με σκοτωσε... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 109
    Senior Member
    Ναι μεν φέρθηκε σαν τον Ιούδα... αλλά όσο ακόμα αισθάνεσαι κάτι για εκείνη, agnostos, τότε ίσως αξίζει να δίνεις κάποιες ευκαιρίες. Όπως το τηλ. που της έκανες. Αν βαρυέσαι, ασ\'το. Αν έχεις κουράγιο, κράτα επαφή.

Δεν είμαι υπέρ των \"βίαιων\" μέτρων αποστασιοποίησης, στην περίπτωση αυτή -τύπου να μή σηκώνεις ούτε τηλέφωνα - εφ\'όσον σε χαλάνε ψυχολογικά. Προτιμώ να υπάρχουν κάποιες γέφυρες. Εστω και σε φιλικό επίπεδο.

Member
    να αυτη δεν απανταει στα μυνηματα οχι εγω. ισως την παρω παλι τηλεφωνο αλλα νομιζω οτι δεν θα βγει τιποτα. να σημερα εστειλα ενα μυνημα που της ειπα να την παρω τηλ να τα πουμε και ουτε παλι απαντησε. Τι αν πω δεν πρεπει να νιωθει τιποτα τωρα και ισως εχει βρει καποιον αλλο.

Junior Member
    File m diavasa ton golgotha pou pernas...

H apopsh mou einai oti prepei na koitaxeis mprosta.
    O vasikoteros logos einai i apostash. Den uparxei mellon metaxy sas. Oso k an agapas kapion, oso k an ton ponas, autos/auth tha thelei na se dei shmera px, alla den tha mporei, giati esy eisai makrya.

To pio asxhmo lathos pou kanoume sxedon oloi mas einai na paizoume me to mualo mas. H aporipsh gia enan andra einai polu asxhmo sunais8hma. Opws einai polu asxhmo na xereis oti mia gunaika s exei dedomeno. Tha paizei mazi sou an den yparxoun alh8hna ais8hmata k esy apla tha pligwneis ton andriko sou egwismo me giati afou egw eimai etsi k etsi mazi ths.

Na xereis oti gunaikes uparxoun para polles alla einai polu liga ta kala paidia. Gyrna selida sto vivlio pou legetai zwh k proxwra mprosta.

Min xanasteileis sms, oute tel...Einai polu asxhmo na gurisei mia kopela pisw epidei thn piezeis. Min thn skeftesai, svise ola ta sms, akoma k to phone ths. Den axizei na ponas gia kati pou einai allou.

An agapas kapoion, ase ton na fugei...An gurisei pisw, eitane panta diko sou, den ton exases pote...alla an den gurisei, den eitane pote diko sou.

Einai polu duskolo na xekolhseis to mualo sou. Ola einai mesa sto mualo sou. Min rixneis pote thn axioprepeia sou gia mia kopela, otan koitaei allou. Kefali psila, des to alliws, na les sunexeia apo mesa sou otan thn skeftesai, oti axizeis kati kalytero....

Telos k an gurisei pisw, den tha uparxei empistosunh, giati tha fovasai oti isws xana ginei oti ginetai k twra.

Thes na matheis an axizei gia sena ?
    Asthn, min xana asxolitheis katholou. An se call min to sikwseis. Na thn kaneis na sou stilei ekeinh sms...Thelei polu upomonh, alla tha xaseis ena meros tou eautou sou etsi, opou idi to exeis xasei.
    O erwtas den koitaei topo k xrono. Osoi ton epsaxan den ton vrikane. Tha erthei ekei pou den ton perimeneis.
    Kalo kouragio, kalh dynamh k KOITA MPROSTA, oxi pisw se auta pou se ekanan na lupasai

Banned
    Την αποψή μου για την ιστορία αυτή στην έχω πει, αλλά ανεξάρτητα από το \'ποιον\' της κοπέλας και το τι έχει συμβεί, δεν βρίσκω καθόλου σωστό να επιμένεις να επικοινωνείς με έναν άνθρωπο που δεν ανταποκρίνεται.

Έπειτα εσύ θα ήθελες να ενδιαφερόταν πραγματικά για σένα και όχι να γυρίσει πίσω επειδή την πιέζεις ή επειδή σε θεωρεί δεδομένο.

Τέλος για σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση αυτή, θα σου άρεσε μια κοπέλα που δεν θέλεις να σε βομβαρδίζει με μηνύματα και να σε παίρνει τηλέφωνο?

Senior Member
    (Emptyness
    να σε ενημερώσω ότι αποφεύγουμε τα greeklish σε αυτό το φόρουμ)

Member
    Δεν ξερω γιατι ξαναγραφω εδω αλλα απλα νιωθω την αναγκη να πω καποια πραγματα ακομα αν και με εχει κουρασει πολυ αυτη η ιστορια. τελικα το μονο που εκανα ειναι να της στειλω 3 ακρως υβριστικα μυνήματα ως αφορμη οτι δεν μου απαντουσε καθολου σε ο,τι και να τις εστελνα. Φυσικα δεν πηρα καμια απαντηση ουτε και σε αυτα αν και περιμενα να με βρισει ή να μου πει κατι αλλο τελος παντον. Δεν εχουν σημασια βεβαια ολα αυτα επεσα θυμα ενος ανεκπληρωτου ερωτα οπως και να εχει. Το φοβομουνα παρα πολυ αλλα δυστηχως ηταν και αυτο στην τυχη μου..

Τον αλλο μηνα παω για 2 μερες Αθηνα σε συμφοιτητη μου και θα ηθελα να πηγενα με αλλη ψυχολογια αλλα τωρα δεν πρεπει να τη βρω. Μαλλον δεν εχω και τη δυναμη να το κανω με ολα αυτα που με ταλαιπωρουν ηδη.

Την σκεφτομε καθε στιγμη καθε λεπτο απο τοτε που με αφησε ή καλητερα απο τοτε που δεν με αφησε να την εχω. Πολλες φορες την μησω και αλλες φορες θελω να φωναξω δυνατα ποσο την αγαπω. Γιατι ομως γιατι?

παν 3 μηνες απο τοτε και μου φαινονται ολα οτι εγιναν χτες.

Απο την αλλη νιωθω πολυ εξαντλημενος απο ολα και περισσοτερο απο αυτο που με εκανε να πονεσω οπως τιποτε αλλο. Δεν μπορω να εμπιστευτω πια ευκολα φοβαμε να ερωτευτω να ανοιχτω σε μια γυναικα και οταν βλεπω καμια να με φλερταρει σκεφτομε γιατι να ενδοσω αφου παλι ενα ψεμα θα ειναι και παλι θα μου πει ενταξει περασαμε καλα ας τελειωσοευμε τωρα.
    Σκεφτομε οτι ειναι σαν να μην εχει νοημα ολο αυτο...

Γαμωτο μακαρι να μην την γνωριζα ποτε και ομως την αγαπησα τοσο...

Senior Member
    Aγνωστε, ποιά κοπέλλα στη σειρά ήταν αυτή για την οποία πόνεσες ?

Για να πεις ότι πονάς, αλλά πραγματικά θα σκεφτείς έτσι. Αν η συγκεκριμμένη έσπαγε ένα πόδι, πώς θα αισθανόσουν ?

ε ?

:P

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Αν η συγκεκριμμένη έσπαγε ένα πόδι, πώς θα αισθανόσουν ?

ε ?

:) καλό!
    κι εγώ σκέφτομαι οτι έχω ερωτευτεί 2 κοπέλες στη ζωή μου αλλά τώρα σκέφτομαι πώς θα ένιωθα αν έσπαγε το πόδι της μία και μου φαίνεται οτι θα μου ήταν αδιάφορο μη σου πώ οτι θα το ευχαριστιόμουν κίολας! όχι εντάξει... :P
    Τελικά μπορεί να είναι μία πλάνη οτι είμαστε ερωτευμένοι η΄να είμαστε ερωτευμένοι με άλλα πράγματα στον άλλον και να μην υπάρχει ο γνήσιος έρωτας? Δεν βρίσκω απάντηση...

Senior Member
    Originally posted by GreenPeyote

Δεν βρίσκω απάντηση...

ε αφού στην είπα, αλάνθαστη κιόλας.!

Senior Member
    Δηλαδή πιστεύεις οτι δεν υπάρχει ο \"έρωτας\" στο κόσμο έτσι όπως έχει εξυμνηθεί από τα τραγούδια κ.τ.λ. αλλά είναι κάτι το πλασματικό??
    Θα μου πείς και αυτό σχετικό είναι τί θα πεί έρωτας...
    Εσυ πιστεύεις οτι δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ??
    Προσωπικά ίσως να μην έχω ερωτευτεί ποτέ οπότε γι\' αυτό δεν μπορώ να ξέρω και δεν μπορώ να το προσεγγίσω το θέμα νοητικά αλλά δεν μπορεί και όλοι αυτοί που μιλάνε για έρωτα να είναι τόσο γελασμένοι και εγώ να έχω δίκιο...Ξέρω γω τί να πώ...:)

Senior Member
    οποιος και να σπασει το ποδι του θα λυπομουν,μπας και τους αγαπαω ολους; χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    οποιος και να σπασει το ποδι του θα λυπομουν,μπας και τους αγαπαω ολους; χαχαχα
    κι εγώ έτσι λέω θεωρητικά αλλά στη πράξη μπορεί να αλλάζουν τα πράγματα...:P

Senior Member
    να το θέσουμε αλλιώς: Αν έσπαγε το πόδι της ΚΑΙ ήξερες ότι σε αγαπάει ακόμα και θέλει να είναι μαζί σου, θα είχες τη ψυχική ενέργεια να είσαι δίπλα της;

Ο άντρας θέλει σεξ και η γυναίκα στοργή (πρωτίστως)

Senior Member
    μη μπερδευεστε με το θεμα,ο αγνωστος ειναι ακομα ενα ερωτευμενο ατομο.και ειναι ερωτευμενο με την ιδεα και οχι μονο με το ατομο,δωστε λιγο χρονο να το ξεπερασει.Αλλος χρειαζεται παραπανω αλλος λιγοτερο.θα το ξεπερασει και αυτος,και σιγουρα δεν θα ιεναι ουτε ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος.Προτροπη μου ειναι να μη κανει τα ιδια στο επομενο κοριτσι που θα συναντησει,γιατι ως γνωστον τα απωθημενα τα βγαζουμε σε αυτους που μας αγαπαν και ενδιαφερονται,γιατι πολυ απλα αν τα βγαλεις σε καποιον που δεν ενδιαφερεται για σενα θα σε στειλει απο κει που ηρθες και ουτε καν θα σε ακουσει.αλεξαντερ μεγαλη η δυναμη του ατομου που θελει να κρατηθει στο χρονο οτι και να γινει,ειδικα αν σκεφτεις πως ολα πλεον ειναι fast live.οτι δεν μας αρεσει το αλλαζουμε.αλλα χρειαζονται 2 σε μια σχεση για να τον νικησουν(τον χρονο) και να ειναι συνειδητοποιημενοι για το τι θελουν και ποσα μπορουν να θυσιασουν για να ειναι μαζι.Γιατι θυσιαζεις πραγματα αλλα παιρνεις αλλα.

Senior Member
    και κατι ασχετο,τον keep-walking εχω καιρο να ακουσω .... :(

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast