου μη επενδύοντας πουθενά....
02-09-2008, 14:49 #42
οντος μπορει να το μετανιωσει αυτο που εκανε μπορει και οχι. εχει πληγωσει στο παρελθον μου ειχε πει τοτε και τωρα πληγωσε ακομα μια φορα. Επισης λεει οτι εχει πληγωθει πολλες φορες. Μπορει να το ξαναπάθει αλλα ελπιζω να μην την θυμαμε καν μεχρι τοτε. Τι να πω μακαρι να μην την ξαναδω ποτε. Αλλα αν τη δω οποτε και αν ειναι θα το μετανιωσει πικρα.....
Αν και ολο αυτο που ειχα με αυτην δεν μπορει να θεωρηθει ως σχεση παρα μια ερωτικη αποριψη μετα απο φαση 4 ημερων. δεν ηταν ουτε ολοκληρωμενη.
Το αυριο ειναι πολυ δυκολο για εμενα γιατι αν την ειχα θα ειχα και αλλη ψυχολογια να αντιμετωπησω τα πραγματικα προβληματα που με κανουν τοσο εαυλωτο. τωρα ειμαι λιγο πιο ασχημα απο οσο ημουνα πριν τη γνωρισω.
σκεφτομε καθε μερα τις στιγμες που ειμασταν μαζι και τι ομορφα ηταν τοτε. πως μπορουσαν ολα αυτα να ηταν ενα ψεμα. και ομως ηταν.....
δεν πιστευα οτι θα το εκανε αυτο σε εμενα. μακαρι να κανω πολυ καιρο να αγαπησω παλι. αισθανομε σαν να βγαινω σιγα σιγα απο εναν εφιαλτη. φαντασου να ξαναπαθω το ιδιο σε τοσο μικρο διαστημα. οι σκεψεις αυτοκτονιας θα γινοταν πραγματικοτητα. ας χαλαρωσω λιγο
ας ξεχαστω λιγο..........
06-09-2008, 10:03 #43
Originally posted by agnostos
οντος μπορει να το μετανιωσει αυτο που εκανε μπορει και οχι. εχει πληγωσει στο παρελθον μου ειχε πει τοτε και τωρα πληγωσε ακομα μια φορα. Επισης λεει οτι εχει πληγωθει πολλες φορες. Μπορει να το ξαναπάθει αλλα ελπιζω να μην την θυμαμε καν μεχρι τοτε. Τι να πω μακαρι να μην την ξαναδω ποτε. Αλλα αν τη δω οποτε και αν ειναι θα το μετανιωσει πικρα.....
Αν και ολο αυτο που ειχα με αυτην δεν μπορει να θεωρηθει ως σχεση παρα μια ερωτικη αποριψη μετα απο φαση 4 ημερων. δεν ηταν ουτε ολοκληρωμενη.
Το αυριο ειναι πολυ δυκολο για εμενα γιατι αν την ειχα θα ειχα και αλλη ψυχολογια να αντιμετωπησω τα πραγματικα προβληματα που με κανουν τοσο εαυλωτο. τωρα ειμαι λιγο πιο ασχημα απο οσο ημουνα πριν τη γνωρισω.
σκεφτομε καθε μερα τις στιγμες που ειμασταν μαζι και τι ομορφα ηταν τοτε. πως μπορουσαν ολα αυτα να ηταν ενα ψεμα. και ομως ηταν.....
δεν πιστευα οτι θα το εκανε αυτο σε εμενα. μακαρι να κανω πολυ καιρο να αγαπησω παλι. αισθανομε σαν να βγαινω σιγα σιγα απο εναν εφιαλτη. φαντασου να ξαναπαθω το ιδιο σε τοσο μικρο διαστημα. οι σκεψεις αυτοκτονιας θα γινοταν πραγματικοτητα. ας χαλαρωσω λιγο
ας ξεχαστω λιγο..........
Στο παρελθόν κι εσυ εχεις πονέσει.
Ομως εγω σου δινω οτι ζητας.
Μην κάθεσαι στη μέση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η κοπελιά, σού μίλαγε με θυμό και νεύρα, λες και είχατε τσακωθεί (όταν σου ανακοινωσε οτι θα παει Αθηνα και δεν υπάρχει μέλλον κλπ). Γιατί όμως; Δεν της είχες κάνει τίποτε κακό! Δε σε προβληματίζει; Δε σου φαίνεται παράλογη η εχθρότητά της;
Αν το καλοσκεφτείς, η εχθρότητά της δεν απευθυνόταν σε σένα! Απευθυνόταν σε οτιδήποτε την έχει πληγώσει στη ζωή της. Έκανε μια πολύ άδικη \"προβολή\" σε βάρος σου.
\"Μια ζωή πληρώνω
Αμαρτίες αλλονών.
Τέρμα ως εδώ, τέρμα ως εδώ
άλλο δεν μπορώ\"
Εγώ στη θέση σου δε θα έκοβα γέφυρες, επειδή έστω μια επικοινωνία καλό είναι να υπάρχει, σε ηρεμεί. Που και που. Πάλι, ίσως εσύ να είσαι πιό δυνατός χαρακτήρας απο εμένα και να προτιμάς να το κόψεις \"μαχαίρι\".
Είναι εντυπωσιακό το πώς ορισμένες γυναίκες χρησιμοποιούν τον εαυτό τους ώς δόλωμα, και μόλις ο άντρας τσιμπήσει και δώσει (κάτι απο) την καρδιά του, τότε τραβάνε την πετονιά και απολαμβάνουν το ψαράκι να σπαρταράει.... Αν την καταλάβεις απο την αρχή, μπορείς να την παίξεις επ άπειρον αφού θα είσαι διαρκώς συγκρατημένος μαζί της και εκείνη όλο και θα αγωνίζεται να σε κάνει να αφεθείς...
Εκτός απο κακία, τι άλλο δείχνει μια τέτοια στάση; Δείχνει εγωϊσμό και έπαρση (γι αυτό και τα περί \"εντυπωσιασμού\" που αναφέρεις...) Σίγουρα μια ψυχοπαθολογία. Το άτομο δεν είναι στα καλά του. Έχει έντονα απορριπτικά βιώματα και άγχος αποχωρισμού, και εικάζω ότι δυσκολεύεται πολύ να αγαπήσει με ανταπόκριση. Γι αυτό προτιμάει δύσκολες σχέσεις, που ο ένας απορρίπτει τον άλλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή που την απέρριπτες, εκείνη κόλλησε μαζί σου.
Το θέμα είναι ότι τώρα \"the joke is on you\". Εσύ είσαι το ψαράκι που σπαρταράει. Δεν ξέρω αν μπορείς να ξαναρίξεις γέφυρες, στο στύλ \"να μιλάμε φιλικά\", απλά και μόνο για να έχεις μια επικοινωνία και να νιώθεις εσύ καλύτερα, χωρίς παρακαλετό \"γυρνα πισω αγαπημένη\" κλπ.
Θα πρότεινα να το ρίξεις στη γυμναστική, και ειδικά στα βάρη - push ups (χωρίς να γίνεις \"τερας\"). Ξέρεις τι ωραία που θα νιώσεις ψυχολογικά; θα ανέβεις. Θα ανέβει πολύ και η αυτοπεποίθησή σου. θα δεις το όλο θέμα με άλλα μάτια. Κάνε και jogging, αλλά επιμένω στα βάρη, διοτι συμβολικά η ανάπτυξη της μυικής μάζας στον άντρα συνδέεται με την αρχέγονη \"δύναμη\". θα νιώσεις πιό ελκυστικός και θα στραφείς στη θετική πλευρά της ζωής και των σχέσεων.
Επίσης κοίτα να ξεφύγεις, με το να δώσεις έμφαση στις σπουδες / δουλειά σου, γενικά στο να βελτιώσεις τη ζωή σου. Δεν ξέρω αν σου αρέσει να προσεύχεσαι, κι απο εκεί θα λάβεις βοήθεια.
Μέσα απο αυτό το πλαίσιο θα γίνεις πιό ανεξάρτητος ψυχολογικά απο εκείνη, που στην πράξη είναι και η μόνη σου ελπίδα, δηλαδή να σε δεί ανεξάρτητο και high, και αυτη η διαφοροποίησή σου απο το κολλημένο παιδάκι να την ελκύσει. Αν και είμαι βέβαιος ότι μέχρι τότε εσύ θα έχεις ήδη κάνει πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επειδή θα έχεις βρεί τον τρόπο να ανεβάζεις την ψυχολογία σου απο μόνος σου -χωρίς δεκανίκια- και αυτό εκπέμπεται.
07-09-2008, 01:30 #44
xairetai..tha ithela na sas pw ti diki mou istoria kai na mou peite tin apopsi sas..prin mia evdomada me kapoio tropo mpika sti selida tou facebook tou agoriou mou kai milouse me mia kopela tin opoia egw den tin iksera alla o idios mou eipe oti einai gnwsti tou apo ti sxoli tou kai milagan filika wspou irthe to thema stis diakopes kai milise gia mena me polu asximo tropo se autin.eipe oti den antexa toses meres mazi tis kai vrika eukairia kai efuga apo to eksoxiko tis me ti dikaiologia oti prepei na taisw to skulomou ( na sas dieukrinisw oti exoume sxesi apo apostasi giati spoudazei se alli poli kai sunantiomaste kathe savvatokuriako ) episis diapistwsa oti eixe steilei min se asxetes kai tous zitouse na gnwristoun..opws katalavainetai otan ta eida auta afou tou ta eipa ton xwrisa kai ekeinos trelathike..ta paradextike ola mou zitouse signomi kai mou elege oti apo ti mia eniwthe monaksia kai estelne tetoia minimata se alles etsi gia na perasei i wra kai apo tin alli oti stis diakopes epeidi eixe sunithisei na nai monos ontws kourastike kai den mou to eipe gia na mi me pligwsei...mou tilefonei sunexws kai zitaei signomi..egw omws exw epimeinei stin apofasi mou na xwrisoume an kai ponaw para polu giati ton thelw akoma..alla niwthw oti me prodwse estw kai sti skepsi..eimaste kai duo xronia..episis skeftomai oti kai na girisw den kserw an tha mporw na tou exw empistosuni..poia einai i gnwmi sas?
07-09-2008, 01:51 #45
gkagkaroula -- ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....