Results 46 to 60 of 141
Thread: Σχεση και πιεση
-
13-06-2011, 16:27 #46
Ενοειτε ειναι πανω απο ολα το παιδι και γιαυτο δεν το σηκονω πολλες φορες.
Μου προτεινε να παμε με το παιδι ρεθυμνο σε ενα παρκο με πονι αλλα ειπα ειναι νωρις ακομα.Εγω δεν εργαζομαι αυτος λογο επεμβασης εχει 1 μηνα αδεια.
- 13-06-2011, 18:18 #47
κοπελια ευχομαι τα καλυτερα,,,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι θες μια δευτερη γνωμη αφου κατα βαθος ξερεις τι θα κανεις,,,
απορω πως σκεφτεσαι να πας σε ενα ξενο σπιτι και να βαλεις στην διαδικασια το παιδι σου να παει σε ενα ξενο σπιτι κ να γνωρισει εναν ξενο,,απορω δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!ιμαρτον!!!!!!!κ� �νε κοπελα μου ο,τι νομιζεις αλλα το παιδι σου τι φταιει σε ολα αυτα??????
13-06-2011, 18:22 #48
κ καθεσαι κ εξηγεις στην αδελφη του αν το κανατε η οχι,,,λες κ εισαι κανα ανηλικο εσυ η αυτος κ της λες οτι του εκοφες τα φρυδια,,,με ποιο δικαιωμα σε πηρε τηλεφωνο,,,,ε μα τι...τι να πω,,,,,
]αφηνεις την αδελφη του απο τωρα να ελεγχει,,,
κ ενταξει μπορει να εχει το αγχος της απο το πυρετο που ανεβασε αυτο ομως δεν της δινει το δικαιωμα να σε παιρνει τηλεφωνο,,
13-06-2011, 19:14 #49
Την αδελφη του θα την βαλω στην θεση της οταν πρεπει και οσο αφορα το να παω σπιτι του με το παιδι δεν τον σκεφτικα καν προς το παρον.Ποιος σου ειπε οτι το σκεφτικα αυτος απλα το προτεινε και το γραφω εδω δεν σημαινει οτι θα παω να γνωρησει το παιδι εναν αγνωστο ανθρωπο.
το παιδι θα ειναι περισσοτερο ευτηχησμενο εαν ειμαι και εγω παρα να με βλεπει να λιωνω στην μοναξια.Δλδ τι πρεπει να ζησω την υπολοιπη ζωη μου χωρις συντροφο επειδη εχω παιδι?δεν το καταλαβα αυτο.
ο πατερας του παιδιου μου βρηκε γκομενα μεσα στον μηνα που χωρησαμε και εγω 7 ολοκληρα χρονια ειμουν διπλα στο παιδι και δεν σκεφτικα καθολου την γυναικα μεσα μου και τις αναγκες μου σαν γυναικα.
Πρωτα βουτα την γλωσσα στο μυαλο σου και μετα γραφε.
13-06-2011, 20:28 #50
Για 7 ολόκληρα χρόνια δεν είχες άντρα?
13-06-2011, 20:35 #51
Οχι ασχολιομουν με το μεγαλωμα του μωρου.Εκανα κιαλλες σχεσεις αλλα οχι κατι σοβαρο και ουτε γνωρισε καποιον ο μικρος.
Μηπως να γινομουν καλογρια τελικα?Γιατι κατι ατομα με φτωχο μυαλο κατι τετοιο ισως θεωρουσαν σωστο.
Δηλαδι τι να πειτε για κατι παντρεμενες που πανε με τον εναν και τον αλλον εραστη?Εγω ειμαι ελευθερη και θα κανω σχεση γιατι ετσι γουσταρω.:P
13-06-2011, 20:41 #52
Έτσι gourounitsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πέστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13-06-2011, 22:09 #53
Originally posted by gourounitsa3279
Οχι ασχολιομουν με το μεγαλωμα του μωρου.Εκανα κιαλλες σχεσεις αλλα οχι κατι σοβαρο και ουτε γνωρισε καποιον ο μικρος.
Μηπως να γινομουν καλογρια τελικα?Γιατι κατι ατομα με φτωχο μυαλο κατι τετοιο ισως θεωρουσαν σωστο.
Δηλαδι τι να πειτε για κατι παντρεμενες που πανε με τον εναν και τον αλλον εραστη?Εγω ειμαι ελευθερη και θα κανω σχεση γιατι ετσι γουσταρω.:P
Κι εγω ετσι σαν κι εσένα είμαι,μεγαλώνω το παιδί μου μόνη μου αλλα και παρέες εχω και σύντροφο έχω και το ρίχνω εξω τρελά επειδή μια ζωή την εχω βρε αδερφέ!!!
Βγες με τον τύπο λοιπόν,δες αν ταιριάζετε και στο ερωτικό και αν σάρέσει πράγματι,γιατι παίζει και να μην σ΄αρέσει τελικά και να τον ξαποστείλεις κι αυτον και την αδερφή του και ολο του το σοι :smilegrin:
13-06-2011, 22:28 #54
αχαχχα μα θα βγω και θα παραβγω ποιος ειπε οτι ο καθενας απο το δυκτιο θα γινει νταβας στο κεφαλι μου?Ελεος βρε παιδια.Εγω μια γνωμη ζητησα οχι να μου πουνε τα κουλα τους και το τι θα κανω.Οτι γουσταρω θα κανω.λολ.:cul:
Και εχω αρκετο μυαλο να ξερω τι πρεπει νακανω για να εχω ασφαλη το παιδι μου.Και επειδη αρκετο μυαλο γιαυτο και αγχωνομαι γιατι εχω επιγνωση των πραγματων διαφορετικα θα τα εγραφα ολα στα παλια μου τα παπουτσια και θα παντρευομουν τον ενα θα εκανα παιδι με τον αλλον και παει λεγοντας.
Και ειμαι και ανθρωπος που πονα τον συνανθρωπο.Ακουσα οτι θα επρεπε να το σκεφτω επειδη ειναι καρδιοπαθης.Μπορει να ειναι ο ανθρωπος μου ,θα με εμποδισει το προβλημα υγειας του?Αν ειχα εγω τετοιο προβλημα δεν θα μου αρεσε να με αποριπτουν γιαυτο.Εγω και διπλα του θα σταθω αν ολα πανε καλα και θα τον φροντηζω εως το τελος του π ευχομαι να μην ειναι συντομο.
13-06-2011, 22:43 #55
Originally posted by arte
Originally posted by gourounitsa3279
Κι εγω ετσι σαν κι εσένα είμαι,μεγαλώνω το παιδί μου μόνη μου αλλα και παρέες εχω και σύντροφο έχω και το ρίχνω εξω τρελά επειδή μια ζωή την εχω βρε αδερφέ!!!
Βγες με τον τύπο λοιπόν,δες αν ταιριάζετε και στο ερωτικό και αν σάρέσει πράγματι,γιατι παίζει και να μην σ΄αρέσει τελικά και να τον ξαποστείλεις κι αυτον και την αδερφή του και ολο του το σοι :smilegrin:
καλο!!του εχω ξεκαθαρησει και αυτο που εγινε με την αδελφη του γιατι δεν ηξερε τιποτα.δεν του το ειχα πει οσο ηταν σε κρισιμη κατασταση για να μην τον αγχοσω γιατι ο γιατρος ειπε να μην αγχωνεται παιζει μεγαλη σημασια το αγχος στην καρδια.
αλλα σημερα του ξεκαθαρησα και μου ειπε οτι θα την παρει τηλ να της τα ψαλει.Του ειπα οχι να μην κανει κατι τετοιο αλλα αυτο δεν θελω να ξαναγινει και δεν θελω στο μελλον να επεμβενει στην ζωη μας η αδελφη του και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια περηπτωση.
Ρε μια ζωη την εχουμε ειναι ο μονος αντρας που μου λεει ατελειωτα γλυκολογα,με ανεβαζει σαν γυναικα νιωθω γκομεναρα θελει να υπαρχει μελλον με παιδια μεταξυ μας που ειναι το ονειρο μου μια ζεστη οικογενεια.
δεν θα τον παρατησω επειδη νιωθω λιγο πιεσμενη η επειδη εχει προβλημα με την καρδουλα του οχι με τιποτα.:wink1:
13-06-2011, 23:07 #56
καλο!!του εχω ξεκαθαρησει και αυτο που εγινε με την αδελφη του γιατι δεν ηξερε τιποτα.δεν του το ειχα πει οσο ηταν σε κρισιμη κατασταση για να μην τον αγχοσω γιατι ο γιατρος ειπε να μην αγχωνεται παιζει μεγαλη σημασια το αγχος στην καρδια.
αλλα σημερα του ξεκαθαρησα και μου ειπε οτι θα την παρει τηλ να της τα ψαλει.Του ειπα οχι να μην κανει κατι τετοιο αλλα αυτο δεν θελω να ξαναγινει και δεν θελω στο μελλον να επεμβενει στην ζωη μας η αδελφη του και μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια περηπτωση.
Ρε μια ζωη την εχουμε ειναι ο μονος αντρας που μου λεει ατελειωτα γλυκολογα,με ανεβαζει σαν γυναικα νιωθω γκομεναρα θελει να υπαρχει μελλον με παιδια μεταξυ μας που ειναι το ονειρο μου μια ζεστη οικογενεια.
δεν θα τον παρατησω επειδη νιωθω λιγο πιεσμενη η επειδη εχει προβλημα με την καρδουλα του οχι με τιποτα.:wink1: [/quote]
ε καλα μωρε και η αδερφη του απο ενδιαφέρον για την υγεία του αδερφού της το σχολίασε ,σιγα πια δεν ειναι και τοσο τρομερό και δεν θεωρείται επέμβαση στη ζωή σας μην είμαστε και υπερβολικοί.
Αντε ολα καλά να σου πανε εύχομαι :yes:...ααα και προσοχή με τις 15 φορές τη μερα γιατι πόσα 15ρια ν'αντέξει ο καρδιοπαθής εεε? :p
13-06-2011, 23:11 #57
Φανταζεσε να μηνει επανω μου την φρικη?Ο καημενουλης μωρε ειναι μονο 43 και επαθε εφραγμα κριμα ειναι.Ε οκ η αδελφη του απο ενδιαφερον εκανε οτι εκανε δεν νομιζω να μας απασχολησει σε αλλα θεματα εξαλου εχει αλλους 7 αδελφους να ασχοληθει χιχιχιχ.
13-06-2011, 23:37 #58
κοπελια μιλα καλυτερα,,,,αντε,,,μην πω και αλλα,,δεν σε εβρησα,,μια γνωμη ειπα,,αλλα αν δεν δεχεσαι κουβεντα τι να πω,,,,κανε ο,τι νομιζεις,,καλη συνεχεια να εχεις αν κ με τα μυαλα που κουβαλας...
13-06-2011, 23:41 #59
Οχι πες κιαλλα δεν εχω προβλημα καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε .
ολες οι γνωμες καλες οι κακες δεκτες!!!:bigsmile:
Λες και με ξερεις και απο χθες και εχεις να πεις κιαλλα τρομαρα σου .:grin:
Βγαλτα ολα στην φορα ελα χαχαχα.
Ολα τα απλητα στην φορα εδω και τωρα!
13-06-2011, 23:49 #60
τρομαρα δικη σου κοπελαρα μου,,,,,
δεν σε ξερω απο χθες οπως κσυ δεν με ξερεις αλλα και πολυ κοσμο απο δω μεσα δεν γνωριζουμε αλλα το θεμα σου με τον τυπο ηθελες να το μοιραστεις μαζι μας,,,,,δεν ασχολουμαι αλλο κοπελιτσα μου,,,,η ζωη ειναι δικη σου,,,,αλλα οταν γραφεις στο φορουμ γραφεις για να περιμενεις ολες τις απαντησεις,αν δεν μπορεις να τις δεχεσαι ειναι δικο σου θεμα να θιγεσαι τοσο πολυ!με την επιθεση δεν καταφερνεις τιποτα,,,μαλλον ενα κομπλεξ μου βγαζεις,,
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....