ποια ειναι η σωστη αρχη τελοσπαντων....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

ποια ειναι η σωστη αρχη τελοσπαντων....

...οσο αγνοω το προβλημα περιμενοντας καρτερικα για το 'κλικ', αυτο παραμενει στα ιδια ακριβως επιπεδα.. σχολη,δουλεια,χομπι,σχεσει� �, και... διαλλειμματα για να κανουμε κ κανα υπερφαγικο. πλεον μεχρι και 10 λεπτα ξεκλεβω απο ωρες τις μερας για να ειμαι πιστη στην βουλιμια μου. πανευκολο που ειναι!!!

αλλες μερες βασανιζομαι, προσπαθω να με δω σαν αυτο που ειμαι,σαν αρρωστη, αλλα δν μπορω. εχω τα μυαλα στο κεφαλι μου,αντιλαμβανομαι, δεν μπορω να νιωσω ανημπορη η δηθεν αδυναμη οταν παταω στα ποδια μου και εχω την υγεια μου.
    ομως ουτε αυτο ειναι λυση... οσο προσπαθω, τοσο περισσοτερα υπερφαγικα κανω.

να κρατησω την τροφη μεσα μου ειναι αδυνατο.. το κανω την μιση μονο μερα και παλι τα κιλα πανε βροχη..

δεν ξερω αν υπαρχει λυση. μου ρχεται να ειμαι ολη μερα στο ποδι και μετα να παιρνω υπνωτικα για να κοιμαμαι και να μη φαω.
    φοβαμαι οτι θα χασω τελειως τη μπαλα και θα γινω καμια ανορεξικη στο τελος.

ουτε ενα αισιοδοξο ποστ δεν εχω αναρτησει μεχρι τωρα,ντρεπομαι και να σας γραφω...........

η σωστη αρχη ειναι η θεληση και φυσικα να εχεις ενα ανθρωπο δικο σου που να ξερει για εσενα και να μπορει να ειναι διπλα σου τιποτα αλλο...εγω ειμαι βασανιζομαι τα τελευταια 7 χρονια..μιλαμε εκανα 1-4 βουλιμικα επεισοδια την ημεραν και εχω φτασει να κανω μονο ενα και εχει μερες δεν κανω αλλα τρωω ελαχιστα...γιατι βρηκα ενα ανθρωπο διπλα μου και με στηρίζει.....μου θυμωνει, με αγαπα, με φοβιζει και εγω το παλευω!

Senior Member
    Originally posted by justme
    η σωστη αρχη ειναι η θεληση και φυσικα να εχεις ενα ανθρωπο δικο σου που να ξερει για εσενα και να μπορει να ειναι διπλα σου τιποτα αλλο...εγω ειμαι βασανιζομαι τα τελευταια 7 χρονια..μιλαμε εκανα 1-4 βουλιμικα επεισοδια την ημεραν και εχω φτασει να κανω μονο ενα και εχει μερες δεν κανω αλλα τρωω ελαχιστα...γιατι βρηκα ενα ανθρωπο διπλα μου και με στηρίζει.....μου θυμωνει, με αγαπα, με φοβιζει και εγω το παλευω!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::spin::spin ::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin:: spin::spin::spin::spin:

εγω οταν το ειχα πει στον ανθρωπο μου δεν με ειχε βοηθησει καθολου. δεν με εκανε να νιωθω ασχημα, αλλα με εκνευριζε που ταχα μου προσπαθουσε να με εμποδισει οταν ηθελα να ξεσπασω σε βουλιμικο,τον ενιωθα σαν εμποδιο εκεινες τις στιγμες.
    και γενικα ολο μου λεγε φαε-φαε γιατι ειχε συνηθισει οτι τρωω πολυ. παντως καλο δεν μου κανε
    δεν πιστευω οτι ο καθενας που δεν γνωριζει για το θεμα εκ πειρας μπορει να σε καταλαβει και να ναι διπλα σου.
    τους φαινεται χαζο ολο αυτο,ελεγξιμο, οπως μας φαινοταν εμας στην αρχη.. τοσα ξερουν.....

θεληση... οταν υπηρξε θεληση,τοση που την κραυγαζε ολο μου το ειναι,παλι τιποτα δεν κατορθωσα στην τελικη...
    πανε ηδη σχεδον δυο χρονια,πως ξεκινησε ολο αυτο ισα που θυμαμαι...
    δυσκολευουμε τη ζωη μας χωρις λογο...
    νιωθω πολυ χαζη.

αυτο το άτομο μπορει να ειναι μια καλη φίλη δεν χρειαζεται να ειναι γονιος αδερφος αδερφη, εμενα ειναι μια πολυ καλη φίλη μου που τυγχανει ναι ειναι και η φίλη μου...αυτη με στηριξε με στηριζει και αυτη με τρεχει στους γιατρους!!!! απλα βρειτε ενα καλο σας φιλο να ειναι διπλα σας γιατι χρειαζεται..ειναι μεγαλη βοηθεια να ειναι καποιος διπλα σας για στηριγμα

δεν νομιζω οτι μπορω να μοιραστω με κανεναν αυτο που με βασανιζει....
    κριμα :)

δεν γινεται ρε παιδι μου να μην εχεις ενα πολυ κοντινο σου ατομο...μια πολυ καλη φιλη..μπορει εσυ να ντρεπεσε να το πεις.να φοβασαι..αλλα πες το θα νοιωσεις καλυτερα. αληθεια στο λεω..δεν ειναι αναγκη να το πεις face 2 face στειλε το με μηνυμα αλλα πες το!

to eipa se ena filo prin to kalokairi. einai to mono toso exemutho k aksiologo atomo pou kserw. ki omws, to mono p katafera itan na niwsw meionektika. nothing more.

den uparxei mellon.
    mono se mena einai i lusi. an uparxei.

Μπορουμε εμεις απο εδω να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε...μονο και μονο με το να μας μιλας..και εγω το ατομο αυτο που σας λεω το ξερω μονο 3-4 μηνες απλα δεθηκαμε και τις τα ειπα όλα....και συνεχεια ειναι διπλα μου...