Γιατι δεν μπορω να ξαναμπω σε προγραμμα?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

Γιατι δεν μπορω να ξαναμπω σε προγραμμα?

Καλημερα και παλι κι απο μενα...

Τι θα γινει με μενα τελικα? Αυτο σκεφτομουν σημερα οταν ξυπνησα... Εδω και μηνες ολο ξεκιναω, ολο κατι χανω και μετα τα παιρνω πολλαπλασια. Ουτε που θελω να ζυγιστω σημερα, δεν θα το αντεξω αν δω 79 ας πουμε (δεν ειναι και απιθανο...)

Costance, Badgirl, Penelope, Granita, Karamela, Mtsek, Ria και ολοι αλλοι... ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Τι κανετε εσεις, μετρατε θερμιδες? ακολουθειτε ενα συγκεκριμενο προγραμμα?

Θελω να τα λεμε καθημερινα... εγω φταιω που χανομαι απο τυψεις πολλες φορες. Μην με ξεχνατε... Ειμαι καπου γυρω και σας χρειαζομαι...

Senior Member
    Καλημέρα βραζιλιανακι
    Πρωτα απο ολα μην απογοητευεσαι, μην σκεφτεσαι που ειχες φτασει και τωρα οτι πηρες καποια κιλα, σκεψου το σαν μια νεα αρχη, οτι ξεκινας τωρα απο τα κιλα που εισαι και οχι που θα μπορουσες να ησουν αν εκανες οπως ηθελες την διατροφη σου,
    εμένα αυτο με βοηθησε μετα το 10μερο διαλειμμα που ειχα κανει και εφτασα τα 120,1 και μπήκα παλι σε πρόγραμμα

Senior Member
    Ναι καραμελα μου, πρεπει να ξαναμπω σε προγραμμα. Οταν το κανω νιωθω τοσο καλα με τον εαυτο μου, σχεδον ξυπναω νωριτερα το πρωι για να ζυγιστω... Τωρα νιωθω βαρια, δεν ζυγιζομαι προφανως, τρωω πολυ παραπανω αποτο φυσιολογικο και ξεσπαω σε ασχετα πραγματα. Ελπιζω να ξαναμπω σε καθημερινο προγραμμα οσο πιο συντομα γινεται... γιατι καλοκαιριαζει και η ζωη ειναι εκει εξω!!

Senior Member
    Βραζιλαινακι εμενα με θες????
    Θα σου πω το εξης (το χω ξαναπει αλλά δεν θυμαμαι που....): Μετά από μια δυσκολη εγγυμοσυνη (προς τα τέλη της δηλαδη που καθηλώθηκα στο κρεββατι) προσπαθώ να χασω τα κεκτημενα και το προσπαθω (με διατροφολόγο γιατί δεν μπορώ εγω αλλιως). Γραφω σε ενα topic τι τρωω καθε μέρα και τα κιλά είναι κολλημένα από την πρώτη βδομάδα. Δεν απογοητεύομαι (αν και με πιανουν κρίσεις....) και προσπαθώ να τηρώ το προγραμμα όσο καλυτερα μπορώ. αν θες να δεις πανω κάτω τι τρωω be my guest και αν χρειάζεσαι βοηθεία εδω είμαστε. Μιλα καθε μερα θα σε βοηθησει πολύ.... εγω προσωπικά ετσι κρατιεμαι!!!
    καλη αρχη (γιατί αρχη πρεπει να το θεωρήσεις) και εδω είμαστε!!!!

Senior Member
    εγω παντως θα ελεγα να πας σε διαιτολόγο να σου βγαλει μια διατροφη συμφωνα με εσενα, γιατι ο καθε ανθρωπος και ο καθε οργανισμος θελει κατι το διαφορετικο εγω προσωπικα δεν ειμαι υπερ στο να κανεις την διατροφη που κανω π.χ. εγω η η μπαντ η η Πηνελόπη η οποιαδηποτε εδω μεσα διοτι ,μπορει να μην εχεις αποτελεσματα και θα κουραζεσαι τσαμπα:yes:

Senior Member
    @ Angel79 ... φυσικα σε θελω! Γραφεις στο "τι εφαγα σημερα"? Θα μιλαμε καθημερινα, το υποσχομαι!! Οταν χανομαι, χανω και τον ελεγχο μου

@ Karamela... εχω παει τοσες φορες σε διατροφολογους στη ζωη μου που δεν το αντεχω παλι. Θα ακολουθησω καποια απο τις διαιτες που μου εχουν δωσει κατα καιρους και βλεπουμε. Σωστο ειναι αυτο που λες οτι δεν εχει σημασια τι κανει ο ενας και ο αλλος. Απλα την παρακινηση ψαχνω

Senior Member
    οχι γραφω σε αυτο:
    Ημερολόγιο διατροφης & βαρους - νεα αρχη
    μπορείς να γράφεις και εσυ!!!! και να αλλάζουμε απόψεις!!!!

Senior Member
    ok angel το βρηκα, θα γραφω κι εκει!

Senior Member
    Bραζιλιανακι,με εχουν καλυψει τα κοριτσια απο πανω,οσον αφορα το οτι πρεπει να το δεις σαν μια νεα αρχη,εστω κι αν το εχεις ξαναπει,το θεμα ειναι πως ΑΥΤΗ η φορα θα ειναι διαφορετικη,αρκει να το πιστεψεις!

Προσπαθησε να ελεγξεις αυτα που τρως σε στιγμες που λυγιζεις και να τα αντικαθιστας με κατι πιο υγιεινο πχ ενα φρουτακι.
    Σιγα-σιγα θα ξαναμπορεσεις να μπεις σε ενα ρυθμο και δεν θα τρως ολη την ωρα.
    Καλη επιτυχια και μπραβο σου για οτι εχεις καταφερει ως τωρα,12 κιλακια δεν ειναι ευκολη υποθεση

Senior Member
    Ναι πρακτικα ειναι μια καινουρια αρχη! Απο τα 12 κιλα εχω ξαναπαρει τα 5 δυστυχως κι αυτο με πιεζει πολυ ψυχολογικα. Αλλα σκεφτομαι οτι επειδη τα πηρα προσφατα θα ειναι και πιο ευκολο να τα χασω...

Εσυ πως εχεις χασει τοσα κιλα???

Senior Member
    Eγω με τη βοηθεια της διαιτολογου μου που πλεον ειναι και φιλη μου!Με βοηθησε παρα πολυ αυτη η κοπελα,κυριως να μην πεφτω ψυχολογικα!
    Ακολουθουσα διαιτολογιο δηλαδη!

Senior Member
    βραζιλιανακι κι εγω με αυτο παλευω, 2 μηνες διαιτα χαλασαν με 12 μερες παρασπονδιες.. χτες λοιπον επεισα τον εαυτο μου να μη φαω βλακειες για μια μερα, μια μερα μονο... Τα καταφερα.. Τωρα προσπαθω να το κανω για δευτερη μερα.. πειρασμοι πολλοι, συναισθηματικη πεινα μπολικη.. αλλα κρατιεμαι, για μια μερα ακομα

Senior Member
    Καλο κουραγιο και σε σενα λοιπον leny!!! Σημερα πηρα πολυ δυναμη απο ολους εδω μεσα! Ξαναρχιζω την προσπαθεια!

Senior Member
    ευχαριστω.. καλη αρχη.. και μη χανεις την επαφη με το φορουμ, βοηθαει απιστευτα να μενουμε συγκεντρωμενες στο στοχο μας

Senior Member
    Δεν ξερω αν το εφαρμοζεις κ αν σου λεω κατι πολυ γνωστο,αλλα επειδη εγω παντα τρωω πολυ γρηγορα εδω κ 3 μερες ανακαλυψα τη σημασια του να μασας αργα.Μασωντας αργα χορταινω με πολυ λιγωτερη ποσοτητα.Και επισης να τρως τα 3 κυρια γευματα(πρωι-μεσημερι-βραδι) ανα 6ωρο περιπου κ καθε 3 ωρες ενα μικρο υγιεινο σνακ.Αυτο διατηρει τα επιπεδα του ζακχαρου σταθερα κ δεν πεινας.

Page 1 of 2 12 LastLast