πριν να γίνω 20 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    224
    Μπράβο κουκλίτσα!!
    Κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι και πιο εύκολη!
    Καλή συνέχεια:bouncy:

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    Melodica μου έχεις πάντως δίκιο ,πρέπει να κοιτάξω τα διαβάσματα αλλά πρέπει να μην είμαι και τόσο εγωϊστρια και να του συμπεριφέρομαι καλά γιατί αλλιώς.....θα χειροτερέψουν τα πράγματα:(
    το σίγουρο είναι ότι είναι πού σημαντικός και δεν θέλω να τον χάσω:)

  3. #48
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    καλημέρα σε όλους.
    οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες. όλα ξεκίνησαν το σάββατο που δεν αισθανόμουν καλά και μου είχε πέσει η πίεση, έμεινα όλο το πρωϊ στο κρεβάτι και συνέχισα αργότερα το διάβασμα, είχε γίνει και εκείνο το επεισόδιο με τον φίλο μου οπότε ούτε η ψυχολογία μου ήταν ανεβασμένη. την δευτέρα αγχώθηκα λόγο του μαθήματος και έδειξα αδυναμία με αποτέλεσμα να κάνω υπερφαγικό. την τρίτη το πρωί πήγα στη σχολή και σε μια κατάσταση πλήρης σύγχυσης και ζαλάδας, αράδιασα λίγες μουτζουρωμένες γραμμές στο χαρτί και βρέθηκα στην λέσχη να κατεβάζω αλάτι και νερό.
    ευτυχώς οι ενισχύσεις κατέφθασαν γρήγορα. ο φίλος μου με βοήθησε να πάω σπίτι και μετά από δική του επιμονή αποφασίσαμε να πάμε σε έναν καρδιολόγο. (τον χειμώνα, πάλι για το ίδιο πρόβλημα, είχα πάει σε παθολόγο και μετά από αιματολογικές εξετάσεις, μου σύστησε να τρώω συκώτια και γενικός κρέας για το σίδηρο, αν και ήταν οριακός και ο σίδηρος και η φεριτίνη, δηλαδή δεν μου βρήκε τίποτα και με άφησε με το λίγο παραπάνω αλάτι στο φαγητό. το πρόβλημα όμως εμφανιζόταν συχνά πυκνά). στον καρδιολόγο λοιπόν έκανα όλες τις εξετάσεις και μου είπε ότι η καρδούλα μου λειτουργεί τέλεια, αλλά ότι είμαι υποτασική και εκτός από μια χ ποσότητα αλατιού την ημέρα θα πρέπει να παίρνω και ένα φαρμακάκι. το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι πάσχω από μακροζωία. όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός η υπόταση σε μη καπνίστρια γυναίκα είναι σημάδι μακροζωίας.
    από χθές το απόγευμα σηκώνομαι από τον καναπέ και πέφτω στο κρεβάτι, η ξεκούραση και η ενισχυμένη διατροφή εξομάλυναν κάπως το πρόβλημα και εγώ νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. ο απίστευτα προστατευτικός φίλος μου δεν έφυγε στιγμή από κοντά μου (ούτε μπάνιο δεν με αφήνει να κάνω μόνη μου, μην τυχόν και ζαλιστώ και χτυπήσω στην μπανιέρα.......είναι ωραία να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε τέτοιες στιγμές και πραγματικά είμαι ευγνώμων στον ανθρωπο αυτό.....μάλλον αυτές είναι οι στιγμές που δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον του άλλου).
    έτσι σήμερα η μέρα περνάει απίστευτα γρήγορα.....κλείνω για λίγο τα μάτια και όταν τα ξανανοίγω έχει περάσει καμιά ώρα!
    και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να μαζέψω κουράγιο για να αντιμετωπίσω ένα από τα πιο δύσκολα μαθήματα της σχολής και μια καθηγήτρια που την έχω χρίσει ορκισμένη εχθρό μου.
    καλό μεσημέρι πια και καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων....και μην φοβάστε τίποτα αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε, όσες και να είναι οι κακοτυχίες και οι στεναχώριες. θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω, είναι μεγάλο στήριγμα αυτό το φόρουμ....είναι ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις κάπου όταν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι, ευχαριστώ

  4. #49
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    είναι ατελείωτα τα γεγονότα που έγιναν σε αυτό το διάστημα που δεν γράφω... δεν είχα ιντερνετ και γενικώς πέρασα δύσκολη περίοδο.
    όμως τώρα είμαι καλύτερα, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου, έχω γραφτεί στο κολυμβητήριο και την δευτέρα ξεκινάω την πρακτική μου. και ένα ακόμα διάστημα ασταμάτητης κρεπάλης και υπερφαγικών στοιχειώνει την ζυγαριά και την ψυχή μου. μου λείπουν εκείνες οι λίγες μέρες που ένιωθα παντοδύναμη και είχα κρατηθεί μακριά από τα υπερφαγικά..... τώρα το χρονόμετρο ξαναμηδένισε και σαν πληγωμένος στρατιώτης γύρισα σπίτι για να αναρρώσω και να βρώ τις δυνάμεις και τον εαυτό μου. μου έκανε μεγάλο κακό που σταμάτησα να γράφω εδώ, είναι σωτήριο. και η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε η παρέα σας:) ελπίζω να είναι όλοι καλά ......καληνύχτα:smilegrin:

  5. #50
    ʼστα,και εγώ μια από τα ίδια..ευτυχώς υπερφαγικά δεν είχα καθόλου αυτές τις μέρες,αλλά παράνω φαί σε γενικές γραμμές..με αποτέλεσμα από τα 67 να επιστρέψω πάλι στα 68..τι κακό και αυτό..δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα από τα 68 :@ Ξαναρχίζω πιο χαλαρή,απαλλαγμένη από κάποιες υποχρεώσεις και με περισσότερη ενέργεια και χρόνο για άσκηση!Καλή μας αρχή και πάλι!:D (Πραγματικά,όταν θα χάσω τα κιλά που θέλω,υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην μου ξαναεπιτρέψω να πάρω τόσο βάρος και να χαρώ τη ζωή μου που έχασα αυτά τα 2 χρόνια εξαιτίας της αμηχανίας που ένιωθα για το σώμα μου!...)

  6. #51
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    σε καταλαβαινω απόλυτα μελοντικα, και εγω νιώθω ακριβώς το ίδιο και γίνεται μεγάλη μαχη ανάμεσα στην απογοητευμενη την αδιάφορη και την πεισματαρα πλευρά μου. ευχομαι να συνεχίσουμε καλύτερα και πιο δυναμικά:bouncing:

  7. #52
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    "If you feel like giving up, remember why you held on so long in the first place." - Jared Leto

  8. #53
    <3 Jared!!:P:spin::bigsmile: Τι γίνεται γατάκι??Πως είσαι αυτό τον καιρό?Χαλάρωσες απο τη σχολή???

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •