με σκοτωσε... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 109
    Member
    σιγουρα υπαρχουν.... το πιστευεις σμερα μηλαγα με ενα φηλο μου και του λεω εγω για 2 εχω κλαψει μια στα 17 μου και μια στα 23 μου δηλαδι για αυτη και μετα σκεφτικα οτι και οι δυο δεν ηταν καθολου ηθικες και δεν αξιζαν τα ατομα. ειχαν πολυ εγωισμο και εγωπαθεια. δεν αξιζαν τιποτα... Τι να πω μακαρι να ειναι και το τελευτεο λαθος που κανω..... ειναι σπανια τα καλα κοριτσια θελει ψαξιμο και υπομονη

Senior Member
    αγνωστος και που εισαι ακομα.... τα καλα κοριτσια ειναι λιγοστα και πιασμενα,γιατι πολυ απλα εχουν ενα δεσμο και προσπαθουν να δουλεψουν με την σχεση τους για κατι καλο.οι περισοτερες που βλεπεις να γυριζουν απλα δεν ειναι ευχαριστημενες με τιποτα,ψαχνουν να τις γεμισουν το ψυχικο τους κενο χωρις να καταλαβαινουν πως κατι τετοιο ειναι εφικτο μονο απο αυτες,ψαχνουν τον πριγκηπα που θα τα κανει ολα.Ζουμε στην εποχη \"τα θελω ολα\",\"γιατι να μην τα εχω ολα,αφου μπορω\" και εχουν μπει σε αυτο το τρυπακι,κατι που επηρεαζει και εμας σαν ανδρικο πληθυσμο βεβαια.Παντως αν καταφερεις και βρεις κατι αξιολογο προσπαθησε να το κρατησεις,σπανιζει στις μερες μας ....

Senior Member
    Είναι γενικό το φαινόμενο των \"χαλασμένων\" γυναικών. Παρατηρημένο απο πολλούς. Πρέπει όμως να ξέρουμε ότι κάθε γυναίκα, όσο χαλασμένη και αν είναι, στο βάθος της κρύβει μια καλή γυναίκα! Προφανώς η κοπελιά του Agnostos έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά μετά βγήκε ο διαβρωμένος, κακός, ψυχρός κλπ εαυτός της.

Είναι και ένα θέμα: Σε ποιό βαθμό είναι \"διαβρωμένη\" απο την κακία, μια γυναίκα. Άλλες είναι σε 10%, άλλες σε 30%, άλλες σε 90%! Πρέπει να ξέρουμε τι περίπτωση είναι η κάθε μία, για να δούμε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί τους...

Το ερώτημα φίλε agnostos είναι: Η δικιά σου, που αυτή τη στιγμή βγάζει ένα κακό χαρακτήρα, παίρνει γιατρειά ? Γι αυτό προτείνω να κρατάς επαφή μαζί της, για να διαγνώσεις την περίπτωση και να δώσεις μια ευκαιρία στη σχέση. Άσε που θα νιώθεις καλύτερα σε σύγκριση με το να κόψεις κάθε επαφή (που θα σε ρημάξει ψυχολογικά).

Member
    Εχεις δικαιο φιλε τα ειπες ωραια. Μακαρι να μην ειναι πολυ διαβρωμενη. Ας την αφησω λιγες μερες και θα της στειλω ενα μυνημα το σαββατο μαλλον. Αν δεν μου απαντησει τι να πω τοτε θα δειξει ποσο μικροψυχη ειναι.

Senior Member
    και ομως δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι κατι καλο μεσα τους και ουτε κατα βαθος κρυβουν κατι καλο.συνηθως κρυβουν αλλα πραγματα.Φιλε μου ξεχνα την και προχωρα,αυτο μονο εχω να σου πω,δεν αξιζει να προσπαθεις.διοχετευσε την ενεργητικοτητα σου καπου αλλου και ξεκολλησε το μυαλο σου.το πως θα το κανεις εξαρταται απο σενα,δεν ειναι ευκολο δεν ειναι και δυσκολο.εγω θα ειχα σταματησει να τη σκεφτομαι ηδη και θα προσπαθουσα να βρω κατι που θα μου ταιριαζε.και πιστεψε με θα συναντησεις πολλες ακομα μεχρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει...

Senior Member
    Originally posted by agnostos
    Εχεις δικαιο φιλε τα ειπες ωραια. Μακαρι να μην ειναι πολυ διαβρωμενη. Ας την αφησω λιγες μερες και θα της στειλω ενα μυνημα το σαββατο μαλλον. Αν δεν μου απαντησει τι να πω τοτε θα δειξει ποσο μικροψυχη ειναι.
    Ασε μωρέ τα μηνύματα και πάρε κανένα τηλέφωνο...

Αλεξάντεργκρικ.....σου έχει περάσει από το μυαλό πως η κοπέλα ούτε διαβρωμένη είναι, ούτε κακής ποιότητας και όλοι οι χαρακτηρισμοί που της αποδίδεις, απλά δεν θέλει άλλο;
    Τόσο καιρό τώρα μας λέει ο φίλος μας πως δεν του δίνει την παραμικρή ελπίδα, γιατί να ρίχνει και άλλο τον εαυτό του;

Ας σκεφτεί καλύτερα πως δεν μπορούμε να τους έχουμε όλους και να πάει λίγο παρακάτω, παρά να του δημιουργούμε ψεύτικες ελπίδες που το μόνο που θα καταφέρει είναι να ξανα πληγωθεί και να διαιωνίσει την κατάσταση.

Senior Member
    Ναι, μπορεί να ήταν τόσο υποκρίτρια ώστε απλα να έπαιζε μαζί του... μπορεί όμως και να της συνέβησαν διάφορες ψυχολογικές αναστολές.

Τα μόνα δεδομένα είναι: αυτά που αισθάνεται ο agnostos και αυτά που του λέει η κοπέλα. Αυτά τα αισθήματα του agnostos, ακόμα και αν είναι μονόπλευρα, οφείλουμε να τους δώσουμε μια κατεύθυνση όσο πιό δημιουργική γίνεται, διότι η άρνηση και η απώθηση θα προκαλέσει τραύματα που θα είναι επιζήμια στο μέλλον.

Η δική μου πρόταση είναι ξεκάθαρη: να κρατήσει επαφή έστω φιλική, να κοιτάξει να βρεθούνε, να βγαίνει με άλλες, να αρχίσει γυμναστήριο και να ασχοληθεί με τη ζωή του. Όλα αυτά μαζί! Και \"βλέποντας και κάνοντας\"

Member
    εχετε δικαιο και οι 2 σας απλα αυτο που δεν ξερουμε ειναι πως με εβλεπε αυτη. Αν και νομιζω οτι απλα κοροιδευε εγω τι πιστευω οτι θα επρεπε να κανω σαν αντρας: Απο τα μυνηματα και τα τηλεφωνα δεν γινετε δουλεια. Επρεπε να παω Αθηνα να την πιασω και να της μηλησω. Να της ελεγα ακου κοριτσι μου εγω σε θελω εσυ με θες? και ανα απανταγε τα γνωστα με τις αποστασεις επρεπε να πω εγω δεν εχω προμλημα οποτε η θα εχουμε μια σχεση οπου θα ερχομε να σε βλεπω καθε 15 μερες το λιγοτερο η εγω δεν συμβιβάζομε με τιποτα λιγοτερο.... ουτε να περασουμε καλα δεν θελω οσο θα ειμαι εδω ουτε τιποτα μονο κατι σοβαρο.

απο εκει θα καταλαβαινα συμφωνα με το τι θα μου απαντουσε. Αν ελεγε οχι τοτε θα της ελεγα ενα αντε γεια και ουτε που θα ασχολουμουνα παλι μαζι της. Αυτο θα εκανε ενας αντρα που θα ηθελε μια γυναικα ουτε με τα μυνηματα δεν γινετε τιποτα ουτε με τα τηλεφωνα μονο με την αμεση επαφη.

απο οτι φαινετε η αγαπη που ενιωθα για αυτην γκρεμιζετε σιγα σιγα και στο τελος δεν θα μεινει τιποτα. Δεν απανταει στα μυνηματα εαν δεν απαντησει μεχρι το τελος της εβδομαδας ουτε και σε τηλ τοτε δεν εχει νοημα να παω πουθενα. Ας τελειωσει εδω λοιπον. Τι να πω ας παθω καταθληψη αλλα ποσο ακομα μπορω να ξεφτελιζω ετσι τον εαυτο μου για ενα νιαναρο.

Μακαρι να το παρω χαμπαρι οτι τελειωσε οριστικα γιατι οπως λεω και εγω για να πετυχεις κατι καλο στη ζωη δεν χρειαζετε να φτασεις στα ακρα.....

Senior Member
    Πολύ ωραία αυτή η φράση: \"για να πετυχεις κατι καλο στη ζωη δεν χρειαζεται να φτασεις στα ακρα..... \".

Δεν ξέρω πόσο το αντέχεις ψυχολογικά το να μή μιλάτε, αλλά αν θές να το δοκιμάσεις, δοκίμασέ το.

Πάρε την όμως τηλέφωνο πιό πρίν, και εφ όσον μιλήσετε, πές της ότι σκοπεύεις να κατέβεις Αθήνα. Και βλέπεις αντιδράσεις...

--Καλή τύχη!!

Senior Member
    βρε αγνωστε,αν σε ηθελε θα σε κυνηγουσε αυτη.Ολη μερα μηνυματα θα ηταν και θα εβρισκε 1000 τροπους να βρισκεστε μαζι.μια ερωτευμενη γυναικα δεν καταλαβαινει απολυτως τιποτα για να ικανοποιησει τον ερωτα της,χανει τη λογικη της.Σου το ξαναλεω ξεκολλα,αλλιως θα γινεις το σκυλακι της.Παρτο αποφαση πως σε ειχε για να ικανοποιησει την ματαιοδοξια της σαν γυναικα,να περασει για λιγο καλα.Δεξου το επιτελους πως δεν σε θελει και μη κανεις ψευτικα ονειρα.Σιγα μην ειχε ψυχολογικες αναστολες,ελεος.

Banned
    Διαβάζοντας αυτή την ιστορία, είδα μόνο μια κοπέλα που μετά από ένα σύντομο φλερτ δεν ήθελε άλλο. Το μόνο που ίσως θα μπορούσα να της καταλογίσω είναι η απόλυτα αναμενόμενη επιπολαιότητα της ηλικίας. Από εκεί και πέρα, δεν είναι υποχρεωτικό για οποιονδήποτε άνθρωπο να συνεχίσει να δείχνει ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή έδειξε στην αρχή και αναρωτιέμαι γιατί όποιος μας λέει \'δεν θέλω πια αυτή τη φάση ή δεν μου αρέσεις αρκετά\' πρέπει ο ίδιος να κακοχαρακτηρίζεται και η όποια ‘σχέση’ να απαξιώνεται .

Είδα να λέγεται ότι ‘με εκμεταλλεύτηκε, ήταν ψεύτικο και παραπλανητικό, έκανε την πλάκα της, με κορόιδεψε, κάνει επίδειξη δύναμης’. Άγνωστε το πώς σε έβλεπε δεν μπορείς να το συμπεράνεις από το ότι τώρα δείχνει απότομη, ψυχρή και συνήθως δεν απαντά στα μηνύματά σου. Αν δεν θέλει πια, είναι φυσικό να ενοχλείται και να προσπαθεί να σταματήσει την επαφή. Επιπλέον μένει σε άλλη πόλη και είναι λογικό να το σκέφτεται. Προσπάθησε να δεις λίγο τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων. Για κάποιους η απόσταση είναι κάτι σημαντικό και επειδή την υπολογίζουν δεν σημαίνει ότι είναι υποκριτές ή ότι ντε και καλά έχουν αναστολές που περιμένουν τη δικιά σου διαβεβαίωση ότι θες κάτι ‘σοβαρό’.

Τότε γιατί κάποτε σου έδωσε ελπίδες; Εδώ διάβασα διάφορα όπως ότι είναι ‘εγωπαθής και εγωίστρια, κακομαθημένη, δευτεροκλασάτη, άθλια, ελευθερίων ηθών, δεν άξιζε, αν ξέραμε τις σκέψεις της θα μας προξενούσαν αηδία, έχει έπαρση, ματαιοδοξία, δεν είναι στα καλά της-έχει οπωσδήποτε ψυχοπαθολογία, κακία, δεν είναι ηθική’ και μια συζήτηση για ‘χαλασμένες και διαβρωμένες’ γυναίκες…. Μα γιατί δεν μπορεί απλά να είναι ένα κορίτσι 17 χρονών με ό,τι αυτό συνήθως συνεπάγεται; (αστάθεια, επιρροές από συγγενείς, εύκολος εντυπωσιασμός).

Καταλαβαίνω το θυμό και την απογοήτευση της απόρριψης και ότι θες να ανακουφίσεις τον πληγωμένο σου εγωισμό, αλλά Άγνωστε προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο απλά και πιο θετικά. Δεν φταίνε πάντα οι ‘κακοί’ άλλοι, αλλά ίσως οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες μας και ο απόλυτος τρόπος σκέψης. Οι άνθρωποι δεν μας θέλουν πάντα όπως εμείς θα θέλαμε.

Και πράγματι ήταν πολύ καλό αυτό που είπες ότι δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα για να πετύχεις κάτι.

Member
    εχεις δικαιο και ολα αυτα που λετε τα ξερω αλλα οσο και αν τα λεω στον εαυτο μου αυτοςδεν τα ακουει. Δυστηχως ετσι ειναι και με ποναει πολυ. Εχω πληγωσει μαρεσει να περναω καλα οπως γουσταρω εχω κανει πολλες αμαρτιες σαγαπησα αλλα δεν γινετε λογο αποστασης ξενερωσα και σου ευχομε να βεις κατι καλυτερο απο εμενα ηταν μερικα απο τα λογια της. Πολυ σκληρα αλλα δυστηχως οτι αρχιζει τοσο ωραια τελειωνει με τοσο πονο.

και εγω το πληρωσα και θα το πληρωσω με πολυ πονο ακομα. Ποτε δεν μου εδωσε δευτερη ευκερια δειγμα το τι ενιωσε για εμενα. Δεν θα πω τα γνωστα: θα εισαι μια γλυκια αναμνηση για εμενα ή το πιο γλυκο λαθος που εχω κανει ή θα σαγαπω για παντα. τα θεωρω βλακειες ειδικα οταν μου εχει προσφερει τοσο πονο μεχρι που πηγα να κανω και κακο στον εαυτο μου.

Οχι επιδη μου τα εκανε αυτα αλλα προσωπικα πιστευω οτι το ατομο δεν αξιζε καθολου απο ολη τη συμπεριφορα που εδειξε πριν κατα την περιοδο της σχεσης και ειδικα μετα που χωρισαμε. Δεν ηταν και οτι καλητερο ο χαρακτηρας της. Εγωπαθεις και εγωιστρια ηταν και πολυ μαληστα και σε εκνευριστικο σημειο. Τα ασχημα που θα εχω απο την αναμνηση της θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα λιγα εως ελαχιστα καλα και αυτα δυστηχως ψευτικα.

Παρολα αυτα δεν φταιει αυτη εγω φταιω. Αυτη πηρε αυτο που ηθελε μια παραπανω εμπειρια. Εγω ρεζιλεψα παλι τον ευτο μου τον εκανα να ερωτευτει κατι που εκ τον προτερων θεωρουνταν τελειωμενη υποθεση. Αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι μια στιγμη που αφου επεστρεψα απο μια συναντιση παω στο φηλο μου και του λεω αν κανω το λαθος και ερωτευτω τωρα και αυτο το ατομο ειναι σαν να βαζω το οπλο στο κροταφο μου. Ποσο δικαιο ειχα τοτε. Παρολα αυτα αφησα τον εαυτο μου ελευθερο να ερωτευτει χωρις κανενα φοβο και περιορισμο φανταστικα οτι θα γινει το ιδιο και απο το αλλο ατομο. Ομως τη πατησα κατι τετοιο δεν θα συναιβενε ποτε. Ενα τιμημα που το πληρωσα πολυ ακριβα. Αυτος ο μη ελεγχος των συναισθηματων χωρις καμια αξιολογιση της καταστασης χωρις κανενα περιορισμο στην ενταση των συναισθηματων , αυτο με σκοτωσε τελικα η καλυτερα σκοτωσα μονος τον εαυτο μου.

Ενα μαθημα που δεν ξερω αν επρεπε να το παρω στη χειροτερη ουτος η αλλως περιοδο της ζωης μου και με αυτον τον τροπο. και ομως εγινε δυστηχως το πηρα και αυτο απο τη ζωη μαζι με την καταθλιψη που ακολουθησε.

Παντα οταν θα την σκεφτομε θα θυμαμε τα λιγα ομορφα και τα πολλα ασχημα που επαθα εξαιτιας της η εξαιτειας του τροπου που χειριστηκα το ολο θεμα. ειναι η πιο ασχημη περιοδο που εχω ζησει στα πρωτα μου 23 χρονια και ταυτοχρονα η πιο μεγαλη ιστορια ντροπης και πονου που θα εχω περασει απο την σχεση μου με το αντιθετο φυλλο. Μονο αυτα θα θυμαμε απο αυτην. Εστω και απο εδω θελω να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη απο τον εαυτο μου που τον διεσηρα τον διελησα και τον κατεστρεψα για πρωτη φορα τοσο μα τοσο πολυ.

Μεχρι και το ονομα της συχαινομε να πω αλλα οπως μου ειπαι εκεινη η αγαπη χτιζετε σιγα σιγα και γκρεμιζετε λιγο λιγο. Μακαρι ετσι να γκρεμιστει και η δικη μου αγαπη , να μην μηνει τιποτα στο τελος. Οσο και αν δεν φταιει ηταν η αφορμη για το μεγαλητερο εγκλημα που θα εκανα στον εαυτο μου στην ιστορια μου εως τωρα και μακαρι και σε ολη μου τη ζωη. Μακαρι να ειναι το τελευτεο κακο.

Το θεμα πλησιαζει στη δυση του αυτη το επελεξε ετσι και εγω πρεπει να ακολουθησω. ισως καποια στιγμη να ξαναπροσπαθησω αλλα τωρα τελειωσαν ολα οπως και να εχει. Ακομα και αν γυρναγε καποτε αν και ειναι αδυνατον και ουτε με καιει πια, ποτε δεν θα μπορουσα να τη δω οπως τοτε, παντα αυτες οι αναμνησεις θα σκιαζουν την ψυχη μου.

Μακαρι να ξεχασω και να τα καταφερω ωστε καποια μερα ολα αυτα να τα θυμαμε σαν ενα κακο ονειρο που ευτυχως τελειωσε. συγνωμη παλι που βγηκε πολυ

Senior Member
    Η νοοτροπία της \"καλοπέρασης\" είναι καθαρά εγωκεντρική, και έρχεται σε αντιδιαστολή με την \"αγάπη\", η οποία είναι για δύο... Στην \"καλοπέραση\" οι άλλοι είναι \"αντικείμενα\", στην αγάπη οι άλλοι είναι \"ο σκοπός\".

Δυστυχώς οι άνθρωποι της \"καλοπέρασης\" είναι αμοραλιστές, δεν έχουν αγαπητική ηθική και αισθήματα. Φυσικά κάποια στιγμή θα το πληρώσουν αυτό που κάνουν, διότι έδωσαν την καρδιά τους στην κακία. Περί κακίας δεν πρόκειται; Ο φίλος agnostos έπεσε θύμα αυτής της κακίας... Αυτό εννοώ περί \"ποσοστού\" διάβρωσης στο χαρακτήρα κάποιου ανθρώπου. Αλλο να είναι 10%, άλλο 30%, άλλο 90%.

Η μόνη ελπίδα που της δίνω, φίλε agnostos, είναι μήπως υπάρχει κάτι απο αγάπη μέσα της, γι αυτό λέω -με αξιοπρέπεια- να κρατάς επαφή. Εσύ θα αποφασίσεις.

Senior Member
    παντως ετσι εχουμε φτασει στο σημειο που εχουμε φτασει τωρα,να μην εμπιστευεται κανενας κανεναν.Γιατι καποιοι/καποιες εξυπνοι/ες για να ικανοποιησουν το εγω τους (αυταρεσκεια/σεξ) παιζουν τις μικρες περιπετειουλες τους χωρις να σκεφτονται πως απο την αλλη πλευρα μπορει να υπαρχει μια ευαισθητη ψυχη.και μετα ολοι φερονται σε ολους σαν σκουπιδι,σαν ενα απλο σωμα και το προβλημα ανακυκλωνεται.αλλα που να σκεφτει καποιος τον αλλον οταν το μονο που σκεφτεται ειναι ο εαυτος του.στην υγεια του ΕΓΩ λοιπον .... welcome to the jungle αγνωστε.

υγ.θα βρεις και αλλες να σε πληγωσουν,μη στεναχωριεσαι ;) ακομα 23 εισαι

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast