πόσο μπορούμε να αντέξουμε? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 21 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 310
    Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ!

αν και χρειαστηκαν μερικα ΑΜΠΡΑΚΑΤΑΜΠΡΑ το βραδυ ειδικα....

Hellooooo:smilegrin:

9 ημέρες χωρίς υπερφαγικό:tumble::tumble::tumble::tumbl e:
    ή μήπως φαίνεται καλύτερο ως 1 εβδομάδα και 2 ημέρες;
    :P

Flo :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:, με κάνεις υπερήφανη δεν έχω κάτι άλλο να πω! Α και αμπρα κατάμπρα :saint2:

Kittyyyyy μας λείπεις ρε!:sniffle:
    Εμφανίσου!!!!!

Και εσύ Αίγλη!

Senior Member
    216 ωρες Ασημενια!!! πως σου φαινεται;;;

Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! ! κουκλα!!! ποτε θα με μαθεις που βρισκεις τις φωτογραφιες με τα ωραια μηνυματα και πως τα βαζεις εδω;;; ζηλευω!!! θελω κι εγω...

κοριτσια εμφανιστειτε κι οι υπολοιπες, μην μας αφηνετε μονες... τα ομαδικα καταμρα ειναι πολυ πιο μαγικα!!!

:lol: τέλειο μου φαίνεται. Ευχαριστώ αλλά με εμπνέεις και εσύ να ξέρεις!

Οσο για τις εικόνες ζήλευε, ζήλευε, δεν σου λέω!:P
    Κοίτα αν γκουγκλάρεις στις εικόνες "motivational quotes" σου βγάζει διάφορα για τη ζωή κλπ. Οπότε με την ανάλογη λέξη δίπλα σου βγάζει αυτό που θες, αν πατήσεις πχ fitness θα σου βγάλει 1002 που θα προσπαθουν να σε παρακινήσουν να πάρεις τον π@π@ σου και να ασκηθείς, κάπως έτσι.

Οποια σου αρέσει λοιπόν την αποθηκεύεις στο pc σου. Mετά έρχεσαι εδώ, δεν απαντάς με quick reply -όπως φαντάζομαι κάνεις- αλλά πατάς το "post reply" που βρίσκεται κάτω απο το τελευταίο ποστ της κάθε σελίδας.
    Εκει αφου γράψεις το ποστ πιο κάτω λέει attachment και εκεί δίπλα εσύ πατάς το "Αναζήτηση..."!
    Με την αναζήτηση λοιπόν βρίσκεις τις εικόνες/φωτό που έχεις στον υπολογιστή σου, επιλέγεις αυτή που θες πατάς άνοιγμα και αυτό ήταν! Τέλος πάλι post reply και τσουπ να το το ποστ.

Ελπίζω να σε βοήθησα γιατί και εγώ δεν το πολυέχω μη νομίζεις. Πρέπει να υπάρχει και άλλος τρόπος που την βάζεις κατευθείαν εδώ χωρίς να την αποθηκεύσεις στο pc σου αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί έτσι και αλλιώς ό,τι μου αρέσει θέλω να το έχω. Αν έχεις απορία εδώ είμαι.

Senior Member
    χαχαχαχα δώστε κι δω άμπρα κατάμπρα βρε παιδιά, λίγη ξουξουφαγική υπερσκόνη! Αντεχω αντεχω αντεχω, αρχισα και φοβερη γυμναστικη, πολυ πολυ πολυ περπατημα, και με βοηθα πολυ με τις υπερφαγιες! Αντεχωωωωωωωωωωωωω 6 days!

Senior Member
    3 βδομαδες θα κλεισω σημερα το βραδυ αποτε σας κλεβω μια μερα...

σημερα η 21η καλη μερα....

καλη εβδομαδα να εχουμε!

Ασημενια ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να τα γραψεις ολα αυτα. ειμαι τοσο χαζη που πελαγωσα και τα παρατησα! θα ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη που θα νιωσω πιο υπομονετικια αλλα οπως και να χει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ!!!

Καλημέρα και καλή εβσομάδα!

Σήμερα έκλεισα 10 ημέρες ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ!:tumble::tumble::tumble::tumb le:

Καλή η "αποτοξινωσούλα" αλλά απο εδώ και πέρα στοχεύω μόνο στο μέτρο και την ισορροπία!
    Πολύ δύσκολο για εμένα αλλά όχι και ακατόρθωτο φυσικά!
    Αμπρα κατάμπρα και δεν φοβάμαι τίποτα!:yes:

Flooooo 21 ημέρες;!!(έστω και με κλεψιά :P)
    Μπράβο και ξαναμπράβο, δεν θα βαρεθώ να στο λέω!
    Για τις εικόνες δες το ξανά με την ησυχία σου και όποτε θες είμαι εδώ!

Προς το παρον αρκέσου σε αυτή που σου αφιερώνω

Senior Member
    1 εβδομάδα!!! Πάμε γερά!!!!!!:bouncy:

Helloooo:starhit:

11 πλήρως ισορροπημένες μερούλες...και τα μυαλά στα κάγκελα!(πάει η ισορρροπία :lol: )

Note to self:
    Την επόμενη φορά που θα σου περάσει η παραμικρή ιδέα να τα καταστρέψεις όλα, σκέψου έστω για ένα δευτερόλεπτο ΠΟΣΗ χαρά σου δίνει η ισορροπία!:yes:

Senior Member
    21 DAYS DONE.....

.....ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!!

Ασημι, προσφατα γλιτωσα σιγουρο υπερφαγικο σκεπτομενη ακριβως αυτο... τοσες μερες επιτυχιας ειναι κριμα να τις μηδενισω... σιγουρα δουλευει!!!

Senior Member
    22 ΜΕΡΕΣ!

ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

Κ α λ η μ ε ρ α α α ! ! !

Κα λ η μ έ ρ α !!!!!!

12 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!!:tumble::tumble::tumble::tumble::tum ble::tumble:

Και ενώ χθες έκαναν παρέλαση απο μπροστά μου δεκάδες λιχουδιές και ενώ μου είχα επιτρέψει να φάω ό,τι τραβάει η όρεξη μου, εγώ δοκίμασα μόνο μια μπουκιά.
    Χωρίς καμία πίεση, σχεδόν αυθόρμητα. :wow:
    Γιατί απλά ήταν επιλογή μου να μην φάω, δεν ήταν κανένα εσωτερικό "πρέπει" που μου το επέβαλε. Μπορούσα να φάω αλλά δεν ήθελα.
    Και κάπου εδώ βρίσκονται τα καλά του να είσαι αντιδραστικός χαχαχα

Φλο μου:thumbup::thumbup::thumbup::tumble::tumble:: tumble:

Senior Member
    μπραβο βρε ασημενια!

ετσι να εισαι! αντιδραστικια! δεν υπαρχουν πρεπει και μην υπαρχουν μονο αυτα που εμεις θελουμε να υπαρχουν...

κι εγω προχθες υπο πιεση να δοκιμασω τα καινουρια fonzies, εχει λυσαξει ο αντρας μου με δαυτα, εφαγα μισο (κομματακι, οχι πακετο ε;) με σκοπο να φαω και το υπολοιπο αλλα του το εδωσα πισω.χαααλιααα!!! και το εκανα τοσο ευκολα κι αβιαστα που το ξεχασα μετα...

πολυ σωστο και το μηνυματακι σου, οταν δεν βλεπουμε τον προοριμο λογω αποστασης, ας γυρισουμε να δουμε που ηταν η αφετηρια, που επισης αχνοφαινεται για να παιρνουμε κουραγιο!!!

Senior Member
    Μπράβο κορίτσια με το καλό και ο μήνας Φλωρανς! Πάμε γερά!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    .
    .
    . 2 3 η μ ε ρ ε ς κ α θ α ρ ε ς ! ! !

χωρις καθολου κοπο................
    ................νομιζω οτι βρηκα τον τροπο!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

Page 11 of 21 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast