με σκοτωσε... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 109
    Member
    Ετσι ειναι και πιστευω φιλε Empneustn οτι και αλλες θα με πληγωσουν αλλα φοβαμε πολυ την αντιδραση του οργανισμου μου που σε αυτη την περιπτωση ηταν πολυ οριακη. Δεν το περιμενα με τιποτα. Οσο για αυτο που ειπε ο alexandergreek περι διαβρωσης πιστευω οτι εχει απολυτο δικαιο.

Αυτην πληγωθηκε πολυ απο εναν που την ειχε μονο για να περασει την ωρα του. Πραγματικα ομως μου ελεγε οτι υπεφερε πολυ για ενα ολοκληρο χρονο και μετα απο προσπαθειες να τα ξαναβρουνε. Τελικα αυτος δεν γυρισε μεχρι τωρα. Σαν να ηθελε να κανει το ιδιο σε εμενα και να βγαλει ετσι τα σπασμενα απο αυτον που την προδωσε και τελικα τα καταφερε και εκανε να νιωσω πολυ ασχημα. Αυτη βεβαια ποτε δεν το παραδεχτηκε αλλα δεν εχει και τοση σημασια αφου το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

τωρα για την επαφη τι νοημα εχει τις εχω στειλει δεκα μυνηματα και δεν εχω παρει καμια απαντηση οποτε τι να λεει. απο στιγμη σε στιγμη αυτη θα βρει καποιον αλλο αφου ειναι και ομορφη ακομα πιο ευκολο διλαδη και μετα τελος ουτε το ονομα μου δεν θα θυματε. θα κανω μια τελευτεα προσπαθεια αυριο και αν δεν απαντησει ενταξει μετα δεν κανω τιποτα αλλο. ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕΤΑ. τη συχαθηκε η ψυχη μου πλεον. Οχι τιποτα αλλο θα παθω και τιποτα στο τελος για ενα μαλακισμενο που θα ζει τι ζοούλα της μια χαρα χωρις να θυματε τιποτα.

Senior Member
    αγνωστε αν δεν ηταν ομορφη θα την ερωτευοσουν τοσο;

Originally posted by Θεοφανία
    Αγαπητέ άγνωστε, δεν θέλω να υποβιβάσω το συναίσθημα σου, αλλά είμαι της γνώμης πως έπεσες στην κακιά στιγμή.
    Γνώρισες μια κοπέλα που σε έβγαλε για λίγο απ την πραγματικότητα που βιώνεις σπίτι, είδες λίγο φως και στο τέλος σε απέριψε για κάποιον άλλον.
    Όποιος και να το περνούσε αυτό θα ήταν τεράστιο χαστούκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Εγώ δεν θα επικεντρωθώ στον τρόπο που σου φέρθηκε, αλλά στην δική σου ανάγκη να αλλάξεις εικόνες.
    Γιατί δεν ξεκινάς προσπαθώντας να αλλάξεις καταρχήν αυτό που ζεις σπίτι; Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αν είσαι ανεξάρτητος, αν μπορείς ή δε μπορείς να φύγεις από κει. Μήπως θα ήθελες να συζητήσουμε σε αυτή τη βάση; Η πραγματική πληγή βρίσκεται εκεί και όσο θα χρειάζεται να την επουλώνεις με συναισθηματικά μπαλώματα τύπου σχέσης, θα πληγώνεσαι συνέχεια΄όπως και τώρα. Σκέψου το.....

Ενάμισι μήνα μετά βλέπω πως μέσα από αυτά που έγραφες και γράφεις βγάζω το ίδιο συμπέρασμα. Σκέψου λίγο τι είναι αυτό που σε κρατά κολλημένο σε μια κατάσταση που τη διατηρείς μόνος σου.....

Member
    ισως να μην την ερωτευομουνα αν δεν ηταν ονορφη.
    αλλα αυτο που με εκανε να την ερωτευτω πιο πολυ ηταν οτι με κινηγησε αυτη και ισως οτι ηταν σοβαρο και λιγο εσωστρεφη ατομο. Πολυ ασχημο ομως στη ψυχη. θεοφανια δεν ξερω ακριβως αλλα ισως για το λογο οτι κρατησα επικοινωνια και ισως γιατι δεν καταφερα να ερωτευτω καποια αλλη ακομα για πολους και διαφορους λογους

Senior Member
    ενα βιαστικο συμπερασμα ειναι πως ερωτευτηκες το περιτυλιγμα.την αλλη φορα προσεξε ολο το πακετο και δωσε βαρυτητα σε πιο χειροπιαστα πραγματα μια που εισαι και ευαισθητο ατομο στο θεμα αγαπη.

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    παντως ετσι εχουμε φτασει στο σημειο που εχουμε φτασει τωρα,να μην εμπιστευεται κανενας κανεναν.Γιατι καποιοι/καποιες εξυπνοι/ες για να ικανοποιησουν το εγω τους (αυταρεσκεια/σεξ) παιζουν τις μικρες περιπετειουλες τους χωρις να σκεφτονται πως απο την αλλη πλευρα μπορει να υπαρχει μια ευαισθητη ψυχη.
    Πόσο δίκιο έχεις... Να είμαστε ξεκάθαροι και να μή δίνουμε ψεύτικες ελπίδες, όσο μπορούμε. Και όσο μπορούμε να έχουμε τα νώτα μας φυλαγμένα, μη μας κάνουν τα ίδια.

Agnostos: Απ\' ότι φάνηκε, ήταν όμορφη, σε κυνήγησε, σε έκανε να την ερωτευτείς και μετά πολύ ωραία σε πρόδωσε σαν τον Ιούδα. Διαβολικά σκληρό... Αλλά κατα τη γνώμη μου, είναι απλά ο \"κακός\", διαβρωμένος εαυτός της. Το ερώτημα είναι: εσύ έχεις την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη θα μπορούσε να είναι η γυναίκα της ζωής σου; Η μία και μοναδική;

Γιατι δεν αφήνεις τα μηνύματα και να την πάρεις κανένα τηλεφωνάκι; Οχι για να τη βρίσεις όμως...

Member
    Δεν αξιζει φιλε μου, θα το κανω αλλα θα δεις οτι δεν αξιζει. Ενα ανοητο κοριτσακι ειναι που τα βλεπει ολα μια καυλα και τιποτα αλλο. Μια φορα αγπησε μεχρι τωρα και επαθε αυτο που εκανε σε εμενα . Τωρα της αρεσει να παιζει απλα και μαζι μου αυτο εκανε.

Το ατομο ετσι πως φερθηκε εναι για τα σκουπιδια. Αν συνεχισω βλεπω να παθαινω καταθλιψη τελικα και αυτη να χαιρετε τη ζωουλα της και να ερθει στη πολη μου για διακοπες με κανεναν γκομενο και να πει αχ τι κριμα το παιδακι καταστραφηκε για εμενα... λυπαμε πολυ.... και να ζει αυτη καλα και εγω να ειμαι διαλημενος.

Αυτη ειναι η αληθεια σε τετοιες καταστασεις δυστηχως. Τι τσουλακι ειναι επρεπε να το καταλαβω απο την αρχη τωρα καλα να παθω.

Senior Member
    Αρα φιλε agnostos στο βάθος δεν της δίνεις ελπίδες ότι μπορεί αυτή να είναι η \"γυναίκα της ζωής σου\", το έτερον ήμισυ, εκείνη που \"προορίζεται΄για σύζυγός σου;

Originally posted by alexandergreek

Agnostos: Απ\' ότι φάνηκε, ήταν όμορφη, σε κυνήγησε, σε έκανε να την ερωτευτείς και μετά πολύ ωραία σε πρόδωσε σαν τον Ιούδα. Διαβολικά σκληρό... Αλλά κατα τη γνώμη μου, είναι απλά ο \"κακός\", διαβρωμένος εαυτός της.

Θεωρώ εντελώς λάθος τη θέση σου και βρίσκω πως μέσα από κακή εμπειρία δική σου βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι.
    Οκ, η κοπέλα τον κυνήγησε, εκείνος της κάθισε, δεν τα βρήκαν, έφυγε.
    Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως μπορεί η κοπέλα γνωρίζοντας τον φίλο μας, απλά δεν κόλλησε;
    Αυτό δεν σημαίνει πως ο άγνωστος δεν αξίζει, αλλά όπως έχει συμβεί και σε εκατομμύρια άλλες σχέσεις, δεν ταίριαξε μαζί του!
    Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να τον κοροιδεύει πως νιώθει πράγματα γι αυτόν, ενώ δεν νιώθει;

Γιατι δεν αφήνεις τα μηνύματα και να την πάρεις κανένα τηλεφωνάκι; Οχι για να τη βρίσεις όμως...

Μας έχει γράψει δεκάδες φορές πως δεν του απαντάει στα μνμ και πως του το έχει ξεκόψει. Θεωρώ εντελώς σαδιστικό να τον προτρέπεις να στεναχωρηθεί για άλλη μια φορά.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Θεωρώ εντελώς λάθος τη θέση σου και βρίσκω πως μέσα από κακή εμπειρία δική σου βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι.
    Οκ, η κοπέλα τον κυνήγησε, εκείνος της κάθισε, δεν τα βρήκαν, έφυγε.
    Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως μπορεί η κοπέλα γνωρίζοντας τον φίλο μας, απλά δεν κόλλησε;
    Αυτό δεν σημαίνει πως ο άγνωστος δεν αξίζει, αλλά όπως έχει συμβεί και σε εκατομμύρια άλλες σχέσεις, δεν ταίριαξε μαζί του!
    Ναι, η κοπέλα τον κυνήγησε, δοκίμασε τη γοητεία της επάνω του, τον έκανε να την ερωτευτεί και να νιώσει αισθήματα για εκείνη, και μόλις πέτυχε το σκοπό της, τον πρόδωσε κανονικά σαν Ιούδας και του γύρισε την πλάτη.

Αν αυτό δεν είναι διαβολικής εμπνεύσεως κακία, και χρησιμοποίηση του άλλου σαν αντικείμενο, αν αυτό δεν είναι άτιμο παιχνίδι με την καρδιά του, τότε τί είναι;

Member
    alexandergreek το μηνημα σου τα λεει ολα. δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι προκειτε για ατιμια και προδωσια. Ποτε προλαβε και με βαρεθηκε και πως καταλαβε οτι δεν ταιριαζουμε απο μια εβδομαδα. Δεν με ηθελε τοσο, απλα να παιξει ηθελε για λιγο και το ξερω. Δεν ειναι η γυναικα της ζωης μου γιατι δεν με θελει πρωτον και δευτερων εχει το χαρακτηρα την ανιθηκης γυναικας.

Την πηρα σημερα τηλεφωνο μηλησαμε για ενα λεπτο. Ηταν πιο ψυχρη και απο παγοβουνο και απαντουσε κοφτα χωρις αισθημα. Της ειπα μηπως ενοχλω και γιαυτο δεν μου απαντας στα μυνηματα και μου ειπε το γνωστο: οχι μωρε απλα δεν εχω πολυ καρτα. Μετα της εστειλα καληνυχτα αλλα τιποτα ουτε αυτο δεν ηθελε να μου πει. Ενταξει μετα απο τετοια ακυρα αρχιζω και εγω να κουραζομε.

Μακαρι να βρω καποια αλλη και να σταματησω να ασχολουμε με τη παρτη της.

Senior Member
    Αγνωστε,
    να σταματήσεις να ασχολείσαι με την πάρτη της. Είτε τη θεωρείς άτιμη και προδότρα είτε όχι, το αποτέλεσμα ένα και το αυτό. Δε σε θέλει. Κοίτα να συνεχίσεις τη ζωή σου. Μην ξαναστείλεις μνμ, μην ξανασηκώσεις το τηλέφωνο. Το μόνο που κερδίζεις είναι η ηδονή του μαζοχισμού- τίποτ αλλο. Πιστεύω πως αξίζει να εισπράττεις περισσότερα απο μια κοπέλα- αγάπη, έρωτα, χαρά, συναισθήματα θετικά,γιορτινά, μεθυστικά. Όχι αυτή τη μιζέρια!
    ΞΕΚΟΛΛΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα.
    Το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις κακο στον εαυτο σου.
    Δεν μπορεις να προχωρησεις ετσι. Και να εμφανιστει καποια αλλη με τον τροπο που λειτουργεις αυτη την στιγμη δεν θα καταφερεις να κανεις κατι μαζι της
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    και κοιτα μη κανεις στην επομενη οτι σου καναν :)

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    και κοιτα μη κανεις στην επομενη οτι σου καναν :)
    Εδω θα φανει αν μπορει να δειξει χαρακτηρα ή αν θα πεσει σε αυτο το επιπεδο.
    Και αυτο ισχυει για ολους μας
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast