Results 46 to 58 of 58
Thread: Γεια σας και παλυ
-
11-06-2011, 09:55 #46
δεν νομζιω πως στα 90 εισαι για επεμβαση γουρουνιτσαμ ου ..
μην ξεχνας πως προκειτε για μια επεμβαση με ολικη ναρκωση .. με ολες τις παρενεργεις που μποριε να εχει .. ακομη και του θανατου ..
εγω ειχα φτασει 120 κιλα. . ειχαν αρχισει να πονανε τα ποδια μου καθε πρωι που ξυπνουσα ...
δεν ειναι παιχνιδακι η επεμβαση ουτε η λυση στο προβλημα μας .. ναι σε βοηθαει να χασεις γρηγορα καποαι κιλα χωρις να κουραστεις αλλα μετα θελει παλι προσπαθεια απο εσενα ... αυτο που κανω εγω τωρα δλδ .. αν αφεθεις τα παιρνεις παλι πισω πολυ ευκολα
- 11-06-2011, 10:43 #47
βρε γουρουνιτσα, ειπες σε 2 μηνες εχεις ραντεβου με ψυχολογο , σωστα?
αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο βημα!
γιατι δεν προσανατολιζεσαι σ αυτο κ στο να κοντρολαρεις οσο μπορεις τον εαυτο σου, να ασκεισαι λιγο περισσοτερο ?
εχω την αισθηση οτι μπαινεις σε διαδικασια να παρεις βαρος ωστε να εισαι σε καταλληλο βαρος για επεμβαση:P
αντε, κουρδισου :dork:
11-06-2011, 17:28 #48
Originally posted by smart
βρε γουρουνιτσα, ειπες σε 2 μηνες εχεις ραντεβου με ψυχολογο , σωστα?
αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο βημα!
γιατι δεν προσανατολιζεσαι σ αυτο κ στο να κοντρολαρεις οσο μπορεις τον εαυτο σου, να ασκεισαι λιγο περισσοτερο ?
εχω την αισθηση οτι μπαινεις σε διαδικασια να παρεις βαρος ωστε να εισαι σε καταλληλο βαρος για επεμβαση:P
αντε, κουρδισου :dork:
Μη οχι δεν θελω να παρω αλλο βαρος και να κανω την επεμβαση.Εχω φοβιες με επεμβασεις και τετοια πραγματα.Θα προσπαθησω μονη εξαλου στον συντροφο μ αρεσω ετσι ευχομαι να του αρεσω και οταν με δει και γυμνη γιατι ακομα δεν του εχω δοθει.:P
11-06-2011, 18:10 #49
ξερει πως εισαι και χωρις τα ρουχα ... τι ξαφνικα θα περιμενει να δει μια σιλφιδα? δεν νομιζω ..
εινα ιαυτο το αγχος που ειχα και εγω με την παραλια ..
και μετα λεω τι χαζη που ειμαι .. λες και περιμενουν να δουν καποιο μοντελο .... ισα ισα οταν εισαι ανετη και δεν νοιωθεις ασχημα με εσενα ουτε οι αλλοι καταλαβαινουν κατι ...
11-06-2011, 18:14 #50
Γειά σου και πάλι!Καιρό είχαμε να τα πούμε και δυστυχώς βλέπω να σε ταλαιπωρούν τα ίδια ζητήματα...
Το παλικάρι σου καλά είναι;Ο γιός σου εννοώ.Ελπίζω ο ψυχολόγος να σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σκέψεις σου
σε βοηθητικότερη για σένα κατεύθυνση.Ήδη έχεις παρατηρήσει τις ανάγκες σου,τι ρόλο έχεις επιφορτίσει στο φαγητό...
Καταλαβαίνεις,φαντάζομαι πως ούτε επέμβαση χρειάζεσαι ούτε δίαιτα,που βιώνεις αγχωτικά και πιεστικά ούτε έντονη άσκηση,
καθώς θυμάμαι πως υπερέβαλες εαυτόν κι είχαμε άλλα...Ηρεμία,μέτρο,συνειδη� �οποίηση και ψύχραιμη αντιμετώπιση.
Μην τον αφήσεις τον ψυχολόγο.Όσο μπορείς συνεργάσου ουσιαστικά μαζί του και δώσε χρόνο στο εγχείρημα αυτό.
Ούτε εμείς εδώ ούτε ο εκάστοτε σύντροφος μπορούμε να σου δώσουμε τη στήριξη που νιώθω πως χρειάζεσαι.
Όχι πως δεν είμαστε δίπλα σου να τα λέμε ή πως δεν έχεις να πάρεις χαρά απ'τον καλό σου,ν'απαλύνει τη μοναξιά
που νιώθεις...Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω κι ελπίζω να το πάρεις σοβαρά όσο χρόνο κι αν πάρει.Καλή σου δύναμη!
Υ.Γ. Τα reductil έχουν από καιρό αποσυρθεί και για επέμβαση δεν είσαι κατάλληλη υποψήφια,οπότε βγάλε τα
από το νου σου ως λύσεις.Δούλεψε μέσα σου τη σχέση σου με το φαγητό,γέμισε τη ζωή σου με άλλες όσο μπορείς χαρές,
προσπάθησε να τρέφεσαι υγιεινά χωρίς ακρότητες και σιγά σιγά θα δεις και τα κιλά να υποχωρούν και κάποιες κρίσεις πανικού
και όλα να μπαίνουν σε μια καλύτερη σειρά!Νέα γυναίκα είσαι και μάλιστα μητέρα!Κρίμα να ταλαιπωρείσαι!Φρόντισε τον εαυτό σου!
11-06-2011, 18:38 #51
Originally posted by NADINE
Γειά σου και πάλι!Καιρό είχαμε να τα πούμε και δυστυχώς βλέπω να σε ταλαιπωρούν τα ίδια ζητήματα...
Το παλικάρι σου καλά είναι;Ο γιός σου εννοώ.Ελπίζω ο ψυχολόγος να σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σκέψεις σου
σε βοηθητικότερη για σένα κατεύθυνση.Ήδη έχεις παρατηρήσει τις ανάγκες σου,τι ρόλο έχεις επιφορτίσει στο φαγητό...
Καταλαβαίνεις,φαντάζομαι πως ούτε επέμβαση χρειάζεσαι ούτε δίαιτα,που βιώνεις αγχωτικά και πιεστικά ούτε έντονη άσκηση,
καθώς θυμάμαι πως υπερέβαλες εαυτόν κι είχαμε άλλα...Ηρεμία,μέτρο,συνειδη� �οποίηση και ψύχραιμη αντιμετώπιση.
Μην τον αφήσεις τον ψυχολόγο.Όσο μπορείς συνεργάσου ουσιαστικά μαζί του και δώσε χρόνο στο εγχείρημα αυτό.
Ούτε εμείς εδώ ούτε ο εκάστοτε σύντροφος μπορούμε να σου δώσουμε τη στήριξη που νιώθω πως χρειάζεσαι.
Όχι πως δεν είμαστε δίπλα σου να τα λέμε ή πως δεν έχεις να πάρεις χαρά απ'τον καλό σου,ν'απαλύνει τη μοναξιά
που νιώθεις...Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω κι ελπίζω να το πάρεις σοβαρά όσο χρόνο κι αν πάρει.Καλή σου δύναμη!
Υ.Γ. Τα reductil έχουν από καιρό αποσυρθεί και για επέμβαση δεν είσαι κατάλληλη υποψήφια,οπότε βγάλε τα
από το νου σου ως λύσεις.Δούλεψε μέσα σου τη σχέση σου με το φαγητό,γέμισε τη ζωή σου με άλλες όσο μπορείς χαρές,
προσπάθησε να τρέφεσαι υγιεινά χωρίς ακρότητες και σιγά σιγά θα δεις και τα κιλά να υποχωρούν και κάποιες κρίσεις πανικού
και όλα να μπαίνουν σε μια καλύτερη σειρά!Νέα γυναίκα είσαι και μάλιστα μητέρα!Κρίμα να ταλαιπωρείσαι!Φρόντισε τον εαυτό σου!
α επισης θυμαμαι και το μαρουλακι που επαιρνε ρεντουκτιλ τι εγινε?
Nadine βλεπω με θυμασε.Θυμαμαι τοτε που εκανα 3 ωρες γυμναστικη την μερα και επαθα κακωσεις στους μυες και αφυδατωση το ειχα γραψει εδω τοτε.Και ειχα σταματησει να γραφω εδω οταν αρχησαν οι κρησεις πανικου.
Μετα εγραφα σε ενα φορουμ ψυχολογιας αλλα εκει γινοταν χαμος ολα προβληματικα ατομα και εφυγα και απο εκει.
Ο γιος μου ειναι μια χαρα θηριακι ο καλος μου με γεμιζει αρκετα γιατι μ δινει οτι χρειαζομαι σε μια σχεση.
Πολυ ενδιαφερον και επιβεβαιωση οτι νοιαζετε για μενα κλπ αλλα ειχαμε αυτο το προβληματακι του με την καρδια και φοβαμαι οτι θα πεθανει. το γουρουνακι 28 ειμαι με θυμαστε?
Σευχαρηστω ναντινε μου.
11-06-2011, 19:01 #52
Μα φυσικά και σε θυμάμαι!Απλά δε μου αρέσουν οι γουρουνίσιες κλητικές προσφωνήσεις
κι ούτε θέλω να πω το όνομα σου.Είναι καλά τώρα το παιδί αναφορικά με την υγεία του;
Ήθελες να πεις πως φοβόσουν μήπως πεθάνει τότε που είχε το θεματάκι με την καρδούλα του;
Είναι ακόμα υπαρκτός ο κίνδυνος ή πρόκειται για φόβο σου ως μάνα,που αγωνιά για το παιδί της;
Πάντως,αν μου επιτρέπεις,ο γιός σου μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι από τη μεταξύ σας
μόνο σχέση.Δεν είναι σε θέση ούτε και θα έπρεπε άλλωστε ν'αναλάβει το βάρος της αποκλειστικής
πηγής χαράς,ενδιαφέροντος και επιβεβαίωσης,που νιώθεις να χρειάζεσαι για να είσαι καλά.
Η γυναίκα μέσα σου,η φίλη,η κόρη,όλες οι άλλες ιδιότητες πλην της μητρότητας,που σε χαρακτηρίζουν
και πάνω απ'όλα η σχέση που έχεις η ίδια με τον εαυτό σου δεν είναι δικό του κομμάτι ευθύνης.
11-06-2011, 19:19 #53
Originally posted by NADINE
Μα φυσικά και σε θυμάμαι!Απλά δε μου αρέσουν οι γουρουνίσιες κλητικές προσφωνήσεις
κι ούτε θέλω να πω το όνομα σου.Είναι καλά τώρα το παιδί αναφορικά με την υγεία του;
Ήθελες να πεις πως φοβόσουν μήπως πεθάνει τότε που είχε το θεματάκι με την καρδούλα του;
Είναι ακόμα υπαρκτός ο κίνδυνος ή πρόκειται για φόβο σου ως μάνα,που αγωνιά για το παιδί της;
Πάντως,αν μου επιτρέπεις,ο γιός σου μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι από τη μεταξύ σας
μόνο σχέση.Δεν είναι σε θέση ούτε και θα έπρεπε άλλωστε ν'αναλάβει το βάρος της αποκλειστικής
πηγής χαράς,ενδιαφέροντος και επιβεβαίωσης,που νιώθεις να χρειάζεσαι για να είσαι καλά.
Η γυναίκα μέσα σου,η φίλη,η κόρη,όλες οι άλλες ιδιότητες πλην της μητρότητας,που σε χαρακτηρίζουν
και πάνω απ'όλα η σχέση που έχεις η ίδια με τον εαυτό σου δεν είναι δικό του κομμάτι ευθύνης.
Mαλλον με περδευεις με καποια αλλη λολ.Το δικο μου παιδι δεν ειχε ποτε προβλημα με καρδια για τον συντροφο μου το εγραψα αυτο.:starhit::smirk:
11-06-2011, 19:42 #54
Δε σε μπερδεύω με καμιά άλλη.Απλά από τη σύνταξη σου κατάλαβα πως το πρόβλημα καρδιάς
το είχε το παιδί!Ευτυχώς έκανα λάθος!Περαστικά στον καλό σου!Τα υπόλοιπα ισχύουν ως έχουν. :saint2:
11-06-2011, 21:12 #55
Παλιοτερα ειχα νομιζα οτι ειχα εγω προβλημα οταν εγραφα εδω αλλα ηταν συμπτωμα της διαταραχης πανικου που εχω.
Ο καλος μου εκανε τριπλεξ 2 μπαλονακια και ειναι κριμα εινια καλος ανθρωπος και ενδιαφερεται για μενα αληθηνα.
11-06-2011, 22:24 #56
Ναι,το είχα διαβάσει που το έγραψες...Περαστικά του!Σιδερένιος κι εσείς πάντα καλά μαζί!
11-06-2011, 22:48 #57
περαστικα του κουκλα μου!
11-06-2011, 22:55 #58
Ευχαρηστω να στε καλα.:blush:
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία