Γεια σας και παλυ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by gourounitsa3279
    Εχω παει σε πολλους διαιτολογους αλλα δεν την παλευω.Νιωθω οτι θελω να τροω συνεχεια ειμαι ερωτευμενη με το φαι με κανει να νιοθω ανετα και ευτηχησμενη και τροω ακομα και οταν δεν πειναω.

λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά πρέπει να βρεις τις βαθύτερες αιτίες για αυτή την συμπεριφορά σου,ακόμα και χειρουργείο να κάνεις (που δεν στο προτείνω ) δεν θα καταφέρεις τίποτα!

Originally posted by smart
    αν ξαναδιαβασεις τι εχω γραψει θα δεις οτι δε μιλαω μονο για κιλα
    στα υπολοιπα αναφερομαι κ επειδη ακριβως οι πονοι ειναι ψυχοσωματικοι, εχει νοημα να ασκεισαι ωστε να αποβαλεις μερος του αγχους σου αλαλ κανενα νοημα να πας σε ορθοπεδικο να σου γραψει μυοχαλαρωτικα.
    επισης θασε ξαναρωτησω αν εχεις διρευνησει το προβλημα κ σε ορθοπεδικο... ειναι βεβαιωμενο οτι οι πονοι δεν οφειλονται ΚΑΙ σε καποιο μυοσκελετικο προβλημα?

απο τι γιατρο παρακολουθεισαι? (αν θες να μας πεις )

Θελω να παω σε ορθοπεδικο μηπως δεν ειναι ψυχωσαματικοι οι πονοι στον αυχενα μου στο χερι και στο κεφαλι για να δω αν υπαρχει κατι παθολογικο.Τι γιατρος να με παρακολουθει?Δημοσιοι παντα δεν εχω καποιον συγκεκριμενο ανεργη και χωρησ,ενη με παιδι ειμαι.:starhit:

Originally posted by aggeloydaki
    Εχω παει σε πολλους διαιτολογους αλλα δεν την παλευω.Νιωθω οτι θελω να τροω συνεχεια ειμαι ερωτευμενη με το φαι με κανει να νιοθω ανετα και ευτηχησμενη και τροω ακομα και οταν δεν πειναω.

λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά πρέπει να βρεις τις βαθύτερες αιτίες για αυτή την συμπεριφορά σου,ακόμα και χειρουργείο να κάνεις (που δεν στο προτείνω ) δεν θα καταφέρεις τίποτα!

Εχω την εντηπωση οτι φταιει οτι δεν ειχα κατι σταθερο ερωτικο στην ζωη μου μετα απο τον χωρησμο μου.Νομιζω οτι οταν τροω νιωθω οτι θελω εναν αντρα κοντα μου να με αγαπαει και να μοιραζομαστε την αγαπη μας και επειδη δεν τον εχω το ρηχνω στην μασα.
    Βεβαια εχω κατι αυτον τον καιρο αλλα συνηθως δεν κρατανε οι σχεσεις μου αφηστε π ο τυπος επαθε και εφραγμα και εκανε τριπλεξ.

Να σε ρωτησω κατι εσυ γραφεις οτι εισαι 100+ κιλα πως τα απεκτησες αυτα?Πεινας και τρως η ειναι ψυχολογικη πεινα οπως η δικη μου?Εγω και εχω ψυχικη πεινα αλλα και τροω και τεραστιες ποσοτητες.το στικακι με τα κιλα πως μπαινει εχω ξεχασει.:starhit:

Υ.Γ πως εχασες τα 46 κιλα αυτα?Εγω ουτε 5 κιλα δεν μπορω να χασω.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εγώ είμαι 106 κιλά και τα κιλά τα απόκτησα γιατί πολύ απλά δεν έκανα τις σωστές διατροφικές επιλογές,δεν σκεφτόμουν αν θα φάω σήμερα τηγανητές πατάτες και άυριο ξανά κλπ αν σήμερα το φαγητό έχει σαλτούλα και φάω και ψωμί μαζί,έτρωγα συχνά τηγανητά και έπινα και πολλά αναψυκτικά.Λάθος επιλογές οδηγούν σε άνοδο κιλών.Δεν έχω κάνει πολέ στην ζωή μου ούτε βουλιμικά,ούτε υπερφαγικά επεισόδια,δεν έφαγα για να νιωσω πως αξίζω κάτι,πως γεμίζει η ζωή μου κοκ. Κατέληξα πριν από 12 μέρες,εφόσον είχα κάνει πολλές προσπάθειες να χάσω κιλά να κάνω χειρουργείο αλλά στο παρελθόν είχα χάσει 35 κιλά σχετικά εύκολα .Απλά αν δεν βρεις λύση στην ψυχολογική σου πείνα ακόμα και χειρουργείο να κάνεις πάλι θα τρώς και θα κάνεις κακό στον ευατό σου .Σχετικα με το τικεράκι κοίτα εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1580&page=1 θα βρεις οδηγίες

Δεν μπορω να φτιαξω το τικετ κοριτσια.Πιο λινκ αντιγραφουμε και σε πιο μερος του πινακα ελεγχου στην υπογραφη σωστα?
    Αγγελουδακι εχεις δικιο πρεπει να φτιαξει η ψυχολογια πρωτα ωστε να εχω δυναμη να χασω βαρος αλλα μεχρι τοτε φοβαμαι οτι θα εχω φτασει τα 200 κιλα.χιχιχι.

Ok i did it!:smirk:

Senior Member
    αν ξαναδιαβασεις τι εχω γραψει θα δεις οτι δε μιλαω μονο για κιλα
    στα υπολοιπα αναφερομαι κ επειδη ακριβως οι πονοι ειναι ψυχοσωματικοι, εχει νοημα να ασκεισαι ωστε να αποβαλεις μερος του αγχους σου αλαλ κανενα νοημα να πας σε ορθοπεδικο να σου γραψει μυοχαλαρωτικα.
    επισης θασε ξαναρωτησω αν εχεις διρευνησει το προβλημα κ σε ορθοπεδικο... ειναι βεβαιωμενο οτι οι πονοι δεν οφειλονται ΚΑΙ σε καποιο μυοσκελετικο προβλημα?

απο τι γιατρο παρακολουθεισαι? (αν θες να μας πεις )

Θελω να παω σε ορθοπεδικο μηπως δεν ειναι ψυχωσαματικοι οι πονοι στον αυχενα μου στο χερι και στο κεφαλι για να δω αν υπαρχει κατι παθολογικο.Τι γιατρος να με παρακολουθει?Δημοσιοι παντα δεν εχω καποιον συγκεκριμενο ανεργη και χωρησ,ενη με παιδι ειμαι.:starhit:
    γι αυτο σε ρωτησα στην αρχη αν θες να πας σε ορθοπεδικο μονο για να σου γραψει χαπια η να το ψαξεις
    πιθανον τα συμπτωματα σου να μην ειναι ολα ή μονο ψυχοσωματικα (βεβαια ειναι λιγο επικινδυνο να εκφραζουμε αποψεις για θεματα ιατρικης φυσεως μιας κ δεν ειμαστε γιατροι, γι αυτο επισημαινω οτι ειναι απλα οι σκεψεις μου αυτα που σου λεω )

ανεργη, χωρισμενη με παιδι ειναι ζορικη η κατασταση κ το βρισκω αναμεμενομενο το αγχος ..
    προσπαθησε ομως να μη σε παιρνει απο κατω
    αν το καλοσκεφτεις ο,τι κ να σκεφτεσαι, τα πραγματα ειναι αυτα που ειναι κ δεν αλλαζουν με τη στεναχωρια κ το αγχος , οσο πιο ξαλαφρωμενη εισαι απο αυτα, τοσο καλυτερα μπορεις να τ αντιμετωπισεις ...
    ελπιζω να εχεις κοντα σου (ουσιαστικα κοντα σου εννοω ..) ανθρωπους που σε στηριζουν κ σ αγαπανε

οσο για τους γιατρους... εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι να πεσεις σε ανθρωπο που ενδιαφερεται..... δεν ξερω πια αν οι ιδιωτες ειναι απαραιτητα καλυτεροι απ του δημοσιου!!!

ψαξτο κ εν τω μεταξυ μην αγχωνεσαι
    προσπαθησε να μη σκεφτεσαι οτι κανεις διαιτα κ απλα περιορισε τα γνωστα (γλυκα, λιπη,τηγανητα κλτ), στο χαλαρο, να μη σε αγχωσει κ παραλληλα ξεκινα κ ο,τι ασκηση σου ειναι προσιτη (απο καθε αποψη).

πιστευω θα σε βοηθησει.
    εδω ειμαστε κ εμεις να μας τα λες να νιωθεις καλυτερα αμα θες

Πολυ ενθαριντικα λογια σευχαριστω σμαρτ.Τελικα πηγα σε ορθοπαιδικο οικογενειακο και μου γραψε νορκεσιλ και αντιφλεγμωνοδη.ειναι απο το αγχος τελικα μου κανε με μηχανιμα υπεριχο στον αυχενα και ειναι οκ απλα εχω ενταση πολυ.
    με τις διαιτες δεν τα παω καλα εχεις δικιο δεν θα το σκεφτομαι και θα περιορησω λιγο τα λιπαρα τροφημα.
    εχω και δεσμο με εναν αντρα που επαθε προσφατα εφραγμα και αγχωθηκα και γιαυτο.

Senior Member
    Ελπιζω να φενεται η γραμμη κατω που φενονται τα κιλα ...
    μια προταση,

αντι να πειραματιζεσαι με φαρμακα, δεν πας σε μια διατροφολογο να σε βαλει σε διαιτα με θρεπτικα και ιχνοστοιχια; πολλες φορες οι ανισορροπες συμπεριφορες μας ειναι απο ελλειψη θρεπτικων.
    Παραδειγμα, η νιασινη (βιταμινη Β6 η συμπλεγμα της Β γενικοτερα, δεν θυμαμαι τωρα) βοηθαει να ισοροπησει τη χημεια στον εγκεφαλο μας και να αποφευγουμε καταθλιπτικα επισοδεια. Η ψυχολογικη πεινα πολλες φορες ειναι πραγματικη πεινα γιατι το σωμα σου εχει παρει φαι, αλλα δεν εχει παρει αρκετα θρεπτικα και ζηταει και ζηταει και ζηταει, ασχετα αν σαν ποσοτητα εχεις φαει πολυ. Κυριολεκτικα, η ποιοτητα μετραει στο φαι.

Originally posted by MerryMaker_Misery
    Ελπιζω να φενεται η γραμμη κατω που φενονται τα κιλα ...
    μια προταση,

αντι να πειραματιζεσαι με φαρμακα, δεν πας σε μια διατροφολογο να σε βαλει σε διαιτα με θρεπτικα και ιχνοστοιχια; πολλες φορες οι ανισορροπες συμπεριφορες μας ειναι απο ελλειψη θρεπτικων.
    Παραδειγμα, η νιασινη (βιταμινη Β6 η συμπλεγμα της Β γενικοτερα, δεν θυμαμαι τωρα) βοηθαει να ισοροπησει τη χημεια στον εγκεφαλο μας και να αποφευγουμε καταθλιπτικα επισοδεια. Η ψυχολογικη πεινα πολλες φορες ειναι πραγματικη πεινα γιατι το σωμα σου εχει παρει φαι, αλλα δεν εχει παρει αρκετα θρεπτικα και ζηταει και ζηταει και ζηταει, ασχετα αν σαν ποσοτητα εχεις φαει πολυ. Κυριολεκτικα, η ποιοτητα μετραει στο φαι.

Μα ειπα παραπανω οτι εχω παει σε διατροφολογους και διαιτολογους αλλα δεν μπορεσα να τηρησω καποια διατροφη.Εχω δωσει πολλα χρηματα σε τετοιους αλλα τιποτα.Θα προσπαθησω μονη αν βρω την δυναμη.

Senior Member
    Εννουσα πιο εξεδεικευμενο, και εγω ενα μηνα πηγα σε διατροφολογο και το ενιωσα κοροιδια. Ουτε κοιταζε θρεπτικα, θερμιδες, λιπαρα, βιταμινες κτλ... απλα ρωταγε "τι θες να φας δευτερα;" "ρυζι" "ωραια, ενα φλυτζανι του τσαγιου ρυζι" χαιρω πολυ, ετσι κανω και μονη μου διαιτα (οπως και εκανα)

Και σε εξεδεικευμενο να παω εγω τα βραδια αν δεν χλαπιακιασω λιπαρα δεν μπορω να κοιμηθω υσιχη.Εκεινες τις ωρες νιωθω μοναξια.

Senior Member
    γουρουνιτσα σε μια φραση τα πες ολα!!!
    πως περιμενεις να χασεις κιλα αν επιμενεις τα βραδια να χλαπακιασεις λιπαρα κ γιατι επιμενεις να χλαπακιασεις λιπαρα τα βραδια αφου αυτο που νιωθεις ειναι μοναξια?

οποτε εχουμε κ λεμε:

πρεπει να βρεις τροπο να μη νιωθεις μοναξια (κ αυτο δε σημαιναι απαραιτητως ερωτικη σχεση, σημαινει οικογενεια, αδερφια, φιλους, κτλ)
    οποτε
    δε θα χρειαζεται να χλαπακιασεις λιπαρα
    οποτε
    μπορεις να προχωρησεις κ στην απλωλεια κιλων με βοηθεια διαοτολογου η οχι!

εσυ ομως αντι να το παλευεις σ αυτο το επιπεδο ψαχνεσαι για χαπια.

το βρισκεις λογικο?

πως περιμενεις να χασεις κιλα αν επιμενεις τα βραδια να χλαπακιασεις λιπαρα κ γιατι επιμενεις να χλαπακιασεις λιπαρα τα βραδια αφου αυτο που νιωθεις ειναι μοναξια?

οποτε εχουμε κ λεμε:

πρεπει να βρεις τροπο να μη νιωθεις μοναξια (κ αυτο δε σημαιναι απαραιτητως ερωτικη σχεση, σημαινει οικογενεια, αδερφια, φιλους, κτλ)
    οποτε
    οποτε

το βρισκεις λογικο?

OXI!!!Χαπια δεν ξαναπαιρνω ποτε τελος αυτα.
    Απο θεμα μοναξιας νιωθω μονο την ελειψη ενος αντρα συντροφου αλλα κατι παιζει αυτοντον καιρο.Θα διξει αν συνελθω και ποτε συνεχως ειμαι κρυωμενη και προσεξα κιολας οτι εχασα απο τον απριλιο 4 κιλα χωρις να κανω διαιτα.

Senior Member

οποτε εχουμε κ λεμε:

οποτε
    οποτε

το βρισκεις λογικο?
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Tα κιλα φευγουν με το να αλλαξουμε μυαλα και οχι με χαπια και μαγικες εγχειρησεις.Αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης δεν κανεις απολυτως τιποτα!!!
    Η δευτερη φραση που εχω κατω απο τη μπαρα με τα κιλα μου νομιζω ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση σου.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast