Results 91 to 105 of 141
Thread: Σχεση και πιεση
-
20-06-2011, 16:33 #91
Ναι αλλα μαρεσει τωρα γιατι παντα εγω πιεζα τους αντρες.
- 21-06-2011, 19:54 #92
Παιδια σημερα το καναμε και μου κανε στον αερα 2 φορες σεξ και τελειωσα κιολας που δεν τελειωνα με κανεναν μετα τον πρωιν αντρα μου.
Και πηγαμε για καφε και μαγειρεψαμε ολα τελεια αλλα κατι μου βρωμαει σχετικα με την πρωιν του.
Ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα τα ξαναβρουνε και μου ειπε οχι αλλα και να τα ξαναβρει δεν θα ξαναπαει στους δικους της .Δλδ παιζει να τα ξαναβρει?2 και κατι χρονια ειναι που χωρησαν και αυτη επισης εχει σχεση με αλλον.Μου την χαλασε αυτη η κουβεντα για την πρωιν και φενεται να τον ποναει ακομα αν και συνεχεια με λεει μωρο του και λατρεια του και τα δινει ολα για μενα.
Ο χρονος θα διξει .
Δεν θελω να πιανομαι απο κουβεντες του ειναι και αμορφωτος ανθρωπος δεν μπορει να εκφραζετε ανετα και δεν θελω να ζω με τον αν θα τα ξαναβρει η οχι.Οτι γινει εγινε,
Εχει και γαμω τα σπιτια το ερωτευτικα ανετο μεγαλο εχει και κηπο με φρεσκα λαχανικα μαγειρεψαμε και τρεχαν τα σαλια μου και απο πεινα κανονικη και απο ερωτικη!:smug:
21-06-2011, 21:23 #93
Τι εννοεις μου εκανε στον αερα? Κ αυτο με την πρωην λιγο καπως μου κανει τι την αναφερατε
21-06-2011, 21:54 #94
Οτι το εκανε ανετα παρολο που εχει προβλημα με την καρδια.
22-06-2011, 10:03 #95
Originally posted by gourounitsa3279
Εχει και γαμω τα σπιτια το ερωτευτικα ανετο μεγαλο
22-06-2011, 17:55 #96
συγγνωμη για να καταλαβω....
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ, αναρωτιεσαι αν καλως εισαι με εναν ανθρωπο που
δεν σε ελκυει ιδιαιτερα ερωτικα,
που δεν θα το ερωτευοσουν, αλλα ισως να τον αγαπουσες,
που δειχνει ή οτι ψαχνει απελπισμένα απο καπου να πιαστει ή ότι είναι παθολογικά ζηλιάρης,
που τον θεωρεις αμορφωτο,
που δεν εκφραζεται ανετα κατα τα δεδομένα τα δικά σου ,
που ενω ουσιαστικα δεν σε ξερει σε καλει στο νοσοκομειο για να τον δεις οταν επαθε εμφραγμα,
που σου δηλωνει οτι και να τα ξαναβρει με την πρωην του δεν θα ξαναπαει στους δικους της (αυτο είναι το προβλημα!)
που χωρις να εχετε μια ουσιωδη σχεση "θελει να υπαρχει μελλον με παιδια μεταξυ σας" και θελει να μεινετε μαζι
που εχετε κανει 2 φορες μονο σεξ (κι ας ήταν πολυ καλο)
[για να μην θεσω την δικη μου απορια στο οτι αντι να σχολειται με το προβλημα υγειας που το βρηκε στα καλα του καθουμενου, ψαχνεται για σχεσεις...]
που εχει ομως ερωτευσιμο σπιτι και που λογω ανασφαλειας δικης του (επειδη οπως ειπες ένας παιδαρος δεν θα τα εκανε αυτα) σου χιλιοανεβαζει την δικη σου στα υψη?????
αν με ολα αυτα εισαι οκ, εγω μαζι σου... ειμαι της αποψης οτι ο καθενας κανει θεωρει σωστο για τον εαυτο του... αν ομως κατι σε "ξενιζει", τοτε νομιζω ότι οτυπος δεν κανει για τιποτα περισσοτερο απο μια "ενδιαμεση" σχεση μεχρι να βρεθει η επομενη....
22-06-2011, 18:11 #97
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες και δεν μοιαζει με γκομενακιας .Μου εχει πει μαλιστα να μενω και σπιτι του αν βρω δουλεια ρεθυμνο.
Εσυ οσους ξερεις ειναι προτανιδες?Επισης εμφανισιακα μαρεσει περισσοτερο τωρα.
Φενεται καλος ανθρωπος αληθεια και νομιζω οτι θα ειμαι ευτηχησμενη μαζι του.
22-06-2011, 18:20 #98
Και επισης εκανα μια συζητηση γιαυτο το κουλο που ειπε με την πρωιν του και του ειπα οτι δεν εδειχνε σιγουρος οταν το ελεγε και οτι ετσι οπως το ειπε εγω αλλα καταλαβα(λογικο) και με μου ειπε οτι δεν υπαρχει περηπτωση να τα βρει με την πρωιν.
Η πρων ουτε καν ηρθε να τον δει οταν επαθε εφραγμα απο οσο ξερω και εχει γκομενο.
Οντως κατι δεν μου κολαει καλα αλλα θα το βρω και ο χρονος θα δειξει.
22-06-2011, 18:21 #99
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες και δεν μοιαζει με γκομενακιας .Μου εχει πει μαλιστα να μενω και σπιτι του αν βρω δουλεια ρεθυμνο.
Εσυ οσους ξερεις ειναι προτανιδες?Επισης εμφανισιακα μαρεσει περισσοτερο τωρα.
Φενεται καλος ανθρωπος αληθεια και νομιζω οτι θα ειμαι ευτηχησμενη μαζι του.
αν με το προτανιδες εννοεις "πρυτανεις", οχι δεν ειναι ολοι...μην σου πω κανενας... ομως σε καμια περιπτωση δεν θα χαρακτηριζα εναν ανθρωπο που θελω να ειμαι μαζι του "αμορφωτο"...κ στο λεω αυτο εγω που η ακαδημαικη γνωση δεν μου λεει τιποτα... για μενα σημασια εχει η κοινωνικη παιδεια κ μορφωση...
22-06-2011, 18:26 #100
κ ουτε νομιζω οτι αρκει η καλοσυνη σε εναν ανθρωπο για να κανεις σχεση μαζι του... βεβαια εσυ γνωριζεις καλυτερα τον εαυτο σου... απλα λεω οτι εγω για τους λογους που σου ανεφερα, θα κοιτουσα να το ζησω οσο κρατησει, απλα μεσα μου θα ηξερα οτι εχει ημερομηνια ληξης...
22-06-2011, 18:29 #101
Ενουσα αμορφωτος δηλαδι οιτε εβγαλε μονο δημοτικο.Οχι αμορφωτο απο θεματα ζωης και εμπειριας.
Δεν ξερω τι γινεται αλλα με τις σχεσεις και εγω η ιδια ειμουν ετσι πιεστικια και βιαστικια και βλεπω σε αυτον τον εαυτο μου.Δεν εχω ομως κατι περιεργο ουτε θελω να εκμεταλευτω κανεναν απλα νιωθω μοναξια θελω εναν συντροφο να μοιραζομαστε διαφορα ακομα και αγαπη (αργοτερα) και σεξ και αυτο θελει και αυτος.
Αυτος ηταν 17 χρονια παντρεμενος και ειχε σηνυθησει να μην ειναι μονος τι να πω.
Μπορει να ειναι κανενα κολωπαιδο ποιος ξερει,εμενα μου φενεται εναν σοβαρος αγχωδης και τρυφερος αντρας η πορεια θα δειξει.
Αυριο θα παω παλυ σπιτι του με παρακαλουσε απο χθες και θα μαγειρεψουμε βλητα να φαμε.:P
22-06-2011, 18:30 #102
Originally posted by konina
κ ουτε νομιζω οτι αρκει η καλοσυνη σε εναν ανθρωπο για να κανεις σχεση μαζι του... βεβαια εσυ γνωριζεις καλυτερα τον εαυτο σου... απλα λεω οτι εγω για τους λογους που σου ανεφερα, θα κοιτουσα να το ζησω οσο κρατησει, απλα μεσα μου θα ηξερα οτι εχει ημερομηνια ληξης...
22-06-2011, 18:32 #103
Originally posted by konina
22-06-2011, 18:35 #104
Αν τελειωσει τελειωσε.Μπορει και να μην τελειωσει τοσο το καλυτερο.:roll:
Και αλλες σχεσεις που ειχα εδειχναν οτι υπηρχε μελλον αλλα τελειωναν συντομα με αυτην ελπιζω να μην τελειωσει.
22-06-2011, 18:37 #105
Παντως χειροτερος απο τον πρωιν αντρα μου που με βαραγε αποκλειεται να ειναι και τεμπελης.
:o
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία