δεν ξερω καν γιατι γραφω εδω - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 239
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by vivian20
    ειμαι ιδιαιτερος ανθρωπος, ειμαι περιεργη, αντισυμβατικη, όχι συνηθισμενη. Αλλα ειμαι απολυτα αληθινη και δεν εχω αναγκη να το πιστεψετε. Δεν θα επιδιωκα ποτε να κανω φιλιες από το internet καν ποσο μαλλον ατομα με τα οποια δεν ταιριαζω σε ηλικιακα, σε θεματα αποψεων ή ακομη και σε μορφωτικο επιπεδο.
    δεν τα σχολιάζω....δεν τα σχολιάζω λέμε!!!γιατί θα πω καμιά βαριά κουβέντα ........

Senior Member
    παραδοξως και εγω ειχαπ ερασει αρχιτεκτονικη στη πατρα ... αλλα πηρα μεταγραφη για το βολο δεν μου αρεσε ..
    βεβαια καθε χρονο ερχομαι στο καρναβαλι και περναω σουπερ..

μηπως τελικα ειμαι για τα καρναβαλια? αρχιζω και ανησυχω ....

Originally posted by mitsokolo
    http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0
    Nai nai naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    δεν ασχολουμαι αλλο. κομπλεξικες.
    Μηπως "λυπαμαι,δεν σας διαβαζω αλλο" ;
    Να γινετε φιλες ρε.ταιριαζετε με την εν λογω.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ.

Senior Member
    Αλικακι στα ποσα εμεινες? γιατι το εσβησε το ποστ :lol: :lol:

Senior Member
    οκ. περιμενω.

Senior Member
    ωπ το Σκαρλετακι μας! τι κανεις καρδουλα μου? μυριστηκες παρτακι και ηρθες ε? πονηρουλα

Ρε το έσβησε το γραπτό νομίζω...η εγω δεν βλέπω?
    Καλά πάντως αν απηυδησε, μας βαρέθηκε και αποχωρεί απτο φορούμ κοριτσια ΣΟΡΡΥ αλλά θα το χρεωθώ εγώ...Με το συμπαθειο αλλά θα το θεωρησω προσωπική επιτυχία:cul:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by AliceSante
    κατσε one...εγω ακομα βαθμολογω το γραπτο του Καϊλα!!!!
    Αλις φτου σουυυυυυυυυυυυ,δεν έβαλες καλό βαθμό στο κορίτσι κ τα έσβησε όλα!!

Senior Member
    Πάντα σε ότι αφορά τον τομέα της ψυχολογίας γράφω και προσπαθώ να βοηθήσω όπως μπορώ. Με ότι μέσο διαθέτω. Με καλή διάθεση και οπλισμένη με άπειρη υπομονή. Για τον αντίλογο που ξέρω εκ των προτέρων ότι θα έχω. Αλήθεια, αφού αναζητάτε μία δεύτερη γνώμη, μία απάντηση, ένα κάτι τέλος πάντων, γιατί έχετε πάντα στην άκρη της γλώσσας σας μία δικαιολογία, ώστε να αναιρέσετε την παραίνεση του καλοπροαίρετου αναγνώστη σας? Έτσι, για να γίνεται κουβέντα? Ίσως για να τα πείτε και να ξαλαφρώσετε? Εσείς ξέρετε την απάντηση...
    Ήμουν η πρώτη που υπερασπίστηκε τη Βίβιαν, γιατί σοκαρίστηκα με το πόσο ωμά της παρέθεταν τις συνέπειες από μία άμβλωση και μία σειρά από θρησκοληψίες, χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα. Μετάνιωσα? Ναι. Γιατί βλέπω ότι πολλοί γράφουν για να γράφουν. Δε στέκομαι στο πόσο αληθινά είναι τα περιστατικά που περιγράφονται εδώ. Πάντως σε πολλές περιπτώσεις κάτι μου "βρωμάει", εκ των υστέρων πάντα, και νιώθω το θύμα, που κατανάλωσε χρόνο και φαιά ουσία, ώστε να βοηθήσει στο πρόβλημά τους, αληθινό ή ψεύτικο. Σε αρκετές περιπτώσεις αποδείχθηκε ψεύτικο. Και για να απαντήσω στη Ζωίτσα, ψέμματα λένε όσοι επιθυμούν διακαώς να τραβήξουν την προσοχή εδώ, όπου είναι ανώνυμοι. Στην πραγματική τους ζωή ίσως και να μην έχουν ποτέ αυτή την ευκαιρία. Τρολ, ξε-τρολ δεν ξέρω, αρρωστημένες όμως προσωπικότητες είναι σίγουρα.
    Για τη Βίβιαν δεν ξέρω ακόμη με σιγουριά. Αν ήμουν πάντως στη θέση της, θα έκανα τα εξής: Δεν θα ανέλυα το πρόβλημά μου σε μία σειρά αγνώστους, που με έχουν στημένη στον τοίχο και με πυροβολούν, δεν θα συνέχιζα την ιστορία, θα κοιτούσα να σβήσει το θέμα όσο πιο αθόρυβα γίνεται και θα ασχολούμουν με το πώς να συνεφέρω την τραυματισμένη μου ψυχή, δεν θα παρέθετα λεπτομέρειες, πχ οικονομικές, ώστε να ερεθίσω ακόμη περισσότερο άτομα που έχουν θέμα με το ζήτημά μου και κυρίως θα κοιτούσα να ξεμπερδεύω με αυτό το θέμα γρήγορα, χωρίς περιττές χρονοτριβές και χωρίς πάταγο.

Senior Member
    ava, κακως νιωθεις θυμα!!!
    οταν καποιος ειναι οπως το συγκεκριμενο προσωπο θεωρω οτι η πιο καταλληλη εντιμετωπιση ειναι η
    " ειπε ο γιατρος να λεμε ναι"!!

απο κει κ περα, επειδη το θεμα που εθεσε ειναι υπαρκτο κ επειδη μπορει να το βιωνουν αλλα μελη που δεν το συζητουν, θεωρω οτι καλως ειπωθηκαν καποια πραγματα επι τη ευκαιρια, για ευνοητους λογους.

Senior Member
    Μερικές φορές smart μου, δεν έχει νόημα να μιλάμε. Δυστυχώς το καταλαβαίνω κατόπιν εορτής. Πού θα μου πάει, θα γίνω κι εγώ κάποια στιγμή smart enough, η εμπειρία θα μου δείξει το δρόμο..
    Και να τονίσουμε εδώ ότι δε μιλάμε για την κοπέλα που δημιούργησε το συγκεκριμένο θέμα, μιλάμε για κάτι άλλο, δικό μας. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων..

Senior Member
    χα!!
    ισως ΠΟΤΕ δεν εχει νοημα να μιλαμε αλλα στο γραπτο λογο δε θα χαμε αλλο τροπο να επικοινωνησουμε :P

κ οπως ειδες κ εγω αυτο το smart enough αναρρωτιεμαι αν θα ρθει ποτε....

Senior Member
    Μερικές φορές νιώθω τόσο, μα τόσο ηλίθια! Θα μου πεις, μερικές φορές είσαι τόσο, μα τόσο ηλίθια! Κάθομαι και σκάω, τα κουβαλάω μέσα μου, προσπαθώ να βρω λύση στο θέμα, το υπαρκτό ή μη και όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να γελάνε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή τους, τότε είναι που μπλοκάρω εντελώς. Γιατί σίγουρα κάποιοι συνάνθρωποί μας γράφουν, αναζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και όχι μόνο για θέματα διατροφής. Κι εγώ η ίδια έχω γράψει παλιότερα, σε στιγμές απελπισίας, περιμένοντας πώς και πώς τις απαντήσεις, αλλά το εννοούσα, περίμενα τις απαντήσεις και τις λάμβανα σοβαρά υπόψιν μου. Αυτό το περί τρολ τώρα το άκουσα και κατάλαβα πολλά για πολλούς εδώ μέσα. Αν όχι τίποτε άλλο, λύθηκαν κάποιες απορίες μου. Και γιατί γράφουν αυτοί που γράφουν αυτά που γράφουν και γιατί λαμβάνουν τέτοιου είδους απαντήσεις. Γιατί, η αλήθεια είναι, ότι σε μένα δεν απάντησε ποτέ κανείς με αυτό τον ειρωνικό τρόπο.

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast