Results 31 to 45 of 58
Thread: Γεια σας και παλυ
-
09-06-2011, 20:19 #31
Originally posted by sourkouna
Originally posted by smart
γουρουνιτσα σε μια φραση τα πες ολα!!!
πως περιμενεις να χασεις κιλα αν επιμενεις τα βραδια να χλαπακιασεις λιπαρα κ γιατι επιμενεις να χλαπακιασεις λιπαρα τα βραδια αφου αυτο που νιωθεις ειναι μοναξια?
οποτε εχουμε κ λεμε:
πρεπει να βρεις τροπο να μη νιωθεις μοναξια (κ αυτο δε σημαιναι απαραιτητως ερωτικη σχεση, σημαινει οικογενεια, αδερφια, φιλους, κτλ)
οποτε
δε θα χρειαζεται να χλαπακιασεις λιπαρα
οποτε
μπορεις να προχωρησεις κ στην απλωλεια κιλων με βοηθεια διαοτολογου η οχι!
εσυ ομως αντι να το παλευεις σ αυτο το επιπεδο ψαχνεσαι για χαπια.
το βρισκεις λογικο?
Tα κιλα φευγουν με το να αλλαξουμε μυαλα και οχι με χαπια και μαγικες εγχειρησεις.Αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης δεν κανεις απολυτως τιποτα!!!
Η δευτερη φραση που εχω κατω απο τη μπαρα με τα κιλα μου νομιζω ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση σου.
Και πως θα αλλαξω μυαλα?Με αυτο το μυαλο θα μηνω μια ζωη να αγχωνομαι και να τσατηζομαι κιολας.:starhit:
- 09-06-2011, 21:15 #32
Καθε στοχος απαιτει θυσιες.
Αν θες να σπουδασεις κατι δυσκολο, πρεπει να θυσιασεις εξοδους πολλους με τους φιλους σου οσο εισαι φοιτητης.
Αν θες να παρεις μπονους στη δουλεια, πρεπει να δουλεψεις περισσοτερο και να θυσιασεις ωρες απο τη προσωπικη σου ζωη
Αν θες να χασεις κιλα, πρεπει να θυσιασεις τα λιπαρα και ανθυγεινα φαγητα και τις μεγαλες ποσοτητες.
κτλ.
Αν κανεις αυτο που θελεις, απλα θα καταληξεις εκει που εισαι
Αν κανεις αυτο που χρειαζεται, θα πετυχεις τον στοχο σου.
Ξερω οτι ακουγομαι "καπως" αλλα μετα απο ψαξιμο με διαιτες, χαπια, γυμναστικες, τροποι να τρωω οοοοοοσο θελω και οοοοοοοοοο,τι θελω (γιατι αυτο ηθελα, οπως ολος ο κοσμος, να τρωω ο,τι να'ναι σε ο,τι ποσοτητα και να'μαι λιγεροκορμη) κατελληξα στο ο,τι αν δε κανω αυτο που χρειαστει, δε θα παω πουθενα.
Επιλογη δικια σου.
'Η κανεις αυτο που χρειαζεται (σωστη διατροφη ισοροπημενη/βοηθεια απο ψυχολογο/ κ.ο.κ)
'Η συνεχιζεις αυτο που θες.
10-06-2011, 10:16 #33
Λοιπον μιστικ εχεις δικιο σε 2 μηνες εχω ραντευου με ψυχολογο και θα αρχησω την διατροφη που μ γραψε η διατροφολογος μου καποτε.και αν δεν βρω συντομα δουλεια θα παω γυμναστηριο κατι σε δημοσιο να μην πληρονω δεν παλευτεται εχω χασει την υγεια μου με τοο βαρος και εχει αρχησει να φενεται και με τρελενει.εχω αρχησει και χανω τον λαιμο μου ιχιχ.
10-06-2011, 10:21 #34
επειδη και εχω ειχα αυτο το προβλημα με τις βραδινες λιγουρες .. ενα γιαουρτακι δεν μο υεφτανε για να κοιμηθω .. αλλα ξα την διατροφη μου ..
δλδ... το πρωι τρωω κατα τις 11 γιαουρτακι, στις 4 που γυρναω σπιτι παλι γιαουρτακι με φρουτα ( οτι θα ετρωγα το βραδυ δλδ) και το βραδυ κατα τις 9 τρωω το κανονικο μου γευμα! οποτε με κραταει και κοιμαμε πολυ ομορφα..
προς το παρον με βοηθαει πολυ αυτη η διατροφη μιας και λογω δουλειας δεν εχω προβλημα να τρωω ελαφρυα ολη την μερα αντεχω .... ! δοκιμασε το ..
10-06-2011, 13:44 #35
Originally posted by zwhtsa
επειδη και εχω ειχα αυτο το προβλημα με τις βραδινες λιγουρες .. ενα γιαουρτακι δεν μο υεφτανε για να κοιμηθω .. αλλα ξα την διατροφη μου ..
δλδ... το πρωι τρωω κατα τις 11 γιαουρτακι, στις 4 που γυρναω σπιτι παλι γιαουρτακι με φρουτα ( οτι θα ετρωγα το βραδυ δλδ) και το βραδυ κατα τις 9 τρωω το κανονικο μου γευμα! οποτε με κραταει και κοιμαμε πολυ ομορφα..
προς το παρον με βοηθαει πολυ αυτη η διατροφη μιας και λογω δουλειας δεν εχω προβλημα να τρωω ελαφρυα ολη την μερα αντεχω .... ! δοκιμασε το ..
Oντως και εγω μονο το βραδυ θελω να φαω φαγητο κανονικο.
Αλλα το βραδι και 9 κιολας δεν ειναι πολυ βαρυ?Εχεις χασει βαρος με αυτην την διατροφη?:starhit:
10-06-2011, 13:59 #36
καλα.. ασε το βραδυνο.. προσπαθω να κοιμαμαι γυρω στις 11 γιατι και να'χω φαει, μεταμεσονυχτια ολο και κατι θελω να τσιμπισω, και η βλακεια ειναι, οτι δεν ειναι απο πεινα, απλα.. ετσι, λιγουρα.
10-06-2011, 15:14 #37
Originally posted by MerryMaker_Misery
καλα.. ασε το βραδυνο.. προσπαθω να κοιμαμαι γυρω στις 11 γιατι και να'χω φαει, μεταμεσονυχτια ολο και κατι θελω να τσιμπισω, και η βλακεια ειναι, οτι δεν ειναι απο πεινα, απλα.. ετσι, λιγουρα.
10-06-2011, 15:28 #38
αχ βλεπω τα μυνήματα. πριν 8 μηνες αγχωνόμουν να χασω κιλα
τωρα αγχωνομαι γιατι λογω γαστριτιδας και παλινδρομησης πολλα θελω να φαω και δεν μπορω!!!οσο σκεφτομαι τοσα χρονια διαιτες, απαγορευσεις και τωρα δυστυχως μπορω (λογω χασιμο κιλων ) αλλα δεν μπορω λογω υγειας. καταθλιψη με εχει πιασει!!
10-06-2011, 16:18 #39
Originally posted by gourounitsa3279
Oντως και εγω μονο το βραδυ θελω να φαω φαγητο κανονικο.
Αλλα το βραδι και 9 κιολας δεν ειναι πολυ βαρυ?Εχεις χασει βαρος με αυτην την διατροφη?:starhit:
... αργα και σταθερα καθε μερα .. να σκεφτεις χθες .. παρολο που το εριξα εξω στο ποτο .. με επιασε στις 2 το βραδυ να βγω για ποτο .. και γυρισα στις 5 το πρωι σπιτι εχοντας πιει 3 μπυρες κορονα ...
και ενω περιμενα να με δειχνει στα ιδια κιλα ισως και πιο πανω .. τελικα η ζυγαρια με δειχνει 200γρ κατω .. αλλα η διατροφη που κανω ειναι το πολυ μεχρι 1000 θερμιδες την μερα..
10-06-2011, 17:45 #40
Ζωητσα και εγω κοιμαμαι αργα κατα της 1 το βραδι.Αυτα τα 2 τικερ τι ειναι δικα σου?Ποσα κιλα εχασες τρογοντας μονο το βραδι?
10-06-2011, 20:50 #41
το πρωτο τικερακι ηταν απο την στιγμη που εκανα επεμβαση ..
το δευτερο ειναι απο την στιγμη που ξεκινησα λιγο διαιτα- διατροφη για να χασω τα υπολοιπα κιλα που εμειναν ..
ουσιαστικα εχω απο την δευτερα που κανω σηστηματικα την πιο πανω διατροφη και απο 90+ εφτασα 88,2 .. αλλα την δευτερα θα ειναι επισημη μερα ζυγισματος για να δω τι εχασα ακριβως ..
ας πουμε η μερα μου σημερα ειχε ως εξης:
11.35 1κουταλια σκονη prevent
1 γιαουρτι 0% vitaline κερασι
16.15 1κουταλια σκονη prevent
1 γιαουρτι 0% vitaline κερασι+ 150γρ πεπονι
17.30 1 φρεντο καπουτσινο σκετο
20.40 300gr φακες αλαδωτες+ 1φ. ψωμι του τοστ σικαλης + 1κ.γ. λαδι+ 40 γρ κατικι+ 120γρ ντοματα
και αν αργοτερα πεινασω κατα τις 12 ας πουμε θα φαω λιγο πεπονακι
10-06-2011, 22:58 #42
το πρωτο τικερακι ηταν απο την στιγμη που εκανα επεμβαση ..
το δευτερο ειναι απο την στιγμη που ξεκινησα λιγο διαιτα- διατροφη για να χασω τα υπολοιπα κιλα που εμειναν ..
ουσιαστικα εχω απο την δευτερα που κανω σηστηματικα την πιο πανω διατροφη και απο 90+ εφτασα 88,2 .. αλλα την δευτερα θα ειναι επισημη μερα ζυγισματος για να δω τι εχασα ακριβως ..
ας πουμε η μερα μου σημερα ειχε ως εξης:
11.35 1κουταλια σκονη prevent
1 γιαουρτι 0% vitaline κερασι
16.15 1κουταλια σκονη prevent
1 γιαουρτι 0% vitaline κερασι+ 150γρ πεπονι
17.30 1 φρεντο καπουτσινο σκετο
20.40 300gr φακες αλαδωτες+ 1φ. ψωμι του τοστ σικαλης + 1κ.γ. λαδι+ 40 γρ κατικι+ 120γρ ντοματα
και αν αργοτερα πεινασω κατα τις 12 ας πουμε θα φαω λιγο πεπονακι
Mε την επεμβαση εχασες τα 22 κιλα αν δεν κανω λαθος?Ηταν δυσκολη επεμβαση τι επεμβαση ηταν εγω εχω δεικτη μαζας 31 μπορω να κανω και εγω?
10-06-2011, 23:10 #43
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
με δείκτη 31 ΟΧΙ δεν είσαι κατάλληλη υποψήφια για χειρουργείο!το χειρουργείο δεν είναι μέθοδος δίαιτας,είναι μαχαίρι!!!
11-06-2011, 09:43 #44
αλλα 300 γρ κατω σημερα!!!!
ειχα χασει κοντα 40 κιλα .. απλα πηρα αλλα 8 γιατι δεν προσεχα με τα τσιμπολογηματα ...
επομενως που καταληγουμε? οτι η επεμβαση δεν ειναι η λυση ... σε βοηθαει να χασεις κιλα ναι .. αλλα μετα θελει και δικη σου προσπαθεια μεγαλη ..
το μυαλο μας πρεπει να χειρουργησουμε και να του βγαλουμε την λεξη φαγητο ... :P
γαστρικη πτυχωση εκανα ..
11-06-2011, 09:48 #45
αλλα 300 γρ κατω σημερα!!!!
ειχα χασει κοντα 40 κιλα .. απλα πηρα αλλα 8 γιατι δεν προσεχα με τα τσιμπολογηματα ...
επομενως που καταληγουμε? οτι η επεμβαση δεν ειναι η λυση ... σε βοηθαει να χασεις κιλα ναι .. αλλα μετα θελει και δικη σου προσπαθεια μεγαλη ..
το μυαλο μας πρεπει να χειρουργησουμε και να του βγαλουμε την λεξη φαγητο ... :P
γαστρικη πτυχωση εκανα ..
Ναι αλλα εγω ετσι οπως παω θα χρειαστω πτυχωση και εγω.Σε 2 χρονια πηρα 20 κιλα περιπου.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία