πόσο μπορούμε να αντέξουμε? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 21 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 310
    Senior Member
    αυτη τη στιγμη στην λιστα απενεχοποιησης βρισκονται μ αυτην την σειρα:
    φρουτα,
    δημητριακα (εκτος βρωμης που την απενεχοποιησα πρωτη πρωτη)
    οσπρια
    ζυμαρικα ολικης
    ξηροι καρποι
    αλκοολ
    καλα λιπαρα
    και τελευταια και καταιδρωμενη η ζαχαρη...
    μη σου πω με τα γλυκακια που κανω ανευ οτι παιζει και να μην την βαλω ποτε στη λιστα... αντε σε ενα παγωτακι σε πολυ ειδικες περιπτωσεις (μου εχω ταξει το νεο του παρλιαρου με ζαντουγια για την μερα του πασχα)

με την πρωτεινικη που εκανα ακομα και τα λαχανικα στερηθηκα, δεν σου λεω για τα φρουτα... τα δε καλα λιπη (ελαιολαδο αβοκαντο) ουτε με το κυαλι... οποτε δημιουργησα πολλα απωθημενα.. κι αν σκεφτεις οτι την εκανα 2 χρονια εχω δουλεια μπροστα μου... εχθες εφαγα με μιας ενα αχλαδι φετελ (που θεωρειται 2πλη μεριδα φρουτου) και μετα ψιλοαγχωθηκα... το πρωι ετρεξα να ζυγιστω αν και υποτιθεται θα το κανω μονο καθε δευτερα πλεον... τοοοοσο tragiiiiic...

το διαστημα που εκανα ενα ελευθερο γευμα την εβδομαδα (3-4ωρο τσιμπουσι κανονικο) αυτα στα οποια αλλαζα τα φωτα ηταν σοκολατες πιτσα μπυρα. αλλα αρρωστημενα... ενιωθα μετα 2 μερες πρισμενη... κι ομως μονο 3-4 ωρες την εβδομαδα αρκουσαν να παρω σταδιακα 5 κιλα. κι ας ημουν τυπικη τις υπολοιπες 6 μερες και 20ωρες... ισως επειδη εχασα πολλα κιλα με οχι και τον πιο φυσιολογικο τροπο το σωμα μου εδειχνε πολυ ευκολα την ταση να ανεβει.. οποτε δεν παιρνει για πειραματα απο τωρα... καποια στιγμη θα ερθει και μενα η ωρα μου για κρας τεστ αλλα θελω να προπονηθω αρκετα μεχρι τοτε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΑ!!!:tumble::tumble::tumble::tumble:

Ετσι μεγάλα να τα βλέπω, να καμαρώνω! Ειδικά σε στιγμές που νιώθω να πέφτω.

Κόριτσια περιμένω και τα δικά σας για να αισθανθώ ακόμα πιο τέλεια!:starhit:

Senior Member
    18 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ!!!

ζουμε μεγαλες στιγμες!!!!!

και τα καλυτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

ασημενια μην πεφτεις! στο υψος σου!
    ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ ΛΕΜΕ... ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!!!

Senior Member
    Καλημέρα, 9 μέρες χωρίς υπερφαγικό!!! αν και χθες έφαγα παραπάνω από ότι θα έπρεπε να φάω, πρεπει να ξεπέρασα κατα πολύ τις θερμίδες μου παρότι μαγείρεψα υγιεινά, χωρίς καθόλου λάδι και έκανα και σόγια αντί για κρέας...οι ριμάδες οι αραβικές πίτες φταίνε (250 θερμίδες η μία, και έφαγα 2 το μεσημέρι και μια το βραδυ:grind:, αχ τι να τις κανω που είναι πεντανόστημες)
    τέλος πάντων το θέμα είναι ότι με γλυκά στα ντουλάπια και γενικώς με διάφορα μέσα στο σπίτι, έφαγα φαγητό και όχι ότι να'ναι!
    αυτό το στρες το ριμαδιασμένο με έχει κάνει να ξεστρατίσω πολύ από την διατροφή μου!
    αν και είμαι χαρούμενη για τον σχετικό έλεγχο ...περιμένω πως και πως να παραδώσω την εργασία μου την άλλη εβδομάδα και να τελειώνω με αυτό το άγχος! αχ κορίτσια ελπίζω να αντλήσω από εδώ θετική ενέργεια σήμερα .....γιατί αυτό το μονοπάτι ...είναι δύσκολο :roll: παρόλα αυτά αύριο θα κλείνω 10 και δεν πρόκειται για κανέναν να το χαλάσω! εγώ είμαι υπεύθυνη των πράξεών μου εγώ θα με βγάλω από την λάσπη!
    :eureka:

Senior Member
    αχ πάνω στην φούρια μου δεν σας συγχάρηκα. Μπράβο κορίτσια, χίλια μπράβο! κάθε μέρα που ξυπνάω εσάς σκέφτομαι , να μπώ να γράψω, να πάρω δύναμη:bisou:

Senior Member
    lost kitten στην συγκεκριμενη φαση με τοσο στρες γνωμη μου ειναι να μην δινεις και τοσο σημασια στις θερμιδες, δεν ειναι παρα ενας ψυχαναγκασμος κι αυτος και ενας παραπανω λογος να μας γεμιζουμε με ενοχες... ας τις αφηνουμε για πιο χαλαρες καταστασεις...

ας μενουμε στο οτι καταφεραμε μια ακομα μερα καθαρης διατροφης ποιοτικα που εχει μεγαλυτερη σημασια...
    αντε κι αυριο θα δουμε το διψηφιο κι απο σενα... κανε τα καλα σου γιατι η Ασημενια καραδοκει πισω σου για το αργυρο μεταλιο...

τρια τεραστια Μ Π Ρ Α Β Ο ενα για την καθεμια μας και συνεχιζουμε ακαθεκτα!!!

Senior Member
    Καλησπέρα! Πώς είστε? Έχω να κάνω υπερφαγικό από τότε που έχει και η Ασημένια (δε θυμάμαι καν πότε!). Μόνο τη ζάχαρη έχω κόψει εδώ και λίγες μέρες, δεν κάνω καμμιά δίαιτα, δεν σκέφτομαι καν τί θα φάω γιατί δεν το αντέχω, ήθελα ένα διάλειμμα! Τρώω μέχρι να χορτάσω, πρωινό μεσημεριανό και βραδυνό με μπόλικη σαλάτα κι ενδιάμεσα τρώω ή φρούτο ή γλυκό ζωρίς ζάχαρη τύπου ζελέ! Είμαι άλλος άνθρωπος, κυριολεκτικά, έφυγα τελείως από τα 100 κιλά που με βασάνιζαν! :) Ελάφρυνε και η ψυχή μου εκτός από το σώμα! Κορίτσια όταν δεν ασχολούμαι πάω καλά, λέω να συνεχίσω έτσι. Το μόνο που κάνω είναι ότι ζυγίζομαι κάθε μα κάθε μέρα. Αυτό δεν κατάφερα να το κόψω :(

Βρε κορίτσια πόσο χαρούμενη νιώθω που τα πάμε όλες τόσο τέλεια!

Πως να σου πάει καρδιά έτσι να χαλάσεις αυτή την εκλπηκτική ομαδούλα;!

Φλωρουμπίτσα μου!Μεγάλες στιγμές και ετοιμάσου και για τεράστιες! Για μις υφήλιο σε ετοιμάζω! Μπράβο ψυχή μου!

Κίττυυυυ μου! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Μη σκας για τις πιτούλες εννοείται!Βλέπω ότι έχεις και εργασία να παραδώσεις και έχεις και άγχος ε πόσο καλύτερα να τα πας; Για να δουλέψει καλά το μυαλουδάκι άλλωστε θέλει υδατάνθρακα, έχω διαβάσει ότι είναι η μοναδική πηγή ενέργειας για τον εγκέφαλο!
    Αχ να μου πεις και πως μαγειρεύεις τη σόγια, κιμά σόγια εννοείς ε; Ηταν νόστιμο; Εχω πάρει και εγώ και ακόμα να αξιωθώ!

Senior Member
    γεια σας!!θελω να μπω και εγω στη παρεα. ουσιαστικα εγω δεν εχω ιδιαιτερο θεμα βαρους απλα εχω θεμα με τα υπερφαγηκα, λαθος διαχειριση συναισθηματων καταληξη παντα μα παντα σε υπερφαγηκο.
    σημερα εκανα ενα υπερφαγηκο λογω του χωρισμου που ειχα προσφατα και ακομη υποφερω...εφαγα 1 τσουρεκι απο τα μαξ περι, ενα τεραστιο ατομικο κοκ και ενα μπολ τσιζκεικ και ολα αυτα μεσα σε ενα τεταρτο. τωρα ειμαι χαλιααααααααααααααααααααα α
    με ταχυκαρδια και ετοιμη να φουνταρω....ελπιζω απο εδω και περα να ελεγχω λιγο...ειχα να κανω υπερφαφηκο κοντα στις 2 βδομαδες και σημερα τα θαλασσωσα

Καλημέρα!!!!!

Εχω αντέξει 8 ΗΜΕΡΕΣ και είμαι καλά!:spin::spin::spin:

Αίγλη!!!Καλώς όρισες στο παρεάκι μας!:tumble:
    Σε καταλαβαίνω αλλά δεν θα πω τα γνωστά μου, θα μείνω στο
    mood του τόπικ και θα αρκεστώ σε ένα ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ!
    (Διάβασε λίγο πίσω απο την 4 και μετά κυρίως και θα καταλάβεις ;) )
    Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα ε; τέρμα τα κλαψουρίσματα!:yes::spin:
    Καλή σου επιτυχία!

Senior Member
    καλημεεεεραααα!!!!

aiglh! το πνευμα μας εδω ειναι να καταγραφουμε μονο θετικες μερες και να παιρνουμε δυναμη απο αυτες! τα υπολοιπα απλα τα προσπερναμε και συνεχιζουμε στην θετικη καταμετρηση!
    σκεψου απλα οτι σημερα ειναι η πρωτη σου μερα χωρις τιποτα περιττο και οτι θα ακολουθησουν πολλες ακομα! ζησε την! στο χερι σου ειναι!

19 ΜΕΡΕΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟΥ ΣΤΟΜΑΧΙΟΥ!

το κρας τεστ μου εχθες με αλκοολ (αλλο ενα θεμα για μενα) εληξε με απολυτη επιτυχια. αραιωσα ενα ποτηρακι με πολυ σοδα εβοσκα και τα κριτσανιστα μου λαχανικουλια κι εκανα ενα 2ωρο τσιμπολογημα μπροστα στην τηλεοραση χωρις αυτη τη φορα να ειναι καλεσμενες και οι ενοχες στο παρτυ. το βραδυ βεβαια τρελαθηκα στο τσιρ τσιρ αλλα η εικονα μου στον καθρεφτη το πρωι μου εστελνε φιλακια!

μια γλυκια καλημερα και ενα υπεροχο σαββατοκυριακο! απο την καθε κατασταση να κραταμε μονο τα καλα!!!!

Φλωράκο τρέλανε μας και άλλο ρε!!!Φλώρα VS Αλκοόλ 1-0
    Ελα να έρχεται το επόμενο θύμα...για να δούμε τι θα κατατροπώσεις στο επόμενο κρας τεστ!
    Μπράβο, μπράβο, μπράβο!:roll:

Senior Member
    αν περιμενεις να σου πω σοκολατα, αυτο θα ειναι μεγαλο ντερμπι και χρειαζεται σκληρη προπονηση μεχρι τοτε... δεν μου αρεσει να ρισκαρω γιατι ειναι ωραια εδω στην κορυφη...:smilegrin:

το καλαμι που εχω καβαλησει δεν τ αφηνω, δεν τ αφηνω....

Senior Member
    Τα έγραψα στο άλλο, δεν έκανα υπερφαγικό! Πηγαινα προς υπερφαγικό αλλά το έκοψα...εν τη γεννέση του! Είμαι πολύ πολύ πολύ περήφανη! Από 31/3 χωρίς υπερφαγικό!

Senior Member
    Originally posted by Ασημένια
    Φλωράκο τρέλανε μας και άλλο ρε!!!Φλώρα VS Αλκοόλ 1-0
    Ελα να έρχεται το επόμενο θύμα...για να δούμε τι θα κατατροπώσεις στο επόμενο κρας τεστ!
    Μπράβο, μπράβο, μπράβο!:roll:
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Originally posted by Ασημένια
    Οχι σοβαρά θεωρείς τις 2-3 σοκολάτες υπερφαγικό; Εγώ με μία δεν ευχαριστιέμαι ποτέ.
    Αυτό που ήθελα να πω ότι το υπερφαγικό για εμένα δεν έχει να κάνει μόνο με ποσότητα αλλά κυριώς με το συναίσθημα.
    Το να φάω 2-3 γλυκά σε μια ημέρα και να αισθάνομαι μετά καλά δεν το κατατασσω εκεί. Το υπερφαγικό για μένα ξεκινάει όταν μετά απο τις τύψεις τρώω ό,τι βρω χωρίς να ευχαριστιέμαι μέχρι να αισθανθώ δυσφορία.
    Αλίμονο αν ήταν υπερφαγικό κάθε φορά που τρώγαμε πολύ απο αυτό που μας άρεσε! Εσυ θα βγάλεις όλον τον κόσμο παγκοσμίως με διατροφική διαταραχί παιδάκι μου! Για σύνελθε γιατί η υπέρμετρη δόξα σου έχει πάρει τα μυαλά νομίζω. Ε ρε τι κάνει ένα στέμμα και ένα ραβδί. Θα στα πάρω πίσω !ΚΑΙ την ανθοδέσμη!:punk:
    :lol:
    αχχαχαχχαχα κι γω ξαναρχισα τα γλυκακια, εφαγα τη γκοφρετουλα μου παλι σημερα! Ε οχι δεν ειναι υπερφαγικο, την καταευχαριστηθηκα! :starhit:

Page 10 of 21 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast