Results 1 to 9 of 9
-
14-06-2011, 20:01 #1
ligo krasi.....ligo thalassa..... kai i diaita???
kalispera paidia ti kanete???exw provlimatistei giati irthe to kalokairaki kai olo kai auxanontai oi exodoi kai oi vradies me potakia kai ouzakia stis tavernes.....i diaites epitrepoun 1 poto tin evdomada kai an ....kai gia na er8eis se kefi 8es toulaxiston 2 potirakia tin mera.....KAI TWRA?????ti kanoume????
- 14-06-2011, 20:12 #2
αααα πολυ απλο φροντιζουμε οπου παμε να εχουμε μια κανατα νερο,,,χιχι
επισης προσωπικα επιλεγω να πινω φυσικους χυμους και κρασακι παγωμενο,,εαν και ομολογω οτι το αγαπημενο μου καλοκαιρινο ειναι το daquiri,,,αλλα προς το παρον,,νερο,,περιε,,νερο,,χυμ ος,,νερο,,κρασι στο τσακιρ κεφι,,,
γιατι δεν θελω να χασω την παρεα για την χαζοδιατροφη,,,
υγ,,βεβαια οφειλω να ομολογησω οταν ειμαι με τους πολυ κολλητους,,απλα επιστρεφουμε οτιδηποτε πατατοειδες,,φυστικοειδες κτλ,,αχ να ναι καλα τα παιδια βοηθανε,,
14-06-2011, 20:18 #3
axaxaxaxa
kala nai anti na sou lene mhn trws lene fae mwre ti psuxi exoun.....an einai na paxainoume ap ta pota einai amartia ap ton 8eo
eidika stin dukan mia fora tin evdomada mono
15-06-2011, 11:34 #4
koita.. kata th gnomi mou an pragmatika eheis balei stoho na ta haseis, tha prepei na prospathisis kai na min afethis sth diarkeia toy kalokairioy. oloi mas lene : elaaa moreee kalokairi ine, de tha fas kati parapano? de tha pieis kanena potaki? Ego tha elega ohi.. katarhas mporeis aneta na bgeis me toys filoys sou horis na pieis alkool (pare ena himo) kai na fas kati igiino.. tora ego bebea sta leo ayta an pragmatika thes na haseis ta perita soy. Episis to kalokairi ine mia periodos pou mporeis na "haseis" pio eykola! ego to perimena pos kai pos... i thalasa kai i zesti simbaloun sto na gimnazese kai na kaneis kai "fisiki sauna" lol kali epitihia pantos opos kai na poreyteis
15-06-2011, 11:54 #5
λοιπον κοιταξε να δεις τι κανω εγω....τις περισσοτερες φορες παιρνω ανθρακουχο νερο με λιγο στημενο λεμονι μεσα.. ποτο πινω 1 το πολυ 2 φορες την εβδομαδα....κ επειδη εχω παρεα που βγαινει συχνα και για φαγητο κ για ποτο, στο φαγητο πινω κοκα κολα ζερο, οποτε ετσι "φυλαω" το ποτο μου για αλλη εξοδο.. αν παμε για ποτο επειδη τα αγαπημενα μου παχαινουν (μαρτινι και διαφορα κοκτειλ) συνηθως επιλεγω μπυρα... παλια επινα κρασι αλλα επειδη ενα δεν μου εφτανε ποτε κατεληγα να πιω 3-4 (δεν επινα καλυτερα μαρτινι να το ευχαριστηθω κιολας????) ή παίρναγα το περισσοτερο βραδυ με νερο γτ ειχα τελειωσει απο νωρις το ποτο μου... ενω με την μπυρα δεν πινω πολυ, με φουσκωνει κ εχει πολυ λιγες θερμιδες (αν μεινεις σε μικρη ποσοστητα).. 1 μπουκαλι 500μλ μπυρα εχει μολις 220 θερμιδες, ενω αντιστοιχει σε 2 απο τα μικρα μπουκαλακια. εγω να φανταστεις αν προσεξω το μπουκαλι δεν το πινω ολο.. κ εννοειται οτι δεν το θεωρω επιπλεον θερμιδες λογω εξοδου, αλλα το εντασσω κανονικα στον ημερισιο υπολογισμο
νομιζω ότι απλα πρεπει να βρεις σε εσενα τι ταιριαζει...να σε καλυπτει γευστικα και ποσοτικα χωρις να διαταρασεις την διαιτα σου...
όσο για το φαγητο, παιρνω παντα εξω δικα μου πιατα, δηλαδη μπιφτεκι(τρωω το 1 απο τα 2) με ρυζι και χορτα...τρωω αυτα και αφου εχω "μπουχτισει" μετα βλεπω αν θελω να δοκιμασω κατι απο τα συνοδευτικα, αλλα και παλι με μετρο...επιπλεον εχω ζητησει απο όλους μου τους φιλους να κανονιζουμε τις εξοδους νωρις ωστε να προλαβαινω και τρωω ελαφρια το μεσημερι για να μπορω να φαω το κεντρικο μου γευμα το βραδυ...
γενικα πιστευω οτι αν το εχεις παρει αποφαση, λυσεις υπαρχουν...για να μην σου πω ότι πριν απο 6 χρονια που ειχα χασει 15 κιλα δεν θα εμπαινα καν σε ολη αυτη τη διαδικασια...το να αδυνατησω ήταν τοσο σημαντικο για εμενα που το φαγητο με αφηνε παντελως αδιαφορη.....δεν μπα να τρωγανε οι αλλοι γυρω μου τα πάντα? εγω έτρωγα σαλατα κι ενιωθα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευχαριστημενη.... τωρα που ειμαι λιγο πιο επιρρεπης απλα προσαρμοζομαι.... :bouncy:
αυτα απο εμενα, ελπιζω να βοηθησα....
15-06-2011, 13:05 #6
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
κοριτσιαααααααααααααααα είναι εύκολο να γράφετε ελληνικά? ευχαριστώ
15-06-2011, 17:15 #7
παιδια οσοι ομως κανουμε πρωτεινικες;;;;;;;;;;;;;;
15-06-2011, 17:44 #8
Originally posted by wannabeskinny
παιδια οσοι ομως κανουμε πρωτεινικες;;;;;;;;;;;;;;
βεβαια περισσοτερα μπορουν να μας πουν οι κοπελες τις ατκινς και τις ντουκαν...
15-06-2011, 18:53 #9
Originally posted by aggeloydaki
κοριτσιαααααααααααααααα είναι εύκολο να γράφετε ελληνικά? ευχαριστώ
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....