Και τα υπερφαγικά καλά κρατούν - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Senior Member
    Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που δυνητικά ελκύουν το ενδιαφέρον σου...δεν μπορεί να είναι μόνο το φαγητό...
    Είναι και άλλα πράγματα που οι μάχες που δίνεις καθημερινά με το φαγητό σε έχουν κάνει να ξεχάσεις...να ξέχασεις πόσο απολαυστική μπορεί να γίνει κάποιες φορές η ζωή! Ακόμα πιο λαχταριστή από το υπέροχο γλυκό του κόσμου(στην περίπτωση σου Ελφάκι από το πιο μυρωδάτο τσαμπί σταφύλι :P)

Σε νιώθω, δύναμαι να σε αφουγκραστώ... όταν είχα φτάσει το μάξιμουμ των κιλών μου δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, κλεινόμουν στον εαυτό μου μέχρι να γίνω ξανά "φυσιολογική"...τι σημαίνει

Senior Member
    Και εγω σε τετοια φαση ειμαι κουκουτσακι μου με το ρολοϊ στο χερι αλλα ετσι και αλλιως οι ωρες δεν περνανε μεσα στο σπιτι οποτε το μονο που κανω ειναι να σκεφτομαι ποτε θα ερθει το επομενο 3ωρο να φαω και τι θα ειναι αυτο!!!

Senior Member
    (συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου)

φυσιολογικός τώρα είναι άλλο θέμα, τεράστιο...

Λοιπόν δεν έχει νόημα να αυτοτιμωρούμαστε, είμαστε άνθρωποι το ιδανικό θα ήταν να τηρούμαι τις αναλογίες, το μέτρο που θα έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Αλλά η αδυναμία είναι τόσο φυσική όσο η ζωή και ο θάνατος, γιατί να αυτομαστιγωνόμαστε;;

Αν κρίνω από το ψευδώνυμο που έχεις επιλέξει και αν σου αρέσει το διάβασμα θα σου προτείνω το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Οι πύλες των ονείρων του Charles de Lint, ένα βιβλίο απόκρυφης ομορφιάς που γεννήθηκε από τη ρήση του Οscar Wilde: Όλοι ζούμε μέσα στο βούρκο, αλλά κάποιοι από εμάς κοιτούν τα άστρα...

Senior Member
    Και εμένα η ψυχολόγος αυτό μου είπε: να τρώω ανά τρεις ώρες... πράγμα πρακτικά αδύνατο. Προσπαθώ να τρώω όταν πεινάω, ικανοποιώ την επιθυμία μου για γλυκό(έστω κάτι μικρό) και αν επιπρόσθετα διατηρώ την ηρεμία μου(καθώς εγώ στρέφομαι στο φαγητό για συναισθηματικούς λόγους κατά κύριο λόγο) θα έχω μια πολύ όμορφη μέρα...
    Δε θέλω να στερούμαι, σε καμία των περιπτώσεων, ούτε στην αποτοξίνωση πιστεύω(πλασματικός τρόπος απώλειας κιλών που ισοδυναμούν με υγρά είναι)
    Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και το φαγητό ως μέρος αυτής, ζητάω πολλά;;; Δε θέλω πια η ζωή μου να εξισώνεται με το φαγητό...

Senior Member
    ShadowWave μου ευχαριστω πολυυυυυ και για το βιβλιο που μου προτεινες.Ναι αγαπω το διαβασμα.Πολλα πραγματα εκανα που τωρα πια δεν κανω.Εφτιαχνα κοσμηματα...Τωρα εδω και 3 χρονια εχω χασει τον εαυτο μου κυριολεκτικα...δεν καταλαβα πως μπηκα στην διαταραχη.Οσο για να βγω μονο για σουπερ μαρκετ και την μοναδα τιποτα αλλο.Μου λενε οι φιλες μου να βγουμε και μου φαινεται η προταση τους θηλια στον λαιμο.Πως να με δουν ετσι,πως να ξεπλυνω τοση ντροπη που αφησα την τελευταια ταξη.Νιωθω αναξια τους...

Senior Member
    Dark Elf μου, δεν πρέπει να αισθάνεσαι ντροπή, άνθρωποι είμαστε όπως είπε και η Shadow και έχουμε αδυναμίες. Ίσα ίσα πρέπει να είσαι περίφανη που κάνεις τα βήματά σου για να βγεις από όλο αυτό, και όλα θα έρθουν μετά, όλα θα τα κάνεις.

Shadow, ούτε εγώ συμφωνώ με τις αποτοξινώσεις, απλά προς το παρον δεν έχω ξεπεράσει το δέσιμο με τη ζυγαριά, (εκείνη ορίζει τη διάθεσή μου), οπότε ο μόνος λόγος που την κάνω είναι να πέσουν τα κιλά που πήρα τις τελευταίες μέρες λίγο γρήγορα για να πάρω κουράγιο να μπω στη διατροφή. Το ξέρω ότι είναι λάθος και βλακεία, αλλά έχω ανάγκη να το κάνω αυτή τη στιγμή.

Senior Member
    ʼφησες, γλυκιά μου την τελευταία τάξη γιατί είχες κάτι άλλο να λύσεις. Δεν είσαι ανάξια τους, αντ' αυτού εγώ βλέπω μια υπέροχη ύπαρξη που απλώς κουβαλούσε κάποια βάρη παραπάνω από όσα μπορούσε να σηκώσει τη δεδομένη στιγμή και αναγκαστικά χρειάστηκε να ξεφορτωθεί ένα φορτίο, ε αυτό το φορτίο ήταν το άγχος των πανελληνίων. Και όμως είσαι τόσο μικρή και ο κόσμος γύρω σου περιμένει να τον ανακαλύψεις...αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα :saint:

Τίποτα δεν τελείωσε... το αντίθετο ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούρια αρχή. Όποτε νιώσεις έτοιμη θα συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις εκπληκτικά!

Senior Member
    Σαντογαιβ μου μπραβο σου που εισαι τοσο συνειδητοποιημενη...

κουκουτσακι μου μετα την αποτοξινωση παλι διατροφηηηη σωστηηηη....σε ευχαριστω πολυ,αλλα η ντροπη ειναι βαθια ριζομενη μεσα μου,θελω να φυγω μακρια κανεις να μην ξερει για μενα...

Senior Member
    Πουθενά να μην πάς. Εμείς θέλουμε να ξέρουμε για σένα!!

Senior Member
    ShadowWave μου ειλικρηνα σε ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου για τα καλα σου λογια.Αλλα δεν πιστευα ποτε πως θα εφτανα εκει να παρατησω κατι που αγαπουσα...επιπροσθετως ντρεπομαι οχι μονο για το σχολειο<αυτη ειναι η υπερτατη ντροπη>αλλα και το βαρος και την εικονα μου παρα πολυ.

Senior Member
    Κουτσακι μου:love:

Senior Member
    ξεχασα ενα κου...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345