Results 31 to 45 of 45
Thread: sleeve μετά από δακτύλιο
-
07-06-2011, 22:29 #31
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Βγάλε απ'το μυαλό σου κακές και απαισιόδοξες σκέψεις, σκέψου το σαν μια 2η ευκαιρία και πέσε με τα μούτρα και θα δεις τα κιλά να εξαφανίζονται.
Δε θα τον προδώσεις τον σύμμαχο, όλα θα πάνε τέλεια with a little help from you
- 08-06-2011, 15:11 #32
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 51
[
Originally posted by angela-miss piggyΕίναι σαν να λες σε κάποιον ότι, επειδή χώρισε στον πρώτο του γάμο, θα χωρίσει και στον δεύτερο
Αν λοιπόν στον 1ο γάμο κερατώνεις τον άντρα σου και σε χωρίσει, αν ξαναπαντρευτείς και έχεις στο μυαλό σου να τον κερατώσεις και τον 2ο, ε πώς πιστεύεις ότι θα καταλήξει?
.............Και αν τον κεράτωνα επειδή δεν με ικανοποιούσε, ή είχα κενά επικοινωνίας μαζί του, σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και στον δεύτερο;:smilegrin:
Πολλές υποθέσεις κάνουμε, ας δείξει η πραγματικότητα τις εξελίξεις.
08-06-2011, 16:16 #33
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Αν δεν σε ικανοποιούσε, μην τον παντρευτείς και βρες ένα λατίνο εραστή και μετά ξαναπαντρεύεσαι.
Αν δεν επικοινωνείτε, δες το παραπάνω.
Όχι, όχι δεν ξεφύγαμε από το sleeve, όχι!!! :lol:
08-06-2011, 17:11 #34
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Στον πλανήτη Happy
- Posts
- 455
Χωρις καμια διαθεση κριτικης, προσωπικα νομιζω οτι αν δεν αλλαξουμε μυαλα οσες εγχειρησεις και διαιτες και να κανουμε δεν γινεται τπτ.
2φιλες εβαλαν δακτυλιο.Η μια εχασε 50κιλα περιπου,τον αφαιρεσε πλεον,τρεφεται σωστα και παραμενει κορμαρα.Η αλλη τον εβαλε εδω και 3χρονια και το πολυ να χασε 5κιλα.Τρωει το 3πλασιο φαγητο απο ενα αντρα και εννοειται τρωει ολο βλακειες.
Σοκολατες,γαριδακια,burger,κρ� �πες.Ουσιαστικα τρωει οτι ετρωγε πριν αλλα σε συνδυασμο με το να πνιγεται και να κανει λιγο εμετο.Ενα γειτονοπουλο που παντα ηταν υπερβαρος,εβαλε δακτυλιδι,τα χασε αλλα βρηκε τροπο να ξεγελαει το ατακτο το δακτυλιδι οπως λεει χαριτωλογοντας ο αδελφος μου και τα βαλε παλι.
Θα συμφωνησω απολυτα με αυτο που εγραψε πιο πανω ο ΡΜ οτι οι εγχειρησεις στομαχου δεν ειναι μαγικες.Μπορει να μην πειναμε με εγχειρησεις ή διαιτες γιατι νιωθουμε χορτατοι αλλα εμεις οι παχυσαρκοι οπως ολοι ξερουμε δεν τρωμε γιατι πειναμε.Δεν σαβουριαζουμε πατατακια και γαριδακια γιατι πειναμε.Αυτο οπως ειπε και ο ΡΜ ειναι εγκεφαλικη πεινα.
Και αυτο δεν κοβεται με κανενα χειρουργειο και καμμια διαιτα.
09-06-2011, 00:51 #35
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Η Κύπρος συμφωνεί :spin:
09-06-2011, 09:39 #36
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Στον πλανήτη Happy
- Posts
- 455
Originally posted by PM79
Η Κύπρος συμφωνεί :spin:
10-06-2011, 10:59 #37
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Συμφωνω με οσα λετε για την συναισθηματικη πεινα και οτι ειναι κατι που πρεπει να παλεψει ο καθενας για το υπολοιπο της ζωης του, αν το καταλαβουμε ολοι αυτο και το παρουμε ως βαση τοτε το εργαλειο της σληβ ειναι τεραστια βοηθεια.
Δεν γνωριζω το ιστορικο σου Αγγελα αλλα σε καταλαβαινω οτι χρειαζεσαι την σληβ για να εξαληψεις την φυσιολογικη πεινα του στομαχου ( πραγμα που το πετυχαινει αυτη η επεμβαση). Εχω κανει την σληβ 6 μηνες σαν σημερα και αυτο που εχω συμπερανει οτι για το υπολοιπο της ζωης μου θα πρεπει να προσεχω τι τρωω και πως το τρωω. Στους 6 μηνες πια μπορω ανετα να τρωω συνεχεια λιγο λιγο ( οχι επειδη πειναω, γιατι δεν εχω πεινα αλλα λογω λαιμαργιας) και αν το κανω αυτο ειμαι σιγουρη οτι μπορει και να βαλω κιλα ( δεν το κανω ομως, ακολουθω 5-6 γευματα την ημερα, και διαιτολογιο συμφωνα με τις συμβουλες διαιτολογου) . Το στομαχι οσο λιγο και να τρως ανοιγει σιγα σιγα και αν δεν εχεις φροντισει να αντιμετωπισεις τα θεματα υπερφαγιας , συναισθηματικης πεινας τοτε τζαμπα το χειρουργειο. Να σημειωσω οτι ανετα μπορεις να φας πατακια,γλυκα καθε ειδους.
Οσοι εχουν αδυνατισει και κρατησει τα κιλα τους με επεμβαση ειναι λογω οτι εχουν αλλαξει ριζικα τις διατροφικες τους συνηθειες και εχουν ενταξει καποιου ειδους συστηματικη ασκηση στην ζωη τους. Δεν ξερω πως ειναι ο δακτυλιος και αν πεινας με αυτον ( στομαχικα ), με την σληβ δεν πεινας τουλαχιστον εως τωρα που εχω φτασει.
Αγγελα ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση για εσενα, να τα χασεις , να απαλαχθεις , να ζησεις την ζωη που ονειρευεσαι. Οτι και να αποφασισεις μαζι σου.
10-06-2011, 14:00 #38
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 51
Σ'ευχαριστώ Κatie!
Συμφωνώ με όσα λες.
Όλοι όμως γίναμε παχύσαρκοι ΚΑΙ από συναισθηματική πείνα, όχι μόνο από στομαχική. Ο καθένας πρέπει να βρει τρόπο και κίνητρα να απαλλαγεί από αυτήν.
Εγώ προσωπικά ξέρω ότι βγάζοντας το δακτύλιο θα πάρω αρκετά κιλά ακόμη, εαν δεν κάνω σλιβ.
Με φρενάρισε ο δακτύλιος στην ανιούσα των κιλών μου, αλλά δεν με βοήθησε στην κατιούσα.
Εδώ και 6 μέρες που τον άνοιξα τελείως, τρώω με μαγαλύτερη όρεξη και περισσότερο φυσικά.
14-06-2011, 15:14 #39
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
ακριβως επειδη μιλαμε για συναισθηματικη πεινα, εμενα μου δημιουργουνταν οταν δεν μπορουσα να ελεγχω τον εαυτο μου ,το τι τρωω και ελεγα , ε... δεν βαριεσαι αφου το χαλασα που το χαλασα φαε τωρα οτι ναναι. Τωρα που ελεγχω το τι τρωω ( γιατι κακα τα ψεματα οταν δεν σε τυφλωνει η πεινα κανεις πιο σωστες επιλογες) και πότε λογω της σληβ ( συχνα γευματα , 5-6 την ημερα) νιωθω πιο καλα με τον εαυτο μου , βλεπω και την απωλεια και πως αλλαζω και ολο και τρεφομαι πιο σωστα επειδη το θελω και οχι επειδη πρεπει ,οποτε μπορω να πω οτι η συναισθηματικη πεινα εχει σχεδον εγκαταλειψει το μυαλο μου και αυτο δεν θα μπορουσα να το κανω χωρις την σληβ. Επισης μπορω να απολαυσω ενα γλυκο, αλλα οχι 2 παστες , 3-4 κ.γ και να ειμαι ικανοποιημενη.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η συναισθηματικη πεινα προερχεται απο καπου , σε εμενα προσωπικα ηταν απο την αναγκη μου να καλυψω την θλιψη μου για τα κιλα μου ( ο φαυλος κυκλος) οταν αυτο αρχισε να καταρριπτεται αρχισε να φευγει και αυτη μαζι. Δεν λεω οτι δεν τρωω πια παχυντικα φαγητα και γλυκα . τρωω αλλα ειναι ελεγχομενο και το κανω συνηδητοποιημενα ,οχι σε καθημερινη βαση και ανεξελενκτα.
Αγγελα μου προσπαθησε να κρατηθεις και να μην βαλεις κιλα. Θα ειναι καλο να ξεκινησεις την σληβ με οσα λιγοτερα για να χασεις και ακοοοομη περισσοτερα. Αντε και να ειμαστε εδω να πανυγηριζουμε.
14-06-2011, 15:27 #40
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 51
Κatie τα λόγια σου μου δίνουν πολύ κουράγιο και ελπίδα!
Κάπως έτσι όπως τα περιγράφεις, περιμένω να νιώσω κι εγώ με τη βοήθεια της γαστρεκτομής.:smug::spin:
Ναι,προσπαθώ να μην πάρω κιλά αυτόν τον ένα μήνα μ'ανοιγμένο δακτύλιο. Χωράει μεγάλη ποσότητα, αλλά σταματώ από συνήθεια νωρίς να τρώω, γιατί μηχανικά πια έμαθα σε συγκεκριμένη ποσότητα.
Δε θέλω να την πατήσω όπως τότε που περίμενα την έγκριση του ταμείου μου και πήρα κιλά, γιατί σκεφτόμουν:ας φάω όσο θέλω, τώρα που μπορώ.
Θα προσπαθήσω να βάλω τικεράκι και γκλίτερ, για να δούμε θα τα καταφέρω;
14-06-2011, 15:45 #41
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Αφού συνήθισες έτσι με το δακτύλιο, τότε με το sleeve θα αλλάξεις τελείως συνήθειες διατροφικές.
ʼντε με το καλό να γίνει
29-06-2011, 12:50 #42
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Φαντάζομαι όλοι θα έχετε προσέξει ότι η Αγγελική μας έχει χαθεί για λίγες μέρες. Μόλις μίλησα τώρα μαζί της στο τηλέφωνο, και μου είπε πως έχει μπλοκαριστεί ο λογαριασμός της, και έκανε πάρα πολλές προσπάθειες να ξαναμπεί αλλά δεν... Επομένος θα μπει σε κάπια φάση με άλλο όνομα.
Τώρα στα νέα της, την άκουσα πολύ ανεβασμένη, μας διαβάζει καθημερινά και στεναχωριέτε που δεν μπορούσε να συμμετάσχει. Σάββατο μπαίνει χειρουργείο λοιπόν για αφαίρεση δακτυλιδίου και sleeve!!!!! (Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Στέλιο που την καθοδήγησε για την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει πιστεύω).
Να της ευχυθούμε λοιπόν ολα να της πάνε καλά, και να έχει μια γρήγορη ανάρρωση, και από δω και πέρα να ξεκινήσει πια το όνειρό της να γίνετε πραγματικότητα!!!!!
Φιλάκια πολλά Αγγελική μου!
29-06-2011, 13:18 #43
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
καλη επιτυχια Αγγελικη!!!! Αναμενουμε με αγωνια τα νεα σου. Ολα να πανε σουπερ! φιλια.
ευχαριστουμε πωλινακι για την ενημερωση
29-06-2011, 14:07 #44
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
angela, όλα καλά! Με τις ευχές μας!
01-07-2011, 08:50 #45
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Η Αγγελική μας σήμερα λογικά θα κάνει τις τελευταίες τις ετοιμασίες στο σπίτι, θα ετοιμάζει τα πράγματά της για την κλινική και θα δείνει τις τελευταίες οδηγείες στα παιδιά και στον σήζυγο για κυλίσει ομαλά η απουσία της!!!!!
Καλές επιτυχίες Αγγελική μου, ο θεός και η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....