Σχεση και πιεση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 141
    Senior Member
    Originally posted by gourounitsa3279
    Originally posted by koukoutsi
    Πάντως διαφωνώ με αυτό που λες. Οι έρωτες είναι για όλους. Και γιατί λες "είμαι 88 κιλά, τι να με κάνει ο παίδαρος;" Ξέρεις πόσπυς παίδαρους έχω δει με γυναίκες πιο παχουλές ή πιο άσχημες, που τους κάνουν ότι θέλουν;;; Δεν έχω καταλάβει βέβαια ούτε εγώ πως το κάνουν, αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει ε;; Ίσως πιστεύουν πολύ στον εαυτό τους

Μωρε εγω δεν θελω ομορφο αντρα γιατι ζηλευω περισσοτερο οχι οτι πιστευω οτι πεφτω λιγια σε κανεναν.Μια χαρα μωρο ειμαι.λολ
    Nα προσθεσω οτι χθες μπηκε παλυ νοσοκομειο γιατι πριστικαν οι ορχις του απο καποιο μικροβιο (ο καλος μου) και οταν μ το ειπε πεθανα στα γελια γιατι τους ορχις τους ειπε με τον τονο στο "ι".Ευχομαι να το εγραψα σωστα.
    Μου άρεσε το "μια χαρά μωρό είμαι" και το λολ να περισσεύει ε;;;
    Καλά δεν ντρέπεσαι να γελάς με τον άνθρωπο και τους όρχεις του;;;;;;
    χαχαχαχ
    :tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    κουκουτσι δεν το λες καλα.....τους ορχίιιιιιιιιιιιιιιιις του!!!!

Senior Member
    χαχαχαχαχχαχαχαχ

αχααχ καλα εχω πεσει κατω στα γελια και ελεγα γραφονται οι ορχεις με "ι" ή με "ει".
    Πολινακι μου καλα τα λες με ελκιει ο αντρας αυτος αλλα λιγο οχι πολυ και ειχα πολλους πεδαρους εως τωρα που τους εκλασα :P απλα αυτο που θελω ειναι αγαπη ,συντροφια δεν ειναι απαραιτητο να με κανει να λιωνω ο αλλος μολις τον βλεπω.Τα εχω ζησει ολα αυτα και δεν με βγαλανε καπου.
    Εγω θελω κατι σταθερο που αν περασει καποιος καιρος να γινει σε συγκατικηση και οικογενεια.Τον μικρο τον προστατευω 7 χρονια μονο μια φορα του γνωρησα καποιον ο οποιος αποδεικτικε βλημα αλλα μετα απο αυτο δεν εχει γνωρησει κανεναν αλλον,τους εχω στην σκια μεχρι να σιγουρευτω.Και με αυτον θα σιγουρευτω και μετα θα τον παρουσιασω στο παιδι σαν φιλο μου.
    Παντως σε ενα ταιριαζουμε απολυτα.Και εγω και αυτος τρεχουμε στα νοσοκομεια συνεχεια εγω ποναω εδω και εκει αυτος εχει την καρδια του και τα ορχι του αστα.:dork::duh:

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα με έκανες και γέλασα γουρουνίτσα μου (αχ έχεις το όνομα από τα αγαπημένα μου γαριδάκια, (κυπριακά είναι, δεν νομίζω να τα ξέρεις) και έχει πολύυυυυυυυυυυυ καιρό να τα φάω!!!) !!!!!

Αμμα τρέχετε συνεχώς στα νοσοκομία μια ο ένας και μια ο άλλος, πότε θα βλέπεστε βρε? Η να το πω πιο σωστά, πότε θα κάνεσε σεξ? γιατι να βλέπεστε θα είναι εύκολο, στο κρεβάτι του πόνου!!!!

Ευτυχώς ο δικός μου άντρας δεν χρειάζετε τα νοσοκομία παρά μόνο αν μπει κανά γρέζο στο μάτι του την ώρα που δουλεύει. εν αντιθέση με μένα που "λατρεύω" τα νοσοκομεία και ειδικά τα χειρουργία!!! χαχαχαχαχα

Senior Member
    αχααχ καλα εχω πεσει κατω στα γελια και ελεγα γραφονται οι ορχεις με "ι" ή με "ει".
    Πολινακι μου καλα τα λες με ελκιει ο αντρας αυτος αλλα λιγο οχι πολυ και ειχα πολλους πεδαρους εως τωρα που τους εκλασα :P απλα αυτο που θελω ειναι αγαπη ,συντροφια δεν ειναι απαραιτητο να με κανει να λιωνω ο αλλος μολις τον βλεπω.Τα εχω ζησει ολα αυτα και δεν με βγαλανε καπου.
    Εγω θελω κατι σταθερο που αν περασει καποιος καιρος να γινει σε συγκατικηση και οικογενεια.Τον μικρο τον προστατευω 7 χρονια μονο μια φορα του γνωρησα καποιον ο οποιος αποδεικτικε βλημα αλλα μετα απο αυτο δεν εχει γνωρησει κανεναν αλλον,τους εχω στην σκια μεχρι να σιγουρευτω.Και με αυτον θα σιγουρευτω και μετα θα τον παρουσιασω στο παιδι σαν φιλο μου.
    Παντως σε ενα ταιριαζουμε απολυτα.Και εγω και αυτος τρεχουμε στα νοσοκομεια συνεχεια εγω ποναω εδω και εκει αυτος εχει την καρδια του και τα ορχι του αστα.:dork::duh:
    ποτε ψεματα στο παιδι!!!!!!!τα παιδια αντιλαμβανονται τα παντα!!! πιο καλα να του πεις χωρις πολλα πολλα οτι τωρα ξεκινατε να βγαινετε και αν ταιριαξετε ισως κανετε σχεση....καλυτερα δηλαδη να εχει απο την αρχη στο μυαλο του οτι προκειται για ερωτικο φιλο και οχι για φιλικο!!!!!γιατι οταν θα το μαθει θα θεωρει οτι τον κοροιδεψατε και καλα εσυ εισαι μανα του θα σου κακιωσει για λιγο αλλα θα του περασει...τον αλλο ομως ρισκαρεις να μην το θελει ουτε ζωγραφιστο....

Εχει καταλαβει κατι ο μικρος αλλα το εχει παρει θερμα και επισης δεν προκειτε να τον δει αν δεν σιγουρευτω οτι ειναι ο ανθρωπος μου.

Τα γαριδακια τα λατρευω και εγω να ειχα ενα δρακουλινι τωρα!:blush::bouncing:

Originally posted by polinaki1983
    χαχαχαχαχαχα με έκανες και γέλασα γουρουνίτσα μου (αχ έχεις το όνομα από τα αγαπημένα μου γαριδάκια, (κυπριακά είναι, δεν νομίζω να τα ξέρεις) και έχει πολύυυυυυυυυυυυ καιρό να τα φάω!!!) !!!!!

Αμμα τρέχετε συνεχώς στα νοσοκομία μια ο ένας και μια ο άλλος, πότε θα βλέπεστε βρε? Η να το πω πιο σωστά, πότε θα κάνεσε σεξ? γιατι να βλέπεστε θα είναι εύκολο, στο κρεβάτι του πόνου!!!!
    Ευτυχώς ο δικός μου άντρας δεν χρειάζετε τα νοσοκομία παρά μόνο αν μπει κανά γρέζο στο μάτι του την ώρα που δουλεύει. εν αντιθέση με μένα που "λατρεύω" τα νοσοκομεία και ειδικά τα χειρουργία!!! χαχαχαχαχα

Εγω τρεχω γιατι εχω ψυχοσωματικα μαλλον συνεχως ποναω καπου και ειδηκα το κεφαλι μου απο την δεξια μερια.
    Σκεφτομαι να κανω καμια αξονικη τομογραφια.
    Οσο για το σεξ δεν με πολυ ενδιαφερει προς το παρον αφου ποναω εδω κι εκει.:smilegrin:

Senior Member
    Εχει καταλαβει κατι ο μικρος αλλα το εχει παρει θερμα και επισης δεν προκειτε να τον δει αν δεν σιγουρευτω οτι ειναι ο ανθρωπος μου.

καλα κανεις και ειναι προς τιμην σου αυτο! αλλα και ο γιος φαινεται να το αντιμετωπιζει πολυ ωριμα.. (εδω παιρνεις και εσυ συχαρικια!!!)
    εχω μια φιλη που ο γιος της ειναι 10 και ψαχνει να της βρει γαμπρο για να σταματησει λεει να του τα πρηζει!!

Senior Member
    Κι εγω τον σύντροφο μου σαν "φίλο"μου τον γνώρισα στο παιδί μου πάντως και δεν αισθάνομαι οτι έκανα κάτι λάθος,ολα καλα μου πήγανε.
    Τα περι σχέσης κλπ πιστεύω θα το μπέρδευαν πολύ ενα 7χρονο παιδάκι αλλα αυτη είναι η προσωπική μου γνώμη μονο...

Originally posted by konina

καλα κανεις και ειναι προς τιμην σου αυτο! αλλα και ο γιος φαινεται να το αντιμετωπιζει πολυ ωριμα.. (εδω παιρνεις και εσυ συχαρικια!!!)εχω μια φιλη που ο γιος της ειναι 10 και ψαχνει να της βρει γαμπρο για να σταματησει λεει να του τα πρηζει!!

Mα το να μην με βλεπει καθολου με αντρα νομιζω οτι θα ηταν πολυ αρρωστο για κακο παραδειγμα για το παιδι.
    Ενταξη δεν λεω να με βλεπει καθε μηνα και με αλλον αλλα αν δεν με βλεπει και με καθολου συντροφο θα νομιζει οτι ειναι κατι φυσιολογικο που δεν ειναι.
    Πρεπει να καταλαβει οτι καθε γυναικα εχει αναγκη εναν συντροφο και το αντυθετο γιατι και αυτος αργοτερα θα το ζηταει αυτο.
    Πιστευω οτι θα κανει χαρα αν τον γνωρισει στο μελλον γιατι και αυτος θελει παρεα καποιον να σηζηταει να παιζει να πριζει εκτος απο εμενα και εξαλου μονος του καποια μερα με ρωτησε γιατι δεν ξανα παντρευομαι να του κανω αδελφακια να μην νιωθει μοναξια .:starhit:

Originally posted by arte
    Κι εγω τον σύντροφο μου σαν "φίλο"μου τον γνώρισα στο παιδί μου πάντως και δεν αισθάνομαι οτι έκανα κάτι λάθος,ολα καλα μου πήγανε.
    Τα περι σχέσης κλπ πιστεύω θα το μπέρδευαν πολύ ενα 7χρονο παιδάκι αλλα αυτη είναι η προσωπική μου γνώμη μονο...

Μια χαρα τα λες.:smilegrin:

Senior Member
    gourounitsa έχουμε νέα?

Ναι ειχα παει ταξιδακι με τον νεαρο μου δεν ξαναβρεθηκαμε αφου ελειπα αλλα τωρα που ηρθα με περημενει να βγουμε και ολο μηνυματα λατρειας μου στελνει.Υπερβολικα πραγματα αλλα μαρεσουνε.

Senior Member
    Για να απαντησω στον τιτλο του θεματος,πιεση κ σχεση μαζι ΔΕΝ πανε.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast