πριν να γίνω 20 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Senior Member
    μεταξυ μας τωρα...εγωιστικο ειναι να πηγαινει να φερνει παγωτινια για να γιορτασετε εφοσον ξερει οτι κανεις διαιτα!!!!!!!!! κι ουτε καν να παρει παγωτο 0% ή εστω 2 γρανιτες απ'το περιπτερο βρε αδρεφε......... :roll:

απλα αυτο που λεω είναι ότι δεν μπορεις να βοηθησεις καποιον αν δεν θελει (εσυ εκεινον) μπορεις όμως να βοηθησεις καποιον που θελει (εκεινος εσενα)... αν θες τη γνωμη μου ζητα του, επειδη ειναι δυσκολο για εσενα να μην πολυ μπαινουν τετοιοι πειρασμοι σπιτι σας, τους εχουμε που τους εχουμε παντου εξω δεν χρειαζεται να μας κυνηγουν και στο σπιτι...!!!

μου θυμιζεις μια φιλη μου που ήταν πάρα πολλά κιλά (~140) και ο αντρας ήταν κανονικος, όταν λοιπον η φίλη μου αρχισε δίαιτα κατά έναν περίεργο τρόπο ο άντρας της άρχισε κάθε μέρα να παραγγέλνει σουβλάκια και κατέληξαν η φίλη μου κάθε βράδυ να κλαίει κρυφά στο μπάνιο γιατί της είχαν σπάσει τη μύτη (δεν ενεδωσε όμως) και ο άντρας της να πάρει 10 κιλα!!!!!

αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι εύκολο για τους άλλους να δεχτουν την αλλαγή μας ακόμα κι αν είναι για καλό... οπότε μην νιώθεις άσχημα... απλά δες το όπως είναι...

Senior Member
    σε ευχαριστώ πολύ, έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να του το ξεκαθαρίσω οτι κάνω δίαιτα και δεν θέλω να ξανακυλήσω (έχει ξαναγίνει εξαιτίας του).
    το πιστεύεις οτι έφυγε και μου άφησε στην κατάψυξη τα υπόλοιπα? και εγώ τελευταία στιγμή έβγαλα το γιαούρτι από το ψυγείο και το κλείδωσα (το ψυγείο μου έχει σύστημα που κλειδώνει!) και έβαλα το κλειδί στην τσάντα του. όταν γυρίσει να πάρει τα θερμιδικά διαβολάκια, εγώ δεν τα θέλω εδω μέσα! τέλος τα γλυκά στο σπίτι

Senior Member
    μπράβο σου , δείχνεις σθένος που δεν είναι και εύκολο πράγμα.. Να παίρνεις την κάθε μέρα ξεχωριστά, μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, ο αγώνας σου να έχει στόχο το εικοσιτετράωρο, αν τη βγάλεις καθαρή τη μια μέρα, η επόμενη πάντα θα είναι πιο δυναμική..Αν κοιτάς πολύ μακριά συνήθως απογοητεύεσαι γιατί ο στόχος μοιάζει σε απόσταση και δυσπρόσιτος. lost kitten, μην εγκαταλείψεις, ακόμη και όταν παρεκλίνεις λίγο. Έχω έχω χρόνια διατροφική διαταραχή που δυστυχώς δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω μόνη μου..Ξέρω τι σημαίνει να παλεύεις τους δαίμονές σου και να βγαίνεις χαμένος, αλλά όσο είσαι μικρή και πιο δυνατή ψυχικά, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για τον εαυτό σου. Μόνο αν είσαι καλά με σένα, θα μπορέσεις να βοηθήσεις αποτελεσματικά και κάποιον άλλο.. Το αγόρι σου πρέπει να δώσει το δικό του αγώνα, αλλά είναι δικός του, δεν είναι το αγόρι σου ευθύνη σου! Το κεφάλι ψηλά!

Senior Member
    χίλια ευχαριστώ, είναι όντως πολύ δύσκολο να παλεύεις με τους δαίμονες σου, πραγματικά μου έχετε δώσει κουράγιο...είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις οτι κάποιος εκει έξω σε στηρίζει και σου συμπαραστέκεται.ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου και να υπερνικήσεις τα δικά σου εμπόδια που τόσο πολύ σε παιδεύουν :)

Senior Member
    τι ομορφο φεγγάρι έχει σήμερα...εχει πάρει ένα ροδακινι χρώμα.....όποιος μπορει να ξεκλέψει μια στιγμή και να το χαζέψει ....δεν θα χάσει. Και για σας που είστε ήδη έξω με το ταίρι σας, σας εύχομαι εναν ρομαντικό περίπατο και ενα γλυκό φιλί κάτω απο την φεγγαράδα :)

Senior Member
    αχ αυτή η νύχτα δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει την πολίτικη κουζίνα..
    http://www.youtube.com/watch?v=3Fgtdt8fCow
    http://www.youtube.com/watch?v=9YbI2uUuB50

Senior Member
    τελικά χθές συνωμοτούσαν όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος να μην ακολουθήσω την διατροφή. για βραδινό λοιπόν είχα σαλάτα με ελιές και 1 φέτα ψωμί, μια χαρά όλα μέχρι εδώ. ανοίγω λοιπόν το ψυγείο (είχε γυρίσει ο άσωτος υος με το κλειδί) όταν τελείωσα το διάβασμα περασμένες 12 και δεν μπορούσα πουθενά να εντοπίσω κάτι πράσινο, το μαρούλι που νόμιζα οτι στέγαζα ήταν σε λυπητερή κατάσταση και οι ντομάτες μου δεν πήγαιναν πίσω. έτσι ακολουθώντας τις συμβουλές του διαμαρτηρώμενου στομάχου (είχε να φάει απο τις 6) αντικατέστησα την σαλάτα με άπαχο γάλα και δημητριακά ολικής άλεσης. πολύ φοβάμαι οτι θερμιδικά ξέφυγα......Τουλάχιστον δεν έκανα το σύνηθες βραδινό υπερφαγικό. 2 μέρες χωρίς υπερφαγία........Το συμπέρασμα που βγάζουμε: χωρίς σωστή οργάνωση δίαιτα δεν γίνεται. Απο σήμερα θα είμαι πιο προσεκτική. καλημέρα σε όλους

Senior Member
    Κοιτα αν δεν έφαγες όλο το κουτί,μια χαρά είσαι θερμιδικα αλλά κ να ξεφυγες λίγο μια χαρά υγιεινό ήταν το βραδινό σου... :-)

Senior Member
    και εγώ σε αυτό κατέληξα Κονινα μου, ευτυχώς δεν έφαγα το κουτί, απο ποσότητα μέτρια....είμαι αρκετά ευχαριστημένη (δεν τα ζύγισα βέβαια κιόλας).....
    να σας πώ ένα καλό νέο .....διαβάζω και μάλιστα με μεγάλη προσήλωση και αρκετή όρεξη.....και χθες διαβασα αρκετά αλλά αγκομαχούσα να τελειώσω κάθε κεφάλαιο...γράφω αύριο στις 12 και από τα 11 κεφάλαια έχω κάνει τα 7 και είμαι στο 8 που σε κανένα 40 τελειώνει....
    Τελικά όλα μια συνήθεια είναι.....πιέστηκα 3 μέρες να καθίσω για διάβασμα και σήμερα ήταν πιο εύκολο το να μπω στην ψυχολογική κατάσταση του διαβάσματος....

Senior Member
    μπορεί η ώρα να είναι 10 αλλά και τα 11 κεφάλαια διαβάστηκαν....ένα μικρό διάλυμα για να ανασάνω, και να φάω βέβαια και το βραδινό μου (το έχω έτοιμο απο το απόγευμα για να μην ξεστρατίσω όπως χθές:roll:) και μετά οδεύω δυναμικά για επανάληψη!
    ανακάλυψα ένα ακόμα καλό που έχει να γράφεις σε φόρουμ, άρχισα να διορθώνω τα ορθογραφικά μου:lol:

Senior Member
    bravo lost kitten, κράτα καλά, η οργάνωση και το πρόγραμμα βοηθούν απεριόριστα στις προσπάθειες μας. Καλημέρα!

Α ρε lost kitten,εκτός από το ότι μου αρέσει το nickname σου(τα γατάκια είναι τόοοοσο γλυκάαα:smilegrin:) μ'αρέσει και ο τρόπος γραφής σου!Πες μου ότι σπουδάζεις κάτι σε φιλολογικό κλπ!Γράφεις πολύ όμορφα,με συνοχή και σαφήνεια.
    Εντωμεταξύ,σε πολλές από τις σκέψεις σου και τους προβληματισμούς σου,συνάντησα πολλούς από τους δικούς μου μιας και αντιμετώπιζα και ακόμα αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια...ξέρω ότι πάντα ξεκινάμε με πολύ ενθουσιασμό τους στόχους μας,κάπου χανόμαστε στην πορεία ,απογοητευόμαστε,αλλά επιστρέφουμε δυναμικά για να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας!Εύχομαι πραγματικά οι προσπάθειές σου να αποδώσουν καρπούς και να αγαπήσεις πιο πολύ τον εαυτό σου μέσα από όλη αυτή την ιστορία...
    Μέσα από αυτά που γράφεις,βλέπω και τον εαυτό μου..Είμαστε και στα ίδια κιλά...έχουμε ίδιους στόχους...θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία για την επίτευξη όσων στοχεύουμε..
    Τέσπα,πάω για διάβασμα,έχουμε και μια ρημάδα εξεταστική να δαμάσουμε!:lol:Καλή μας επιτυχία!:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    καλησπέρα melodica, ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια :bouncy: Είναι μεγάλη υποστήριξη να ξέρεις ότι πίσω από τα γράμματα στην οθόνη σου είναι ένας άνθρωπος με τους ίδιους στόχους, με τις ίδιες δυσκολίες (διαβασματα, εξεταστική, ανέντιμοι συμφοιτητές, κομπλεξικοί καθηγητές), τα ίδια προβλήματα που το παλεύει και δεν το βάζει κάτω :roll: . δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρά μου έδωσες που μου είπες ότι σου αρέσει ο τρόπος γραφής μου..... μετά το σχολείο νόμιζα ότι είχα ξεχάσει (πάντα έγραφα κάπως περίεργα, τουλάχιστον έτσι μου έλεγαν οι καθηγητές..σε έναν άρεζε σε κάποιους όχι και σε λίγους περνούσε αδιάφορο). Πάντως δεν έχω καμία σχέση με τα φιλολογικά, στο σχολείο θετική ήμουν και τις δύο χρονιές και ακολούθησα καθαρά θετική επιστήμη. Σπουδάζω βιοχημεια και βιοτεχνολογεία και λόγο αυτού έχω χάσει κάθε επαφή με την λογοτεχνία που τόσο αγαπώ, δεν είναι ο ελεύθερος χρόνος που είναι λίγος αλλά μέχρι τώρα τον σκόρπαγα σε άσκοπα πράγματα όπως για παράδειγμα την τηλεώραση και πολλά άλλα αποβλακοτικά.
    όσο για το nickname και εγώ λατρεύω τα γατάκια αν και δεν είναι ο μόνος λόγος..... έχεις νιώσει ποτέ 100% απροστάτευτη? έτσι ένιωθα εκείνη την μέρα που βρήκα το φόρουμ, απροστάτευτη... σαν ένα γατάκι που χάθηκε επειδή ξεστράτισε και χάθηκε και κάθετε μόνο του με τα ματάκια του που ακόμα δεν έχουν ανοίξει και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φωνάζει μπάς και το ακούσει η γάτα και το μαζέψει. (είναι πραγματικό περιστατικό, ένα μαυρο πολύ μικρό γατάκι είχε χαθεί μετά από μια βροχή και ήταν παρατημένο στην πιλοτή του σπιτιού μου, βέβαια η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, το μάζεψα άλλα ήταν πολύ μικρό και μάλλον είχε περάσει μια ολόκληρη νύχτα μέσα στην βροχή, οπότε ξεψύχησε στην αγκαλιά μου τα ξημερώματα της επομένης).(θα με πιάσουν πάλι τα κλάματα, ας το αφήσουμε)
    Ας πούμε κάτι ευχάριστο, έδινα σήμερα μάθημα και αν και τα θέματα ήταν πολύ απαιτητικά πρέπει να το πέρασα :duh:
    οψόμεθα (καλά το λέω?).........
    καλό διάβασμα λοιπόν και καλή υπομονή ;) και, όπως πολύ εύστοχα είπες, θα την δαμάσουμε την ρημάδα την εξεταστική :saint2:
    καλή μας επιτυχία!!!!

Senior Member
    thanks monahoiot, όντως βοηθούν απίστευτα και ευελπιστώ σε λίγο καιρό να καταφέρω να ρυθμίσω και τις ώρες των γευμάτων έτσι ώστε να μην αφήνω πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά διαστήματα ανάμεσα στα γεύματα....και έχω τα γνωστά σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε από τρελή πείνα σε σκάσιμο. (πέρσι μια μέρα, που έκανα δίαιτα, δεν είχα προλάβει κανένα γεύμα και έτσι τα έφαγα όλα το βράδυ...περιτώ να σας πω ότι μετά από καμιά βδομάδα ξανακύλησα στα βραδινά υπερφαγικά, επόμενο ήταν όταν τρως στις 8 το πρωί και μετά στις 9 το βράδυ :rolleyes: )

Senior Member
    λοιπόν είναι μια καταπληκτική ταινία (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα), αρκετά παλιά που είδα πριν κανέναν μήνα πραγματικά αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο νομίζω ότι αξίζει. λέγεται : πράσινες τηγανιτές πατάτες ( Fried Green Tomatoes ο αγγλικός τίτλος της)
    το τρέιλερ έχει πολύ κακή ποιότητα : http://www.youtube.com/watch?v=wwYDQG0c-cs
    και αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου σκηνές και νομίζω και πολλών άλλων φάν της ταινίας : http://www.youtube.com/watch?v=kXZs3mjGlQU
    την έχει δεί κανείς? μόνο ένα έχω να πω TOWANDA!!!!!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast