Σχεση και πιεση - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 141
    Originally posted by polinaki1983
    Γουρουνίτσα μου καλημέρα. Περνάς καλά κορίτσι μου? γουστάρεις αυτο που έχει και σου προσφέρει ο τύπος? Αν ναι τότε ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο να εξελιχθεί από μόνο του. Απόλαυσε κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Γιατί στο λέω αυτό? Γιατί καμιά φορά ενώ το μήλο εξωτερικά είναι κατακόκκινο και γυαλιστερό, και μοσχομιρίζει, και ενώ οι πρώτες δαγκονιές είναι με υπέροχη γεύση, φτάνοντας στα κουκούτσια βλέπουμε πως ειπάρχει σκουλικακι μέσα.... Στα λέω σαν παθούσα. Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο να έρθει όπως αυτό θέλει.

Φιλακια πολλα

Το ζω και το γουσταρω και το μηλο δεν ειναι τοσο γυαλιστερο οπως λετε εχει και τα ελλατωματα του οπως ολοι οι ανθρωποι.Αλλα εχω γνωρησει πολυ χειροτερους και με αυτον ειμαι ηρεμη ουτε νευρα ουτε τιποτα περναω απλα καλα δεν τρελενομαι κιολας.
    Να σας υπενθημησω οτι αυτος με κινηγαει και ειναι ολο αγκαλιες και φιλια εγω δεν νιωθω ακομα σχεδον τιποτα γιαυτον ευχομαι να νιωσω.

Και με εχει συμβουλεψει οτι πρεπει να χασω βαρος για την υγεια μου αλλα και ετσι με γουσταρει τρελα.

Originally posted by sourkouna
    Originally posted by Pelagia1000
    Καλα βρε sourkouna προτιμας εναν αντρα που σου την λεει για τα κιλα σου απο εναν αντρα που του αρεσεις και με καποια κιλα παραπανω? Μην παμε στο αλλο ακρο. ....
    Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο και οχι εγω.Δεν ειπα να μου την λεει αλλα οχι να μου λεει μ'αρεσεις χοντρουλα και να με μπουκωνει με σοκολατινες και γω να μενω στασιμη,να εφησυχαζομαι οτι εδεσα το γαιδαρο μου,να μην θελω να γινω καλυτερη και να μην μου δινει κινητρο.Εγω θελω να με αγαπα οπως ειμαι αλλα εφοσον ξερει οτι θελω να γινω καλυτερη να μην με σαμποταρει οπως εκανε ο αλλος (απο δικο του κομπλεξ)και να με στηριζει.Και οταν με δει να βγαινω εκτος πορειας να μου λεει "Ρε μωρο μου μην τρως σαβουρες". Με αυτον που βγαινω τωρα εχω κινητρο να γινω καλυτερη,του αρεσω και με στηριζει να γινω οπως θελω εγω και οχι οπως θελει αυτος.Και 35κιλα δεν ειναι καποια κιλα παραπανω παντως.
    Ναι ειδηκα αν εισαι ενα μισι μετρο .Εγω εχω 15 κιλα παραπανω με την μποαρα μου και με τον σωματοτυπο μου..:thumbup:

Οχι δεν εχω βολευτει θελω να χασω βαρος αλλα μου ειναι τρομερα δυσκολο.Παντως προσπαθω να μην παρω αλλο βαρος τουλαχιστον.
    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μερικες ειναι μαζοχες και θελουν να βασανιζοντε με την σχεση τους αντι να περνανε καλα και ηρεμα?
    Εμενα αν μου ελεγε να χασω βαρος γιατι δεν με γουσταρει ετσι θα τον εκανα περα αμεσως.
    Τελος παντως πολυ το τραβιξαμε το θεμα εγω παιρναω ονειρεμενα και μακαρι να περναγατε και εσεις.φιλακια!!:bigsmile:

Και αν μου αγορασει σοκολατινα θα την τσακισω θα της αλλαξω τα φωτα!!:smilegrin:

Να προσεχεις εσυ τι γραφεις δεν προσβαλω κανεναν με το να περναω καλα οκ?Πως την ειδατε μερικες εδω?
    Επειδη περναει καλα καπια με πολα κυβικα πρεπει να την κανετε να νιωθει αβολα?
    Και δεν εχω να δοσω λογοαρισμο αν προσπαθω η οχι να χασω βαρος εχω εδω μεσα 3 χρονων ποστ στα οποια μεχρι και φαρμακα εχω παρει και με κανενα αποτελεσμα οποτε προσεχε εσυ πως μηλας σε ενα παλιο μελος που εχει κανει τεραστιες προσπαθιες να χασει βαρος.Ολα τα ποστ ειναι εδω αν και δεν εχω να σου αποδειξω κατι εσενα.
    Αντε γεια!

ψαξε το gourounaki28 να ξεστραβωθεις σχετικα με τι εχω περασει να χασω βαρος και στην συνεχεια που αρχησα να εχω ψυχολογικα.

Bρε κανε μου την χαρη εσυ δεν την παλευεις.Λες οτι δεν κανω προσπαθιες να χασω βαρος και εγω σου παραθεσα το παλιο μου νικ νειμ να δεις οτι μεχρι και στο νοσοκομειο εχω μπει οχι για να μου δωσετε ενσημα.
    Πραγματηκα μετα 3 χρονια το σαιτ εχει γινει πολυ αφιλοξενο.Δεν θα ξαναγραψω γιαυτο μην απαντατε .Και τα φαρμακα λεγονται reductil .:cul:

Senior Member
    ΕΛΕΟΣ!!!!:no::no::no:

Senior Member
    Μην το ψάχνεις Αλις μου.... Απλά ασχολίαστο το αφήνω το όλο πιο πάνω.

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa3279
    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μερικες ειναι μαζοχες και θελουν να βασανιζοντε με την σχεση τους αντι να περνανε καλα και ηρεμα?
    Εμενα αν μου ελεγε να χασω βαρος γιατι δεν με γουσταρει ετσι θα τον εκανα περα αμεσως.
    Τελος παντως πολυ το τραβιξαμε το θεμα εγω παιρναω ονειρεμενα και μακαρι να περναγατε και εσεις.φιλακια!!:bigsmile:
    Και αν μου αγορασει σοκολατινα θα την τσακισω θα της αλλαξω τα φωτα!!:smilegrin:
    1) θεωρεις μαζοχισμό το να είσαι ερωτευμένος, με ότι συνεπάγεται αυτό? ή νομίζεις ότι σου παρέχει περισσοτερη ηρεμια και καλοπέραση το να είσαι με κάποιον που δεν σε πολυενδιαφερει απ'το να εισαι με καποιον που γουσταρεις κι αγαπας ?
    2) Κανένας δεν είπε ότι θέλει έναν ανθρωπο να τον κριτικάρει.. αν ξαναδιαβασεις με προσοχη τα ποστ ολοι ειπαν οτι θελουν εναν ανθρωπο να τους κινητοποιει... εχει τεραστια διαφορα.... αν εγω εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που μου αρεσει τρελα θα κανω οτι μπορω για να νιωθω ανταξια του... αν τον θεωρω μπαζο ποιος ο λογος να προσπαθω...
    3) Δεν ξερεις αν κ ποσο καλα περναει ο καθενας εδω μεσα, οπως και κανενας εδω δεν σου ειπε αν εσυ περνας καλα η οχι.
    4) Το να δηλωνεις (και ειδικα με αυτο το υφος σε φορουμ για τις διατροφικες διαταραχες οτι αν σου φερει σοκολατινα θα την τσακισεις και θα της αλλαξεις τα φωτα, ειναι αν οχι προσβλητικο για τους υπολοιπους σιγουρα αξιολυπητο για εσενα...

Ναι ειδηκα αν εισαι ενα μισι μετρο .Εγω εχω 15 κιλα παραπανω με την μποαρα μου και με τον σωματοτυπο μου..:thumbup:
    ποιος νοιαζεται για την "μποαρα σου και τον σωματοτυπο" σου? βλεπεις εδω μεσα κανεναν μας να κρινει τους αλλους, τα κιλα τους και το σωμα τους? και στην τελικη εσυ νιωθεις οτι δεν αξιζεις το 10" λογω παχυσαρκιας και ψυχολογικων προβληματων και αν θυμασαι διαφωνησα για το πρωτο, αρχιζω να πιστευω ακραδαντα το δευτερο!

Υ.Γ να προσθεσω οτι μια γυναικα με παραπανω κιλα δεν σημενει οτι δεν προσεχει τον εαυτο της καθε αλλο μπορει να εχει ομορφο προσωπο να ειναι ψηλη να μυριζει υπεροχα να ειναι καθαρη και να ειναι πανω απο ολα καλος ανθρωπος.
    Ολα αυτα τα εχω εκτος το ωραιο κορμι που και με τα 88 κιλα μου αυτον τον αναβει καργα!
    τι μας νοιαζει τι κανετε στο κρεβατι σας? κ επιπλεον τι σχεση εχουν ολα αυτα που λες? ανεφερε καποιος απο εδω μεσα οτι παχος=βρωμα??? εσυ ειπες οτι τα κιλα σου ειναι το μειονεκτημα σου κ οτι αφου δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο εισαι μια χαρα εδω που δεν τον θες αλλα αυτος σε θελει τρελα...

κ το θεμα ηταν σχεση και πιεση οχι ποσο ερωτικη μπορει να ειναι μια γυναικα με παραπανω κιλα.... σκασιλα μας ποσο και πως "αναβετε" ... ε ρε τι διαβαζουμε πρωι πρωι....

τεσπα αυτο που ολες σου λεγαμε (αλλες πιο ευγενικα οπως η πωλινα, αλλες πιο χοντρα οπως εγω, η AliceSante και η σουρκουνα) ειναι οτι εφοσον για τον τυπο αυτον δεν νιωθεις τιποτα αυτην τη στιγμη, και υπαρχουν κι ολα αυτα που προαναφεραμε, τοτε απλα ζησε το τωρα και κοιτα να περασεις οσο καλυτερα μπορεις, χωρις γαμους συγκατοικησεις παντρειες και ολο τα συναφη...

δεν νομιζω οτι εχουμε να πουμε κατι παραπανω...

και για τις καινουριες παραθετω μερικα πολυ βασικα σημεια ετσι για να εχουν μια εικονα....

Οχι εγω δεν νιωθω κατι γιαυτον αλλα για οσους ενιωσα τους εχασα προτημω να εχω εναν συντροφο να με τραβαει λιγο να με κολακευει και να ειναι γλικος παρα να εχω εναν παιδαρο να ζηλευω να μην μου λεει γλικολογα και να λιωνω στην μοναξια.
    Κοριτσια εχω βιωσει την μοναξια μεσα στο πετσι μου και ειναι οτι χειροτερο ειληκρινα ακομα και με γαιδαρο θα παντρευομουν για να μην νιωθω τοση μοναξια .:starhit:
    Mα δεν μπορω να εχω παιδαρο εγω οκ ειμαι ομορφουλα αλλα και 88 κιλα τι να με κανει ο παιδαρος εμενα?
    Και το να ειμαι ερωτευεμνη με καποιον αυτο ειναι καταστροφικο για μενα γιατι φερομαι παλαβα κολαω και κανω τον αλλον να με συχαθει δεν ξερω πως αλλα αυτο γινετε.
    Παιδια σημερα το καναμε και μου κανε στον αερα 2 φορες σεξ και τελειωσα κιολας που δεν τελειωνα με κανεναν μετα τον πρωιν αντρα μου.
    Και πηγαμε για καφε και μαγειρεψαμε ολα τελεια αλλα κατι μου βρωμαει σχετικα με την πρωιν του.Ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα τα ξαναβρουνε και μου ειπε οχι αλλα και να τα ξαναβρει δεν θα ξαναπαει στους δικους της .Δλδ παιζει να τα ξαναβρει?2 και κατι χρονια ειναι που χωρησαν και αυτη επισης εχει σχεση με αλλον.Μου την χαλασε αυτη η κουβεντα για την πρωιν και φενεται να τον ποναει ακομα αν και συνεχεια με λεει μωρο του και λατρεια του και τα δινει ολα για μενα.
    Ο χρονος θα διξει .
    Δεν θελω να πιανομαι απο κουβεντες του ειναι και αμορφωτος ανθρωπος δεν μπορει να εκφραζετε ανετα και δεν θελω να ζω με τον αν θα τα ξαναβρει η οχι.Οτι γινει εγινε,
    Εχει και γαμω τα σπιτια το ερωτευτικα ανετο μεγαλο εχει και κηπο με φρεσκα λαχανικα μαγειρεψαμε και τρεχαν τα σαλια μου και απο πεινα κανονικη και απο ερωτικη!:smug:
    Originally posted by konina
    συγγνωμη για να καταλαβω....

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ, αναρωτιεσαι αν καλως εισαι με εναν ανθρωπο που
    δεν σε ελκυει ιδιαιτερα ερωτικα,
    που δεν θα το ερωτευοσουν, αλλα ισως να τον αγαπουσες,
    που δειχνει ή οτι ψαχνει απελπισμένα απο καπου να πιαστει ή ότι είναι παθολογικά ζηλιάρης,
    που τον θεωρεις αμορφωτο,
    που δεν εκφραζεται ανετα κατα τα δεδομένα τα δικά σου ,
    που ενω ουσιαστικα δεν σε ξερει σε καλει στο νοσοκομειο για να τον δεις οταν επαθε εμφραγμα,
    που σου δηλωνει οτι και να τα ξαναβρει με την πρωην του δεν θα ξαναπαει στους δικους της (αυτο είναι το προβλημα!)
    που χωρις να εχετε μια ουσιωδη σχεση "θελει να υπαρχει μελλον με παιδια μεταξυ σας" και θελει να μεινετε μαζι
    που εχετε κανει 2 φορες μονο σεξ (κι ας ήταν πολυ καλο)
    [για να μην θεσω την δικη μου απορια στο οτι αντι να σχολειται με το προβλημα υγειας που το βρηκε στα καλα του καθουμενου, ψαχνεται για σχεσεις...]

που εχει ομως ερωτευσιμο σπιτι και που λογω ανασφαλειας δικης του (επειδη οπως ειπες ένας παιδαρος δεν θα τα εκανε αυτα) σου χιλιοανεβαζει την δικη σου στα υψη?????

αν με ολα αυτα εισαι οκ, εγω μαζι σου... ειμαι της αποψης οτι ο καθενας κανει θεωρει σωστο για τον εαυτο του... αν ομως κατι σε "ξενιζει", τοτε νομιζω ότι οτυπος δεν κανει για τιποτα περισσοτερο απο μια "ενδιαμεση" σχεση μεχρι να βρεθει η επομενη....

Senior Member
    ε μα ας τα πει καποιος γιατι καθε φορα που διαβαζω τι γινεται εδω μεσα μο ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
    παντως τον σκοπο σου τον γουρουνιτσα οποτε keep going.

Junior Member
    Μου ακούγεται τρομακτικό. Βασικά μην πας να μείνεις μαζί του, όχι ακόμα τουλάχιστον. Δεν τον ξέρεις καν, και όλη αυτή η βιασύνη είναι ανησυχητική.

Senior Member
    χμμμ...εμένα ο φίλος μου μου αγοράζει λέμον πάι που είναι το αγαπημένο μου γλυκό και τα σκίζω χεχεχεχε!μα είναι δυνατον να μου προσφέρει ο καλός μου ενα γλυκό η να βγούμε για φαγητό κι εγω να σκέφτομαι τωρα να το φάω αυτό η θα παχύνω,,,?
    κανένας αντρας δεν θέλει μια γυναίκα μίζερη,εξακριβωμένο αυτο,οπότε keep walking γουρουνίτσα και όπου σε βγάλει ;)

Senior Member
    Originally posted by arte
    χμμμ...εμένα ο φίλος μου μου αγοράζει λέμον πάι που είναι το αγαπημένο μου γλυκό και τα σκίζω χεχεχεχε!μα είναι δυνατον να μου προσφέρει ο καλός μου ενα γλυκό η να βγούμε για φαγητό κι εγω να σκέφτομαι τωρα να το φάω αυτό η θα παχύνω,,,?
    κανένας αντρας δεν θέλει μια γυναίκα μίζερη,εξακριβωμένο αυτο,οπότε keep walking γουρουνίτσα και όπου σε βγάλει ;)
    δηλαδη θεωρεις μιζερια το να κανεις μια προσπαθεια να χασεις κιλά και να περιμενεις ο άλλος να σε στηρίξει?

ή θα σε θεωρήσει ο άλλος μίζερη αν βλεπει ότι όντως εχεις παραπανω κιλά και θες να απαλλαγείς από αυτα??? γιατι νομίζω ότι καμιά μας, εδω μέσα κ οπουδήποτε αλλου, δεν πάχυνε τρώγοντας μπροκολα!!!!!!!!

για μενα μιζερια ειναι να εχεις ΒΜΙ 17 και να μετρας τις μπουκιες που τρως.... το να εχεις ΒΜΙ 35 και να λες "όχι ευχαριστω, δεν θα πάρω" είναι ψυχική δύναμη κ αξιζει συγχαρητηρια...

Senior Member
    γουρουνιτσα γραφεις/εγραφες στο e-psychology?

Senior Member
    Originally posted by konina
    δηλαδη θεωρεις μιζερια το να κανεις μια προσπαθεια να χασεις κιλά και να περιμενεις ο άλλος να σε στηρίξει?

ή θα σε θεωρήσει ο άλλος μίζερη αν βλεπει ότι όντως εχεις παραπανω κιλά και θες να απαλλαγείς από αυτα??? γιατι νομίζω ότι καμιά μας, εδω μέσα κ οπουδήποτε αλλου, δεν πάχυνε τρώγοντας μπροκολα!!!!!!!!

για μενα μιζερια ειναι να εχεις ΒΜΙ 17 και να μετρας τις μπουκιες που τρως.... το να εχεις ΒΜΙ 35 και να λες "όχι ευχαριστω, δεν θα πάρω" είναι ψυχική δύναμη κ αξιζει συγχαρητηρια...

Μα γιατι,γιατι να του δείξεις δηλαδή οτι θέλεις ν'απαλλαγείς απο τα κιλά?
    Τι τον ενδιαφέρει?Αφου σου ζήτησε να βγείτε να βγείτε μηπως ,λεω μήπως του αρέσεις ετσι?
    Γιατι να τραβάμε ζόρι δηλαδή επειδή ο αλλος μας γουστάρει ετσι οπως είμαστε?
    Εγω οταν βγαίνω για φαγητό και πεινάω τρώγω πάντως δεν είμαι απο αυτές που παραγγέλνουν σαλατούλα στα dates και μετα στο σπίτι τρώνε και τα κομοδίνα.
    Και δεν επιτρέπω να με "ζυγίζει" κανεις,ειτε είναι σύζυγος η σύντροφος η συγγενής,και να έχει άποψη σχετικά με το βάρος μου,η το ΒΜΙ μου η οτιδήποτε άλλο,δεν είμαι κρεας και δεν παω με το κιλό...

Senior Member

Μα γιατι,γιατι να του δείξεις δηλαδή οτι θέλεις ν'απαλλαγείς απο τα κιλά?
    Τι τον ενδιαφέρει?Αφου σου ζήτησε να βγείτε να βγείτε μηπως ,λεω μήπως του αρέσεις ετσι?
    Γιατι να τραβάμε ζόρι δηλαδή επειδή ο αλλος μας γουστάρει ετσι οπως είμαστε?
    Εγω οταν βγαίνω για φαγητό και πεινάω τρώγω πάντως δεν είμαι απο αυτές που παραγγέλνουν σαλατούλα στα dates και μετα στο σπίτι τρώνε και τα κομοδίνα.
    Και δεν επιτρέπω να με "ζυγίζει" κανεις,ειτε είναι σύζυγος η σύντροφος η συγγενής,και να έχει άποψη σχετικά με το βάρος μου,η το ΒΜΙ μου η οτιδήποτε άλλο,δεν είμαι κρεας και δεν παω με το κιλό...
    εσυ αναφερεσαι στην περιπτωση που εισαι οκ με τα κιλα σου και δεν θες να αδυνατησεις... αυτο ειναι αλλο θεμα...

εγω μιλαω για το να θελω να αδυνατισω, για μενα όχι για κανεναν αλλο, και για το οτι εχω την απαιτηση απο τον συντροφο μου να σεβαστει την αποφαση μου.. και στο ξαναλεω ότι το να λεω οτι κανω διαιτα και θα φαω συγκεκριμενα πραγματα με κανει να νιωθω περηφανη οχι μιζερη, γιατι το να "απεξαρτηθω" απο το φαγητο το κατεκτησα με πολυ κοπο....

και δεν ειπε κανενας να σου επιβαλλουν οι αλλοι να αδυνατησεις ή αν προσποιεισαι οτι τρως λιγο... εξαλλου οι περισσοτεροι που ειμαστε σε αυτο το φορουμ ειμαστε γιατι θελουμε να αδυνατισουμε...οποτε εφοσον εχεις πάρει τετοια αποφαση θεωρω αν μη τι αλλο ελλεψη σεβασμου απο τον αλλο, να προσπαθει να σου χαλασει την αποφαση, όποιος κι αν ειναι αυτος...

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast