με σκοτωσε... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 109 of 109
    Senior Member
    κι εμένα μου λείπει ο keep! Όπως και η carrie και η arsi και η kassi αν και με τη τελευταία δεν είχαμε μιλήσει... Όλονών τα ονόματα τελειώνουν σε \"ι\"΄!! :) :P

Junior Member
    Είμαι πεπεισμένη ότι φταίει το νεαρό της ηλικίας σου Αγνωστε γιατί το έργο τοχω ξαναδεί.

Ένα φλερτ ήταν. Ακόμα κι αν σε φλέρταρε αυτή, δεν ήθελε παραπάνω, πιστεύω κατάλαβε την ευαισθησία σου, φαίνονται αυτά, και για να μη σε κάνει χειρότερα, σου λέει μπούρδες για αποστάσεις και τέτοια.

Είναι πασιφανές ότι δεν γουστάρει άλλο, μη γίνεσαι τσιμπούρι, μην την ενοχλείς, σβήσε το τηλέφωνό της και όπως πολύ σωστά σε συμβούλεψε ένας φίλος πιο πάνω, πήγαινε γυμναστήριο, βγες έξω και ξεκόλα πια από μία σχέση που ούτε καν σχέση δεν ήταν.

Κακώς την βρίζεις, τα περί προδοσίας και πουτ...ιας που διάβασα τα θεωρώ άκρως υπερβολικά, δεν είναι που...να κάποια ή άχρηστη για τα σκουπίδια επειδή δε μας γουστάρει.

Θεωρώ ότι πρέπει να το λήξεις εδώ, ούτε να προσπαθήσεις να τη δεις αν πας Αθήνα, ούτε να της στέλνεις μηνύματα.

Θα σε ρωτήσω με τη σειρά μου, δεν ξέρω αν έχεις απαντήσει ήδη, έχεις επισκευτεί ψυχολόγο για τα συναισθηματικά σου προβλήματα?

Σε ρωτάω γιατί είχα μία παρόμοια εμπειρία και το παιδί είχε ψυχολογικό πρόβλημα, που τον έκανε να κολλάει σε άτομα και ιδέες σχεδόν στα όρια της εμμονής.

Και φυσικά τα βλέπεις όλα μέσα από χρωματιστά γυαλιά του ψυχικού σου κόσμου και διογκωμένα.

Junior Member
    Και μόνο ο τίτλος του τόπικ... \"με σκότωσε..\" αλλίμονο αγαπητέ αν ήταν να πεθάνουμε για κάποιον που δεν μας θέλει πια.

Να σε απατούσε και να σε χώριζε δηλαδή μετά από 8 χρόνια σχέσης τί θα έπρεπε να κάνεις?
    Να αυτοπυρποληθείς στην πλατεία!!!!

Member
    Τα διαβασα αυτα που μου ειπες. η αληθεια ειναι οτι δεν με ηθελε οσο εγω για πολους λογους αλλα και απο την αλλη ενα ατομο το κερδιζεις σιγα σιγα και οχι απο λιγες φορες φορες που βγηκες μαζι του και αυτες τοσο συντομα και με χιλια δυο προβληματα. Απο την αλλη σε καμια περιπτωση δεν ειναι και το πιο ηθικο κοριτσι και το ξερω απο πολλα πραγματα. Ενα κοκομαθημενο παιδακι ειναι που της αρεσει να περναει καλα χωρις να υπολογιζει τους αλους. Αλωστε μου το ειχε πει εχω πληγωσει κιάλες φορες, και ολα αυτα για ενα ανοητο κολημα με καποιον που δεν την ηθελε.

Η εμπηρια μου εχει δηξει οτι σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχει ουτε ο ενας ουτε ο αλλος αυτον που θελει. Πραγματι η νευρωση μου μου μεγενθηνει πολυ τα πραγματα και ειδικα τετοιου ειδους συναισθηματα. Εχω πικραθει πολυ απο την ιστορια αυτη και ξερεις και κατι, ακομα και αν μια μερα ερχοταν και μου ελεγε οτι τελικα θα ηθελε να ειμασταν μαζι ποτε δεν θα μπορουσα να την δω οπως στην αρχη. Φερθηκε αθλια και θα με καταλαβει οταν αυτο που εκανε της το ξανακανουν και αυτης και θα ηθελα πολυ απο μια γωνια να την δω τοτε.

Ολο αυτο ομως δεν ειναι δικη μου δουλεια και πλεον μονο αηδια νιωθω για αυτην και ντροπη που διεσηρα ετσι τον εαυτο μου εξαιτιας της. θεωρω οτι επρεπε να παω Αθηνα να τη δω πολυ πιο πριν οχι τωρα αλλα δεν θα το κανω για αλους πολους λογους.

θα τη θυμαμε για καιρο αυτη τη μαλακια που εκανα να πιστεψω ενα τετοιου ειδους ατομο και ακομα περισσοτερο που αφησα τον εαυτο μου ελευθερο να ερωτευτει χωρις να εχω ψυχολογισει την κατασταση και χωρις να με αποθησει η προσωπικοτητα αυτου του ατομου.
    Αφεθηκα στο να ερωτευτω καποια που δεν ενιωθε το ιδιο και απλα ηθελε να περασει καλα και να βγαλει τα σπασμενα απο αυτον καπου. Ειναι που.....κι αλλά καλα να παθω που δεν το καταλαβα εγκαιρως και αφησα ελευθερα τα συναισθηματα μου. Αν δεν με γουσταρε επρεπε να το πει απο την αρχη.

Οπως και να εχει εγω εκανα το λαθος να μην εκτιμισω την κατασταση και να ερωτευτω ενα ψεμα και αυτο το λαθος το πληρωσα και το πληρωνω πολυ ακριβα. Αυτην απλα ηταν η αφορμη και συντελεσε στο να πεσω στη παγιδα και να κανω κακο στον εαυτο μου, δηλαδι να πληγωθω.

Δεν πιστευα οτι θα επερνε τετοιες διαστασεις αυτο το αρνητικο συναισθημα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τελειωσει ολο αυτο και μην την σκεφτομε καθολου. Ελπιζω να μην ξαναπεσω σε αλλη τετοια περιπτωση και ας πληγωθω παλι δεν με πειραζει αλλα οχι παλι τοσο οσο αυτη τη φορα. Μακαρι αυτη την ιστορια να την θυμαμε ως την μεγαλητερη ιστορια ντροπης και πονου στη σχεση μου με το αντιθετο φιλο και να μην υπαρξει μεγαλητερη.

Οσο για αυτην ας παει στο διαολο και ακομα παραπερα ας σπασει και το ποδι της και τα μουτρα της και δεν ξερω και εγω τι αλλο, καρφι δεν μου καιγετε μονο να μην την πετυχω ποτε μπροστα μου. Μονο να την φτυσω καταμουτρα αξιζει και τιποτα αλλο.

Καπου εδω ομως πρεπει να τελειωσει αυτο το θεμα δεν εχει νοημα πλεον να γραφουμε, τα παντα ειναι γνωστα και λιγο πολυ ο καθενας τα βλεπει λιγο διαφορετικα. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο σε καθε περιπτωση.

Οτι και να γαψω πλεον δεν εχει νοημα καθως το μεγαλήτερο προβλημα στη ζωη μου δεν ειναι αυτο, ειναι αλου ειδους ασχετα αν δεν εχω αισθανθει ποτε τοσο ασχημα οσο με αυτη την ιστορια. οτι ξαναγραψω εδω στο μελλον θα σημανει κατι κακο καθως για καλο μαλλον δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το θεμα.

Σας ευχαριστω ολους παντος που γραψατε εδω...

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678