Results 16 to 30 of 72
Thread: Και τα υπερφαγικά καλά κρατούν
-
21-06-2011, 09:40 #16
Originally posted by koukoutsi
είμαι ικανή ακόμα και το πιο υγειινό να το κάνω έστι ώστε να γίνει απόλυτα παχυντικό!!!!
Μηπως αν επερνες σοκολατα sweet n balance Γιωτης και μολις θες να φας κατι να βαζεις αυτη στο στομα σου?Ή coca zero?Εμενα τουλαχιστον αυτα τα "υποκαταστατα" ζαχαρης λειτουργουν καπως στον εγκεφαλο μου και μου φευγει η λυσσαρα.
- 21-06-2011, 09:40 #17
Πολύ χαίρομαι για σένα κούκλα μου!
21-06-2011, 09:52 #18
Originally posted by sourkouna
Originally posted by koukoutsi
είμαι ικανή ακόμα και το πιο υγειινό να το κάνω έστι ώστε να γίνει απόλυτα παχυντικό!!!!
Μηπως αν επερνες σοκολατα sweet n balance Γιωτης και μολις θες να φας κατι να βαζεις αυτη στο στομα σου?Ή coca zero?Εμενα τουλαχιστον αυτα τα "υποκαταστατα" ζαχαρης λειτουργουν καπως στον εγκεφαλο μου και μου φευγει η λυσσαρα.
21-06-2011, 09:53 #19
Originally posted by polinaki1983
Πολύ χαίρομαι για σένα κούκλα μου!
27-06-2011, 10:25 #20
Καλημέρα!!! Δυστυχώς μετά από αρκετές μέρες έκανα υπερφαγικό στις 6 το πρωι, χαζό υπερφαγικο, λόγω μεθυσιού. Ακόμα δεν πιστεύω τη βλακεία που έκανα. Εννοείται ότι δεν έχω χωνέψει ακόμα. Γκρρρρ. Πόσο χαζή είμαι!!!
27-06-2011, 16:45 #21
Και γω χθες υπερφαγικό κορίτσια, αλλά σήμερα νέα εβδομάδα...
Τα αφηνω ΟΛΑ ΠΙΣΩ!
30-06-2011, 08:45 #22
Καλημέρα. Και τα υπερφαγικά καλά κρατούν... πολύ καλά!!! Χθες έκανα ένα ωραιότατο
30-06-2011, 16:26 #23
Υπερφαγικό και για μένα...
Μόνο ΑΗΔΙΑ νιώθω αυτή τη στιγμή...οχι μόνο για αυτά που καταβρόχθισα και ήταν άσχετα μεταξύ τους
αλλα περισσότερο για τον ίδιο μου τον εαυτό φυσικα... :barfy::barfy::barfy::barfy::barfy::barfy::regan:: regan::regan::regan::regan::regan::regan:
Πάει το παραμυθάκι αποχής λοιπόν, 15 μέρες κράτησε όλο κ ολο! ΣΚΑΤΑ!
30-06-2011, 21:59 #24
15 μερες ειναι παρα πολυ. αν καταφερεις να κανεις 1-2 υπερφαγικα το μηνα μονο, ειναι νικη Ασημενια.
26-07-2011, 00:29 #25
Μη κλάψεις!!! Και μη ζυγιστείς αύριο!!! Κάνε διατροφούλα και ζυγίσου μεθαύριο!!! Κι εγώ μετά από 1 βδομάδα διατοφή, σήμερα ανεβαίνοντας στη ζυγαριά περίμενα προφανως θαύματα που δεν είδα και από την απογοήτευση έκανα το υπερφαγικούλι μου ξανα!!! Αλλά αύριο είναι μια καινούρια μέρα, ενταξει;;;
26-07-2011, 12:01 #26
Πρέπει όμως να προσπαθήσεις, για σένα. Να διαχωρίσεις το συναίσθημα με το φαγητό και τη διάθεση με τη ζυγαριά. Μόνο έτσι θα το πετύχεις. Κι εγώ αυτό προσπαθώ. Όλα θα πάνε καλά, θα πάρουν το δρόμο τους κάποια στιγμή, θα το δείς...2 βήματα μπροστά και 1 πίσω είναι πολύ καλύτερα
08-08-2011, 09:53 #27
Μετά από αρκετό καιρό είχα και εγώ υπερφαγικό επεισόδιο χθες..............
Παρόλο που αυτές τις μέρες έτρωγα σαν τον άνθρωπο και δε στερήθηκα ούτε το παγωτάκι μου, χθες το βράδυ δεν μπόρεσα να το ελέγξω.....
ΧΑΛΙΑ νιώθω πάλι σήμερα...........βαρέθηκα πια όλη αυτή την κατάσταση! Βαρέθηκα να σκέφτομαι συνέχεια τα κιλά, το φαί και την πεσμένη μου ψυχολογια!
Βαρέθηκα Βαρέθηκα Βαρέθηκα Βαρέθηκα Βαρέθηκα! Με βαρέθηκα!!!
08-08-2011, 15:20 #28
ουπς...
ενοχές οι άτιμες!!!
ερχονται εκει που δεν τις περιμένεις και τα κάνουν όλα γης μαδιάμ...
"βαρέθηκα πια όλη αυτή την κατάσταση! Βαρέθηκα να σκέφτομαι συνέχεια τα κιλά, το φαί και την πεσμένη μου ψυχολογια!
Βαρέθηκα Βαρέθηκα Βαρέθηκα Βαρέθηκα Βαρέθηκα! Με βαρέθηκα!!! "
Βγες έξω, πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα, δες φίλους, πηγαινε σινεμά, διάβασε ένα βιβλίο, γίνε εθελόντρια σε κάποιο σύλογο...με λίγα λόγια γέμισε το χρόνο σου ωστε να μη βαριέσαι από την μία και από την άλλη να μην ασχολήσαι με το φαϊ όλη την ώρα. Αν είχες λιγότερο χρόνο που να βαριέσαι, το φαϊ θα έπερνε την πραγματική του διάσταση ...σωστά???
Εγω αυτό βλέπω στον εαυτό μου.
Όσο βαριέμαι τρώω...
Από την άλλη εντάξει έχεις μια αδυναμία ...ε δεν είναι και τόσο τραγικό.
Αυριο ξεκινάει μια άλλη μέρα!
08-08-2011, 15:53 #29
Όλα τα δίκια του κόσμου έχεις mariao....
Το βλέπω, δεν το βλέπω νομίζεις? Βλέπω πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από το να κάθομαι να παραπονιέμαι για τα κιλά μου και για το ότι παράφαγα πάλι χθες!
Απλά δεν μπορώ να πιστέψω στις βλακείες που κάνω και σκέφτομαι! Αυτό το forum που σου δίνει τη δυνατότητα να γκρινιάξεις και να φωνάξεις, και με έχει βοηθήσει γιατί διαβάζω αυτά που σκέφτομαι και καταλαβαίνω ότι μερικές φορές στεναχωριέμαι για μπούρδες....
Σ'ευχαριστώ λοιπόν που μου απάντησες....που θα μου πάει, θα δω τα πράγματα όπως πραγματικά είναι!
08-08-2011, 16:09 #30
Αχ psaraki δεν ήθελα να είμαι δεικτική. Από την απάντηση σου κατάλαβα οτι ημουν μάλλον...
Ούτε και έχω τη λύση...απλά έγραψα τι με βοηθησε εμένα και επειδή χρησιμοποιείς τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποιούσα εγω για τον εαυτό μου σε καθρέφτισα...
Ζητώ συγνώμη!
Το θέμα είναι οτι αυτό δεν έχει νόημα και δεν βοηθάει πουθενά. Ούτε το επισόδειο αλλά ούτε και η τόση αυστηρότητα προς τον εαυτό σου.
Και μη νομίζεις οτι το περνάς μόνο εσυ, εδω πέρα και εγω που τα έχω κανονίσει έτσι που να έχω πάρα πολλά πράγματα να ασχολούμαι για να μη βαριέμαι, και έπαθα υπερφαγικό επισόδιο το προηγούμενο ΣΚ.
Το μόνο θετικό είναι οτι από τότε που γεμίζω το χρόνο μου έχουν αραιώσει πολύ...περίπου 1 το διμηνο. Και νομίζω οτι είναι και λίγο θέμα αυτοπεποίθησης...
φιλάκια
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή