Results 196 to 210 of 310
Thread: πόσο μπορούμε να αντέξουμε?
-
16-04-2013, 14:23 #196
τέλειο ασημένια :P¨σήμερα 20 μέρες.!!!!!! 20 !!!!! οεο 20!!
με πολλά πολλά πολλά αμπρα κατάμπρα χθες!
το κακό είναι ότι δεν άντεξα χθες και έφαγα ζάχαρη:no:
δυστυχώς πάει ο στόχος να κόψω την σάκχαρη για 2 εβδομάδες, θα το προσπαθήσω ξανά από σήμερα !!!
δύο μέρες φλο!!!!!!! να ξέρεις θα έχεις στέψη !!!! χαχαχα
Μπράβο μας κορίτσια, πριν από ένα μήνα πέθαινα στα υπερφαγικά και τώρα νιώθω τόσο υπερήφανη και δυνατή! δεν ξέρω άμα συμβαίνει και σε εσάς αλλά κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, νιώθω την ανάγκη να κάνω τον κόσμο μου καλύτερο!!! θέλω να είμαι ευτυχισμένη και θα παλέψω για αυτό!!!!!
δεν σας είπα ξεκίνησα να περπατάω και να κάνω ποδήλατο κάθε μέρα !!!! μέχρι τώρα γραφόμουν σε ένα γυμναστήριο (τα έσκαγα κιόλας $) ) και μετά πήγαινα κανα δύο φορές τον μήνα, αφού δεν περνούσα καλά γιατί να μπώ στον καταναγκασμό! τώρα πάω την βόλτα μου κάνω και την ελαφριά γυμναστική μου και ζω όμορφα! άρχισα να ζωγραφίζω, να ενδιαφέρομαι για την σχολή μου και να ξαναπατάω στα δικά μου (και μόνο στα δικά μου) πόδια :bigsmile:
Ξέρω ότι μπορεί να είναι παροδικό αλλά το γεγονός ότι μπορώ να το κάνω και εκτιμάω πλέον τα όσα έχω καταφέρει....ίσως κάποια στιγμή να με οδηγήσει στην απελευθέρωση της διατροφικής διαταραχής.
Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλή δύναμη! το νου σας και οι δύο, δύο ανάσες μείνανε για να κλείσετε μία ακόμα δεκάδα :bouncing:
- 16-04-2013, 17:08 #197
2 βδομαδούλες πέρασαννννννννννννννννννν νννννννννν με ελάχιστο αγώνα, αφού όταν ήθελα κάτι πολύ ενέδιδα αλλά με μέτρο! (πατατάκια και 2 γλυκάκια :blush: )
Καληηηηηηηηη δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πάμε γερά!!! Η τροφή δε μας ελέγχει, εμείς επιλέγουμε τί τρώμε και πόσο!
Ειμαστε τοσο δυνατες!!!!
Νικη καλωσηρθες!!!!! :bouncing::bouncing:
16-04-2013, 17:10 #198
Originally posted by lost kitten
τέλειο ασημένια :P¨σήμερα 20 μέρες.!!!!!! 20 !!!!! οεο 20!!
με πολλά πολλά πολλά αμπρα κατάμπρα χθες!
το κακό είναι ότι δεν άντεξα χθες και έφαγα ζάχαρη:no:
δυστυχώς πάει ο στόχος να κόψω την σάκχαρη για 2 εβδομάδες, θα το προσπαθήσω ξανά από σήμερα !!!
17-04-2013, 11:20 #199
καλημερα!!!
τελικα ειμαι η μονη που δεν βαζω εικονιτσες ετσι;;;
δεν πειραζει, αυριο θα μοστραρω το στεμμα του πρωτου νικητηριου μηνα :P :P
γιατι, ναι, ειμαι Ε Ι Κ Ο Σ Ι Ε Ν Ν Ε Α ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ καθαρη απο υπερφαγικο και μακρυα απο ζαχαρη και λευκο αλευρι!
κι επειδη ειμαι καλοψυχη καταδεχτικη και γενικα πολυ τελεια, θα σας πω, μπραβο βρε! κι εσεις μια χαρα τα πατε!!!
:love::love::love:
γατουλα και τι εγινε που εφαγες λιγη ζαχαρη, ο μεγαλος εχθρος μας ειναι τα υπερφαγικα και απο την στιμη που η ζαχαρη δεν σε οδηγησε εκει μια χαρα!!! πολυ καλο αυτο με το περπατημα και το ποδηλατο, μην το αφησεις, κι εγω ολο το λεω κι ολο στα λογια μενω... θα τονωθει κι αλλο η ψυχολογια και μετα ποιος σε πιανει!!! αντε ετοιμαζεται και το δικο σου στεμμα σιγα σιγα και θα ειναι και ποιο καλογυαλισμενο!
προτεινω μαλιστα να παιρνει η καθε μια μας εναν επαθλο μολις κλεινει μηνα και στο τελος να μετραμε ποια εχει τα ποιο πολλα... τι λετε;
17-04-2013, 14:24 #200
Helloooooo:tumble:
19 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!:tumble::tumble::tumble:
Πωπω Φλο τι μεγαλοψυχία ρε, μας σκλάβωσες!
Δεν σε παραξηγώ όμως, μπάζει πολύ αέρα εκεί στην κορυφή χαχαχα
Αχ, αχ έχουμε απονομές αύριο, ε ρε γλέντια! :tumble::tumble:
Για πες πως τον εννοείς τον έπαινο; Καλά εγώ μέσα θα είμαι έτσι και αλλιώς, όπου γάμος και χαρά...
Αλλά επειδή κάτι λές για "πολλά" να το κανουμε 10ήμερο καλέ, τι μήνα; 'Εχουμε και ένα βρώμικο παρελθόν...Δεν θες να μαζέψουμε τίποτα;:smug b:
Κίττυ μου τα πας τέλεια, υπέροχα, φανταστικά!:yes:
Ακούω και για περπατηματάκι και ποδηλατάκι...ουυυ ποιός σε πιάνει!
Για τη ζάχαρη χέ$#$%#ες! Το κάνεις γιατι έχεις φτάσει στο αμήν και θέλεις απεξάρτηση ή για τη διατροφή απλά;
Το έκανα και εγώ για να μειώσω λίγο τη λύσσα, δουλεύει αλλά αν είναι μόνο για διατροφή μη δίνεις σημασία. Γενικά τα μη και οι απαγορεύσεις μας τη βαράνε άσχημα καμιά ώρα και μας γυρίζει το μάτι ξέρεις! Χαλαρά λοιπόν και όχι απο το μηδέν, συνέχισε να μετράς απο εκεί που είχες μείνει. Και οι 2 ημέρες είναι πρόοδος μην τις ακυρώνεις!
17-04-2013, 14:31 #201
δεν ξερωωω να βαζουμε ενα σημαδι κατι στην υπογραφη μας σαν παρασημο; ενα αστερακι κατι διακριτικο που θα ξερουμε μονο εμεις τι ειναι;
μπορουμε να την κανουμε κι εβδομαδιαια την καθε απονομη για να μην χανουμε το μετρημα... εγω πχ εκανα το τελευταιο υπερφαγικο δευτερα οποτε μπορω καθε τριτη που κλεινω εβδομαδα (ή τεταρτη; ολο τα μπερδευω να βαζω ενα αστερακι ακομα ή ο,τι αλλο)
μπορει να μπαζει εδω στη κορυφη αλλα ακομα μενω ανοιχτη σε προτασεις... γι αυριο δεν ξερω αν θα μπορω...
17-04-2013, 14:49 #202
Χαχαχαχα είσαι θεά ρε τέλος!:love:
Ναι ναιιιιιι μ'αρέσει αυτό με τα ατεράκια! Τι λες να τα βάζουμε στο mood;
Λογικά θα μπαίνει απο τον πίνακα ελέγχου.
Και αν είναι στο mood λογικά θα μπαίνουν και emo! Να βάζουμε λοιπόν ένα χαμογελαστό τέτοιο;
Οχι τπτ άλλλο αλλά τα αστεράκια είναι πολύ κούτσικα μωρέ, αφου με ξέρεις θέλω μπούγιο χαχαχα
Ε όχι και εβδομαδιαίο κουκλίτσα μου, θα χάσουμε το μέτρημα με εσένα! Να μας ξεστραβώσεις θέλεις;
Πάω να δοκιμάσω να βάλω ένα.
Α και δεν πιστεύω να μας τα παίρνεις πίσω όταν κάνουμε καμιά βλακεία ε;
edit : το πέτυχα! εβαλα αυτο με το φωτοστέφανο που είναι και συμβολικό, αγιες ξέρεις!
17-04-2013, 15:02 #203
οχι τα κεκτημενα δεν μπορει να μας τα αφαιρεσει κανεις!!! δηλαδη λες για 10ημερο; να αφαιρεσω αν ειναι μερικα...
οποτε μολις ολοκληρωνεται 10αδα μηδενιζουμε και μετραμε απο την αρχη κι ετσι γινεται πιο ανταγωνιστικο το πραγμα... και τα ανθρωπακια μας υπενθυμιζουν τις κεκτημενες 10αδες ή 7αδες... καλα σημερα ειμαι καλη, 10αδες...
17-04-2013, 15:15 #204
Αχ τέλεια είναιιιιι, πολύ μου αρέσουν!:roll:
Ρε τι σου κάνει ο αέρας της κορυφής, μιλάμε έμπνευση όχι αστεία!
Εγώ λέω να μας πει και η ξενοδόχος όταν έρθει και να καταλήξουμε στο τελικό κόνσεπτ.
Αν και η τελική αποφαση είναι δικιά σου γιατί είσαι η σταρούμπα, θέμε δεν θέμε!:love:
Πάντως δεν ενθουσιάστηκα με το μηδένισμα. Δηλαδή μεθαύριο αντί για 21 θα γράφω 1;:sniffle:
Καλά το αφήνω πάνω σου!!!
(εγώ θα γράφω τα δικά μου σε παρενθέσεις :lol::lol::lol: )
17-04-2013, 16:25 #205
εγω επειδη καταβαθως ειμαι ταπεινη και δεν μ αρεσει να επιδεικνυομαι λεω μετα το αυριανο 30 (αυτο το εχω σιγουρο) να γραψω μεθαυριο 1 με τα 3 αγγελακια διπλα να κλεινουν τσαχπινικα τα ματακια τους...
αλλα ας πουνε κι οι υπολοιπες συναγωνιστριες την ιδεα τους, μπορει να προκυψει και κατι καλυτερο...
βεβαια στην ακραια περιπτωση που καποια απο μας ομηγεννητω υποκυψει τα αγγελακια παραμενουν αλλα πως θα φαινεται κατα ποσο προκειται για συνεχη (μη διακοπτομενη) επιτυχια;
17-04-2013, 19:45 #206
Πφφφ σπαζοκεφαλιά μου βάζεις μαρή και είμαι και απο τον ύπνο;
Καλά γράψε εσύ 1 να γράψω εγώ 21 και έλα μετά να ζητάς ανθοδέσμες χαχαχαχα
Ανεξάρτητα απο συνεχή πορεία πάντως κάθε αγγελάκι απο μόνο του δείχνει 10ήμερη αποχή που και αυτο καρανίκη είναι για μένα.
Αν μηδενίζουμε και έχουμε και τα αγγελάκια καβατζωμένα μικραίνει το κίνητρο καλέ, λες ότι χαλάς το 10ήμερο πχ όχι το 40ήμερο.
Καλά βλακείες λέμε τώρα,αφου δεν θα ξανακάνουμε ΠΟΤΕ το ξέρωωωωω!Μήπως και να σταματήσουμε εντελώς τώρα που το σκέφτομαι χαχαχα Αποκλείεται εννοείται!
17-04-2013, 22:52 #207
χαχαχαχαχαχα είστε για δέσιμο τελικά...! δώστε και σε μένα κάτι ρε παιδιά...αλλιώς θα είμαι πίσω στα παρασκήνια και θα τρώω το ντεκόρ, σας το λέω! Ασημένια πρόσεξε τι βραβείο θα μου δώσεις γιατί αν κρίνω απο τον προηγούμενο αναγραμματισμό...δε με βλέπω καλα:lol:
17-04-2013, 23:20 #208
χαχαχαχα σταμάτααααααα!
Θα πάρω το σοβαρό μου τώρα ( :lol: ) και θα σε καλωσορίσω στο τόπικ θετικής ενέργειας Μαρινάκι.
Εδώ κάθε μέρα γιορτάζουμε την αποχή μας απο τα υπερφαγικά, μπαίνεις γράφεις πόσες ημέρες και χαζοχαιρόμαστε όλεσ\ς μαζί χαχαχαχα
Μην ανησυχείς και θα πάρεις πρωτοκλασάτο τίτλο. Αν θες πρώτο πρώτο πρέπει να ξεμαλλιαστείς με τη Φλώρα μας αλλιώς θα βολευτείς με ο,τι σου δώσουμε στην αυριανή απονομή.
Πως τα κάνατε πώς τα φέρατε μόνο το Μις φωτογένεια θα μείνει για μένα! Αυτό που όταν ήμουν μικρή δεν καταλάβαινα γιατί τον δίνανε και η μαμά μου μου ελέγε τίποτα δεν σημαίνει παιδί μου, παρηγοριά στον άρρωστο είναι αχαχαχαχα!
18-04-2013, 00:54 #209
21 μέρες!!!!!!γαία !!! φλο σε λίγα λεπτά στέψη :) χαχα
sweetOctober όντως έχεις δίκιο ο έλεγχος μετράει, και σήμερα έτυχε λόγο παρέας να φάω γλυκό αλλά έμεινα εκεί και απλά πρόσεξα μετά , περπάτησα και λίγο παραπάνω και αυτό ήταν.
φλο μου (προτεινω μαλιστα να παιρνει η καθε μια μας εναν επαθλο μολις κλεινει μηνα και στο τελος να μετραμε ποια εχει τα ποιο πολλα... τι λετε;) τί έχεις στο μυαλό σου?
18-04-2013, 01:07 #210
καλέ τώρα έκανε ανανέωση και είδα τις απαντήσεις :) λοιπόν θα συμφωνήσω να βάζουμε αγγελάκι κάθε δεκαήμερο και να τα έχουμε σαν παράσημα (χαχα), οπότε κάθε δεκαήμερο ένα αγγελάκι και χαναγράφουμε 1 . απλά για να μην υπάρξουν εντάσεις απαισιοδοξίας μπορούμε να γράφουμε και τον συνολικό αριθμό σε παρένθεση.
α και κάτι ακόμα, αφού πάρουμε ένα αγγελουδάκι (10 ήμερι) λέω να μην το χάνουμε. δηλαδή μπορεί να μετράει από 1 ξανά αλλά τα παράσημα παράσημα, όπως στον πόλεμο ;)
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....