Σχεση και πιεση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 141
    Senior Member
    απλα το να εχεις γνωρισει το -10, μην σε κανει να συμβιβαζεσαι με το 2!!! αλλα να ψαχνεις παντα για το 10' !!!!! η τουλαχιστον κατι που να τα πλησιαζει

Ναι ειμαι εγω του 10 και θελω του 10 με τονο.Καλο ειναι να ξερεις μεχρι που φτανουν οι δυνατοτητες σου.Δεν μπορει εσυ να εισαι παχυσαρκη με ψυχολογηκα προβληματα και να θες τον ΤΕΛΕΙΟ!:) για μενα μηλαω οκ? και ειμαι και παθολογηκα ζηλιαρα και πολυ αποτομη καποιες φορες.
    Κανεις δεν ειναι τελειος και αυτος εως τωρα δειχνει μια χαρα ανθρωπος.

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa3279
    Ναι ειμαι εγω του 10 και θελω του 10 με τονο.Καλο ειναι να ξερεις μεχρι που φτανουν οι δυνατοτητες σου.Δεν μπορει εσυ να εισαι παχυσαρκη με ψυχολογηκα προβληματα και να θες τον ΤΕΛΕΙΟ!:) για μενα μηλαω οκ? και ειμαι και παθολογηκα ζηλιαρα και πολυ αποτομη καποιες φορες.
    Κανεις δεν ειναι τελειος και αυτος εως τωρα δειχνει μια χαρα ανθρωπος.
    να σου πω κατι??? αν θεωρεις οτι υστερεις καπου, απλα βελτιωνεσαι.... δεν συμβιβαζεσαι με κατι εξισου "ελλιπες"... αλλα και παλι οπως σου ειπα αν εσενα σου ταιριαζει με ολα αυτα που ανεφερα πριν (και ηταν φρασεις που πηρα απο δικα σου ποστ) οκ... σε εμενα φαινεται λαθος η ολη η οπτικη, αλλα για σενα μπορει να ειναι σωστη...

Senior Member
    και να προσθεσω οτι και για μενα η παχυσαρκια οπως και η ανορεξια ειναι τεραστιο μειονεκτημα σε εναν ανθρωπο (για να τον δω ερωτικα), αλλα χωρις να υπερβαλλω, στα 88 κιλα δεν εισαι παχυσαρκη! παχια ναι! παχυσαρκη οχι!

βεβια ακομα μεγαλυτερο θεμα κι απο τα δυο ειναι τα ψυχολογικα προβληματα.... κι αν νιωθεις ετσι, τοτε αυτο θα πρεπει να δουλεψεις πρωτα και πιστεψε το θεμα "παχος" θα αντιμετωπιστει πολυ ευκολοτερα μετα...

Η σχεση οντως ναι ειναι καπως ρε παιδι μου αλλα νομιζω οτι ολα θα πανε καλα και οτι απο κατι αλλες σχεσεις ειναι κλασης ανωτερη.
    Υπαρχει ενδιαφερον τρυφεροτητα με φροντιζει ειναι τζεντελμαν που κατι αλλοι δεν μου εδειξαν ποτε.
    Αν συνεχιστει ετσι η σχεση με καλυπτει απολυτα και ενας μεγαλος λογος που εχω ψυχολογικα νομιζω ειναι η ελειψη συντροφου και αυτος μου δινει οτι χρειαζομαι ας ειναι λιγο χαζο κλπ αι εγω εχω τα ελλατωματα μου

α και ειμαι στον 2ο βαθμο παχυσαρκιας εκανα μετρησεις στο δυκτιο.
    Επισης μου ειναι δυσκολο να βελτιωσω την εμφανηση μου εξαλου του αρεσω οπως ειμαι και το δειχνει.
    Καμια φορα του λεω οτι ειμαστε και οι 2 για τα μπαζα και γελαει .:bouncing:

Senior Member
    Τι να σου πω..θεωρώ ότι ο άνθρωπος σου πρέπει να σε αποδέχεται πλήρως, αλλά παράλληλα να αποτελεί κίνητρο για να φροντιζεσαι κ να βελτιωνεσαι. Αν σε καλύπτει απλά να έχεις μια σχέση με οποιον να'ναι, όπως σου είπα πριν οκ. Εγώ προσωπικα θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να τον "γουστάρω" να τον θαυμάζω να τον ζηλεύω να νιώθω ότι με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη..κ όχι νσ εφησυχαζομαι και να βαλτωνω... Κ ούτε θέλω να σου πω αν πρέπει να είστε μαζί η όχι. Απλά λέω ότι εγώ στην θέση σου θα το θεωρούσα ,σχέση προσωρινή.

Senior Member
    Originally posted by konina
    Τι να σου πω..θεωρώ ότι ο άνθρωπος σου πρέπει να σε αποδέχεται πλήρως, αλλά παράλληλα να αποτελεί κίνητρο για να φροντιζεσαι κ να βελτιωνεσαι. Αν σε καλύπτει απλά να έχεις μια σχέση με οποιον να'ναι, όπως σου είπα πριν οκ. Εγώ προσωπικα θέλω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να τον "γουστάρω" να τον θαυμάζω να τον ζηλεύω να νιώθω ότι με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη..κ όχι νσ εφησυχαζομαι και να βαλτωνω... Κ ούτε θέλω να σου πω αν πρέπει να είστε μαζί η όχι. Απλά λέω ότι εγώ στην θέση σου θα το θεωρούσα ,σχέση προσωρινή.

:thumbup::thumbup::thumbup:
    Eγω οταν ειχα μια σχεση που δεν ειχα κινητρο να αδυνατισω και να γινω καλυτερη και ελεγα "του αρεσω οπως ειμαι" τοτε εβαλα τα πολλα κιλα.

Εγω παντως νιωθω μια χαρα μαζι του δεν τον ζηλευω που ειχα τρομερο θεμα με την ζηλεια και με αποδεχετε ετσι ακριβος οπως ειμαι.
    Και ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα τον ερωτευτω και θα με ελκιει σαν αντρας οχι οτι δεν με τραβαει τωρα αλλα λιγο.
    Δεν ξερω για εσας αλλα εγω οταν γουσταρω καποιον τρελλα φερομαι εντελως παλαβα ενω με αυτον ειμαι πολυ ηρεμη και φερομαι ομορφα μου βγαζει μια καλοσυνη και μια γαληνη και καθε αλλο παρα προσωρινο μου φενεται ολο αυτο.
    Τελος παντον τελειωνει το θεμα εδω ας κλειδωθει δεν με ενδιαφερει αλλο μιας και ολα πανε καλα στην σχεση μου.Σας ευχαρηστω για τις αποψεις σας και να ειστε καλα.:love:

Καλα βρε sourkouna προτιμας εναν αντρα που σου την λεει για τα κιλα σου απο εναν αντρα που του αρεσεις και με καποια κιλα παραπανω? Μην παμε στο αλλο ακρο. ....

Υ.Γ να προσθεσω οτι μια γυναικα με παραπανω κιλα δεν σημενει οτι δεν προσεχει τον εαυτο της καθε αλλο μπορει να εχει ομορφο προσωπο να ειναι ψηλη να μυριζει υπεροχα να ειναι καθαρη και να ειναι πανω απο ολα καλος ανθρωπος.
    Ολα αυτα τα εχω εκτος το ωραιο κορμι που και με τα 88 κιλα μου αυτον τον αναβει καργα!

Senior Member
    Κι εμένα μ'αρέσει να μ'αγαπάει ο καλός μου ασχέτως κιλών,αμα αρχίσει να μου τη λέει για τα κιλά θα του σπάσω τα μούτρα :flaming:
    Γενικά δηλαδη είναι ωραίο να μας αγαπούν όπως κι αν είμαστε,με τα καλα μας και τα στραβά μας...
    Πάντως γουρουνίτσα εσυ φαίνεσε ευχαριστημένη απο τον φίλο σου ότι και να σου πουν έχεις μια καλη γι αυτον,σάρέσει πολύ ;)

Ετσι!:smirk:

Senior Member
    Γουρουνίτσα μου καλημέρα. Περνάς καλά κορίτσι μου? γουστάρεις αυτο που έχει και σου προσφέρει ο τύπος? Αν ναι τότε ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο να εξελιχθεί από μόνο του. Απόλαυσε κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Γιατί στο λέω αυτό? Γιατί καμιά φορά ενώ το μήλο εξωτερικά είναι κατακόκκινο και γυαλιστερό, και μοσχομιρίζει, και ενώ οι πρώτες δαγκονιές είναι με υπέροχη γεύση, φτάνοντας στα κουκούτσια βλέπουμε πως ειπάρχει σκουλικακι μέσα.... Στα λέω σαν παθούσα. Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο να έρθει όπως αυτό θέλει.

Φιλακια πολλα

Senior Member
    Originally posted by Pelagia1000
    Καλα βρε sourkouna προτιμας εναν αντρα που σου την λεει για τα κιλα σου απο εναν αντρα που του αρεσεις και με καποια κιλα παραπανω? Μην παμε στο αλλο ακρο. ....
    Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο και οχι εγω.Δεν ειπα να μου την λεει αλλα οχι να μου λεει μ'αρεσεις χοντρουλα και να με μπουκωνει με σοκολατινες και γω να μενω στασιμη,να εφησυχαζομαι οτι εδεσα το γαιδαρο μου,να μην θελω να γινω καλυτερη και να μην μου δινει κινητρο.Εγω θελω να με αγαπα οπως ειμαι αλλα εφοσον ξερει οτι θελω να γινω καλυτερη να μην με σαμποταρει οπως εκανε ο αλλος (απο δικο του κομπλεξ)και να με στηριζει.Και οταν με δει να βγαινω εκτος πορειας να μου λεει "Ρε μωρο μου μην τρως σαβουρες". Με αυτον που βγαινω τωρα εχω κινητρο να γινω καλυτερη,του αρεσω και με στηριζει να γινω οπως θελω εγω και οχι οπως θελει αυτος.Και 35κιλα δεν ειναι καποια κιλα παραπανω παντως.

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast