Results 31 to 43 of 43
-
22-09-2011, 01:31 #31
ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ ε;;;; Το παιδικό και φοιτητικό μου πρότυπο!!! Δε ξέρω αν θέλω να τον δω σε άλλο ρόλο...
Εγω πάντως δε δυσκολεύομαι να βρω χρόνο για να δω οτι θέλω καθόλου Γλαύκη. Χρόνια παρακολουθώ σειρές στον υπολογιστή ενώ ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα online, π.χ. δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για μένα όση ώρα είμαι στο φόρουμ ή κάνω κάτι άλλο να παίζει ταυτόχρονα και μια σειρά. Τηλεόραση δε βλέπω ποτέ εκτός από αθλητικά μαζί με παρέα. Κατα τ'άλλα πέρα από τη δουλειά μου(που για 3 μήνες ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και τώρα κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς ακόμα) δεν έχω άλλες υποχρεώσεις καλώς ή κακώς, ούτε οικογένεια ούτε κοπέλα, κοιμάμαι και από φυσικού μου λίγες ώρες τη μέρα οπότε από χρόνο άλλο τίποτα.
Το παράδοξο σχετικά με το χρόνο μου είναι οτι πιο παλιά και ενώ ήμουν λιγότερο ενεργός ένιωθα το χρόνο πιο πιεστικό... δλδ πέρσι τέτοια εποχή χωρίς να έχω γυμναστική, μαγείρεμα, ψώνια, συναντήσεις με φίλους που κάνω φέτος σχεδόν καθημερινά ο χρόνος μου ήταν πιο περιορισμένος νομίζω. Μυστήρια πράγματα...
- 22-09-2011, 12:26 #32
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by karen1985
Φίλιππε λυπάμαι αλλά σαν και εμένα καμμένη δεν είσαι με την καμία.. έχουμε και λέμε(από αυτές που τρέχουν και δεν έχουν τελειώσει..
Cougar Town, Fringe, Greys Anatomy,, Desperate Housewifes, Game of thrones, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, White Collar... και σίγουρα ξεχνάω...
όποιος θέλει λοιπόν συμβουλες για σειρές pm! Φίλιππε αν θες τσέκαρε modern family και white collar, πιστεύω θα σ αρέσουν :)
csi Las Vegas,new York,Maiami
Gossip Girl
Being erica
House Md
Brothers and sisters
Βody of proof
V
Lost girl
ξεκίνησα για φέτος να βλέπω σαν καινούρια το The secret circle και το the nine lives of Chloe King και εγώ σίγουρα ξεχνάω πολλές μόλις αρχίσει κανονικά η σεζόν και αρχίσω να τις κατεβάζω θα τις θυμηθώ :D
και πέρσι έβλεπα και αρκετές άλλες που κόπηκαν ή σταμάτησαν και κάθε μισή σεζόν (από απρίλη και μετά μέχρι Αύγουστο περίπου) βλέπω όσες σεζόν βγάζουν και φυσικά περιμένω άλλο μισό χρόνο για να δω την συνέχεια :D και σίγουρα έχω βρει αρκετές ακόμα που μου αρέσουν αλλά επειδή δεν βγάζουν ελληνικούς υπότιτλους βαριέμαι να τις δω με αγγλικούς :D
Γλαύκη μου και εγώ επίσης δεν δουλεύω άρα έχω όλη την ημέρα στην διάθεσή μου,αν και συνήθως τις βλέπω το μεσημέρι που ξαπλώνει ο άνδρας μου (εγώ πολύ σπάνια θα κοιμηθώ μεσημέρι ) έτσι 2 ώρες περίπου που κοιμάται εγώ προλαβαίνω να δω 3 επεισόδια!Και επίσης πολλές φορές το βράδυ επειδή ξαπλώνω νωρίτερα και η τιβί δεν έχει τίποτα χαζεύω κάποια σειρά στο λαπτοπ και φυσικά όταν σιδερώνω :D
22-09-2011, 12:53 #33
σ' άρεσαν το secret circle και chloe king? τα έχω στα υπόψιν μου για να δω..!!
έτσι είμαι και εγώ ακριβώς konina.. έχω κόψει την ελληνική τιβι..
μου λένε ποπο εσύ καίγεσαι με τις σειρές... και τους απαντάω εσείς καίγεστε στην ελληνική τιβι, που είναι χειρότερο..
από το 2005 που άρχισα λοστ και μετά prison, ανακάλυψα ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην ξένη τηλεόραση, ούτε διαφημίσεις, ούτε επαναλήψεις, ούτε κόψιμο στη μέση στη σεζόν.. τέλος.. νομίζω πρέπει να ανοίξω καινούριο θεματάκι για να συζητάμε, τι λέτε?
22-09-2011, 13:11 #34
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
karen το secret circle ένα επεισόδιο έχει παίξει (απόψε νομίζω το δεύτερο ) εμένα μου άρεσε,η Chloe king όχι τόσο πολύ αλλά καλό είναι για να περνάει η ώρα :D
22-09-2011, 21:09 #35
Παιδια εγω ξυπναω 8 παω για δουλεια 9,30-10 και σχολαω 5.Αν δεν εχω ψωνια ξαπλωνω λιγο το μεσημερι.Μετα παω στο αλλο μας μαγαζι μεχρι τις 9.Αν εκεινη την ωρα δεν εχω δουλεια μπαινω στο φορουμ.Μπορει να το εχω ανοιξει κ να μην εχω διαβασει τιποτα.Γυριζω σπιτι αν δεν εχουμε προβα με το θεατρο κ μαζευω,ποτιζω,ταιζω το σκυλι κλπ.Που ορεξη για τηλεοραση μετα?Σπανια θα δω καποια καλη ταινια στη νοβα.Μονο περσι ειχα κολλησει με το νησι κ Δευτερα ειχα καθιερωσει σιδερο κ τηλεοραση κ μονο αν εχανα ενα επεισοδιο το εβλεπα στο λαπτοπ,αλλα δεν με ευχαριστει.Οπως κ ταινια δεν χανω να βλεπω ποτε στον κινηματογραφο κ οχι στο βιντεο.
22-09-2011, 21:49 #36
Κουραστική ακούγεται η ρουτίνα σου Γλαύκη....
In other news, το σήκωσε η κοπελιά μας!!! Γιατί το ταλέντο δε κοιτά κιλά!!!
Emmies 2011
Outstanding Lead Actress In A Comedy Series 2011 > Melissa McCarthy as Molly Flynn
Mike & Molly
Outstanding Lead Actor In A Comedy Series 2011 > Jim Parsons as Sheldon Cooper
The Big Bang Theory
Outstanding Supporting Actress In A Comedy Series 2011 > Julie Bowen as Claire Dunphy
Modern Family
Outstanding Supporting Actor In A Comedy Series 2011 > Ty Burrell as Phil Dunphy
Modern Family
Outstanding Comedy Series 2011 > Modern Family
ABC
Outstanding Lead Actress In A Drama Series 2011 > Julianna Margulies as Alicia Florrick
The Good Wife
Outstanding Lead Actor In A Drama Series 2011 > Kyle Chandler as Coach Eric Taylor
Friday Night Lights
Outstanding Supporting Actress In A Drama Series 2011 > Margo Martindale as Mags Bennett
Justified
Outstanding Supporting Actor In A Drama Series 2011 > Peter Dinklage as Tyrion Lannister
Game Of Thrones
utstanding Drama Series 2011 > Mad Men
AMC
23-09-2011, 01:15 #37
Είναι εξαιρετική η Melissa, εξαιρετική και η σειρά.. γελάω πολύ με την αδερφή της victoria.. μόλις την δεις και εσύ φίλιππε περιμένουμε εντυπώσεις..!!
μπράβο στην μελίσα, άξια!!! τις έφαγε όλες λάχανο.. ole!
24-09-2011, 23:22 #38
Βρε παιδιά εσεί που βλέπετε τις ταινίες ξέρετε και να τις κατεβάζετε(λογικό να μου πείς..)
προσπάθησα και εγώ αλλα μάταια..
Σαν πρώτο βήμα κατέβασα το utorrent μετά απο το subs4free και τους υπότιτλους.
Στη συνέχεια πήγα να κατεβάσω και την ταινία αλλα λέει τα windows δεν αναγνωρίζουν το αρχείο...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει??
όποια βοήθεια δεκτή γιατί έχω πελαγώσει..(δεν τα πήγαινα και ποτέ καλά με τους υπολογιστές) :smug:
25-09-2011, 22:20 #39
Απ'ότι καταλαβαίνω δεν ανοίγει το .torrent αρχείο που κατεβάζεις από το utorrent, σωστά;
Για να "καταλάβουν" λοιπόν τα windows με τι πρόγραμμα το ανοίγουν θα κάνεις δεξί κλικ πάνω στο αρχείο που κατέβασες και "Ανοιγμα με..."(Open with...) και θα διαλέξεις το utorrent.exe και να προσέξεις να είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι από κάτω που λέει να χρησιμοποιεί πάντα το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ανοίγει αρχεία τέτοιου τύπου.
Αυτά νομίζω, για οτι άλλο ρώτα
26-09-2011, 11:20 #40
οκ filippara!ευχαριστώ!τώρα μου ανοίγει... :thumbup: :thumbup:
03-10-2011, 12:54 #41
Είδα κάποια επεισόδια από Mike&Molly, δε μου άρεσε ιδιαίτερα... κοίταξα όμως και το Modern Family το οποίο είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον.
03-10-2011, 13:43 #42
χαχα!! Θεά η Vergara..!! Έχω δει τις 2 πρώτες σεζον και τα σπάει η σειρά! εκτός από vergara, έχει και πολύ γέλιο :PP
28-10-2011, 11:00 #43
http://www.1channel.ch/tv-918041-Mike-Molly/ δεν εχει υποτιτλους. Εχει εδω επισοδεια. Επιλεξτε το "putlocker" αν υπαρχει σαν συνδεσμος. zshare.net η megavideo.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια