δεν ξερω καν γιατι γραφω εδω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 239
    Senior Member
    Ασημενια υπονοεις κατι?? με στεναχωρεις τωρα... ελπιζω να το εβαλες τυχαια ε? :cool: (για μαυριλα το κοβω)

Ρε πιο τυχαία δεν γίνεται λέμε, λέγε τώρα που θες να ορκιστώ!
    Μωρέ και εγώ μαυρο το σκέφτηκα στην αρχή αλλά μετά σκεφτηκα οτι το πρασινάκι παραπέμπει πιο πολύ σε εμετί :regan:...Είδες?

Senior Member
    λεω και γω δε μπορει! καποιο λαθος θα εκανε

Junior Member
    700 μονο?τσαμπα πραμα ρε συ!!!!πια ειναι τυχαρπαστη τωρα?κατι τετοια ζωα υπαρχουν.................................. ...

Senior Member
    Μήπως θέλεις να πας κάπου που θα σου πάρει ο γιατρός μόνο 200ε?

Να σου μείνουν τα 500 να κάνεις κ ένα καλό δώρο στη μαμά................................?

Junior Member
    vivian20 δε συμφωνώ με την επιλογή σου, αλλα ουτε θα ασχοληθώ με το αν πήρες προφυλάξεις τι ειδους κτλ, (γιατι αν οχι όλες, οι περισσότερες τουλάχιστον στη δικια σου ηλικία και μικρότερες ενα τεστάκι εγκυμοσύνης το εχουμε πάρει .....αλλα τα δικά μας τα ξεχνάμε), ουτε με την απόφαση σου. εγω το μόνο που θέλω να σου πω ειναι οτι, οτιδήποτε κάνεις να ειναι καθαρά δική σου επιλογή και να κοιτάς να μην στεναχωρείς τον εαυτό σου για να ευχαριστείς τους άλλους, σου εύχομαι να σου πανε όλα καλά την Τρίτη και αν θες να συζητήσεις με κάποιον στείλε μου u2u

Senior Member
    σκεψου του 2 φορες θα λεγα γω, οταν χασεις το μωρακι σου καποια στιγμη πρεπει να το ξεπερασεις και το αποδεχεσαι, λες εγινε, εγω εκανα οτι μπορουσα. τα βαζεις με ολους σου φταινε ολα.
    οταν το ριξεις ομως τι θα πεις αραγε αργοτερα, ο μονος που μπορεις να τα βαλεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος. και ισως νατο κουβαλας για παντα αυτο. ευχομαι να αποφασισεις το σωστο και να μη σου τυχει ποτε να χασεις παιδι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    (Τυχαίο ηταν mitso,μην πάει πάλι αλλού το μυαλό σου!)

Senior Member
    δεν αντεχω αλλο θα τσιριξω... οχι τιποτα αλλο θα με κοιταει και περιεργα ο σκυλος και δε φταιει

Senior Member
    (ξερεις η τσιριδα που κανουν οι αδερφες , οχι ψυχες, οι αλλες :lol: )

Χαχαχαχαχαχαχαχα σκάσεεεεεεε

Senior Member
    μαλιστα :lol: δεν θα επαναληφθει :tumble:

Senior Member
    ηταν που ηταν κωμικοτραγικο το ολο τοπικ, ηρθε και η κοπελια που κατουραει μωρα μεσα στη λεκανη και το απογειωσε!

ζητω το τρολαρισμα!:spin::spin:

Senior Member
    εγω φοβαμαι παντως μη γελατε, μπορει να γινουν πολλα σαν τα στρουμφακια και να κανουν χωριο :sniffle:

Junior Member
    ειστε ελλεινές και κομπλεξικές εγω μονο αυτό εχω εχω γιατι για εσας μπορει να ειναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα και να μην ξέρετε τι γίνεται γύρω σας και να μην σκέφτηκε κανείς αν το κοριτσάκι που ξεκίνησε το topic εχει ανάγκη απο ψυχολογική υποστήριξη και μόνο. όπως θα κρίνει ο Θεός την ίδια όταν έρθει η ώρα θα κρίνει κι εσάς

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast