Results 121 to 135 of 239
Thread: δεν ξερω καν γιατι γραφω εδω
-
17-06-2011, 22:15 #121
Λοιπον κοριτσια, ας ηρεμησουμε γιατι οπως διαβασατε στο ΛΙΝΚ που ειχε βαλει χθες η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ο σκοπος του ειναι να κανει μπαχαλο το φορουμ.
και οποια δεν το διαβασε οριστε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_(%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4 %CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF)
- 17-06-2011, 22:15 #122
Originally posted by mitsokolo
υγ: Click θελω τις απαντησεις σε πμ.
Ουτε μια απαντηση απο τις 3?
17-06-2011, 22:17 #123
διαβαζεις μια κοπελα που γραφει, δεν με νοαιζει για εμενα, δεν με νοιαζει αν στεναχωρεθω, δεν με νοιαζει να με πιασουν τα ψυχολογικα η αν δεν μπροω να κανω αλλο παιδι .. με νοιαζει να μην στεναχωρησω την μαμα μου, με νοιαζει που μονο πικρες παιρνει απο εμενα ..
κανεις δεν εσωσε σημασια σε αυτο, παρα μονο αν στεκει η οχι το ποστ.
ολοι κοιταζουν να την χαρακτηρισουν φονισα, λες και εμεις ειμαστε αγιοι για να κρινουμε τους αλλους ...
17-06-2011, 22:17 #124
Originally posted by zwhtsa
Originally posted by click
ηταν που ηταν κωμικοτραγικο το ολο τοπικ, ηρθε και η κοπελια που κατουραει μωρα μεσα στη λεκανη και το απογειωσε!
ζητω το τρολαρισμα!:spin::spin:
οσο για το κατουρημα μωρων στη λεκανη ..
δυστυχως θελω να σε πληροφορισω πως η μαμα μου απεβαλε ετσι σχεδον 2 μηνων ... ειχε δυσκολη εγκυσονη και ενω ο γιατρος της ειχε πει να προσεχει η μαμα μου αποφασισε να κανει τα χαλια στο σπιτι και να τα τιναξει .. την επιασαν πονοι, αιμοραγια και στην τουαλετα εβγαλε κομματια και μαζι 'εφυγε' και το εμβρυο.. και ηταν το πρωτο της παιδι ..
το 1973.
βεβαια μπορεις να πεις οτι ειναι και αυτο ψευτικη ιστορια ....
αλλα η θεια μου δεν ηταν παθολογικη ψευτρα.
και επισης δεν περιεγραψε την αποβολη της σαν "αβγουλακια στη λεκανη"
κουραστηκα. μπορουσες να πεις την αποψη σου χωρις να σχολιαζεις τις αποψεις των αλλων.
17-06-2011, 22:19 #125
Mitsokolo μου,
για πιο λογο να κανει μπαχαλο το φορουμ πραγαμτικα δεν καταλαβαινω ...
ουτε εβριζε ουτε μιλουσε ασχημα σε καποιον,
σορυ και ολας αλλα εσεις πεσατε να την φατε χαρακτιριζοντας την φονισα ...
λες και δεν ειναι γεγονοτα που συμβαινουν καθημερινα δυστυχως βεβαια ..
και εγω εχω τυχει να φοβηθω για μια ατυχη στιγμη και να παρω τεστ εγκυμοσυνης και ολο φοβο μεχρι να βγει το αποτελεσμα να προσευχομαι να ειναι αρνητικο .. γιατι δεν ημουν σε θεση να το κρατησω, και δεν θα το κρατουσα και ολας ..
17-06-2011, 22:20 #126
γιατι θιγεσαι δεν μπορω να καταλαβω. δεν σχολιασα την απαντηση σου, ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει, αρκει να μη νειναι εγωιστης και να θεωρει πως μονο η δικη του αποψη ειναι σωστη.
τωρα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ..
μονο αυτο εχω να πω. και τελος
17-06-2011, 22:20 #127
παντως κλικ μου εσυ τωρα προκαλεις μπαχαλο στο συγκεκριμενο ποστ .... με το τροπο που απαντας και οχι η βιβιαν
17-06-2011, 22:23 #128
click δεν ειχα ιδεα μιλαμε! που να παρω χαμπαρι, απλα επειδη περναω εγκυμοσυνη και ολα οσα μαθαινω ειναι φρεσκα και τα ζω καθημερινα, εκανε μπαμ οτι παιζει δουλεμα, και τα'παιξα
μαθαινει οτι ειναι εγκυος στην τριτη εβδομαδα (που κανονικα στην 4η ερχετε η καθηστερηση) και μετα απο 1-2-3 μερες δειχνει το τεστ και η Β'χωριακη γοναδοτροπινη (αιματολογικη)
εκανε υπερηχο στην τεταρτη εβδομαδα και δεν ειδε καρδια ουτε εμβρυο , εμενα 5 εβδομαδων φαινοτανε μια κουκιδιτσα! και καρδουλα ακουσαμε στην 7!
αλλα μπορει να ειναι ολα και στην φαντασια μου! γιατι εχει το γαματο βιβλιο της εμβρυολογιας και ξερει καλητερα απο μενα γιατι σπουδαζει ιατρικη
ασε που πρεπει να αλλαξω και γιατρο, λες να πηγα σε παθολογο? λεω και γω! καλα ειδα που μου εβαζε το στηθοσκοπιο στον κολπο.
ζηταω δημοσια συγνωμη Βιβιαν και να εισαι καλα στην υγεια σου
17-06-2011, 22:23 #129
με εχεις κουρασει απιστευτα, αν δεν εχεις τον τελευταιο λογο δεν αντεχεις και συνεχιζεις να τρεχεις πισω απο ποστς που δε σου αρεσουν. πες οτι θες. οτι κανω μπαχαλο, οτι εχω τη μυγα, λεγε ο,τι θες αρκει να σταματησεις καποτε. παρε τον τελευταιο λογο ειναι ολος δικος σου, ειδικα σε αυτο το τοπικ, χαρισμα σου
17-06-2011, 22:25 #130
δεν θελησα ποτε να εχω τον τελαυταιο λογο,
μου φαινεται πως οτι λες το λες για τον εαυτο σου ... εγω δεν ειπα οτι δεν μο υαρεσει το ποστ. . οπως βλεπεις ουτε εβρισα ουτε τπτ την κοπελα που εκανε το πσοτ .. αλλος-οι ειναι αυτος-οι που ενω λεει πως ειναι ψευτικο το ολο σκηνικο συνεχιζει να απανταει- αν
απορω ομως γιατι τοσο μισος πραγματικα ..
17-06-2011, 22:27 #131
αντε βιβιαν .... την γλιτωσες τα εβαλαν μαζι μου τωρα ...
μηπως τελικα δεν εχεις με τι να ασχοληθεις και ψαχνεις για 'φασαριες' ?
17-06-2011, 22:27 #132
ζωητσα μου επειδη ειναι ενα πολυ ευαισθητο θεμα η εκτρωση , μπηκαν τοσες κοπελες πεσανε πρωτα να βοηθησουν να την αποτρεψουν , εγω ειδικα την πρωτη μερα ταραχτηκα τοσο πολυ με το πως χαρακτηρισε την κατασταση της , χθες η κοπελια εκλεγε πραγματικα και αναγκαστικα να της μιλησω, τι καταστασεις ειναι αυτες δεν ειναι μπαχαλο? :puzzled:
17-06-2011, 22:30 #133
ρε παιδια ο καθενας δεν εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει με τη ζωη του? εμενα δεν μου αρεσαν οι εκφρασεις τυπου 'φονισσα'
και εγω πιστευω στο θεο και παω στην εκκλησια και νηστευω και προσπαθω να μην κανω κακο με τις πραξεις και τα λογια μου στους αλλους, αλλα οχι δεν θεωρω καποιον φονια που θελει να κανει εκτρωση γιατι δεν ειναι στη σωστη ηλικια, και προσωπικη κατασταση ετοιμος ..
17-06-2011, 22:33 #134
Originally posted by zwhtsa
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μισος για αυτην την κοπελα πραγαμτικα ρε παιδια ..
αν δεν σας ηξερα θα ελεγα πως υαπρχει ενας ιχνος ' ζηλιας' γιατι σας ετυχε και εσας εγκυμοσυνη και δεν ειχατε τη δυναμη να πειτε δεν μπροω να το κρατησω στην ηλικια και στην φαση που ειμαι και αποφασιζωνα το ριξω..
γιατι πια τοσο μισος σε αυτη την κοπελα? δεν μπροω να το καταλαβω ... οκ της εγινε μια στραβη γιατι πρεπει ωποσδηπτοε να το κρατησει το παιδι δεν μπορω να το καταλαβω. ελεος δλδ. μπορει καποια απο εσας να της εγκυηθει οτι ολα θα πανω καλα? οτι θα μπορεσει να συνεχιζει τις σπουδες της? οτι θα μπορεσει να το μγαλωσει μονη?
και σταματηστε πια να σχολιαζετε αν ειναι αληθινο η οχι το ολο τοπικ ... το θεμα ειναι πως μαι εγκυος κοπελα στα 20 αποφασιζει να μην ρκατησει το παιδι ... και οχι αν ειναι αληθεια αυτο που λεει
και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δλδ να μην ειναι αληθεια? πιο το νοημα να πει ενα τεοιο ψεμα? να δημιουργησει ολο αυτο το παραμυθι? οπως ειπε την τριτη κανει εκτρωση... ειναι δεν ειναι αληθεια το θεμα τελειωνει εκει
Και ξέκολλα επιτέλους λίγο απτο θέμα αυτο καθαυτό, εγω δεν εξέφρασα καν θέση για την εκτρωση γενικότερα, και ουτε η κλικ ουτε η μιτσο την ειπαν φόνισσα...ελεος δλδ
Και στο κάτω κάτω δικαίωμα μας είναι να αμφισβητούμε όποιον θέλουμε, όπως ακριβως δικαίωμα σου είναι να "τρως" όποιο παραμύθι γουστάρεις...Σου την είπε καμια μας που απάντησες σοβαρότατα στο θέμα? Εσυ γιατι ασχολεισαι με τις δικές μας απαντήσεις?
17-06-2011, 22:33 #135
αυτο το ''φονισσα'' το ανεφερες 2 φορες, ποιος το ειπε? :question:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή