Mike and Molly: Πρωταγωνιστές υπερφαγικά άτομα σε τηλεοπτική σειρά..!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    όχι δεν μπόρεσα..προσπάθησα αλλά...
    Τώρα ελπίζω μόνο να το δείξουν στην τηλεόραση..

Senior Member
    Ανανεώθηκε και για 2η σεζόν και αρχίζει από την επόμενη Δευτέρα... δε το έχω τσεκάρει ακόμα αλλά κατεβαίνει τώρα που μιλάμε.

Λίγο off topic, για πείτε τι βλέπετε από αμερικάνικες σειρές;

Εγώ φέτος συνεχίζω σίγουρα τα How I met your mother, Sons of Anarchy, Big Bang Theory, Dexter, House, Californication kai Game of Thrones... πολύ πράμα!!!

Senior Member
    Bing Bang Theory(Θεοι),Two & Half Men (με Charlie Sheen εννοειται), Law&Order, CsI, Greys Anatomy, Damages και αγαπημενη (ανκαι τελειωσε) το Boston Legal.

Senior Member
    Ι'm on a drug! It's called Charlie Sheen! I've got Adonis DNA and tiger blood!!!!! ΘΕΟΣ!

Senior Member
    how i met your mother
    criminal minds
    desperate housewifes
    fringe
    modern family
    alphas
    nip tuck
    supernatural
    Mike & Molly

παλιοτερα εννοειται lost, 24, prison break, heroes
    και κατα διαστηματα για να περναει η ωρα lie to me, the listener

μηπως εχω προβλημα?????

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Ι'm on a drug! It's called Charlie Sheen! I've got Adonis DNA and tiger blood!!!!! ΘΕΟΣ!
    Tiger Blood :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Οντως Θεος.Στο Two & a Half Men εδινε ρεσιταλ.

Senior Member
    Δε το βρίσκω υπερβολικό Konina, αν δε βλέπεις TV μαξ μια ώρα τη μέρα να σπαταλάς(αν κι εγω τα βλέπω συνήθως μαζεμένα μέχρι το ξημέρωμα, σπάνια να κάτσω να δω ένα επεισόδιο...)

Εγω πάντως έχω κι άλλα που δε βλέπω και τα αφήνω για καλοκαίρι, ΚΑΜΜΕΝΗ περίπτωση(π.χ. It's always sunny in Philadelphia, Fringe, The League)

Όσο από παλιά έχω δει PB, Heroes, The Wire, 24, αρκετές σεζόν Office mέχρι που το βαρέθηκα, Sopranos κ.α.

Senior Member
    Originally posted by karen1985
    Ελαφάκι δεν τα κατάφερες τελικά βρε? αχ αχ..

mitsokolo τωρα ειδα που θες υπότιτλους.. sorry! αν θες ακόμα, ειδοποίησε με!

χαχαχα Καρεν μου δεν πειραζει! την πρωτη σεζον την εχω τελειωσει εδω και πολυ καιρο! μεσα σε μια εβδομαδα!
    γαματο ηταν! λατρευω το χιουμορ και τον αυτοσαρκασμο , ειχε και μια δοση του εαυτου μου μεσα και δεν ηταν και δυσκολο να κολλησω!
    αν εχεις τιποτα παρομοιο ριχτο ετσι? η την 2η σεζον!
    δεν ειμαι τν. junkie αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη τη χτuπαγα αλλη μια σειρουλα :P :P :P :P

Senior Member
    η 2η σεζόν ξεκινάει οσονούπω.. αν θες χαλαρή σειρά με χιούμορ κ πλάκα, που σαρώνει τώρα στο αμέρικα,

θα σου πρότεινα Modern Family, έχουν παιχτεί 2 σεζόν 20 λεπτα επεισοδιάκι έχει..

προσπάθησα να σου βρω καλό τρειλαράκι όπως στο mike and molly αλλά δυστυχώς το τρέιλερ πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά,

δοκίμασε 4-5 επεισόδια έχω ρίξει πολύ γέλιο γενικά...

http://www.youtube.com/watch?v=PyUNRWJg0P8

Αν θες άλλου τύπου σειρά, περιπέτεια, δράση ρομάντζο πες, είμαι series junkie... καλή προβολή!

Senior Member
    Φίλιππε λυπάμαι αλλά σαν και εμένα καμμένη δεν είσαι με την καμία.. έχουμε και λέμε(από αυτές που τρέχουν και δεν έχουν τελειώσει..

Βοnes, Californication, Chuck, Cougar Town, Dexter, Fringe, Glee, Greys Anatomy, How i met your mother, mike and molly, modern family, Supernatural, Bing Bang theory, Desperate Housewifes, Game of thrones, Entourage, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, True Blood, White Collar... και σίγουρα ξεχνάω...

όποιος θέλει λοιπόν συμβουλες για σειρές pm! Φίλιππε αν θες τσέκαρε modern family και white collar, πιστεύω θα σ αρέσουν :)

Senior Member
    χμμμμ θα το τσεκαρω ευθυς αμεσως! :P ευχαριστω serious junkie Μου! απο σενα θα προμηθευομαι, θα εισαι το τβ-βαπορακι μου χαχαχα
    θα δω και θα σου πω εντυπωσεις! :roll:

Senior Member
    Bρε παιδια ποτε προλαβαινετε κ τα βλεπετε ολα?Ποτε πατε για δουλεια?Ποτε κανετε τις δουλειες σας?Εγω για να μπω στο φορουμ εχω 1 χρονο να ανοιξω τηλεοραση κ δεν ξερω απο ποτε εχω να πιασω στο χερι μου βιβλιο!Κ κοιμαμε κ πολυ λιγες ωρες!Δεν μου φτανει η μερα!

Senior Member
    είναι πολύ απλό γλαύκη μου.. εγώ τις περισσότερες τις άρχισα σαν φοιτήτρια.. και τις συνεχίζω τώρα ως άνεργη.. δεν έχω παιδιά σκυλιά υποχρεώσεις.. υπάρχει μόνο χρόνος για τέτοια πράγματα..
    μακάρι και εγώ να μην προλάβαινα να βλέπω..!!

Senior Member
    εγω τα εβλεπα ως φοιτητρια, ως ανεργη, ως εργαζομενη, και οτι αλλο...

απλα εχω ακυρωσει τελειως την ελληνικη τιβι, βλεπω μονο αυτα κ προσπαθω να τα ενσωματωσω σε ηδη υπαρχουσες δραστηριοτητες... πχ το 24 ειδα κ ολες τις σεζον σε 5μερα πακετα μινι διακοπων στο εξοχικο με τον αντρα μου που αντι να τρωμε οτι επαναληψη ειχε η τηλεοραση, βλεπαμε αυτα.... απο εκει κ επειτα κατεβαζω καθημερινα οτι βγαινει απο τις αγαπημενες μου σειρες κ το βραδυ πριν κοιμηθω, αντι να κανω ζαπινκ βλεπω αυτο... πιο παλια τπου ειχα χρονο το εκανα κ το μεσημερι...ή τις βαζω όταν σιδερωνω....τωρα προσπαθω να τα βλεπω κ οταν κανω διαδρομο(μαλλον το αντιθετο, να κανω διαδρομο οσο τα βλεπω), οποτε ετσι συνδυαζω 2 πραγματα ταυτοχρονα κ δεν βαριεμαι(το διαδρομο ή το σιδερο :duh: )....

αν κατσεις κ σκεφτεις ποσο χρονο αφιερωνουμε στην τηλεοραση χωρις να το καταλαβουμε με ζαπνικ, πριν κοιμηθουμε, σιδερωνοντας κ αλλα πολλα, θα εκπλαγεις...
    εγω συνολικα βλεπω περιπου 1 ωρα τη μερα κ αυτο οχι καθε μερα...

Senior Member
    επισης να τονισω κατι πολυ σημαντικο στο modern family παιζει ο θεικος ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ!!!!!!!κ ενα εχω να δηλωσω.... για 60αρης ειναι γοητευτικοτατος!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast