Results 16 to 30 of 45
Thread: sleeve μετά από δακτύλιο
-
05-06-2011, 21:26 #16
Και θα πετύχουμε!!! :bigsmile:
- 05-06-2011, 22:57 #17
ETΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!:starhit::starhit::starhit:
06-06-2011, 01:05 #18
Όταν μίλησα με το χειρουργό μου την 1η μέρα για το sleeve, μου είπε το εξής:
Κανένα χειρουργείο δεν είναι μαγικό. Το sleeve είναι το κατάλληλο χειρουργείο για σένα, αλλά αυτό που πρέπει να πετύχεις, είναι μετά το χάσιμο των κιλών, να έχεις μάθει να τρέφεσαι πλέον σωστά.
Μπορείς βεβαίως να κάνεις παρασπονδίες, αλλά γενικώς η ζωή σου θα πρέπει να αλλάξει προς τη σωστή και υγιεινή διατροφή. Αν κάνεις ο,τιδήποτε άλλο απ'αυτό, δυστυχώς θα με ξαναβρείς μπροστά σου.
Όταν έφυγα από κει είπα:
Η σωματική πείνα δε θα υπάρχει, τουλάχιστον για αρκετό καιρό (1 μήνα μετά το sleeve, δεν αισθάνομαι καμία πείνα). Το μόνο που μένει είναι η εγκεφαλική/ψυχολογική πείνα, η οποία δύσκολα αποβάλλεται, ειδικά αν κάποιος είναι λαίμαργος.
Την 2η πείνα, κατευθείαν τη διέγραψα απ'το μυαλό μου. Πέτυχα να μην αισθάνομαι απολύτως τίποτα όταν βλέπω τους άλλους να τρώνε τον αγλέορα. Λέω από μέσα μου: Έχεις άλλο στόχο εσύ.
Αν και κακοπέρασα πολύ με διάφορες επιπλοκές του sleeve, δε μετάνιωσα σε κανένα σημείο που το έκανα.
Δεν οφείλεται αυτό μόνο στην μεγάλη απώλεια κιλών μου, αλλά πολύ περισσότερο στο ότι το αποφάσισα πολύ ώριμα μέσα μου πριν περάσω την πόρτα του χειρουργείου. Απ'τη στιγμή εκείνη, δε με ενδιέφερε τι θα τραβήξω, φτάνει να το έκανα το χειρουργείο.
Επειδή είδα να γράφετε διάφορα εδώ, χωρίς καμία πρόθεση να κακοπάρω κάποιον, απλά σας καταθέτω την δικιά μου πλευρά της βαριατρικής επέμβασης.
Συμβουλές εντελώς φιλικές και άμα θέλετε, βρίστε με, έχω ανοσία και σ'αυτό. :spin:
Αποφασίστε το απόλυτα πριν κάνετε κάτι.
Μπορείτε να ζήσετε και χωρίς γλυκά και αλκοόλ (προσωπικά τα μισούσα και τα 2 και πάχυνα εξίσου καλά :spin:
Μην σπαταλάτε χρήματα και μην περνάτε την πίκρα ενός ακόμα χειρουργείου χωρίς σοβαρό λόγο.
Σκεφτείτε απλά ότι και μετά από 6 μήνες, 1 χρόνο, 2 χρόνια, όσο χρειαστεί να χάσετε τα κιλά σας, οι κόκα κόλες, οι πίτσες και οι πάστες δεν πρόκειται να εξαφανιστούν και δυστυχώς θα σας περιμένουν. :spin:
Βρίστε τώρα :spin:
06-06-2011, 01:31 #19
Τι να βρισουμε καλε μας Παρη?Και ποιον εσενα?που εισαι το παραδειγμα μας?
Ασε που αυτα που λες ειναι σωστα!!!!!!
Πολυ καλη και η απωλεια σου ε???
,μπραβο σου και ολα περαστικα και ποτε ξανα στο χειρουργειο!!!
06-06-2011, 01:52 #20
Να σε βρίσουμε??? Σας έχουμε λίγους τους άντρες στο φόρουμ, όχι και να σας βρίζουμε κιόλας!!!
Καταρχήν συγχαρητήρια για την απώλειά σου. Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις. Η επέμβαση είναι ένα εργαλείο. Αν το χρησιμοποιείς με σύνεση και το "συντηρείς" θα το έχεις για πάντα. Αν το κακομεταχειρίζεσαι θα χαλάσει σε άλλους πιο σύντομα και σε άλλους αργότερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση :wink1: Γι'αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς τον τύπο του χειρουργείου που τελικά κάνουμε, καθώς η διαδικασία ενός δεύτερου χειρουργείου είναι αφενός τρομερά ψυχοφθόρα και αφετέρου πιο επικίνδυνη από το πρώτο χειρουργείο.
Όσον αφορά το θέμα των γλυκών και του ποτού να ξέρεις πως μπορεί να πάχυνες μια χαρά χωρίς αυτά, όμως το γεγονός ότι τα μισείς και τα δύο είναι μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθειά σου. Καλή συνέχεια!
06-06-2011, 18:35 #21
[quote]Originally posted by PM79
Μην σπαταλάτε χρήματα και μην περνάτε την πίκρα ενός ακόμα χειρουργείου χωρίς σοβαρό λόγο.
Σκεφτείτε απλά ότι και μετά από 6 μήνες, 1 χρόνο, 2 χρόνια, όσο χρειαστεί να χάσετε τα κιλά σας, οι κόκα κόλες, οι πίτσες και οι πάστες δεν πρόκειται να εξαφανιστούν και δυστυχώς θα σας περιμένουν. :spin:
Η παχυσαρκία δεν είναι σοβαρός λόγος για επέμβαση;;;
Η βαριατρική είναι ένα ισχυρό όπλο να την καταπολεμήσουμε!
Φυσικά χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε και την εγκεφαλική πείνα από μόνοι μας.
06-06-2011, 18:41 #22
Όχι και να βρίσουμε το χρυσό μας το παιδί!
Γιατί, δηλαδή? Επειδή μας τονίζει ότι οι γουρουνιές πληρώνονται? Δυστυχώς το ξέρουμε πάρα πολύ καλά και από πρώτο χέρι!
Πάντως παιδιά, δε μπορώ να μην ξανατονίσω τη σημασία της ψυχολογίας στο θέμα των κιλών. Σήμερα είχα μια εξαιρετικά δύσκολη και αγχωτική μέρα στη δουλειά, ακόμη δεν έχω φάει τίποτα και δεν πεινάω. Δεν το λέω για καλό, απλώς παραθέτω το γεγονός. Έχω να πω λοιπόν δύο πράγματα: 1) Η ανεβασμένη ψυχολογία βοηθάει στο να ελέγχουμε τις γουρουνιές μας και 2) Αργία μήτηρ πάσης κακίας. Τι καλά ξεχνάμε το φαγητό, όταν έχουμε να ασχοληθούμε με άλλα, φλέγοντα ζητήματα!
06-06-2011, 18:45 #23
Έβαλα το προηγούμενο μήνυμά μου στο πλαίσιο quote κατά λάθος!
Παιδιά, αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο: όταν φανεί η απώλεια κιλών και με ρωτάνε, να λέω ότι αδυνάτισα λόγω της επέμβασης ή όχι;
Εσείς το κρατήσατε κρυφό;
06-06-2011, 19:02 #24
Εγώ το είπα σε άτομα της επιλογής μου. Ο κύκλος στην πορεία μεγαλώνει, καθώς θα διαπιστώσεις. Το ξέρουν αρκετοί και το κριτήριό μου στην επιλογή είναι με ποιους έχω να κάνω. Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις εξηγήσεις στον καθένα. ʼλλωστε όσοι θέλουν θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, άσχετα με το τι θα τους πεις.
06-06-2011, 21:17 #25
Originally posted by angela-miss piggy
Παιδιά, αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο: όταν φανεί η απώλεια κιλών και με ρωτάνε, να λέω ότι αδυνάτισα λόγω της επέμβασης ή όχι;
Εσείς το κρατήσατε κρυφό;
Πελάτες, που δεν ξέρανε για την επέμβαση και ρωτούσαν ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΑ "καλέ, εσύ δεν ήσουνα πολύ πολύ χοντρή;" δεν έκρινα πως έπρεπε να έχουν απάντηση, τους έλεγα απλά πως τώρα πια δεν είμαι χοντρή!
06-06-2011, 23:37 #26
Η παχυσαρκία δεν είναι σοβαρός λόγος για επέμβαση;;;
Αγαπητή angela-miss piggy,
Είδες κάπου να γράφω ότι αν είσαι υπέρβαρη δεν πρέπει να κάνεις χειρουργείο?
ʼμα πρόσεξες έκανα sleeve, επίσης έκανες και συ δακτύλιο.
Αφού λοιπόν ο δακτύλιος απέτυχε (τους λόγους τους είπες μόνη σου), τώρα θες να κάνεις ακόμα ένα χειρουργείο.
Αυτό που έγραψα και που ίσως να μη το κατάλαβες, είναι ότι τουλάχιστον για το 2ο χειρουργείο σκέψου καλά τα πράγματα για να πετύχει. Αν πας με το ίδιο σκεπτικό, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι για 3η επέμβαση.
Σόρι αν ακούγομαι σκληρός αλλά έχω κάνει πριν από 1 μήνα το 14ο μου χειρουργείο (το 1ο βαριατρικό).
Σαν άνθρωπος λοιπόν που ξέρω πολύ καλά τι θα πει χειρουργείο και ταλαιπωρία, απλά προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι το συγκεκριμένο χειρουργείο, δεν είναι παίξε γέλασε, κάτι που η ίδια έχεις καταλάβει αφού δεν πέτυχες το στόχο σου με το δακτύλιο.
Σου εύχομαι να είναι το τελευταίο και να πετύχει 100%.
07-06-2011, 17:42 #27
Σ'ευχαριστώ!
To εύχομαι κι εγώ μέσα από την καρδιά μου σε μένα και σε όλους τους χειρουργημένους!:starhit:
Έτσι όπως το έγραψες, φαίνεται ότι πιστεύεις πως δε σκέφτηκα πόσο σοβαρή επέμβαση πάω να κάνω και ότι με ελαφράδα μυαλού θα προχωρήσω και σε τρίτη, αν δεν πετύχω το στόχο μου ξανά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το τολμήσω.
Δε θέλω να γίνω μοντέλο αλλά να ξεφύγω από την παχυσαρκία, το να είμαι ελαφρώς υπέρβαρη δεν με ενοχλεί.
Πιστεύω ότι με τη σλιβ δε θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου ως παχύσαρκη. Ο δακτύλιος δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σλιβ, γιατί από τεχνικής άποψης λειτουργεί διαφορετικά η μια με την άλλη μέθοδο.
Δε θέλω να σκέφτομαι ότι επειδή δεν πέτυχα με την πρώτη, δε θα πετύχω και με τη δεύτερη, γιατί με πιάνει στενοχώρια και απελπισία.
Είναι σαν να λες σε κάποιον ότι, επειδή χώρισε στον πρώτο του γάμο, θα χωρίσει και στον δεύτερο...ενώ οι συνθήκες και το ταίρι που τον οδήγησαν στο διαζύγιο δεν θα υφίστανται πια.Προεξοφλείς την αποτυχία, άρα ας μην ξαναπαντρευτεί ποτέ, αφού θα ξαναχωρίσει.Είναι πολύ σκληρό και άδικο.
07-06-2011, 19:42 #28
Πάντως, και στους γάμους, επιτρέπεται καθ'οικονομία και τρίτη απόπειρα
07-06-2011, 21:14 #29
Έτσι όπως το έγραψες, φαίνεται ότι πιστεύεις πως δε σκέφτηκα πόσο σοβαρή επέμβαση πάω να κάνω και ότι με ελαφράδα μυαλού θα προχωρήσω και σε τρίτη, αν δεν πετύχω το στόχο μου ξανά.
Δε θέλω να σκέφτομαι ότι επειδή δεν πέτυχα με την πρώτη, δε θα πετύχω και με τη δεύτερη, γιατί με πιάνει στενοχώρια και απελπισία.
Originally posted by angela-miss piggyΕίναι σαν να λες σε κάποιον ότι, επειδή χώρισε στον πρώτο του γάμο, θα χωρίσει και στον δεύτερο
Αν λοιπόν στον 1ο γάμο κερατώνεις τον άντρα σου και σε χωρίσει, αν ξαναπαντρευτείς και έχεις στο μυαλό σου να τον κερατώσεις και τον 2ο, ε πώς πιστεύεις ότι θα καταλήξει?
Κέρατο, λαιμαργία, μη συμμόρφωση με τις ιατρικές εντολές.
Το πρώτο καταλήγει άσχημα, τα υπόλοιπα ακόμα πιο άσχημα.
Μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι πλιζζζζ.
Τελευταία φορά: Δάμασε το θεριό!!!
07-06-2011, 22:00 #30
Αυτό το θεριό, όπως πολύ ωραία περιγράφεις,για να το δαμάσω χρειάζομαι βοήθεια από έναν ισχυρό σύμμαχο...το γαστρικό μανίκι.
Αν προδώσω το σύμμαχό μου, έ καλά να πάθω, τι να πω! :thumbdown:
ʼβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....