πριν να γίνω 20 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    Πέρασε και αυτή η μέρα, γεμάτη μέρα... το μάθημα που έδινα πρέπει να πήγε καλά, σε καμιά εβδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα, ήρθε ένα δέμα από την μητέρα μου με του κόσμου τα παχυντικά καλούδια που μπήκαν τα περισσότερα στην κατάψυξη και εκεί σκοπεύουν να μείνουν :lol: Μου φαίνεται θα μαζέψω την μισή σχολή να βάλει το χεράκι της ή μάλλον το πιρουνάκι της ώστε να τελειώσουν τα μαγηρευτά γιατί είναι τόσα πολλά που δεν θα μπορέσω να τα φάω μόνη μου ούτε σε ένα μήνα (επίσης είναι παχυντικά και δεν περιλαμβάνονται στο διατροφικό πρόγραμμα) ίσως με υπερφαγικό θέλω 2 μέρες αλλά δεν πρόκιτε να συμβεί κάτι τέτοιο....
    το πιο περίεργο της ημέρας ήταν η διαδικασία την οποία ακολούθησα για να μεταφέρω από τον σταθμό στο σπίτι τα πράγματα....
    αρχκά τηλεφώνησα κλασσικά στον δικό μου για βοήθεια ...πήρε και το δίπλωμα χθες .....να έρθει να με παραλάβει από τον σταθμό...αλλά αυτοκίνητο και πεθερά ήταν εξαφανισμένα (το πεθερά χαϊδευτικά, δεν τρελάθηκα από τα 20 να έχω τέτοιες εμπειρίες)...οπότε πήρα το ποδήλατο έβαλα πάνω τον σάκο (που ζύγιζε αρκετά ώστε να νιώθω σαν τον τιμωρημένο ʼτλα) ,και εγώ έμεινα από δίπλα να το σέρνω. Μπορώ να πώ ότι μου θύμισα κάτι αστείες φωτογραφίες από μεταφορές στο βιετναμ :smilegrin:

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορώ να σας στείλω εικόνες ....

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    πάντως άμα πληκτρολογήσετε στην γνωστή μηχανή αναζήτησης αστείες και περίεργες μεταφορές στο βιετναμ, θα καταλάβεται τι εννοώ :lol:

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    τέλος σήμερα συνειδητοποίησα κάτι που με συγκλόνησε, γυρίζοντας από αυτό τον σταθμό ένιωσα ένα συναίσθημα πολύ δυνατό που με παρακινούσε να μπώ στην κουζίνα, αυτό το συναίσθημα το ήξερα πολύ καλά, το είχα νιώσει άπειρες φορές πριν ανοίξω το ψυγείο , αυτό που δεν είχα καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι αυτό το συναίσθημα δεν ήταν πείνα αλλά δίψα. όταν συνειδητοποίησα το πόσες φορές είχα νιώσει το ίδιο αυτό ένστικτο και είχα καταβροχθήσει όντως πράγματα που ουσιαστικά ήταν υγρά (χυμούς, γάλα, παγωτό....καλά και συνοδευτικά συνήθως....αλλά στην αρχή υγρά) έμεινα να κοιτάω ένα άδειο ποτήρι για ώρα. καθόμουν έτσι σαν χάνος και κοιτούσα το ποτήρι......μετά έβαλα νερό ήπια και το ενστικτο καθηστιχάστηκε.
    είχα διαβάσει, το πρωί νομίζω, την δημοσίευση της lessing στα βοηθητικά....ευχαριστώ lessing ....ακόμα απορώ με τον εαυτό μου..κοντεύω να σκάσω από την βλακεία.....
    καλό βράδυ σε όλους να είστε καλά :bouncy:

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    224
    Lost kitten πράγματι αυτή η ταινία είναι πολύ πολύ καλή.Αν και αν θυμάμαι καλά με στεναχώρησε λίγο στο τέλος,εκεί που έδειχνε τη γιαγιά που βγήκε από το γηροκομείο(?) και ένιωθε μοναξιά(ελπίζω να μη μπερδεύω τις ταινίες!).Παρεπιπτόντως μπορεί να μην πιστεύω στα ζώδια ιδιαίτερα,αλλά τόσα κοινά στοιχεία με άτομο που στην ουσία δεν γνωρίζω σπάνια τυχαίνει(διάβασα τα ποστς σου από την αρχή,μια μέρα διαφορά έχουμε :))

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    πολύ σωστά θυμάσε cherie :smilegrin: ούτε και εγώ πολυπιστεύω στα ζώδια αλλά είμαι πραγματικά υπέρμαχος της άποψης ότι άνθρωποι με ίδια ή παρόμοια προβλήματα μοιράζονται παρόμοια συναισθήματα και έχουν παρόμοιες αντιδράσεις.
    για παράδειγμα το γεγονός ότι θέλαμε να αλλάξουμε την κατάσταση της υγείας μας, την συμπεριφορά μας απέναντι στο φαϊ, ότι αναζητήσαμε κάπου υποστήριξη και συμπαράσταση ....
    και γώ εκπλήσομαι απίστευτα από τα πόσα κοινά βρίσκω,
    επίσης είσαι θεσσαλονικιά? αν θελεις βέβαια απαντάς
    εγώ από την θεσσαλονίκη είμαι αν και σπουδάζω στην λαρισα ....
    θα κάνουμε διαδικτιακό παρτυ στο φορουμ εκείνες τις 2 μέρες χαχαχα






    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::lol::lol:

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    224
    Ναι από θεσσαλονίκη!Όσο για τα κοινά θέματα,σίγουρα έχουμε πολλά όλοι εδώ μέσα!Κοντά σπουδάζουμε:wink2:
    Αν φτάσουν εκείνες οι μέρες και έχουμε καταφέρει και κάτι καλό,τότε όχι μόνο πάρτυ θα κάνουμε...!ʼντε να δούμε...!Πάντως έχεις κάνει πολύ καλή αρχή,και είναι το σημαντικότερο για να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις την προσπάθειά σου!
    θα τα λέμε:wink1:

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    καλημέρα σας, πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να μείνουμε νυμφάλιοι έστω και για μια μέρα, δηλαδή κάθε μέρα πρέπει να αντιμετωπίζουμε και κάτι απρόοπτο? κάθε μέρα πρέπει να αγκομαχούμε ψυχολογικά?
    χθές το απόγευμα αποφάσισα να ξεκουραστώ και να ξεκινήσω σήμερα το πρωϊ ορεξάτη το διάβασμα. και ενώ περίμενα να πάω καμιά βόλτα με τον δικό μου όπως είχαμε συμφωνήσει.....εγω περίμενα και περίμενα (είχα βέβαια εσάς για παρέα αλλά καταλαβαίνεται τι εννοώ), απέριψα εν το μεταξύ 2 προτάσεις φίλων για ποτό και συναυλία και περίμενα μόνη μου στην βεράντα να χαϊδεύω τα πλήκτρα του λαπτοπ. κατα τις 11 λοιπόν δεν άντεξα άλλο ντύθηκα και βγήκα να βολτάρω λίγο στην γειτονία. στις 11 και 35 χτυπάει το τηλέφωνο και περιχαρής ο φίλος μου μου ανακοινώνει ότι έρχεται με την μητέρα του να με πάρει για να μείνουμε σπίτι του το βράδυ. ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. το μόνο που ήθελα ήταν να βγώ μια βόλτα να ξεσκάσω, να με κρατήσει από το χέρι και να λέμε ότι μας κατέβει...... η προοπτική να κλειστώ στο σπίτι του μπροστά στην τηλεόραση και να κοιμηθώ στις 2 βλέποντας σαουθπαρκ (σατιρικά αμερικάνικα παιδικά) με θύμωνε και με αγανακτούσε. έτσι και εγώ είπα ακριβώς αυτό που αισθανόμουν και αρνήθηκα την πρόταση (κατάφερα να ξεπεράσω ένα ακόμα βραδινό υπερφαγικό, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι τόνοι της φωνής ανέβηκαν). σήμερα το πρωϊ με παίρνει ξανά τηλέφωνο να μου πεί να ετοιμαστώ για να πάμε στο εξοχικό τους (εγώ, αυτός, η μαμά, η αδελφή και η γιαγια......κωμικοτραγικό....τ ο γεγονός ότι δεν μπορούμε να βρεθούμε οι 2 μας σε ένα χώρο μόνοι μας) και φυσικά εγώ αρνήθηκα γιατί απλά δεν θα μπορέσω να διαβάσω ....προφανώς και προτιμώ την ζεστή άμμο της παραλίας αλλά δεν γίνετε, απλά τα πράγματα. φυσικά εκείνος παρεξηγήθηκε και μετά από λίγο ξαναπέρνει τηλέφωνο προσπαθώντας να με πείσει αλλά ανένδοτη εγώ. το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι κλείνοντας το τηλέφωνο μου είπε χαρακτηριστικά <<εγώ προσπάθησα πάντως.....για να μην λές>> Τα λαμπάκια μου αναβόσβηναν ρυθμικά και κατάφερα να κλείσω το τηλέφωνο χωρίς να τον στολίσω πατόκορφα. το γεγονός ότι δίνει εύκολο μάθημα την δευτέρα, δεν σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ζοριστώ και να προσπαθήσω να διαβάσω στην εξοχή με την συνοδία όλων αυτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η θάλασσα, τα τηγανιτά ψαράκια και το παγωτό. πραγματικά μπορώ να ανεχτώ την υποψία μου ότι χθες το απόγευμα συναντήθηκε με τους φίλους του, αλλά αυτήν την φορά δεν μπορώ να υποκύψω και να ξεβολευτώ εγώ. έχω ένα πρόγραμμα και μια σχολή να τελειώσω και ας μην γράψω καλά στο μάθημα, τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει. καλημέρα σε όλους και καλό διαβασμα σε όσους αντί να ψηθούν στην παραλία ψήνονται στο διάβασμα!

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    224
    Γεια σου γατάκι!Για μένα το σημαντικότερο όλων όσων ανέφερες είναι ότι μετά από τον καυγά που είχατε και την ανάλογη αλλαγή στη διάθεσή σου δεν ξέσπασες στο φαγητό!Νομίζω ότι αυτό πρέπει να σε κάνει πολύ χαρούμενη και να αφήσεις τις άλλες σκέψεις για αργότερα.Είναι πολύ ώριμο κατά τη γνώμη μου το ότι δεν είπες δε βαριέσαι ας πάω να περάσω σήμερα καλά και το διάβασμα αργότερα γιατί αυτή η αναβλητικότητα είναι που μας καταστρέφει πολλές φορές και μας πάει πίσω.Συγκεντρώσου στο διάβασμά σου,και κάνε ένα διάλειμμα όταν εσύ νιώσεις ότι το θέλεις.Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου,γιατί τα πας πολύ καλά:love:

  10. #40
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    μου δίνεις απίστευτο κουράγιο με τα λόγια σου γλυκιά μου cherie, και γώ τώρα ζορίζομαι πολύ να συγκεντρωθώ αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα από το να έπινα πορτοκαλάδα στην παραλία. και πραγματικά το εύχομαι σε όλους να νιώσετε αυτό το συναίσθημα που ένιωσα όταν είπα ένα απλό όχι ...... ήταν η πρώτη φορά που κοίταξα τον εαυτό μου και τα προβλήματά του και δεν ακολούθησα απλώς για να μην χαλάσω καμιά καρδιά :smirk: καλό μεσημέρι :grin: πάω για μεσημεριανό :bouncy:

  11. #41
    Kαλησπέρααα!Σήμερα έκανα και εγώ το διαβασματάκι μου και χάρηκα πολύ που έφαγα με πρόγραμμα και κατάφερα να τσιμπήσω μόνο μερικές κουταλιές από το τεράστιο cookies παγωτό που είχε φέρει η μάνα μου!!!:tumble::lol: Aρχίζει και φτιάχνει η διάθεση μου όλο και πιο πολύ και να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και οι επιτυχίες μου στο δρόμο! :lol::smug:
    Λέω να πάω για ένα ποτάκι τώρα να ξεσκάσω από το διάβασμα...!Κορίτσιαα,όλα θα πάνε καλάαα!Γατάκι,μπράβο σου που μένεις στον στόχο σου και δεν υπέκυψες σε υπερφαγικό μετά τον τσακωμό!Είναι πολύ μεγάλο βήμα!Και έτσι,συγκεντρώσου και στο διαβασματάκι σου χωρίς να ζορίζεις τον εαυτό σου,αλλά να του συμπεριφέρεσαι όμορφα!:)
    Σχετικά με τις ομοιότητες που λέγαμε,Lost Kitten και Cherie μην μου πείτε ότι είστε και ζυγάκια να τρελαθώ...????:tumble:

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    224
    Μπράβο Melodica και για το παγωτό και για τη διάθεση!!Έτσι να μπαίνουμε σε μία σειρά :roll:
    Ναι,ναι ζυγάκια...!!!Κι εσύ να υποθέσω??

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Volos
    Posts
    303
    lost kitten τυχαία έπεσε το μάτι μου και είδα ότι σπουδάζεις στη βιοχημεία στη λάρισα... εγώ εκεί τέλειωσα πέρσι το μεταπτυχιακό μου...
    δύσκολη σχολή.. ζόρικοι καθηγητές σε καταλαβαίνω απόλυτα.. ελπίζω να σκίσεις στην εξεταστική!! :)

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    καλημέρα κορίτσια :) μία μέρα έμεινα χωρίς ιντερνετ και κόντεψα να τρελαθώ...ευτυχώς τώρα βρήκα:bouncy:
    Melodica, Cherie και εγώ ζυγάκι είμαι ......:roll:
    κορίτσια μπορώ να πώ ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. μπράβο μας :saint2:
    η αλήθεια είναι ότι και εγώ πριν από λίγο έφαγα ένα μικρό κομμάτι από την ελαφριά τάρτα με φράουλες που μου έστειλε η μαμά μου (και μου κάθισε σαν βαρίδιο στο στομάχι) αλλά δεν πειράζει δεν θα φάω ψωμί το μεσημέρι και όλα καλά ...είμαι πολύ αισιόδοξη γιατι χθές αν και βγήκαμε έξω για φαγητό κατάφερα να κρατηθώ και να φάω σωστά. εντάξει μπορεί να μην ακολουθώ το πρόγραμμα 100% αλλά και μόνο η προσπάθεια για αυτό μετράει. η ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα ...σωστά?
    καλό μεσημέρι κορίτσια και μην φοβάστε για τίποτα....με πείσμα και υπομονή θα τα καταφέρουμε :)
    καλή συνέχεια

  15. #45
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    αλήθεια karen1985 μου.........μικρός ο κόσμος :blush:
    όντως είναι απαιτητική σχολή και με δύσκολους καθηγητές αλλά τουλάχιστον είναι ενδιαφέρουσα:)
    και εγώ το ελπίζω γιατί έχω ήδη αρκετά μαθήματα για τον Σεπτέμβρη ...οπότε θα με βόλευε να μην έχω και αυτού του εξαμήνου.
    ευχαριστώ πολύ ;) και καλή συνέχεια

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •