Ξανα στα παλια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Celia_Ci οπως λέει και ο Φιλιπ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ! Αλλα για πες μου τα κρουασανακια ήταν σκετα ή με σοκολατα τα άτιμα ?

Senior Member
    ξεχνα τι εκανες, αυτο ειναι το μυστικο
    καθε φορα που εκανα ατασθαλια ελεγα οτι τωρα πηγε χαμενη η μερα και συνεχιζω με απανωτα υπερφαγικα
    αυτο ειναι τεραστιο λαθος, οτι εγινε εγινε, συνεχισε λες και δεν εγινε

Senior Member
    H Ava ειπε παραπανω οτι εχασες μια μαχη και οχι τον πολεμο. Υπαρχει ομως τροπος ακομα και απο αυτην την "χαμενη μαχη" να βγαινεις κερδισμενη. Πως; Βαλ'την στο προγραμμα. Μια στο τοσο αποσυρεις τα στρατευματα για ξεκουραση και τα ξαναριχνεις στη μαχη την επομενη μερα φρεσκα και ανανεωμενα.
    Οι δικοι μου στρατιωτες για παραδειγμα, εχουν την Τεταρτη ρεπο. Τους εχω ετοιμασει σοκολατενια κορν φλεηκς το πρωι, κεφτεδες με πατατες τηγανιτες το μεσημερι τιγκα στο λαδι και τελος σουβλακια και παγωτο το βραδυ. :roll: Δε θα τους χαλασει πιστευω

Member
    Xaxaxa alma libre. Με σοκολατα ηταν τα ατιμα, υπεροχα!! :P :P

Senior Member
    Τοτε χαλαλι σου!

Senior Member
    μετα απο 4 μηνες διαιτας με ελαχιστα διαλειματα που ηταν κι αυτα ηταν προγραμματισμενα και ελεγχομενα εχθες μετα απο μια πολυ πρεσαρισμενη μερα για διαφορους λογους, βρεθηκα αγγαλια με ενα μαρτινι και κατεβασα το 1/3 του μπουκαλιου μονη μου. κατα τη διαρκεια δε του προσωπικου μου ξεφαντωματος αρχισα να τσιμπολογαω και οτι υπηρχε διαθεσιμο (μπισκοτα, σοκολατακια ασχετα!) στο παρελθον ολο αυτο θα ηταν η αρχη μιας κατρακυλας. ομως με μεγαλη μου χαρα ανακαλυψα σημερα οτι οχι μονο δεν με εφαγαν οι τυψεις αλλα ειπα οκ! αυτο ηταν! πηραμε απλα μια ανασα και συνεχιζουμε! χωρις καμια ενοχη και με πολυ πολυ αγαπη...

Senior Member
    ΛΟΡΑ Μας δινεις δυναμη με την προσπαθεια σου!!!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    ΛΟΡΑ Μας δινεις δυναμη με την προσπαθεια σου!!!
    αληθεια? μακαρι! χαιρομαι πολυ γι αυτο!!!
    οσο περναει ο καιρος γινομαι πιο σιγουρη οτι αυτη η φορα ειναι διαφορετικη απο οοοολες τις αλλες! και αυτο γιατι αυτη τη φορα δεν ειμαι μονη μου...

Senior Member
    Μπραβο ΛΟΡΑ , ΚΑΙ μπραβο και για το διαστημα που τα έχασες !!!!!!!!!:blush::blush::blush:

Senior Member
    τωρα που ξαναμετραω οι μηνες μαλλον 5 ηταν...

Senior Member
    Celia_C μην ανυσηχείς δεν έγινε και τίποτα για μία μέρα...σκοπός είναι να μην τα παρατήσεις...και έχω να σου πω πως σε θαυμάζω γιατι για μένα έχει περάσει πολύς καιρός που κατάφερα και έκανε δίαιτα για μία ολόκληρη εβδομάδα :tumble:

Page 2 of 2 FirstFirst 12