δεν ξερω καν γιατι γραφω εδω - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 239
    Senior Member
    και εδω μεσα αν δεν κανω λαθος, ειναι για να βοηθαμε τον αλλον, ακομη και αν καταλαβουμε πως κατι ειναι ψευτικο ( που σημαινει πως αυτος που κανει το ποστ εχει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα ) δεν προσπαθουμε να τον βοησουμε? και να καταλαβουμε τι τρεχει? γιατι εχει αναγκη απο μια ψευτικη ιστορια? μηπως εχει αναγκη απο καποιον να μιλησει? και προσπαθει ετσι να κεντρισει το ενδιαφερον?

μπορει να παιζει και αυτο το σεναριο απο την βιβιαν οκ, και η ολη εγκυμοσυνη να ειναι ενα ψεμα,
    απλα δεν μου αρεσε που ολοι ετρεξαν να την φανε που ειπε για εκτρωση

σορρυ ρε παιδια αλλα και εγω αν εμενα στα 20 μου απο λαθος εγκυος, φοιτητρια, μωρο ουσιαστικα και εγω ακομη, και μη εχοντας συντροφο .. δεν θα το κρατουσα το μωρο και ας ηταν η μεγαλυτερη αμαρτια στο κοσμο

το ιδιο αμαρτια ομως θα θεωρουσα και το γεγονος να γεννησω ενα παιδι που θα ξερω οτι οτι στραβο μου συμβαινει και οτι δεν θα καταφερνω να κανω στην ζωη μου θα ριχνω το φταιξιμο σε αυτο

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by vivian20
    ξερω οτι εισαι μητερα. και καταλαβαινω τις αποψεις σου. ωστοσο δεν γινεται να το κρατησω. και δεν θελω κιολας. ειμαι μικρη ακομη, παιδι σχεδον. θελω να ζησω την ζωη μου, να ειμαι ανεμελη. εχω αλλες προτεραιοτητες. τις σπουδες μου, την καριερα μου, να πραγματοποιησω τα ονειρα μου. ενα παιδι δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτα (ουτε μελλοντικα δεν θελω να κανω παιδι). και αλλωστε θα κατεστρεφα την ζωη μου. λυπαμαι γι' αυτο που θα γινει. αλλα αν τελικα γινεται εκτρωση απο τον πρωτο μηνα (δεν ξερω. απλα καπου ακουσα οτι πρεπει να ειναι καποια 2-3 μηνων για να κανει εκτρωση) δεν θα εχει προλαβει να αναπτυξει νευρικο συστημα η μαζα κυτταρων και ετσι δεν θα νιωσει τιποτα. και αλλωστε αφου δεν το θελω χειροτερα θα ηταν να το γεννησω και ξεσπαω πανω του τα νευρα μου, θεωρωντας του υπευθυνο που κατεστρεψε την ζωη μου.
    Οκ δεν το θες, το δέχομαι, γιατί δεν βρίσκεις μια οικογένεια που πραγματικά έχει ανάγκη από ένα μωρό, και να κανωνήσετε από τώρα την υιοθεσία του μωρού, ούτως όστε με το που γεννήσεις αμέσως να το πάρουν αυτοί. Ετσι ούτε το μωρό θα έχεις, ούτε την αμαρτία της φόνισσας θα έχεις, το μωρό θα έχει έρθει στον κόσμο όπως προοριζόταν, και η νέα του οικογένεια θα το αγαπάει σαν δικό της. Ξέρω πως γίνετε αυτό το πράγμα, γιαυτο μην μου πεις πως οι υιοθεσίες πέρνουν χρόνια. Σε τέτιες περιπτώσεις είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

Το ξέρεις ότι είτε ακόμα και να το σκοτώσεις, θα πρέπει στις 40 μέρες να πας στην εκκλησία για να σαραντήσεις εσύ σαν φόνισσα μάνα και η ψυχούλα του μωρού να πάει στον παράδεισο?

Καί κάτι άλλο, άμμα θέλουμε να κάνουμε την ζωή μας και τη καριέρα μας, την ώρα που πάμε να έχουμε μια ερωτική πράξη (για να μην το πω αλιώς και λογοκριθώ) χρησιμοποιούμε και κάπια αντυσιλληπτική μέθοδο. Αν και εσύ κανονικά δεν έπρεπε καν να έχεις ερωτική πράξη αφού λες ότι είσαι μωρό ακόμα. Η ερωτική πράξη δεν έγινε απλά για καλοπέραση, έγινε για την δημιουργεία της οικογένειας.

Senior Member
    ΤΟΣΗ ωρα μιλας με μια μιτσοκολο, μια κλικ, μια ασημενια, μια alicesante και βαζεις κουοτ απο την πωλινα?????????? θα μας τρελανεις?!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by mitsokolo
    Πωλινα πιστευεις σαν μανα οτι αμα το γεννησει θα θελει να το δωσει? γιατι εγω δεν το πιστευω παρολα αυτα που λεει.
    και στο κατω κατω αν δεν θελετε μωρα τα γαμημ$να τα προφυλακτικα γιατι υπαρχουν? για να τα κανουμε μπαλονες? :flaming:
    Ναι μίτσο μου το πιστεύω γιατί το έχω ζήσει από κοντά. Οταν η επιθυμία του δεν το θέλω, θέλω καριέρα κτλ, είναι πιο μεγάλη από την επιθυμία του το θέλω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να το μεγαλώσω, τότε ναι το δίνουν με ευχαρίστηση. Το θέμα είναι όμως ότι μια γυναίκα που το κάνει αυτό, μπορεί να είναι άκαρδη μάνα, αλλά σίγουρα δεν είναι φόνισσα μάνα. Μια γυναίκα που κάνει έκτροση όμως, μόνο φόνισσα μπορείς να την χαρακτιρίσεις, γιατί έτσι είναι.

Ακόμα και τα μωρά που η διάγνωση βγένει ότι θα είναι με σύνδρομο ντάουν κτλ έχουν δικαίωμα στην ζωή, και ο θεός για να μας τα στέλνει, σημαίνει πως θέλει να μας δοκιμάσει σε κάτι. Αν λοιπόν του επιστρέφουμε πίσω αυτό που μας δίνει, είναι σαν να του λέμε ξέρεις δεν θέλω την βοήθειά σου σε τίποτα.

Senior Member
    ρε κοπελια οπως ξαναειπα εκατο φορες , δεν μιλουσα για εσας , γενικα μιλουσα γιατι τα εχουν βαλει ολοι μαζι της,
    ειπα ποτε για εσας? εσυ μου ανοιξες πολεμο οτι μιλαω για εσας και σας λογοκρινω

Senior Member
    απο εμενα το θεμα τελειωνει εδω .

και αν εχω να πω κατι θα το πω στην βιβιαν οπως εχω κανει και απο τη μεραπ ου διαβσα το ποστ, γιατι καταλαβα πως κατι παιζει, πιο σοβαρο ... και δεν βιαστικα να την κρινω ...

καληνυχτα απο εμενα!

Senior Member
    ενταξει ενα ατομο το ειπε, επειδη ειπες οτι πεσαμε ολες και την χαρακτηρισαμε, σε πληροφορω οι περισσοτερες μπηκαμε για να βοηθησουμε (εδω πεφτει μουτζα)
    αλλα... οσο προχωρουσε το πραγμα...

Junior Member
    επειδή αρχίζω να πιστεύω κι εγω οτι όλη η ιστορία πρόκειται για τρολ γιατι η vivian ειναι online και δεν εχει απαντήσει καν... θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τα μέλη που άθελα μου προσέβαλα και όσο για την ίδια, αν η ιστορία της ειναι αληθινή, ο Θεός μαζι της αν όχι ντροπή της... καληνύχτα και απο εμένα

Senior Member
    και εγω να βοηθησω ηθελα, και γι αυτο νευριαζα οταν ακουγα να λενε πως ειναι ενα ψευτικο ποστ ..
    τεσπα .. αλλα και παλι δεν καταλαβαινω σε τι αποσκοπει ενα ψευτικο ποστ , αντε και πες οτι θελει να κανει μπαχαλο το φοφουμ
    τι οφελος θα εχει αυτο ??? :question:

( ειμαι λιγο στραπας δεν το εχω αρνηθει :smilegrin: )

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by zwhtsa
    διαβαζεις μια κοπελα που γραφει, δεν με νοαιζει για εμενα, δεν με νοιαζει αν στεναχωρεθω, δεν με νοιαζει να με πιασουν τα ψυχολογικα η αν δεν μπροω να κανω αλλο παιδι .. με νοιαζει να μην στεναχωρησω την μαμα μου, με νοιαζει που μονο πικρες παιρνει απο εμενα ..

κανεις δεν εσωσε σημασια σε αυτο, παρα μονο αν στεκει η οχι το ποστ.
    ολοι κοιταζουν να την χαρακτηρισουν φονισα, λες και εμεις ειμαστε αγιοι για να κρινουμε τους αλλους ...

κανεις πολυ μεγάλο λάθος!!!!!εγώ δεν της είπα να μην κάνει έκτρωση αλλά να σκεφτεί την ψυχολογική επίπτωση που θα έχει σε αυτήν κ όχι στην μάνα της!!!! αλλά από ένα σημείο κ μετά ...ήμαρτονννννννννννννν τα ψέμματα κ οι αντιφάσεις κάνουν μπαμ από μακρυά,και δεν είμαι τόσο μ@λάκας ώστε να κάνω την χαζή που δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Senior Member
    ρε αγγελουδακι, δεν μιλησα ποτε για εσας, ποτε δεν εκρινα αυτα που ειπατε , γιατι τωρα ολες πεσατε να με φατε .. οκ οτι πειτε ..

Junior Member
    ζωιτσα, τσακωνόμαστε τόσα άτομα τόση ώρα τζάμπα όπως φαίνεται,( ουτε κι εγω καταλαβαίνω τον λόγο) κριμα γιατι ήθελα και να τη βοηθήσω

Senior Member
    εγω πραγματικα δεν καταλαβα οτι ειναι ψευτικο - αν ειναι ψευτικο οντος- ισως γιατι εδωσα σημεια στο γεγονος της εκτρωσης στην ηλικια των 20 χρονων και οχι στα γεγονοτα: ποσο εβδομαδων ειναι, αν ακουσε καρδια, αν μπορει να κανει εκτρωση .. μπλα μπλα πλα

Senior Member
    ελεν ολοι να βοηθησουμε θελαμε .. αλλα με διαφορετικο τροπο μαλλον :P

Senior Member
    αφηστε την τωρα διαβαζει το βιβλιο της για να μας απαντησει καταλληλα, μην την πιεζετε και σεις
    παω να κανω ενα τοστακι γιατι μου γινανε τα ματια κουμπια, και ηρεμια :spin:

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast