Και τα υπερφαγικά καλά κρατούν - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Καλημέρα, κορίτσια. Πώς είστε; Εγώ μόλις επέστρεψα. Είδα πως δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα. Ούτε και για μένα. Έκανα λίγα αλλά γερά υπερφαγικά, που μου κόστισαν μίνι καταθλίψεις, τύψεις και κιλά!!!
    Αλλά λέω να τα δω τώρα λίγο πιο θετικά, νέα βδομάδα, νέα προσπάθεια, καλή συνέχεια σε όσες αντέχουν , καλή αρχή σε όσες αρχίζουν. φιλάκια

Senior Member
    Καλή εβδομάδα κουκούτσι!
    Αφήνουμε πίσω τα υπερφαγικά ΚΑΙ τις τύψεις KAI θα φύγουν και τα κιλάκια! :)

Senior Member
    Και τα υπερφαγικα καλα κρατουν....

Ολη μερα:
    -1 μπουκαλι 500 μλ ξυνογαλα
    -3 κουλουρια θεσ/κης πολυσπορα μαυρα
    -5 1/2 μηλα
    -1 μεγαλη ντοματοαγγουροσαλατα σκετη
    -3 αγγουρια και 2 κολοκυθακια ωμα
    -1 μετριο προς μεγαλο τσαμπι σταφυλι

Παρακαλω...τι αλλο θελω αραγε???

Senior Member
    Ελφάκι μου αυτό το λες υπερφαγικό...;!
    Αν σου πω εγώ τι έφαγα χθές θα τρομάξεις...μουχαχαχα...

Λοιπόν ακούστε να γελάσετε: 2 σακούλες ζαχαρωτά, 2 πακέτα μπισκότα, μισό καρβέλι ψωμί, 6 κομμάτια κορμό, 2 πακέτα με ξηρούς καρπούς, μισό σακουλάκι κριτσίνια....ααα και 10 σφηνάκια ρούμι για να ξεχάσω τι έφαγα...

ΕΕεε μην με μαλώνετε!! Είχα λόγο που τα έφαγα όλα αυτά...έναν επικό(από τους λίγους..) καβγάδες με το αγόρι μου:D

Senior Member
    ShadowWave μου μην μου στενοχωριεσαι αυτο προσπαθω να κανω και εγω.Εσυ εκανες εμμετο μετα απο αυτο?Εγω οχι!!!Αλλα δεν ξερω να φαω η να μην φαω τιποτα αυριο?Δασκαλε που διδασκες και εγω...φτου μου...Αλλα σκεφτομαι αυριο να μην φαω τιποτα...λαθος θα μου πειτε...αλλα τι να κανω?

Junior Member
    Μακαρόνια με κιμά για μεσημέρι, μπαρα δημητριακων για απόγευμα και για βράδυ, μία μεγάλη σακούλα πατατάκια και μια μεγάλη σακούλα ποπ-κορν και 2 κομματια γλυκό κουταλιού

Senior Member
    THINK POSITIVELY μου κουραγιο θα τα καταφερουμε που θα παει...δεν εκανες και μεγαλο βουλιμικο παντως οποτε κουραγιο...;)

Senior Member
    Μην στεναχωριέστε, αύριο καινούρια μέρα. Προσπαθήστε να φάτε, έστω μειωμένες θερμίδες αλλά να φάτε. Εγώ έχω από Δευτέρα να κάνω υπερφαγικό. ʼντε να δούμε:wink2:

Senior Member
    Μπραβο κουκουτσακι μουυυυυυυυ:)

Senior Member
    Μα ναι προφανώς και έκανα εμετό! μπλιαχχχχ

Όλη μέρα έτρωγα και προσπαθούσα να ξεράσω...αλλά να ενημερώσω ότι ακόμα και με τον εμετό αποβάλλεις μόνο το 50% των τροφών που έχεις καταναλώσει.
    Αυτοσαρκάστηκα λιγάκι στο προηγούμενο μου ποστ(δείγμα έλλειψης κομπλεξισμού :P), προφανώς χθες ένιωθα ένα ράκος...αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα :saint2:

Χμμ θα διαφωνήσω μαζί σου ελφάκι, θα κάνεις τραγικό λάθος αν αύριο δεν φας τίποτα...άθελα σου θα ανατροφοδοτήσεις το μηχανισμό της βουλιμίας. Η στέρηση είναι ένας πολύ βασικός συντελεστής ανάπτυξης μιας υπερφαγικής κρίσης. Συγχώρεσε τον εαυτό σου και συνέχισε κανονικότατα το πρόγραμμα σου.

ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ! ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΤΗ! ʼλλωστε μη ξεχνάς: αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα ;)

Senior Member
    Κουκουτσάκι κατ΄αρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια σου, σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Η δίαιτα σου προφανώς δεν είναι στερητική, έτσι;

Και ένα τιπ, κοριτσάκια μου ας προσπαθήσουμε να μη βάζουμε στο επίκεντρο της ημέρας μας το φαγητό, τις θερμίδες, τη δίαιτα και πάει λέγοντας. Ας θυμηθούμε το φαγητό μόνο όταν θα πεινάσουμε πραγματικά.
    Είναι απόλυτα ψυχοφθόρα αυτή η συνεχής ενάσχοληση και μόνο καλό δεν μας κάνει...για παράδειγμα εγώ με το που ξυπνούσα άνοιγα τον H/Y και έμπαινα σε σελίδες που έχουν να κάνουν-μαντέψτε- με τη διατροφή...αποτέλεσμα: Όλη την ημέρα να μη μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το φαγητό και τις θερμίδες.... Τώρα αντί αυτού το ρίχνω στο διάβασμα ενδιαφερόντων λογοτεχνικών βιβλίων...με ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους...μαγικούς..εκεί που το επίκεντρο σε καμία περίπτωση δεν είναι η δίαιτα!

Senior Member
    ShadowWave μου αυτο ειναι το θεμα μου και εμενα σκεφτομαι 24 ωρες το 24ωρο το φαγητο δεν γινεται αυτο...Ειναι η ζωη μου ολη ειτε κανω βουλιμικο ειτε οχι...δεν ξερω πως θα το αποβαλλω αυτο...:puzzled:

Senior Member
    Originally posted by ShadowWave

...αλλά να ενημερώσω ότι ακόμα και με τον εμετό αποβάλλεις μόνο το 50% των τροφών που έχεις καταναλώσει.

Χμμ θα διαφωνήσω μαζί σου ελφάκι, θα κάνεις τραγικό λάθος αν αύριο δεν φας τίποτα...άθελα σου θα ανατροφοδοτήσεις το μηχανισμό της βουλιμίας. Η στέρηση είναι ένας πολύ βασικός συντελεστής ανάπτυξης μιας υπερφαγικής κρίσης. Συγχώρεσε τον εαυτό σου και συνέχισε κανονικότατα το πρόγραμμα σου.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Σωστότατη!! Για το πρώρο όντως, εμένα μου είχαν πεί ότι παίρνεις θερμίδες μόνο και μόνο που γεύεσαι κάτι. Δεν έχασα ποτέ κιλαμε τους εμετούς, ακόμα κι όταν έβγαζα οτιδήποτε έτρωγα. Επίσης μου έχουν πεί ότι έστω και 3 λεπτά να το κρατήσεις μέσα σου, αν συνηθίζεις τους εμετούς, ο οργανισμός μέσα σε αυτά τα 3 λεπτά θα τρεξει να πάρει τα λιπαρά, κι ακόμα κι αν μετά τα βγάλεις, δεν θα έχεις απαλλαχτεί από αυτά. (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ)

Επίσης συμφωνώ και πάρα πολύ στο ότι αν στερηθείς μετά το υπερφαγικό ανατροφοδοτείς το μηχανισμό της βουλιμίας. Για μένα κανόνας είναι μετά το υπερφαγικό ή τον εμετό ακολουθείς το πρόγραμμα της ημέρας κανονικά. Κι αν τα βγάλεις ξανατρώς οπωσδήποτε. Ποτέ να μην είναι το στομάχι άδειο.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ. Τώαρ δεν κάνω διατροφή, τα παράτησα λίγο στις διακοπές, κάνω εδώ και 3 μέρες μια αποτοξίνωση και από Τρίτη θα ξεκινήσω κανονικά τη διατροφή, (ελπίζω). Για μένα το κακό ήταν ότι η ψυχολόγος μου είπε πως πρέπει να τρώω κάθε 3 ώρες κάτι, για να μην κάνω υπερφαγικά (τουλάχιστον όχι από πείνα), κι αυτό στην αρχη με πίεσε πολύ, ήμουν με το ρολόι και αγωνιούσα να μην περάσουν πάνω από 3 ώρες, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό, τι θα φάω, πότε θα το φάω, πολλές φορές έτρωγα στις 2 ώρες πάνω. αλλά ευτυχώς μετά συνήθισα και δεν πιεζόμουν τόσο.

Senior Member
    Κουκουτσακι και Σαντογαιβ σας ευχαριστω πολυ που μου δινεται κουραγιο...εχετε δικιο...ας ξεκινησουμε παλι απο την αρχη.Εγω εχω προσπαθησει πολλες φορες να κανω εμμετο αλλα δεν μπορεσα...μαλλον για καλο...τωρα και βουλιμικο που κανω δεν προσπαθω να το αποβαλλω με κανενα τροπο μου φαινεται ανωφελο,δεν μπορω οποτε....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast